23/10/13

Pikkuputiikit esittelyssä: ranskalaishenkinen vaateliike Neuf

12 65 PA095608.JPG

Olipa kivaa kuulla, että moni teistä innostui ideastani esitellä pieniä putiikkeja blogissani vähän säännöllisemmin. Olen nyt ajatellut, että yrittäisin ainakin kerran viikossa esitellä jonkun uuden kivan löytämäni liikkeen ja minulle saa ilman muuta vinkkailla sellaisista putiikeista, joista arvelisitte minunkin pitävän. :) Muutamat pienet liikkeet aktivoituivat viime jutun jälkeen itsekin ilmoittelemaan itsestään minulle, mikä oli tosi mukavaa, koska aina en minäkään löydä oma-aloitteisesti kaikkia niitä omalta tuntuvia putiikkeja. Idea ja sen toteutus lähtivät siis käyntiin heti mahtavalla tavalla. :) Ensimmäisenä esittelyyn pääsee Helsingin Annankatu 13:ssa sijaitseva vaateliike Neuf, josta olin saanut joskus jonkun tiedotteenkin liikkeen avautuessa aiemmin syksyllä mutta johon sitten lopulta törmäsin vähän vahingossa ohikulkumatkalla. :)

PA095633.JPG

Ranskalaiseen muotiin keskittyvä Neuf on hauska pilkahdus Pariisia keskellä Helsinkiä ja liikkeen valikoima koostuu pääasiassa nimenomaan sellaisten ranskalaisten merkkien vaatteista, joita ei muualta Suomesta taida saadakaan. Pitkään Ranskassa asunut omistaja halusi tuoda Helsinkiin omia suosikkimerkkejään Pariisista ja sitä kautta syntyi Neuf. Liikkeessä myytäviä merkkejä ovat esimerkiksi Manoush, Anti-Flirt, IKKS ja La Fée Maraboutée. Itse ihastuin brändeistä heti ensisilmäyksellä erityisesti ylelliseen Manoushiin, jonka hauskoja yksityiskohtia ja viimeistelyjä vilisevät vaatteet tuovat mieleeni muitakin ranskalaismerkkejä kuten tyttömäisen Sessùnin. Naisellisilla yksityiskohdilla koristellut vaatteet ovat sopiva sekoitus boheemiutta ja ylellisiä materiaaleja. Hurmaannuin itse noista koristeellisista mekoista ja suloisista neuleista aivan erityisesti, puhumattakaan noista tyttömäisistä takeista jättinappeineen. <3

PA095613.JPG

Neufin valikoimasta Manoush on hulppein myös hintansa puolesta ja vaatteiden hintahaarukka on siinä 200-500 euron tuntumassa, mutta kyseessä on siis ihan pariisilainen muotitalo ja vähän kuin designer-brändi. Muilla merkeillä vaatteiden hinnat lähtevät 80 eurosta ylöspäin ja alennusmyyntien aikaan toki löytöjä voi tehdä edullisemminkin. :) Valikoimassa on oikeastaan kaikenlaista vaatetta simppeleistä paidoista farkkuihin ja mekoista nahkatakkeihin. Jos yleisesti ranskalaishenkinen tyyli innostaa ja inspiroi, niin suosittelen poikkeamaan – täältä voi tehdä sellaisia löytöjä, joita ei tule ihan jokaisen vastaantulijan yllä vastaan. 

Harmaana ja sateisena päivänä kuvausvalo ei ollut mitä parhain, mutta yritin silti ikuistaa kuviin omia suosikkilöytöjäni liikkeestä, joten kertokaahan miltä vaikuttaa! :) Lisätietoa liikkeestä löytyy Neufin omilta nettisivuilta sekä Facebook-sivuilta

PA095630.JPGPA095618.JPGPA095626.JPGPA095611.JPG PA095612.JPGPA095631.JPG PA095615.JPG PA095629.JPGPA095627.JPG PA095628.JPG

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Tinni

  Mahtava idea ja jään innolla seurailemaan! Oma Helsinki tietämykseni kun on ihan rapistunut ulkomaille muuton jälkeen. Tuo ekan kuvan mekko on muuten aivan mieletön!

  :)

 • Miaa

  Ihan täydellinen tuo vaaleanpunainen mekko!! Oih ja voih. Muutenkin näyttää ihanalta liikkeeltä vaikka hinnakas ilmeisesti onkin. Ja erittäin hyvältä kuulostaa tämä koko juttusarja. Helsingissä käydessä ei ole koskaan aikaa etsiskellä mitään pienempiä putiikkeja jos ei ennalta niistä mitään tiedä, joten tästä saa loistavia vinkkejä! :)

 • Nettanen

  Ihana idea tämä juttusarja! Jos vaan mahdollista, niin tulevissa postauksissa olisi kiva, jos esittelemiesi tuotteiden merkit ja hinnat olisi merkitty kuvan alle, vaikkapa sitten pikkiriikkisellä fontilla :)

 • Jenniii

  Kiva kuulla, että tykkäät! :) Pidänpä mielessä tuon hintajutun, tosin se on toisinaan vähän työlästä toteuttaa, mutta jos tällaista toivotaan, niin laitan ainakin harkintaan. :)

 • lapa111

  Voi miten somia mekkohepeneitä! Kiva postaus, olen itsekin kävellyt lukuisia kertoja Neufin ohi, mutta olen (mukamas) ollut niin kiireinen etten ole piipahtanut sisään. Hyvä tietää minkätyyppistä valikoimaa kotikulmilta löytyy.

 • Aisha J

  Jopas oli houkutteleva putiikki! Itse käyn aika harvoin Helsingissä, ja siksi onkin tosi kiva tietää valmiiksi, minne kannattaa ainakin mennä :)

 • hannnna

  Oi! Toi eka mekko on ihana, oisko mahollista saada linkkiä, kun kaupan nettisivut eivät toimi kännykällä?

 • Jenniii

  En ihan ymmärtänyt, mihin haluaisit linkin? Selvennätkö vielä. :)

 • KaislaK.

  Moi!

  Ei nyt liity suorastaan tähän postaukseen, paitsi ehkä että tuetaan pieniä yrittäjiä, jee :) Olet ihailtavasti ottanut esille ekologisia näkökulmia viime aikoina, ja siksi päätin linkatan sinulle tämän jutun, jos vaikka haluaisit tehdä asiasta postauksen ja tukea ekologista ja kestävää toimintaa. Itse löysin tämän Outi Pyyn ihanasta trashion-blogista, ehkä luetkin jo sitä.

  http://www.kickstarter.com/projects/466844291/up-shirt-the-tee-with-the-tiny-environmental-footp?ref=live

  Kyseessä on siis virolaisen muotisuunnittelijan ja ympäristöihmisen Reet Ausin suunnittelema t-paita jonka tuottamisessa on käytetty noin 90 % vähemmän vettä ja tuotettu noin 80 % vähemmän hiilidioksidia kuin normaalin t-paidan valmistuksessa. Linkistä lisää tietoa. Itse ajattelin ainakin tilata muutaman paidan :)

 • Jenniii

  Kiitos vinkistä! :) Pitääpä tutustua tuohon!

 • En kestä miten upeita vaatteita! <3 etenkin toi ekan kuvan mekko!!

 • Hei, nyt voin sitten vaan syyttää itseäni, kun en ole huomannut näitä lukuisia postauksia koskien liikettäni ja ennen kaikkea tuota metallimekkoa! Kiitos kaikille mukavista ja kiittelevistä kommenteista! Metallimekkoa on jäljellä vielä yksi, koko 40 ja nyt kun on ale, se maksaa 314€. Tervetuloa! älkääkä nyt ihmeessä kävelkö ohi kurkistamatta sisään, hyvää viikonloppua kaikille! t. Laura

Related posts