19/10/13

Nenäpäivän kirppis TÄNÄÄN!

2 58 nenapaiva-kirppis.jpg

Pakkailen täällä juuri viimeisiä tavaroita kasseihin ja muistuttelen teitä, että tänään on siis Nosturissa Helsingissä Nenäpäivän hyväntekeväisyys-kirpputori klo 10-16. Minä olen mukana myymässä ja samoin esimerkiksi Tickle your fancy -blogin söpöliini Sara, jonka kanssa olemme myös stailanneet kirpparitapahtumaan muotinäytöksen vintage-vaatteista. :) Tulkaahan siis moikkaamaan meitä ja penkomaan parhaat löydöt! Ja muistakaa varata mukaan käteistä rahaa. :)

Lisätietoa tapahtumasta löydätte TÄÄLTÄ!

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • el_lah

    Kiva että tällaisia tapahtumia järjestetään. Kävin katsastamassa kirpparin tarjonnan, mutta täytyy sanoa, että olin hieman pettynyt siihen, että suurin osa nuorista naisista myi pisteellään ketjuliikkeiden höttöä. Kirppareilla on kiva kierrellä, eikä todellakaan aina ole tarvetta ostaa jotakin. Tuli vain tänään elävästi mieleen täällä sinunkin blogin kommenttiosiossa käyty keskustelu ketjuliikkeistä, kulutuskäyttäytymisestä, pikkuputiikeista, ekologisuudesta jne.

  • Alice

    Kävin kanssa paikalla mutta vasta kahden aikoihin, ennen kuin ees poistuttiin oli aika moni jo tyhjentänyt pöytänsä mikä oli kyllä tosi harmi :/  Mutta ihana idea ja hyvin toteutettu tapahtuma, tykkäsin musiikista :)

Related posts