11/10/13

Mustavalkoista ja syksyn värejä

22 55 PA105738m.jpg

Viime aikoina useissa kuvissani on vilahtanut mustavalkoinen villapaita ja vaikka pusero ei ole ollut millään muotoa pääroolissa noissa jutuissa, todella moni lukija on kiinnittänyt siihen huomiota ja kysellyt sen alkuperää. En kyllä ihmettele, koska iskin itsekin silmäni tuohon poikkeuksellisen kivaan puseroon Kampin Companysin näyteikkunassa yhtä intensiivisesti. ;) Neule on siis Designers Remixin ja ostohetkestä lähtien on tehnyt mieli pukea se päälle melkein joka päivä. Lupailin villapaidasta tiedustelleille, että lisäkuvia on tulossa ja nyt niitä olisi saatavilla asupostauksen muodossa!

PA105707.JPG

Olen viime aikoina karsastanut jotenkin liian tummia asukokonaisuuksia, kun tulee helposti fiilis, että se on sellainen liian tylsä ja tavallinen valinta. Ja kalpeaa hipiääni vasten musta väri näyttää usein aika kovalta, joten olen yrittänyt pukeutua vähemmän mustaan. Mutta nyt kun sitten olen muutaman päivänä tullut pukeneeksi tuon ihanan uuden villapaitani kanssa tummia alaosia ja mustavalkoisen takin, niin jotenkin tuo mustavalkoisuus onkin tuntunut ja näyttänyt tosi kivalta. Ihan turhaan olen siis arkaillut. Ehkä tässä asiassa auttaa myös se, että oikeastaan mikään asun osista (laukkua lukuunottamatta) ei ole ihan varsinaisesti pikimusta, vaan pääosin asussa on tummanharmaata ja mustavalkoista. Pehmensin myös kokonaisuutta hiukan beigellä kaulahuivilla ja nahkahanskoilla. Ei siihen paljoa tarvita. :) Kuvissa minulla on muuten huulilla sitä mahtavaa uutta luumun sävyistä lempparipunaani, jonka esittelin juuri eilen. Huomaa, että tällainenkin kokonaisuus muuttuu aivan täysin sen mukaan, onko huulilla kirkkaanpunaista vai luumunpunaista. Pitää joskus esitellä sama kombo myös kirkkaanpunaisen huulipunan kera, niin näette. :)

PA105749.JPG

Muutama sananen vielä tuosta villapuserosta, kun se on niin monia kiinnostanut… Se on aivan ihanan tuntuinen iholla: pehmeä ja lämmin. Vaikka se ei ole mitenkään erityisen paksu tai tiheään neulottu, se on siis oikeasti todella lämmin – muutamana päivänä on se yllä tullut ihan hiki. Yhden jutun haluaisin sanoa muuten varoituksena, jos joku ihastui tähän puseroon palavasti. Myyjä myös varoitteli ostohetkellä, että tuo musta langalla tehty koristelu on sitten todella herkkä tarttumaan kiinni vähän joka paikkaan. Sen olen tosiaan saanut huomata! Neule on älyttömän kaunis, mutta nuo mustat langat tarttuvat todellakin helposti kiinni vähän minne sattuu (vetoketjut, ovenkahvat ja melkein mitkä tahansa ”ulokkeet” ovat uhkaksi) ja lähtevät ”purkatumaan”. Varsinaisestihan lanka ei purkaudu, kun se on kiinni neuleessä ja jos purkauma ei ole kovin paha, niin neuletta venyttelemässä langan saa tasoiteltua takaisin paikoilleen, mutta jos on oikein kunnolla ehtinyt riuhtaista ja mustaa lankaa roikkuu pitkänä lenksuna neuleen pinnassa, niin venyttely ei välttämättä riitä. Keksin kuitenkin, että suht harvaan neulotun valkoisen neuloksen läpi saa pujotettua liian pitkiksi jääneet lenksut paidan sisäpuolelle näkymättömiin, jolloin pinta on taas kuin uusi. Kertakaikkisen ihana neule siis, mutta en suosittelisi välttämättä ensimmäisenä esimerkiksi kissojen tai koirien omistajille tai pikkulasten äideille, kun nuo mustat langat ovat niin herkkiä. Tiedoksi siis tämä! :)

PA105721.JPG

Mainitsenpa myös farkuistakin vielä muutaman sanan, koska nekin ovat uudet. :) Sain nuo tummanharmaat Never Denim -pillifarkut BikBokilta joitakin viikkoja sitten ja nyt tulee yllättävä tunnustus. Ne ovat mielestäni ehkä yhdet parhaista ja mukavimmista farkuista, mitä minulla on koskaan ollut. Ja itse asiassa tämä ei ole edes ainutkertainen juttu, koska sain joskus viime talvena valita BikBokin Kampin liikkeen avajaisten yhteydessä myös omakseni farkut ja olen jo niistä ajatellut, että ne ovat ehkä parhaat farkut, mitä minulla on koskaan ollut. Ei todellakaan olisi tullut mieleen lähteä hankkimaan farkkuja BikBokista, mutta uskottava se on, kun noita on jo kaksi paria ja molemmat ovat suosikit. Ja mainitsemisen arvoista on myös se, että oikeasti saavat kyllä olla aika hyvät housut, että minä puhkean tällaisiin ylistyssanoihin. :D

PA105709.JPG

Nuo Never Denim-farkut valmistetaan Euroopassa (ellen aivan väärin muista, niin olisiko ollut sama tehdas kuin Acnen farkuilla) ja niiden eteen on ilmeisesti tehty aika mittavaa suunnittelutyötä – ja sen kyllä huomaa. Farkkujen idea on se, että ne istuvat ylle kuin hanska, mutta ovat silti todella mukavat ja joustavat päällä. Vähän kuin farkkuleggingsit, jotka kuitenkin näyttävät ja tuntuvat farkuilta eli kangas on paksumpaa ja jämäkämpää, mutta joustaa niin ihanasti, että voisin tehdä pöksyt päällä vaikka spagaatin. Jos siis pystyisin. :P Plus, että noissa takamus näyttää erityisen hyvältä ja mielestäni pesut ovat myös tosi onnistuneita. Ja nämä farkut eivät muuten lörpähdä käytössä laisinkaan ikinä! Viime talven ylivoimaiset suosikkihousuni olivat BikBokin Never Denim -farkut ja tämä syksy näyttää jatkuvan samoilla linjoilla, sillä en ole nuo saatuani halunnut pukeutua mihinkään muihin. Että nyt siis lämmin todella tyytyväisen käyttäjän suosittelu tähän kohtaan!

PS. Muistin juuri, että joskus oli silloin avajaisten aikaan puhetta, että BikBok on tehnyt noista Never Denim -farkuistaan sellaisen mainosvideon, jossa ballerina tanssii nuo superjoustavat farkut yllään. Kaivelin vähän netin syövereitä ja onnistuin löytämään sen! Video on tosi hieno, joten suosittelen tsekkaamaan – löytyy TÄÄLTÄ. :)

PA105705.JPG

Villakangastakki H&M, villapusero Designers Remix, pillifarkut BikBok (saatu blogin kautta), musta laukku Selected Femme, korkonilkkurit Clou / Nilson, nahkahanskat Sakari Sauso, kaulahuivi La Alpaca (saatu blogin kautta), huulipuna Yves Rocher (saatu blogin kautta)

PA105747.JPG PA105724m.jpg PA105744.JPGPA105733.JPG PA105763.JPGPA105732.JPG

Hahhaa, paparazzi nappasi kuvan farkuista myös takaapäin, pöljällä ilmeellä varustettuna tietenkin. :D Ja onnistui ikuistamaan salaa myös hammashymyn. Tiedän, miten janoatte hammashymykuvia, joten olkaapa hyvät – paparazzin satoa!

PA105756.JPG

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

22 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Kysymys

  Yvesin huulipuna mutta entä tuo poskipuna..? ihana vaalealla iholla.

 • Jenniii

  Poskipuna on kotimaisen MSHICin puisessa rasiassa myytävä taivaallinen Kide. :) Hinta on ehkä vähän kirpeä, mutta tuo rasia kestää varmaan helposti ainakin vuoden käytössä ja on aivan loistotuote. Ja tietysti myös äärettömän kaunis. <3 http://fi.mschic.com/category/28/blush

 • AnnaAusseista

  Kaks vikaa kuvaa on tosi hauskoja! Diggaan tosta huulipunasta tosi paljon sulla. Sopii hyvin.

 • Aisha J

  Kaunista :) Huolettomat hiukset, huulipuna ja koko asu keskellä syksyistä puistoa-  mieleeni tulee pariisilaisfiilikset näistä kuvista :)

 • Pecki

  Olen ihaillut tuota villapuseroa sun viime aikojen kuvissa, se on todella kaunis ja sopii sinulle hyvin! :) Kertoisitko vielä, mitä materiaalia se tarkkaan ottaen on? Sähköisiä neuleita kammoavana katson aina ensimmäisenä tuotelapusta, kuinka paljon vaatteessa on esim. akryyliä. Moni neule jää mun kohdalla valitettavasti juuri sen takia kauppaan, ettei siinä ole mielestäni tarpeeksi luonnonmateriaalia – tai voihan se tietty olla hyväkin jarruttava tekijä ;)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Pitää julkaista noita paparazzi-räpsyjä toistekin, jos sattuu hauskoja. :D

 • Jenniii

  Kiitos! Nyt on kyllä niin mielettömän kaunis syksy. :) Pitää nauttia tästä vielä, kun ehtii!

 • Jenniii

  Kiitos, siitä on tullut kyllä ehdoton tämän hetken lemppari. :) Materiaalit puserossa ovat ihan hyvät, vaikka pieni määrä akryyliäkin on seassa: 66% villa, 19% akryyli, 10% polyamidi ja 5% mohair. Kuitenkin yli 70% materiaalista on erilaisia villoja. :)

 • Kedonkukka

  Moi! Hyvältä näyttää! Oletko muuten kuullut, että Artekin tiloihin (?) on avautunut se berliiniläinen Do you read me?-kirjakauppa? Eikö se ollut sama liike mistä ostit niitä muotilehtiä reissultasi? Itse en ole vielä käynyt, täytyy tehdä visittii! Ja sitten tuli mieleeni kysymys, olet tähän muistaakseni ehkä vastannut mutta en löytänyt postausta. Olen hankkimassa uutta kännykkää ja Lumia ollut yhtenä vaihtoehtona. Mutta oliko niin että Instagram ei toimi Windows-puhelimissa?

 • Minä vain

  Vaikka tuo neule onkin ihan kiva, ihastuin kyllä enemmän farkkuihin. Niin täydelliset!

 • neila

  Onnistut kyllä tekemään mielettömiä takkilöytöjä Hennesiltä! Pitäisköhän itekin kokeilla…

 • Minnuli

  Kaunokainen Jenni! Varsinkin viimeinen kuva on hurmaava!

  Kysyisin yhtä juttua koskien String-työpistettäsi: miten se kiinnitetään seinään/lattiaan ja jääkö siitä jälkiä, kun sen mahdollisesti joskus purkaa?

 • Katih

  Olen varmaan jo huomenna BikBokissa tutkimassa, miten tuollaiset farkut kohtelevat kaltaistani päärynää…

 • Roosaaa

  Heippa Jenni.
  Olet kyllä vain niin uskomattoman kaunis nainen. :) Ihana asu ja ihana Jenni!

  PS. Oletkohan ikinä kuullut sellaista naisartistia kuin Tristan Prettyman? Hänen albumi Cedar + Gold on aivan ihana ja ehkä voisit tykätä siitä. :) Itse en Spotifystä löytänyt tätä kyseistä albumia, mutta YouTubesta löytyy koko levy! Kappale Say Anything on todella hyvä.

 • Jenniii

  Kiitos! :) Ai onko se taas siellä? Mahtavaa, kiitos vinkistä. :) Do you read me teki sellaisen pop up -tempauksen joskus vuosi pari sitten Artekin kanssa, mutta ilmeisesti se on nyt sitten tehty uudelleen. Pitääkin käydä tsekkaamassa!

  Lumia-puhelimista en valitettavasti tiedä mitään, koska en omista sellaista. :) Mutta tietäisikö joku lukijoista?

 • Jenniii

  No siis todellakin, nuo farkut ovat ihan täydelliset. :) Juuri nytkin jalassa! <3

 • Jenniii

  Haa, no kieltämättä olen kyllä onnistunut tekemään sieltä hyviä löytöjä. :) Katselin, että tämänkin talven mallistossa oli kaikkea kivaa!

 • Jenniii

  Voi kiitos! :) String System kiinnitetään ruuveilla seinään, joten neljä reikää tulee seinään tuollaisen yhden hyllyvälin levyisen setin kiinnittämisestä.

 • Jenniii

  No kerro sitten miten kävi! :)

 • Jenniii

  Voi kiitos ihana! :) Enpäs olekaan vielä kuullut tuosta artistista, joten laitetaanpa kuunteluun. Kiitos vinkkauksesta!

 • Kedonkukka

  Anteeksi, olin jotenkin muistanut, että sulla olisi Lumia! Kirjakauppa aukesi taiteiden yönä ja on ilmeisesti siellä syksyn ajan, eli pop up-liike taitaa olla taas kyseessä.

 • Jenniii

  Pitää ehdottomasti kyllä käydä tsekkaamassa se pop up -putiikki! Kiitos vinkkauksesta, koska en ollut huomanutkaan tuota. :) Minulla on puhelimena se N9 eli se meego-puhelin, joka jäi Lumian edellä vähän sellaiseksi väliinputoaja-malliksi, vaikka onkin loistoluuri. Saman näköinen se kyllä on kuin tuo Lumia, mutta ominaisuuksiltaan vähän eri. :)

Related posts