15/10/13

Töölön pilottimummo vauhdissa

23 53 PA135877.JPG

Olen niin innoissani käyttänyt tänä syksynä uskollista trenssitakkiani ja säiden viilennyttyä sitä H&M:n villakankaista papparaistakkia, että olen tyystin unohtanut kaikki muut takkini. Nyt havahduin viikonloppuna tajuamaan, että hitsi vie, se alkuvuodesta ostamani Filippa K:n pilottitakkihan olisi aivan täydellinen juuri tällaisille keleille. Kevyen toppavuorensa ansiosta se on ihan loistava vaate juuri nyt, kun lämpötilat huitelevat jossain nollan ja +10 asteen välimaastossa. Takki ei ehtinytkään keväällä esittelyyn kunnolla asukuvissa, joten otetaan vahinko takaisin nyt. ;)

PA135884.JPG

Olen huomannut pilotti-aiheisiin postauksiin tulleista kommenteista, että osa kommentoijista tuntuu suorastaan inhoavan koko bomber-trendiä. Hyvä on, teillä on täysi oikeus mielipiteeseenne, mutta aion silti yrittää kääntää päänne. ;) Voi olla, että onnistun tai voi olla, että en, mutta olen nyt tuumannut, että bomberia tulette joka tapauksessa täällä näkemään entistä enemmän muiden takkien ohella. Onpahan siinä samalla minullekin haaste koettaa yhdistellä sitä eri tavoin!

PA135905.JPG

Asukuvien ottaminen on oikeastaan aika hyvä keino hyödyntää vaatekaappinsa potentiaalia, koska eihän sitä haluaisi näyttää kuvissa aina samalta. On ollut nyt viime aikoina mukavaa, kun on tullut otettua paljon asukuvia, koska silloin haastan myös jatkuvasti omaa luovuuttani pukeutumisen saralla. Tavallisessa arjessa sitä tulee niin helposti turvauduttua samoihin toimiviksi ja mukaviksi havaittuihin asukokonaisuuksiin, mutta kuviin ikuistettavia lookeja varten sitä tulee käyttäneeksi hieman enemmän ajatusta ja luovuutta miettiessään, millaisia uusia yhdistelmiä niistä tutuista vaatteista voisi saada aikaiseksi.

PA135883.JPG

Tällä kertaa puin pilottitakini kaveriksi uskollisen kirpparimekkoni, jonka taisin löytää ensimmäisenä asuinvuotenani Helsingissä. Part Twon pilkkumekko on palvellut uskollisesti vuosia ja on yhä yksi ylivoimaisista lempparivaatteistani. Se tuntuu sopivan vähän joka tilanteeseen ja on aina vain ajaton, hauska ja kaunis. Takin alla piileskelee myös Samujin beige luottovillatakkini, joka tosin ei näy kuvissa. Piristin kokonaisuutta tänä syksynä blogin kautta saamillani Falken luumunsävyisillä sukkahousuilla, joiden veikkaan muodostuvan myös yhdeksi tämän syksyn suosikeista – nyt vain kaikki peukut ja varpaat pystyyn, että saan pidettyä ne ehjinä mahdollisimman pitkään. :D Lumin Aleksi-laukku sopi hauskasti sukkiksiin sävynsä puolesta ja piristi kivasti muuten tummaa asua. Lisäsin vielä kaulahuiviksi tuollaisen oikein klassisen beigen huivin, koska ajattelin, että tuollainen elementti tuo sopivasti ristiriitaa räväkän pilottitakin rinnalle. :) Olisi tosin pitänyt ottaa yksi kuva ilman huiviakin, niin olisi näkynyt takki paremmin, mutta sen hoksasin vasta kuvia muokatessa.

Kuvista saan jälleen kiittää suloista Wikkeä! :)

PA135885.JPG

Pilottitakki Filippa K, pilkullinen mekko Part two / second hand, villatakki Samuji, luumunpunaiset sukkahousut Falke (saatu blogin kautta), korkonilkkurit Clou / Nilson, ohut luumunpunainen vyö COSkaulahuivi La Alpaca (saatu blogin kautta), nahkahansikkaat Sakari Sauso, nahkalaukku Lumi Accessories (saatu blogin kautta)

PA135901.JPGPA135916.JPGPA135891.JPG PA135910.JPG

Kuvat: Wikke / Luukku

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

23 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Nellyssi

  Ohho! Yleensä asuistasi löytyy jokin asia, josta pidän, mutta nyt tökkii kyllä kokonaisvaltasesti. :D
  Ei siis sillä, ettei näyttäisi toimivalta, en sitä tarkoita. :)

 • Jenniii

  Hahaha! Onko se se pilotti? Vai ihan muuten vain tökkii? :D

 • Elviirainen

  Mulla on kyllä melkoinen ongelma myös pilottitakkien kanssa. Se on se leikkaus, joka vaan ei sovi mun silmälleni. Lisäksi tulee mieleen kammottavat mielikuvat 90-luvulta. Saat tehdä aika paljon töitä, että saat tämän naisen mielen muuttumaan pilottitakkien suhteen! :)

 • Jenniii

  Uskon, että monella muulla on sama dilemma. :D Minä itse taas tykkään tuosta muodosta – kivaa vaihtelua villakangastakeille, trensseille ja bikereille! Mutta katsotaan, saisinko edes yhden asun loihdittua, joka kääntäisi pilotteja inhoavan pään. ;)

 • Neelia

  Filippa K <3, pilotti :( . Ei se sovi sitten minkään kanssa yhteen, pahoittelen. Mekko näyttää kivalta.

 • Neelia

  … Tuo sotku tuossa Filippa K:n perässä on sydän. :)

 • paju

  Voi Jenni, olet kyllä kaunis!

 • Vierailija

  Minusta nuo pilotit on kivoja, ainakin sinulla nähdyt, tuovat mukavasti särmää, mutta tälle mekon ja takin yhdistelmälle en niin lämmennyt. Mutta sanotaan silti nyt samalla, että edellisessä asussa, samujiin villatakki ym., oli ihanat värit ja muutenkin :).

 • Jenniii

  Uskallan olla eri mieltä, mutta näkemyserot sallittakoon. ;) Ja joo, jostain syystä lukijoiden kommenteissa sydän muuttuu tuollaiseksi ihme-häkkyräksi, mutta minun kommenteissani näkyy oikein! Omituista… Pitää tästä vinkata tekniikkatyypeille.

 • Jenniii

  Voi kiitos! Ja itse olet. :)

 • Jenniii

  No kaikki eivät voi tykätä kaikesta, eipä tuo niin vaarallista. :) Onneksi tyyli ei ole kovin vakava juttu! Itse tykkään kyllä tästäkin yhdistelmästä. :)

 • Misumiu

  Sulla on aina niiiin ihania asuyhdistelmiä – pakko aina piipahtaa täällä, vaikka aikaa ei oikeastaan olisikikaan… Mutta – tämä yhdistelmä ei kyllä ollut ihan paras, sai sinut näyttämään liian tätimäiseltä. Sinänsä mulla ei ole mitään tuota takkia vastaan ja käyttäisin itsekin mielelläni vastaavaa :-)

 • Jenniii

  Tämä ei nyt selvästikään ole lukijoiden suosikki. :D Tosin en kyllä ihan tiedä, miten pilottitakki voi jonkun silmään näyttää tätimäiseltä, mutta jokaisella tietysti on omanlaisensa mielikuvat. :)

 • Minä vain

  Ainakin mua saa vielä yrittää käännyttää pilottitakille, koska en vieläkään lämmennyt. Asukokonaisuus oli muuten mahtava! :)

 • Jenniii

  Yritys siis jatkukoon! :) Kiva, että muuten pidit asusta!

 • lukija

  No täytyy kyllä sano, että itse tykkään tuosta asusta kovasti(niinkuin kaikista muistakin asuistasi :)) ja saan kyllä pukeutumiseen ja kaikkeen muuhunkin hirmuisesti inspiraatiota täältä. Kiitos siitä Jenni! :)

 • siiri10

  Siis mitä ihmettä, olenko nyt vähemmistössä kun tuo on mielestäni tosi onnistunut kokonaisuus! Mekon ja pilotin muodot tukevat ihmeen hyvin toisiaan, ja erityisesti ihailin tässä värisilmääsi: piristävällä ja kekseliäällä tavalla harmonista. Pilottitakista vielä että hyvähän sinun on, kun olet noin järjettömän kaunis. Pilottitakki ei todellakaan näytä hyvältä perusnaisen päällä :D

 • Jenniii

  Kiitos! Mahtavaa, että edes joku tykkäsi tästäkin kovan onnen asusta! :D Ja tosi mukava kuulla, että saat blogistani inspistä. :)

 • Jenniii

  Ilahduttavaa, että edes joku tykkää! :D Mutta makuasioistahan näissä tyylijutuissa on kyse – yksi tykkää yhdestä ja toinen toisesta. Mielenkiinnolla odotan, millaisen vastaanoton tämä look saa Lookbook.nu-sivustolla, jonne sen juuri latasin. Monesti tuntuu, että siellä parhaita tykkäysmääriä saavat ihan eri asut kuin täällä blogissa – liekö sitten tässäkin tapauksessa joku oikein suomalainen juttu tämä pilotti-inho? :D

  Ja kiitos kauniista sanoistasi! :) Tosin väitän, että sopivasti stailaamalla melkein mikä vain käy melkein kelle vain. ;)

 • Jenniii

  Jännä huomata, miten eri mielipiteitä tästä asusta on maailman muista kolkista tulevilla ihmisillä. :) Lookbookissa tästä tunnutaan tykkäävän kommenttien perusteella ihan hulluna. :D http://lookbook.nu/look/5454228-Filippa-Bomber-Jacket-Part-Two-Polka-Dot-Dress

 • Roosaaa

  Jenni, asu toimii todella hyvin! :) Ihania pilkkuja ja bomber takki näyttää sun päällä niin hyvältä, oi että!

  Minä muutenkin niin ihailen sun blogia ja näytin kerran myös äidilleni tätä sun blogia ihan innoissaan ja äitini sanoi, että ” onpa mielettömän kauniita kuvia blogi täynnä ”. :) Hehehee. Olen muitakin blogeja näyttänyt äidilleni, mutta hän sanoi, että Pupulandia on ollut paras!

 • Jenniii

  Kiitos! :) Onpa symppistä, että äitisikin on tykästynyt Pupulandiaan. :D Sano äidillesi minulta terkut ja kiitokset kivasta palautteesta!

 • Blue Peony

  Jokin kyberhärö tuhosi aloittamani kommentin, mutta uusi yritys: asut siis lapsuuteni maisemissa Töölössä, nähtävästi monista asukuvista päätellen lapsuuteni kotikadulla :-). Kiva katsella tuttuja maisemia.

  Nuo Falken sukkikset ovat uskomattoman laadukkaita, minäkin hankin tuon luumun syksyn väreistä itselleni. Piristää tummia asuja! Ja pilkkumekko on hieno, minullakin on sellainen ja viihdyn siinä vuoden ympäri.

Related posts