10/10/13

Täydelliset luumuhuulet

21 64 PA105656.JPG

Huulipunien suurkuluttajana on nyt vinkattava teille ihan huippuhyvästä tuotteesta. :) Sain joskus viime keväänä testattavaksi Yves Rocherin kultaisista hylsyistä tunnistettavan Grand Rouge -sarjan raikkaan punaisen huulipunan ja tykästyin siihen ihan älyttömästi. Jostain syystä en tainnut koskaan tehdä punasta omaa postaustaa, vaikka sellaisen se olisi kyllä todellakin ansainnut. Lukemattomia huulipunia testanneena arvostan suuresti hyvää huulipunaa ja Grand Rouge -sarjan punat ovat kehunsa ansainneet. Koostumus on niissä omaan makuuni ihan täydellinen: pigmenttiä on runsaasti, väri levittyy huulille helposti ja kauniisti pehmeän tuntuisen koostumuksen ansiosta, mutta silti puna on huulilla mattapintainen ja todella pysyvä, eikä kuivata huulia. Mitäpä muuta sitä voisi huulipunalta toivoakaan. :) Joku lukija hiljattain valitteli, että monissa huulipunissa on joku ikävä tuoksu tai maku, minkä takia hän ei tykkää käyttää huulipunaa. No tämä ei ainakaan minun mielestäni tuoksu tai maistu miltään.

PA105697.JPG

Olin aivan myyty siitä raikkaan punaisesta huulipunasta (sävy 43 Corail Incandescent), jonka sain testiin keväällä ja itse asiassa ainakin kolme kaveriani ihastui tuohon sävyyn niin paljon, että kävi ostamassa punan omakseen nähtyään sitä minun huulillani muutamaan kertaan. Pitänee siis esitellä vielä erikseen se kirkkaanpunainen sävy jossain välissä. Mutta nyt tällä viikolla Yves Rocherilta lähetettiin minulle kokeiltavaksi saman Grand Rouge -sarjan syvän punainen huulipuna, joka on vähän tuollainen viininpunaisen ja luumun välimaastoon asettuva sävy. Kokeilin innoissani uutta punaa ja tämä Bordeaux-sävy on aivan täydellinen syyspäiviin! Voin todella lämmöllä suositella, superhyvä tuote. :) Tämä Bordeaux taitaa olla syksyn uutuussävy eikä näytä olevan vielä verkkokaupan puolella myynnissä, mutta veikkaan, että liikkeissä saattaa jo ollakin.

EDIT: Sain juuri tiedon, että tämä Bordeaux-sävy ilmestyy myyntiin vasta marraskuussa, mutta huikkaan vaikka siitä vielä sitten uudelleen, niin teidän ei tarvitse laukata liikkeissä kyselemässä. Mutta se herkku kirkkaanpunainen on kyllä myynnissä jo. :)

PA105671.JPG PA105699.JPG PA105694.JPG

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus

21 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • niania

  Onpa kaunis sävy! Ja ehdottomasti omaa postausta sille raikkaanpunaisellekin sävylle toivotaan, tällaiselle huulipuna-addiktille tämän aiheen postaukset ovat niin koukuttavia. :D
  Ja hyvä kun annoit arvion tuosta Yves Rocherin punasta muutenkin, hyviä huulipunia ei vaan voi olla liikaa, hahah!

 • Ihanalta näyttää! :) Lisää näitä postauksia!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Kaunis syksyinen sävy! YR:n punien laatu on tosi kiva. :)

 • eibeigeä

  Mahtava YR! Vastikään huulipunien hienouden ymmärtäneenä tilasin heti pari eri sävyä josko koostumus olisi myös itselle sopiva.

 • Minä vain

  En yleensä tykkää huulipunasta, mutta nyt mun on pakko sanoa toisin. Toi sävy.. <3

 • Ellen_R

  Mä ajattelin tiedustella, että miten saat huulet pidettyä tasaisina huulipunaa varten? Tarkoitan siis sitä, kun omat huulet aina kuivaa ja ovat röpelöiset huulien kovasta rasvauksesta huolimatta (enkä siis käytä paljon punaa röpelöisen ulkonäön takia). Pitääkö niitä kuoria? Pitääkö huulipuna alustaa jotenkin? Miten saat pidettyä omat huulesi kosteutettuina ja noin hyvän näköisinä kuvissa? :)

  ps. tuo väri sopii sulle!

 • NinaMaria

  Minua kiinnostaisi samat asiat. Rakastan huulipunia mutta varsinkin talvisin niiden käyttö on totaalisen mahdotonta koska en saa huulistani kauniita sitten millään.

 • Ihana väri! :D

 • Vierailija

  Rajaatko sä huulia punia käyttäessäsi? Tuntuu että sopivan värisiä rajauskyniä on hankala löytää ja niihin ei tekisi mieli omaisuuksia upottaa kun käytän tosi satunnaisesti tummempia sävyjä. Olen kuullut myös värittömistä rajauskynistä, mutta mitenhän ne toimisi näin tumman kanssa? Kerro sun vinkit kun oot oikee huulipunalähettiläs ;)

 • Ihan pakko hankkia toi heti!! Kiitos paljon vinkistä (:

 • Jenniii

  Kiitos! Ihastuin tuohon ihan täysin. :) Laitetaan myös se postaus kirkkaanpunaisesta punasta korvan taakse ja to do -listalle. ;)

 • Jenniii

  Kivaa kuulla, että näistä huulipunajutuista tykätään! Pitää siis ehdottomasti tehdä näitä enemmän. :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Tässä punassa on kyllä aivan erityishyvä koostumus!

 • Jenniii

  Mahtavaa! :) Toivottavasti nämä ovat sinusta yhtä hyviä kuin minusta. Käy vaikka kertomassa sitten, mitä tykkäsit, kun saat punat kotiin ja kokeiluun. :)

 • Jenniii

  Onpa kiva kuulla, että luumuhuulet saivat pääsi kääntymään! :)

 • Jenniii

  Voisin jopa tehdä tästä ihan oman postauksensa joskus, joten palaan asiaan! :)

 • Jenniii

  Kiitos! Tämä on kyllä tosi herkku! :)

 • Jenniii

  En yleensä käytä rajauskynää kuin erityistapauksissa. Joskus jos tiedän, että on vaikka juhlatilaisuus, jossa on paljon syömistä ja juomista, saatan pohjustaa huulet rajauskynällä, jotta puna pysyisi paremmin. Muuten yleensä suosin vain mattaisia ja runsaspigmenttisiä punia ja tsekkailen aina välillä, että tarvitseeko lisätä. :)

  Periaatteessa huulten sävyinen tai hyvin neutraali rajauskynä sopii minkä tahansa värisen punan alle. Jos rajaat ja värität huulet nude-sävyisellä rajauskynällä, puna näyttää käytännössä ihan samalta huulilla kuin paljaillekin huulille levitettynä, mutta tarttuu rajauskynällä väritettyyn pintaan hanakammin ja pysyy siksi paremmin. Suosittelen, että erityisesti tummien huulipunien alla kannattaa usein käyttää rajauskynää, koska tumman sävyn karkailu huulilta näkyy selvemmin. Itse tosin en ole käyttänyt rajausta edes tämän punan kanssa. Riippuu paljolti punan koostumuksesta, käytänkö alla rajausta. Jos puna tuntuu tarttuvan huuliin hyvin, en yleensä rajaa, mutta jos kyseessä on joku vähän voidemaisempi puna, se yleensä myös lähtee karkailemaan huulilta helpommin. Eli mitä kuivempi ja mattaisempi koostumus punassa on, sitä paremmin se pysyy huulilla, ilman rajaustakin. 

  Nyrkkisääntönä rajauskyniin voisin sanoa sen, että jos käytät paljon huulipunaa, hanki yksi nude-sävyinen rajauskynä, joka käy kaiken alle sekä muutaman useimmin käyttämäsi voimakkaan värisen huulipunan sävyinen rajauskynä. Niillä pääsee jo pitkälle. :)

 • Jenniii

  Kiva kuulla! :) Tämä kyseinen sävy tosiaan tulee myyntiin vasta marraskuun puolella, mutta samassa sarjassa on kyllä monia muitakin ihania sävyjä, että siitä vain kokeilemaan! :)

 • eibeigeä

  Kyllä, KYLLÄ! Hinta/laatusuhde ehdottoman kohdallaan! Valitettavasti se saattaa tietenkin tarkoittaa sitä että pitää piakkoin tilata lisää sävyjä. Kyllä olen mielissäni.

 • Jenniii

  Ooo, mahtava kuulla! Minulla on sitä punaista sävyä nytkin huulilla – aivan lemppari. :)

Related posts