20/10/13

Sointuja sunnuntai-iltaan

1 39 julianna-barwick.jpg

Eilisen kirpparipäivän jälkeen olen tänään viettänyt ansaittua vapaapäivää rentoutumisen ja brunsseilun merkeissä. Niinpä tulin vain nopeasti moikkaamaan ja vinkkaamaan teille jälleen kerran ihanasta artistista. Ystäväni tutustutti minut hiljattain Julianna Barwick -nimiseen artistiin, joka tekee sellaista melodista ja unenomaista musiikkia, josta itselleni tulee mieleen Sigur Ros. Todella kaunista tunnelmointimusaa, joka sopii erityisen hyvin iltaan ja vaikka vähän ennen nukkumaanmenoa kuunneltavaksi. Ihania sunnuntaihetkiä näiden sointujen parissa siis! :)

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • lottts

    tulipa mieleen, että tykkäätkö jenni vartiaisen uudestä levystä? :) mä oon ihan ihastunu siihenn…

Related posts