21/10/13

Kynsigrafiikkaa

37 80 PA216043.JPG

Viimeksi mentiin kynsijutuissa pilkullisella fiiliksellä, mutta tänään kipittäessäni kynsihuoltoon Bio Sculpturelle olivat mielessä ihan toisenlaiset kuviot. Jostain syystä olen viime aikoina tuntenut vetoa kolmioihin ja graafiseen selkeyteen, joten nappasinpa sitten inspiraationi Pshiiit.com-kynsiblogin keltaisin kolmioviiruin koristelluista kynsistä – itse vain halusin keltaisen tilalle pinkkiä raitaa. Vapaalla kädellä tuollaisen suoran viivan vetäminen on ilmeisesti aika vaikeaa ja luulenkin, että Pshiiitissä apuna on käytetty teippiä, mutta Bio Sculpturen Marianne suoriutui kyllä hienosti tehtävästään ihan vapaallakin kädellä. :) Pohjavärinä on siis tuollaista hiukan punertavaa ja harmaaseen taittavaa beigeä ja kolmiot on tehty raikkaalla pinkillä.

Olemme jo pitkään Mariannen kanssa miettineet, että olisi kiva tarjota teille Bio Sculpture Hoitolaan jokin alekoodi, koska tiedän, että moni on halunnut kokeilla näitä geelikynsiä, mutta kynnys kokeilla ensimmäistä kertaa on usein vähän korkea. Niinpä keksimme nyt tällaisen hauskan kampanjan, että Pupulandian lukijoille on marraskuun loppuun asti tarjolla erityinen alekoodi, jolla Bio Sculpturen geelikynsiä pääsee kokeilemaan todella hyvään tarjoushintaan. Alekoodilla ”Pupulandia” saa nyt siis reilun kuukauden ajan geelauksen hintaan 39,- (normaalihinta 58-60 euroa). Tarjouksella saa joko yksivärisen geelilakkauksen tai ranskalaisen manikyyrin. Hintaan ei sisälly vanhojen geelien poisto eivätkä koristelut, mutta niistä voi neuvotella sitten erikseen (yleensä koristeluiden hinta ei ole kuin muutamia euroja normaalihinnan päälle, toki hiukan koristelun määrästä ja vaativuudesta riippuen). Alekoodi ”Pupulandia” on siis voimassa 30.11.2013 asti Helsingin Kampissa sijaitsevassa Bio Sculpture Hoitolassa ja kerrothan heti puhelun alussa varausta tehdessäsi tämän alekoodin. :) Lisäksi kampanjan ajan on tarjouksessa kynsien kotihoitopussi, joka sisältää kaikki kynsien kotihuoltoon tarvittavat välineet, hintaan 19,- (normaalisti 29,-). 

Olisipa kiva kuulla, kuinka moni teistä innostuu kokeilemaan ja millaisia kynsiä olette ajatelleet ottaa! :) Tiedän, että moni innokas kokeilija ei varmasti asu Helsingissä, joten kysäisenpä tässä nyt samalla, että olisiko teillä muualla asuvilla kiinnostusta samantyyppiselle kampanjalle, jos tällainen järjestettäisiin myös muualla Suomessa sijaitsevissa Bio Sculpturen toimipaikoissa? Ja jos olisi, niin mihin kaupunkiin toivoisitte kampanjaa mukaan? :)

PA216040.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

37 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • EssiK

  Olisi kyllä kiva kokeilla geelikynsiä. Olen niiden hankkimista jo hetken aikaa pohtinutkin. Tänne Tampereelle olisi kiva saada samanlainen kampanja :) Ei oikein tule käytyä niin usein Helsingissä, että voisi tuota alennusta hyödyntää.

 • Jasmine Hietala

  Olen jo kauan haaveillut Bio Sculpture kynsien kokeilusta, juurikin siistä syystä että niiden pitäisi olla hoitavat omalle kynnelle. Olisi aivan mahtavaa jos meille Turkuunkin saisi jonkinlaisen diilin kynsien kokeiluun! :)

 • minäminä

  Ehdottomasti Turkuun myös tämmöinen kampanja! Helsingissä kun tulee niin harvoin käytyä, vaikkei se toisaalta niin kaukana olekaan ;)

 • SallaH

  Ihana kuulla, että on olemassa kynsiystävällisiä geelauksia. Kesällä kävin ottamassa ihan vain geelilakkaukset, jonka yhteydessä ennestään haurasta kynttä viilattiin niin, että kasvattelen näitä tuhottuja kynsiä vieläkin ulos. Uskaltaisikohan näitä kokeilla vaurioituneisiin kynsiin?

 • Myyy

  Heti Fb-linkin nähtyäni kiiruhdin lukemaan, josko kampanja olisi voimassa muuallakin kuin Helsingissä, eli kiinnostusta Biosculpturen kynsien kokeiluun siis olisi! Olisi huippua saada Tampereelle vastaava kampanja.

 • Aisha J

  Tampereella yksi innostunut lisää! Haluaisin kysyä, että millä tavalla kynnet poistetaan? Eli onko se hellävaraisempaa kuin hionta? Olen kynsilakan suurkuluttaja, ja olisi kiva välillä kokeilla tuollaisia vähän kestävämpiä luomuksia :)

  http://www.lily.fi/blogit/aisha-ihmemaassa

 • Jos lompakko sallisi tällaisiin voisi koukuttua… Onneksi on se lompakko. :p

 • Sanph

  Melko pelottavaa, että tunnistin pelkästä kuvasta, että kyseessä ovat kyntesi. Vasta kuvan tsekattua luin blogin nimen, vaikka olinkin melko varma sen olevan Pupulandia. Aivan ihanat kynnet! Itseänikin on lähiaikoina inspiroinut graafiset linjat, varsinkin kolmiot. Ja myös kynsistäkin niitä on löytynyt äskettäin :)

 • Lee

  Hei kivaa! Olenkin ajatellut mennä hankkimaan kynnet ennen pidempää matkaa, rinkka kevenee siten hiukan ;)

  Tarkennatko kuitenkin vielä et onko kynsien laittoon varattu aika oltava siis marraskuun loppuun mennessä vai riittääkö et tilaa ajan esim. joulukuuksi marraskuun aikana?

 • ..........

  Täälläkin olisi yksi Turun kannattaja! Ja nuo kyntesi ovat aivan ihanat!! :)

 • hip

  Jyväskylään kanssa! :)

 • Laurai

  Hei ehdottomasti muuallekin! Tarkistin BioSculpturen sivuilta olisiko Lahdessa jo tekijä, kun vielä alkuvuodesta ei ollut. Onneksi nyt oli, olisi tosi ihanaa, jos kamppajan toimisi täälläkin! Ei Helsinkiin pitkä matka ole, mutta silti:D

 • Jenniii

  Bio Sculpturen geelejä laitettaessa tai poistettaessa ei siis todella vahingoiteta omaa kynttä millään tavalla, vaan geeli oikeastaan vain suojaa sitä omaa kynttä. Tämä voisi siis jopa auttaa kasvattamaan ne vaurioituneet kohdat pois. Geeli poistetaan siis asetonipitoisella kynsilakanpoistoaineella ja rapsutellaan vain tikulla kynnen pinnasta pois. Kynnen pintaa ei siis hiota, joten tämä on aika turvallinen vaihtoehto. :)

 • Jenniii

  Geelit poistetaan Bio Sculpturella sellaisella asetonia sisältävällä kynsilakanpoistoaineella, eli omaa kynttä ei hiota laisinkaan. Tämä on siis kynsille todella paljon hellävaraisempaa kuin muut geelikynnet ja rakennekynnet. :) Itse en uskaltaisi muunlaisia edes käyttää.

 • Emmi_!

  Itse olin noihin kynsiin tosi pettynyt. Olen pitkään katsonut niitä täälä sun blogissa, ja sitten iloveme-messuilla kokeilin kun oli niin hyvässä tarjouksessa. Ensimmäinen kynsi lähti irtoamaan seuraavana päivänä. Viikon sisällä kaikki kynnet oli irti suurilta osin ja repsottivat, joten otin ne varovasti kokonaan pois, lähti ihan helposti. Puhuttiin siellä messuilla, että tulisin uusimaan ne sitten kun kasvavat yli, mutta totesin kyllä, että en todella halua maksaa kynsistä, jotka ei kestä edes paria päivää… Harmitti kyllä tosi paljon, ranskalainen manikyyri oli kuitenkin tosi hieno…

 • lukija

  Onpas kivat kynnet jälleen!:)
  Minä kokeilinkin noita geelikynsiä jo I love me-messuilla ja tykkäsin paljon.
  Kynnet olivat siistit, kauniit ja kaikin puolin kivat, mutta siitä huolimatta en kyllä silti voisi kuvitella maksavani noin paljoa säännöllisesti kynsihuollosta.
  Kiva kokeilu joka tapauksessa ja ehdottomasti voin sitä suositella! :)

 • Jenniii

  Onpa kurjaa, että sinulle kävi noin. :/ Minulla kynnet ovat aina kestäneet vähintään 3-4 viikkoa, joskus peräti 7. Oman kynnen laatu voi vaikuttaa siihen, miten kynnet pysyvät ja lisäksi se, miten kynsiä itse käsittelee. Sinun tapauksessasi en kuitenkaan usko, että kyse olisi ollut sinun tekemisistäsi. Geelikynsiä ei siis saa käyttää työkaluja eli ei kannata rapsutella hintalappuja irti kynsillä tai aukoa limutölkkejä kynnenkärjellä. Myös astianpesuaineet hapertavat geeliä – olen tosin huomannut, että tuollainen luomu-pesuaine on hellävaraisempi kynsille kuin esimerkiksi Fairy. 

  Marianne on joskus todennut minulle, että minulla geelit pysyvät varmaankin osittain niin hyvin siksi, että kynsilaatuni on luonnostaan melko kuiva, jolloin geeli tarttuu kynnen pintaan jämäkämmin. Voisin vielä kysyä, olisiko tuohon mitään järkevää selitystä antaa, miksi noin on käynyt. Joka tapauksessa tosi harmi juttu ja aika harvinaista kyllä, että noi käy. :/

 • Jjjohanna

  Minua kiinnostaisi kokeilla tuollaisia ihanuuksia ensimmäistä kertaa (Helsingissä tai Tampereella). Kysyisin vielä tuosta poistosta; kuulostaa yksinkertaiselta, onnistuisiko ihan kotikonstein? Vai tuleeko poistoon varata vielä erikseen aika?

 • Pallero

  Geelilakkauksen kokeilu on ollut pitkään mielessä ja ehdottomasti alekamppis madaltaisi kynnystä. Toivon siis kampanjaa tänne Savon sydämeen ja mualiman napaan eli Kuopioon ;) Itselle haluaisin ehdottomasti graafiset ja värikkäät kynnet tai sitten joku makee liukuvärjäys!

 • Jenniii

  Jos hankit tuota poistoainetta, niin onnistuu kyllä ihan kotonakin. :) Yleensähän poisto hoituu uusien kynsien laiton yhteydessä, mutta jos ei halua tehdä näistä säännöllistä juttua, niin poiston voi toki tehdä myös kotona. Uskoisin, että poistoainetta saa ostaa hoitolasta. Leikkaat vanulapun neljään osaan, kostutat poistoaineella ja laitat geelin päälle. Sen jälkeen napakasti alumiinifoliota ympärille ja annat vaikuttaa 5-10 minuuttia ja sitten rapsuttelet appelsiinipuutikulla pehmenneet geelit pois. Simple as that. :)

 • ouluntyttö

  Ouluun toivoisin kampanjaa ehdottomasti :) Ja samalla myös vinkkiä hyvästä tekijästä.

 • Saaruli

  Sinä kauniina päivänä, kun Tampereelle moinen kampanja rantautuu, meikätyttö hankkii hetimmiten geelaukset! :) Olen haaveillut jo pitkään kunnon pinkeistä kynsistä :)

 • JoYlimys

  Tällaisia kynsille helliä haluaisinkin kokeilla, Tampereella :)

 • Veemäinen

  Hei, seuraatko useitakin kynsiblogeja? Olisi mielenkiintoista saada jokin listaus niistä, sillä pidän aina kynsistäsi ja oman makuni mukaisia kynsiblogeja ei tule liian usein vastaan. Olen itse muutama vuosi sitten käynyt läpi suoranaisen kynsilakkamanian, jonka aikana rohmusin lähinnä erilaisia värejä kokoelmiini ja toivuttuani olen lakkaillut melko harvakseltaan. Jotain käyttöä pitäisi kuitenkin reilulle sadalle lakalle keksiä ja Pshiiit on todella inspiroiva blogi. Eli lisää vinkkejä kiitos, jos niitä vain löytyy :)

 • -SeLma-

  Ouluun!! Kampanjan turvin voisimme käydä tyttäreni (18 v) kanssa yhdessä laittamassa kynnet kuntoon. Meillä molemmilla kun on luonnostaan tosi hauraat ja helposti katkeilevat kynnet.

 • Jenniii

  Seuraan todella vähän kynsiblogeja itse, mutta tuota Pshiiitiä tulee tsekkailtua aina, kun kaipaan inspiraatiota. Käytän usein Pinterestiä kynsi-inspisten etsimiseen myös ja sitä kautta olen Pshiiitinkin alun perin löytänyt. Jos tulee kuitenkin vastaan muitakin hyviä, niin lupaan vinkkailla. :) Useimmat kynsi-ideoista syntyvät omassa päässä tai spontaanisti yhdessä Mariannen kanssa jo siellä hänen tuolissaan istuessa, mutta toisinaan bongailen hauskoja ja inspiroivia ideoita myös muista blogeista.

 • Sannismari

  Kivat kynnet! Mun täytyy myös sanoa BS kynsistä että kivat laitattaa, mutta geeli on todella pehmeää ja mulla pysyi hyvänä vaan alle pari viikkoa. Ja olen monia geelauksia kokeillut vuosien varrella. Tuo pari päivää kyllä kuulostaa aika oudolta? Sen jälkeen geelin todella saa ihan vetää irti kynneltä. Joo näin ei saisi tehdä tietenkään mutta omalta kynneltä lähti moitteettomasti kynttä vahingoittamatta, toinen ammattilainenkin tätä ihmetteli. Mutta sitten olikin kiire jonnekin kynsihuoltoon, koska oma kynsi oli alla kasvanut kivaan mittaan ja omat kynnet kasvaa mutta lohkeaa heti ilman pientä vahvistusta. Mun mielestä BS on hinta/kesto -suhde on huono ainakin mun kynsillä.

  Nyt laitoin ns. Kevytgeelauksen omalle kynnelle joka on eri merkkinen kovempi soak off geeli ja senkin voisi liottaa pois kuten BioSculturen mutta mielestäni puoli tuntia on liikaa aikaa liotteluun joten edellinen väri kevyesti viilataan mutta ei omaan kynteen asti ja laitetaan uusi. Mutta geeli levitetään samalla tavoin pariin otteeseen uunin kautta käyttäen ja tulee tunnissa valmista, välillä allekin. Kestää mulla hyvin 4 viikkoa, kestäisi varmaan pidempäänkin ja hinta on puolet BS hinnasta. Poittini ehkä on se että tosiaan BS ei kaikilla kestä samalla tavoin ja että oman kynnen geelaukseenkin on silti vaihtoehtoja. Omalla kohdalla ainakin on merkityksellistä maksaako se 35 vai 65 euroa :) tämä Tampereella. Keskustan paikoissa taitaa jopa olla vieläkin arvokkaampaa. Oiketa ns. rakennekynsiä en aio enää ottaa koska neljässä viikossa pituus on jo sellainen että huollossa viilataan pituudesta aina juuri se kasvu pois.

 • Jenniii

  Tarkistin tämän asian ja ideana on, että myös kynsiajan tulisi olla marraskuun loppuun mennessä. Toivottavasti se ei silti estä kokeiluasi. :)

 • Sara06

  Kiva tarjous! Koskeeko se kaikki tekijöitä vai vain Mariannea? Koskeeko tarjous kaikkia asiakkaita – myös vanhoja? :-)

  Minä olen kohta laitattamassa kolmansia geelauksia kynsiini ja en voi kuin suositella niitä. Tähän asti kynteni ovat olleet ihan neitseellistä maaperää, mutta erään toisen blogin tarjous sai kokeilemaan geelauksia. Omat kynteni eivät huonon laatunsa takia kasva koskaan pitkiksi ja ne aina liuskoittuvat, mutta Bio Sculpture -geelauksen ansiosta minullakin on pitkät ja kauniit kynnet. Eka huoltoväli yksivärisellä geelauksella (sävy 96) oli 3 kolme viikkoa (”juurikasvu alkoi olla hurjaa, mutta muutoin itse geeli oli loistokunnossa). Nyt ranskisten kanssa on mennyt viisi viikkoa, mutta nyt on kyllä korkea aika mennä uusimaan kynnet.

 • Jenniii

  Kysäisin vielä Mariannelta tästä, että mikä voisi olla syynä geelien irtoamiseen noin nopeasti ja sain vastaukseksi, että ensimmäiset geelit ovat aina hieman sellainen kokeilu ja joidenkin kynsi saattaa aluksi hiukan hylkiä vierasta materiaalia. Mahdollisesti messukiireessä kynsien laittaja ei ole muistanut myöskään kunnolla ohjeistaa kynsien kotihoitoon. Marianne kuitenkin kertoi, että niilläkin, joilla kynnet ovat aluksi hylkineet geelejä ja ne ovat irronneet ennen aikojaan, yleensä toisella kerralla ne pysyvät selkeästi paremmin. Eli jos uskaltaudut vielä kokeilemaan toiste, tilanne voi olla ihan eri. :)

 • Jenniii

  Bio Sculpture Hoitolassa on useampi kynsitekijä ja tilannetta katsotaan varmasti sen mukaan, kuka on parhaiten vapaana toivottuna ajankohtana. :) Ja tarjouksella voi ilman muuta mennä vanhakin asiakas, mutta kannattaa muistaa, että tähän diiliin ei siis sisälly aiempien geelien poisto eli jos vanhoja geelejä haluaisi poistettavaksi samassa yhteydessä, niin se kannattaa mainita varausta tehdessä myös. :)

  On muuten hullua tuon ”juurikasvun” myötä nähdä, miten kohisten ne omat kynnet kasvavatkaan, kun koskaan aiemmin ei ole tuota kehitystä päässyt noin hyvin näkemään – omat kynnet ovat niin haperoa, että ovat aina lohkeilleet ja liuskoittuneet niin nopeasti, että eivät ole ikinä pystyneet kasvamaan näin pitkiksi ilman geelejä.

 • Jenniii

  Bio Sculpturellakin on muutamaa erilaista kovuutta geeleissä – sinulle on varmaankin käytetty sitä pehmeämpää. Mutta uskon kyllä, että Bio Sculpturen geelit ovat pehmeämpiä kuin muiden merkkien – BS:n idea kun perustuu nimenomaan siihen hellävaraisuuteen. Omalla kohdallani se on tärkeimpiä valintakriteerejä, enkä koskaan uskaltaisi käyttää sellaisia geelejä, joiden poistossa kynnen pintaa joudutaan hiomaan, kun oma kynsi on jo valmiiksi heiveröistä laatua. Minulla kynnet ovat aina pysyneet hyvin vähintään sen 3-4 viikkoa ja parhaimmillaan peräti 7, jolloin toki itse viilailin niitä lyhyemmiksi pitkin matkaa. :)

 • Vierailija

  Tampereelle olisi kiva saada vastaava tarjous! Tekisi mieli kokeilla kynsiä, mutta normaalihinnat pikkuisen hirvittää :)

 • Jenninen

  Juu, Lahteen! Koska täällä ei koskaan tapahdu mitään, mutta silti me jotkut täällä asumme vuodesta toiseen. :) Helsinkikin tosiaan on lähellä, mutta junalippuineen tulee kynsille iso hinta.

 • nopa

  Ouluun!
  Kävisin ehdottomasti kokeilemassa kampanjahintaan. Täällä tosin hinta on melkein tuplasti kalliimpi BS tekijällä kuin tuo mainitsemasi normihinta.
  Kävin jo aikaisemmin kurkkimassa inspiroituneena postauksestasi,mutta hinta hirvitti. Harmittaa,että kaikki on täällä kalliimpaa koska kilpailua on vähän!
  Minulla on kamalan huonot kynnet,pehmeät,liuskottuvat ja hauraat. Kauniit vähän pidemmät kynnet olisivat ihanat!

 • Kisse

  Hei
  Olen ennekin kirjoitellut bs kynsistä, mutta pakko on vielä kertoa omasta kokemukseta. Yli 7 vuotta olen käyttänyt bs heelejä. Alussa kävin aina Tampereella saakka ja nyt Mariannen paikassa. Ilman näitä kynsiä olisi omani aivan surkeat. Bs avulla minulla todella hyvät kynnet. Aloittaessani kynnet pysyivät hyvin. Sitten tuli aikoja että ensimmäinen lähti jo samalla viikolla. Itse sorruin vähän räpläämään ..myönnän. Kokeilin muita tekniikoita – eivä pysyneet nekään. Sitten taas alkoivat pysyä hyvin. Tällä hetkellä pysyy niin hyvin, että on sääli edes poistaa, mutta juurikasvun takia pakko, tosin sitäkin voi helpottaa ostamalla saman väristä lakkaa bs: ltä ja näin pidentää huoltovälejä. Kesllä keksin laittaa väritöntä. Vaihdoin kynnen väriä bs lakoilla, jotka pysyivät hyvin geelipohjan ansiosta. Hyvä idea esim silloin, jos ei pääse huoltoon. Ystäväni joka aikoinaan nämä bs geelitminulle suositteli sanoi, että hänelläkin on ollut kausia ettei pysy, mutta on kelsinyt nyt avun – kalanmaksaöljy. Säännöllisesti kalanmaksaöljyä otettuna niin geelit pysyy. Eli kynsien laadulla on ilmeinen merkitys. Samahan se on hiusväreissäkin: huonokuntoisissa hiuksissa ei saa väriä pysymään ja hyvissä pysyy. Itse kyllä rohkenen suositella näitä kynsiä lämpimästi. :)

 • Lipali

  Olen käyttänyt BS-kynsiä tauotta 7 vuotta, enkä voisi olla tyytyväisempi. Minulla on kauniit kynnet ja geelauksen avulla ne pysyvät pitkinä. Voin vain ja ainoastaan suositella <3

Related posts