10/10/13

Päivä hattumallina

11 49

Saitte jokin aika sitten pienen sneak peekin tämän syksyn KN Collection -mallistokuviin, joissa minäkin kävin poseeraamassa hattufirmaa luotsaavan ystäväni Katin pyynnöstä. :) Katin luottomalliksi on vakiintunut ihana Shadi, mutta Kati kaipasi joihinkin kuviin vähän vaaleampaa mallia, joten ystävällehän se homma sitten nakitettiin. Mutta mikäs siinä on keikistellessä osaavan kuvaajan edessä – tosin taisin jo viime jutussa mainita, että lämpöä oli kuvauspäivänä varmaan reilusti yli hellerajan, joten hiukan meinasi talvitamineissa tulla hiki hattuun (hehheh). :) Tässä siis pikkiriikkinen kurkistus KN Collection tämän syksyn ja talven mallistoon, joka on siis todella laaja. Kuvissa näkyy vain pieni murto-osa valikoimasta, joten kannattaa tutkia merkin omilta nettisivuilta varsinaiset tuotekuvat inspismielessä.

Ja hei, pitipä tässä samalla nyt mainita, että myös KN Collection on tuttuun tapaan mukana viikonlopun I love me -messuilla (osasto 6 H 111, Fashion Loungen vieressä). Jos olette menossa messuille, niin käykäähän siellä moikkaamassa Katia ja sovittelemassa ihania syyshattuja ammattilaisen avustuksella. Ja muistakaa se KN Collectionin slogan: Jokaiselle on olemassa se täydellinen hattu. ;) Psst, osastolla myydään myös niitä ihania ympyrähuiveja, jotka aiheuttivat blogissani älytömän villityksen pari vuotta sitten. :)

IMG_0180.jpg IMG_0112.jpgIMG_0552.jpgIMG_0643.jpg
IMG_0449.jpgIMG_0569.jpg
IMG_0128.jpgIMG_0705.jpgIMG_0253.jpgIMG_0012.jpg IMG_0340.jpg IMG_0476.jpgIMG_0348.jpg IMG_0649.jpgIMG_0584.jpg IMG_9931.jpg

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Megsie

  Hei Jenni!

  Yritin etsiä blogisi arkistosta juttua Pariisin kirpputorista (Le Marché Aux Puce). Onko se jossain vielä luettavissa? Olen lähdössä Pariisiin reissuun perheenäjsenten kanssa ja olisin halunnut näyttää muillekin upeat kuvasi sieltä! :)

 • Jenniii

  Voihan hitsi, nuo postaukset eivät ole jostain syystä vielä siirtyneet (syksy 2012-kevät 2013 jaksolta on vielä monen kuukauden ajalta aukko), mutta toivottavasti ne saadaan viimeistään ensi viikolla mukaan. Mutta toukokuulta 2013 voi etsiä sitten, kun arkistot ovat siltäkin osin siirtyneet. :)

 • Nikolai

  Onko susta kuvaa toi viimeinen valkoinen hattu päässä? Tuli heti mieleen elovena-tyttö. Piti vielä käydä tarkistamassa puuropaketin kyljestä ja kyllä, olisit ihan näköinen. Eikä millään pahalla, sillä eiks toi oo klassinen mielikuva suomalaisesta naisesta?

 • Jenniii

  Ei ole minusta kuvaa se valkoinen hattu päässä, mutta ehkä pitää joskus kokeilla Eovena-lookia. ;)

 • Jenniii

  Voi kiitos! :) Itse asiassa takki on H&M Trend -mallistoa parin vuoden takaa.

 • Voi Jenni, oot niin kaunis. Ja toi huulipuna! Ja takki!
  (Sori, huutomerkkipäivä…)

 • Mä niin liputan noiden hattujen puolesta! <3

 • Minä vain

  Kauniita hattuja, kauniita naisia. :)

 • Aisha J

  Ihania hattuja! Ja kaunis tunnelma kuvissa :) Kyllä alkoi hatut houkuttaa..

 • Elsa01

  Kauniita hattuja ja kauniita naisia. :)

 • Have you ever thought about including a little bit more than just your articles?
  I mean, what you say is important and everything. However imagine if you added some great pictures or video clips to give
  your posts more, ”pop”! Your content is excellent but with
  images and video clips, this website could certainly be one of the greatest in its niche.
  Good blog!

Related posts