12/10/13

Hatturakkautta

32 62 PA125728.JPG

Piipahdin tänänä I love me -messuilla Glo Mineralsin meikkimallina ja kävin samalla visiitillä myös moikkaamassa ystävääni Katia KN Collectionin hattupisteellä (osasto 6 h 111). Siellä kävi kova kuhina, kun ihmiset sovittelivat hattuja aivan innoissaan, ja intouduinpa minäkin sitten kokeilemaan muutamaa. Kati kertoi, että taas oli moni tullut hattukojulle epäröiden ja tokaisten ensi sanoikseen, että ”minulle ei sitten sovi mikään hattu”. Ja lähes kaikki olivat myyjien avustuksella lopulta kuitenkin löytäneet mieluisan ja sopivan päähineen. Tässä se taas nähdään, että moni on hattuihminen, vaikkei välttämättä vielä tiedäkään sitä. :D Olen itse halunnut pitkän aikaa jo opetella pipojen ja myssyjen ohella käyttämään ihan varsinaisia hattuja, mutta jotenkin sitä ovesta ulos astuessa aina valikoituu kuitenkin päähän sellainen joku ”helppo” päähine. Nyt kuitenkin haastoin itseni kokeilemaan kaikenlaista, mitä en ehkä normaalisti valitsisi. Olen usein ajatellut, että monet KN Collectionin hattumalleista ovat jotenkin liian naisellisia minun makuuni, mutta kuinkas kävi! Nyt yhtäkkiä moni sellainen aika koristeellinenkin malli näytti kivalta.

PA125756.JPG

taannoisesta mallikeikasta valita muutaman hatun itselleni ja oli kiva päästä itse valkkailemaan värejä ja malleja, koska hattukuvauksissa yleensä Kati päättää, mitä päähän laitetaan. Otin nyt sitten useamman hatun kotisovitukseen, kun en osannut päättää, mitä haluaisin. Värit eivät noissa vastavaloon otetuissa kuvissa pääse ihan oikeuksiinsa, mutta mallit näkyvät kuitenkin melko hyvin. Kirjoitin hattujen todelliset värit noiden kuvien yhteyteen, niin voitte sitten edes kuvitella, miltä kukin oikeasti näyttää. :D Suoraan sanottuna ihastuin hatuista jokaiseen ja tekisi mieli pitää nuo kaikki, mutta kertokaahan, mitkä noista teidän mielestänne ovat parhaat meikäläisen päähän? :) Olen merkannut ne hatut oikealla nimellään, jotka kuuluvat varsinaiseen mallistoon, mutta muutamat noista ovat mallikappaleita ja siksi niillä ei ole nimeä.

Hauska pilleribaskeri (väri musta)

PA125730.JPG PA125732.JPG

Matilda-neuleturbaani (grafiitinharmaa)

PA125743.JPG PA125746.JPG

Hermione (metsänvihreä)

PA125748.JPG PA125749.JPG PA125759.JPG

Hermione (puuteri)

PA125761.JPG PA125763.JPG PA125765.JPG

Julia (fuksia)

PA125768.JPG PA125771.JPG PA125774.JPG

Huopahattu (munakoiso)

PA125789.JPG PA125790.JPG PA125792.JPG

Huopahattu (musta)

PA125794.JPG PA125795.JPG PA125804.JPG

PS. Olen jälleen huomenna Glo Mineralsin pisteellä (6 k 98) meikattavana klo 12, joten tulkaahan moikkaamaan ja kuulemaan parhaat meikkivinkit! :) Näissä kuvissa minulla on kasvoillani Sinin tänään minulle loihtima Glo Minerals -meikki – tykkään!

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

32 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • maya s

  Ehdottomasti vihreä Hermione ja munakoison värinen huopahattu! Ei muutkaan huonoja ollut, mutta noissa kahdessa oli sitä jotain… :)

 • hansa

  Ihan samat hatut olisin valinnut! Sopii tosi hyvin kasvonpiirteisiisi, ja tuo ’munakoiso’ on TOSI IHANA väri!:) En itsekään ole ikinä ajatellut käyttäväni tuon tyylisiä hattuja mutta nuo näyttävät aika söpöiltä, pitääpä käydä tsekkaamassa tuo mallisto;)

 • .Tiia

  Metsänvihreä Hermione sekä molemmat huopahatut näyttävät sinulla tosi kivoilta :). Hermionen voisin huolia itsellenikin :).

 • riiri

  Hermionen ja Julian mallit ovat todella kauniit! Ihastelin niitä jo aiemmassa postauksessa. Tykkään kovasti myös tuosta turbaanimaisesta. Onko Katilla nettikauppaa? Näitä hattuja tilaisin mieluusti:)

 • eveliina23

  Sulla on tosi kaunis hymy!

 • Nuutsa

  Kannatan myös näitä! Ovat todella kauniita sinun päässäsi!

 • Lola.

  Hermione (molemmat värit sopivat todella hyvin ja tuovat erilaisia piirteitä esille! (mutta talvella puuteri voi vähän jäädä liian kalpeaksi ihoa vasten)) ja munakoiso huopahattu!

  Toi huopahattu päässä näytät jotenkin sellaiselta erittäin chic Lontoolaiselta! Erittäin ihastuttava!

 • Kata_

  Hermione vihreä tai huopahatut :) onko näillä missään myymälää? Määääääki haluuuun, mut ei oo mahista päästä messuille :(

 • Pale

  Metsänvihreä Hermione on upea, tuommoisen kelpuuttaisin itsellenikin heti! :)

 • Liv

  Ihan samat muhunkin kolahti parhaiten! :) 

 • Usva

  Puuterinvärinen Hermione on ehdottomasti suloisin! Talvella iho on usein kalpea ja tummat värit voivat viedä väriä kasvoilta. Sulle sopivat kyllä kaikki hatut!

 • Suvi55

  Täältä myös ääni metsänvihreällä Hermionelle, sopii sinulle loistavasti!

 • anna-liisa

  Tykkään myös tuosta puuterinvärisestä kovin, samoin tuosta viimeisestä, mustasta huopahatusta. Sulla on niin siro, pieni pää, että kaikki hatut näyttävät kyllä hyviltä!

 • Tutta

  Samaa mieltä olen minäkin, eli Hermione ja huopahattu. Värivaihtoehdoissa oli kaikissa puolensa (musta ja puuteri käy useempien vaatteiden kanssa).

  Ihania hymyjä näissä!

 • Mapsu

  Sinulle sopii hattu kuin hattu!!!

  Kaunis oot,lähes silmiini sattu :D

 • jamia

  Täältäkin ääni Hermionelle! :) Väriä en osaa päättää, ehkä puuteri…

 • SMM

  Harmaa Matilda ja vihreä Hermione! Toisaalta myöskin tuo musta huopahattu on aikas tyylikäs.

  ps. Näytät hyvinvoivalta ja ihanan iloiselta :-)

 • Vierailija

  metsänvihreä ja pilleri!!
  p.s. en kestä miten ihania noi hatut on!

 • Jenniii

  Hei kiitos kaikille ihanista kommenteista! :) Onpa mahtavaa kuulla, että siellä ovat muutkin innostuneet hatuista. Päädyin lopulta palauttamaan hatuista tuon fuksian värisen Julian ja mustan huopahatun, ja muut jäivät minulle. Katsotaan kuoriutuuko minusta nyt tänä talvena näiden myötä hattuihminen! Lupaan, että jokaisen hatuista yritän esitellä blogissa ainakin jonkun asun kera. ;)

  KN Collectionista kyselleille tiedoksi, että merkillä on oma liike Keravalla ja siellä on saatavilla ihan koko mallisto. Verkkokauppaa KN Collectionilla ei toistaiseksi valitettavasti ole, vaikka se on kyllä ollut suunnitteilla ja työn alla jo pitkään. Ihan lähiaikoina nettishoppailu-mahdollisuutta ei kuitenkaan ole nyt tulossa. KN Collectionilla on kuitenkin suuri määrä jälleenmyyjiä ympäri Suomen. Esimerkiksi Stockmann, Moda ja Halonen myyvät joitakin KN Collectionin hatuista ja lisäksi pienempiä hattuliikkeitä on jälleenmyyjinä paljon. Suosittelen visiittiä merkin omassa myymälässä tai jollakin jälleenmyyjällä. Oman kaupungin jälleenmyyjiä voi tiedustella nettisivujen kautta ja jos jokin tietty malli kiinnostaa aivan erityisesti, niin laittakaa ihmeessä Katille asiasta viestiä verkkosivujen kautta. :) Suurimpaa osaa hatuista on saatavilla monessa eri värissä myös. Kotiin tilaaminenkin onnistunee, kun vain sopii asiasta erikseen!

 • Laurelius

  Oot kyllä niin äärettömän symppiksen näkönen ihminen – myös ilman hattua. :)

 • Lin

  Onpa nättejä! Vaikea valita, ehkä Hermionet on mun lemppari. Mitä poskipunaa muuten käytät? Tosi ihana väri!

 • Jenniii

  Tässä kuvassa minulla on kasvoillani meikki, joka tehtiin tuolla I love Me -messuilla Glo Mineralsin tuotteilla. Poskipunan sävy on nimeltään Papaya – itsekin ihastuin tuohon! :) http://glominerals.fi/tuotteet.html?id=11/28

 • Tykkääjä

  Hermione metsänvihreänä sopii siulle erinomaisesti ja on tosi kaunis!!

 • Pallero

  Oi, tuo Huopahattu (munakoiso) sopii sinulle kuin nenä päähän ja värikin on aivan valloittava! Hmm, pitää melkein itsekin tsekkailla tuo valikoima :)

 • kakadu

  Hermione puuterinvärisenä ehdottomasti sinulle!

 • louna

  voi harmi kun tuolla sivulla ei ole tuota hermionen puuteria. Tuollainen hattu olisi kyllä minun makuuni!

 • Jenniii

  Sivuilla on kustakin hatusta vain yksi tuotekuva, mutta se ei siis tarkoita, etteikö muitakin värejä olisi tarjolla. :) Jos tuo kyseinen hattu kiinnostaa, niin laita ihmessä Katille viestiä! :)

 • Heini Koskinen

  Tuo pilleribaskeri on siis ilmeisesti mallikappale? Yhyy! Täydellinen! Tulisipa niitä myöhemmin myyntiinkin.

 • Pilleri ja vaalea Hermione! :)

 • Jenniii

  Pilleribaskeri on mallikappale, mutta satun tietämään, että näitä on myös toinen mallikappale olemassa – sellainen ihan hillittömän makea leopardikuvioitu. :D Että jos kiinnostaa, niin laitahan Katille viestiä asiasta!

 • Moikka Jenni! :-)

  Kaikki hatut pukevat sinua, ja itseasiassa näin sinut KN Collectionin messuosastolla lauantaina :-) Kovasti olisi tehnyt mieli nykäistä hihasta, mutta jotenkin en saanut rohkeutta tarpeeksi tervehtiäkseni sinun kaltaistasi kaunotarta (olet jopa vielä kauniimpi kuin mitä kuvissa!). Mutta, ehkä vielä joskus :-)

 • Jenniii

  Voi ihana Elizabeth, kiitos kauniista sanoistasi! Olisit nyt vain reippaasti tullut nykimään. :D Ensi kerralla tulet sitten!

Related posts