22/10/13

Baskeri päässä syyssäässä

16 76 PA216063.JPG

Kylläpäs kukki taas runosuoni tuota otsikkoa keksiessä, hohhoh. :D Eilen tuli taas jotenkin valikoitua ranskalaishenkistä kampetta ylle: raitapaitaa, punaista huulipunaa ja vielä kokonaisuuden kruunuksi tuo hassu pikku-pilleribaskeri. Päädyin siis ostamaan tämän oikein klassisen raitaneuleen jokin aika sitten, kun Galleria Esplanad -yhteistyössä oli vuorossa Filippa K ja ihastuin paitaan stailauskokeilun yhteydessä. Tuollainen seilorihenkinen raitapaita on sellainen klassikkojen klassikko ja minulle siitä tulee aina ensimmäisenä mieleen Jean-Paul Gaultier, joka pukeutuu raitoihin lähes aina. Inspistä tähän asuun oli antamassa suloinen kuvausassistenttini Wikke, jonka kuvasin viime joskus reilu viikko sitten raidallisessa paidassa ja nahkahameessa. Jotenkin tuo nahkahameen ja raitapaidan yhdistelmä näytti niin hauskalta, että innostuin itsekin kokeilemaan. Tarkoitukseen sopivaa nahkahametta ei kaapista löydy, mutta sen sijaan puin raidallisen neuleeni pariksi nahkahousut.

PA216098.JPG

Sinänsä tässä asussa ei ole oikeastaan mitään kovin ihmeellistä, perusjuttuja vain. :) Toki tuo hassu baskeri tuo kokonaisuuteen pienen pikantin lisän, mutta epäröin senkin kanssa ja jätin tarkoituksella osassa kuvista sen kokonaan pois. Jostain syystä olen silti viihtynyt tässä simppelissä kokonaisuudessa pitkin viime viikkoa. Ohut villaneule on ihanan lämmin ihoa vasten ja nahkahousut ovat pitkästä aikaa olleet kivaa vaihtelua farkuille. Punainen huulipuna taas tuntuu piristävän syksynkalpeaa ihoa ihanasti. Mutta eipä kai sitä sen kummempia tarvitse, pääasia että viihtyy! 

PS. Hassua muuten, miten näyttää melkein kuin minulla olisi polkkatukka, kun hiukset ovat tuolla huivin alla piilossa ja nuttura on valahtanut tuollaiseksi löysäksi. :)

PA216052.JPG

Villakangastakki H&M, raitaneule Filippa K, nahkahousut Cubus (saatu blogin kautta), punainen nahkalaukku 2OR+BYYAT (saatu blogin kautta), korkonilkkurit Clou / Nilson, kaulahuivi La Alpaca (saatu blogin kautta), nahkahansikkaat Sakari Sauso, pilleribaskeri KN Collection, aurinkolasit Ray-Ban Clubmaster (saatu blogin kautta), huulipuna Yves Rocher

PA216104.JPGPA216082.JPG PA216103.JPGPA216123.JPGPA216086.JPG PA216126.JPGPA216093m.jpg

Photos: Wikke / Luukku

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • mkukka

  Tuosta ranskalaishenkisestä lookistasi tuli mieleen kysyä oletko koskaan lukenut ranskalaista blogia The cherry blossom girl? Löysin sen äskettäin ja viimeisimmät 20 sivua, jotka olen ehtinyt selata ovat puhdasta taikaa!

  Blogissa on jotain pupulandiamaista ja siksi voisin kuvitella sinunkin ihastuvan siihen. TCBG on ihana piristysruiske synkistyvään syksyyn, suosittelen lämpimästi kaikille jotka tämän viestin näkevät :)

 • Jenniii

  Olen joskus lukenut ja se on kyllä tosi ihana blogi! :) Luen blogeja nykyään aika harvakseltaan, mutta pitääpä ottaa se taas tsekkailulistalle uudelleen. Kiitos vinkkauksesta! :)

 • Roosaaa

  Pakko sanoa, että näytät tosi tyylikkäältä ja kauniilta!:) Tykkään tosi paljon tosta beigestä kaulahuivistasi! Ja itse rakastuin täysin KN Collectionin hattuihin, kun kävin I love me messuilla! Ne on niin ihanan pehmeitä, voi että! Itse tykästyin tosi paljon Hermione pipoon puuterin värisenä.:) Ja ei tuo pilleri hattukaan pahalta näytä! Sopii sulle tosi hyvin.

 • HennaMK

  Kuvausassistentti? Vai sittenkin kuvaaja?

 • Jenniii

  Kylläpä taas jaksetaan kaikkeen takertua. :D Varmasti jutusta kävi ilmi, että kuvaajasta on kyse. Vitsikkäästi käytin sanaa assistentti, kun yksin on melko vaikeaa kuvauksia järjestää. :)

 • tea11

  Niin tyylikäs, wow!

 • JonnaK

  Ihana asu ja tosi suloinen tuo pilleribaskeri. Miten se pysyy päässä? :D

 • Sofia L.

  Mäkin mietin, miten tuo pysyy päässä! :D Haluisin aina välillä pitää pipoakin silleen hauskasti tuolla takaraivolla, jotta otsa näkyisi, mutta ei se pysy. Kai muulla on vääränmallinen pää! :D

 • Salsa

  Tyylikäs asu, näytät kauniilta. Tykkään todella paljon kaikista ranskalais/pariisilaisviboista, ja raitapaidat ovat ikisuosikkejani .Ja hei ihmiset, käyttäkää enemmän hattuja, ne lisää tyylikkyyspisteitä välittömästi :)

 • Jenniii

  Voi kiitos! :) Ja tuo beige huivi on klassisuudessaan ihan täydellinen melkein mihin tahansa asuun. Voin oikeasti suositella, koska tuo La Alpacan ihana alpakkavilla tuntuu olevan aivan superlaadukasta, eikä huivissa ole kovasta käytöstä huolimatta nypyn nyppyä eikä minkäänlaisia käytön jälkiä. 

  Hauskaa kuulla, että ihastuit myös KN Collectionin hattuihin! Minulla on hattuhyllylläni juuri tuo sinunkin suosikkisi Hermione puuterisävyssä, joten pitää yrittää esitellä sekin vielä asukuvien kera tässä syksyn tai talven mittaan. :)

 • Jenniii

  Kiitos kaunis Tea! :)

 • Jenniii

  Kiitos! Ja hahaa, se onkin hyvä kysymys. :D Baskerissa on sellainen kuminauha, jonka avulla sen saa pysymään parhaiten, mutta minun pääni on sen mallinen, että kuminauha meinaa luisua niskasta ylöspäin – niinpä olen nyt vain pitänyt tätä keikkumassa päälaella söpösti, mutta ei passaa kovan tuulen aikaan laittaa tätä pilleriä päähän tai voi olla, että lennähtää puuskan mukana karkuun. Tosin eipä tämä nyt muutenkaan ole mikään varsinainen käyttöhattu, vaan enemmänkin suloinen asuste. :) Parhaiten pysyisi varmasti, jos sisäpuolelle saisi viriteltyä sellaisen hiuskamman, jolla hatun saisi kiinni tukkaan. Pitääkin katsoa, jos itse tuunaisin hattuun sellaisen!

 • Jenniii

  I feel you! :D Minulla on myös sen mallinen pää (ja liukas tukka), että moni hattu ei oikein pysy tuolla lailla takaraivolla. Tämän olin vain laittanut nököttämään pään päälle ilman mitään systeemejä, mutta hatussa on olemassa sellainen kuminauha, jolla paikoillaan pysymistä voisi avittaa – tosin minun päästäni tuppaavat ne kuminauhatkin luisumaan pois. Tuumailinkn tuossa jo aiemmin kommentoineelle, että pitäisi ehkä itse tuunata hatun sisään sellainen hiuskampa, millä tuon pillerin saisi kiinnitettyä tukevasti tukkaan. :)

 • Jenniii

  Voi kiitos! :) Minäkin rakastan pariisilaisviboja, joten nyt on ollut hauska leikkiä ranskalaista viime aikoina. Raitapaita on uusi tulokas vaatekaapissani, mutta sitä tullaan varmasti näkemään usein myös jatkossa! Ja olet oikeassa hatuista, pitäisi itsekin nyt enemmän ryhtyä niitä käyttämään, kun kerran on tuollainen hattumaakari ihan lähipiirissä. ;)

 • laurenn

  Hei ovatko nuo Cubuksen nahkahousut aitoa nahkaa ja osaatko sanoa löytyisikö niitä vielä kaupoista?

 • Jenniii

  Housut ovat aitoa nahkaa, mutta ovat jo niin pitkän ajan takaa, ettei taida ainakaan ihan samanlaisia enää löytyä. Muistaakseni nämä ovat viime keväältä tai viime syksyltä.

Related posts