16/10/13

Kreisiä kimallusta

14 53 PA165998.JPG

Tajusin, että olen tyystin unohtanut esitellä tarkemmin yhden löydöistäni Helsinki Design Weekin yhteydessä järjestetystä Design Marketista. Itse asiassa nämä My o Myn osastolta löytämäni kreisit glitterkengät ehtivät jo vilahtaa postauksissani Lindexin järjestämältä Tukholman reissulta, mutta lupailin tuolloin, että pääsisivät vielä tarkempaan esittelyyn myöhemmin eli NYT! :) Kengät ovat japanilaisen Tsumori Chisaton käsialaa, jonka hullunkurisesta ja omintakeisesta suunnittelusta olen aina tykännyt – löytyvätpä kenkäkaapistani yhdet toisetkin Chisaton kreisikengät parin vuoden takaa. 

PA166004.JPG

En ollut todellakaan suunnitellut tällaista hankintaa ja vaikka kimalleharakkaa tuo yönsinisenä kimmeltävä glitterpinta houkuttikin, en missään nimessä ajatellut kenkiä itselleni. Taidettiinpa sinä päivänä kuulla ne kuuluisat viimeiset sanatkin: ”Jos mä vain kokeilen näitä…” Tietenkin se viimeinen ja superhypertarjouksessa ollut pari oli juuri minun kokoani. Tietenkin. Epäröiden selitin siinä kaverilleni, että no eihän näissä kengissä ole mitään järkeä ja missä tällaisia sitten käyttäisi ja en minä kyllä tarvitsisi. Mutta kaveri löi vain vettä myllyyn kiljumalla korvaani, että ”Todellakin tarvitset! Nuo ovat aivan MIELETTÖMÄT!” :D Thanks, pal. Ystäväni mielestä nämä olivat suunnilleen kreiseintä ja siisteintä, mitä hän on koskaan nähnyt ja keksi heti ainakin kymmenen asua, joihin ne sopisivat. Ja kuten näkyy, olen vaikutuksille altis. 

PA166005.JPG

Mutta eipä huolta, kengät pääsivät jo ensiesiintymiselleen Tukholmassa ja ovat paitsi kaikessa hulluudessaan aika mahtavat, myös ihan superhyvät jalassa. Tuo platform-pohja kengät etuosassa on niin korkea, että nämä jalassa tuntuu melkein kuin kävelisi matalilla kengillä – onpahan vain todellisuudessa 10 senttiä korkeammalla. :) Veikkaan, että nämä ovat juuri sellaiset kengät, joita osa rakastaa ja jotka toisten mielestä taas ovat hirveimmät viritykset päällä maan. Mutta meikä tykkää! :D

PA166000.JPG PA166007.JPGPA165997.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • lukija

  Aivan mahtavan ihanat!!
  Jotenkin tuo kaunis yönsininen väri ja klassisen yksinkertainen malli tasapainottavat kivasti kenkiä, eivätkä ne kaikessa kimalluksessaan ja glitterissään ole mielestäni silti liian kreisit. :)
  Tykkään!

 • LauraH

  Vau upeat kengät! Mäkin haluan! :D

 • Vierailija

  Kaverisi oli oikeassa, nuo ovat aivan mielettömät! Ihanat, ottaisin omaankin käyttööni heti.

 • Nellyssi

  Jollei pilottitakkiasu uponnut miltään osin, niin nämä on kyllä on ihanat! Enkä edes pidä tuollaisista kengistä saatikka kimalteesta, mutta nämä voisin haluta itsellekin. :D

 • Ihan sun näköiset! Niissä varmasti luki sun nimi pohjassa. :)

 • Sydämeni hyppäsi! Aivan ihanat! <3

 • KatjaJ

  Vau, nuo on todella ihanat!

 • Noi kengät kyllä todellakin on siisteintä, mitä oon koskaan nähny! Tahtoo myös! Saanko udella hintaa?

 • Aivan mielettömän upeat kengät!

 • MademoiselleKatri

  Uuuuuh mitkä herkut! Tämä kenkä harakka keksii omasta garderoobistansa ainakin 5 asua joihin yhdistäisin. Ei siis tyhmä ostos ollenkaan. 

 • kakatuusa

  Kimallus on hieno, mutta muotokieli on kyllä suoraan kuin jostain mummojen turvasaappaista tai sairaalatossuista! Varmaan johtuukin tuosta korkokengäksi liian matalasta korosta.

 • Jenniii

  En tiedä, miten korkeita korkoja sinulla on tavallisesti tapana käyttää, mutta minulle noissa on kyllä korkoa ihan riittämiin. :)

 • sisak

  Taianomaiset, kyllä vähintään yhdet crazy-catlazy-emmää-ikinä-tällasia-oho-kengät istuvat sunkin monipuoliseen vaatekaappiin täydellisesti. Toivottavasti esittelet ne asussakin pian! Kiitos myös keskustelusta tekijänoikeuksista, se oli yltynyt aivan valtavaksi ja huomasin maininnan siitä aivan toisaalla. Paljon puhuttava aihe ja hienoa, että asiasta puhutaan asiallisesti ja avoimesti!

 • Vaatetaivas

  Voi eiiii tällaisia ihania kenkiä nyt kun en saa ostaa mitään niin pitkään aikaan. Aivan ihastuttavat!

Related posts