14/10/13

Vaaleanpunaista metallia

6 39 acne-star-pink.jpg

Jotenkin tänä maanantaiaamuna on ollut vähän hidas olo. Oikeastaan tuntuu, etten ole ihan vieläkään herännyt. Niinpä ajattelin vain esitellä teille nämä: metallinhohtoiset vaaleanpunaiset Acne Star-nilkkurit! Kun törmäsin noihin, niin kyllä loksahti leuka auki. :D Ihan hillittömät! Näitä ei ole edes Acnen omilla nettisivuilla, vaan bongasin nämä Net-a-porterista. Minulla on itselläni punaiset Starit, jollaisia ei ole kyllä tullut vielä vastaan kenenkään muun jalassa, mutta nämä olisivat kyllä vielä tuhat kertaa spesiaalimmat. Voisiko joku teistä ostaa nämä ihan vain minun ilokseni? :D

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • lukija

  Hillittömän upeat tosiaankin!!
  No, mutta asiasta toiseen kävin I love me-messuilla perjantaina ottamassa ne kauan himoitsemani Bio sculpturen geelilakkaukset ja en voi muuta kuin olla tyytyväinen. Lopputulos on niin luonnollinen että näyttää vain siltä kuin olisi normaali kynsilakka, erityisen siististi lakattuna. Kiitos siis suosituksesta!:)

 • Aisha J

  Haluan nuo kaunottaret!! Järjettömän ihanat..

 • maya s

  Ääk, luulin eka et oot ostanut noi! :) itekin noita net a porterilla katselin, mut muhun iskee enemmän mallina pistol… Ja noitahan ei ymmärtääkseni ole kuin stareina. Ei sillä, ei noita varmaan ihan ainoiksi tulisi kuitenkaan hankittua… :D

 • Minä vain

  Etpä ole ainut, joka on ihan väsyksissä!

  Mielettömän ihanat popot!

 • Aah, mitkä kaunokaiset!

 • LiK

  Voi ei Jenni! Miksi, oi miksi nää on niin IHANAT!!!!:)

Related posts