10/10/13

Jännitys tiivistyy…

2 56 P9305359.JPG

… sillä nyt on aika julkistaa Mahtavan Taidearvonnan voittajat! :) Olin suorastaan liikuttunut lukiessani niitä satoja kommentteja, joita olette kilpailupostaukseen jättäneet. Olen mielettömän iloinen, että blogini lukijakunnasta löytyy noin valtavasti innokkaita taiteen ystäviä. On hienoa huomata, että nämä kulttuuriaiheet otetaan tällaisessa muoti- ja lifestyle-blogissa noin lämpimästi ja innolla vastaan. Moni jopa tuntui kovasti toivovan tällaisia juttuja lisää, joten voitte olla varmoja, että taiteeseen ja kulttuuriin liittyviä juttuja tulen julkaisemaan myös jatkossa. :) Moni tuntui rakastuneen Sanna-Maijan kädenjälkeen ja olipa ilo huomata, että nuo minun arvottavaksi valitsemani teokset puhuttelivat itseni lisäksi myös teitä!

Kilpailussa oli siis palkintoja jaossa yhteensä seitsemän kappaletta: kaksi taulua ja viisi julistetta. Hyväksi onneksenne voin kertoa, että taulut, jotka jäivät arpomatta, ovat siis edelleen myynnissä, joten jos kovasti ihastuit johonkin teoksista, kannattaa tiedustella sitä Sanna-Maijalta nettisivujen kautta. Noiden pienten taulujen hinnat eivät olleet kovin kalliitakaan, joten en usko kellään budjetin nousevan tuossa asiassa ylivoimaiseksi esteeksi. Myös kaikkia taidejulisteita voi ostaa sekä Sanna-Maijan verkkosivujen kautta että tuolta lokakuun loppuun asti avoinna olevasta Geezersin taidenäyttelystä (josta löytyy lisää infoa TÄÄLTÄ). Näyttelyn kaikki taideteokset ovat myös myynnissä, joten sieltä voi myös käydä kurkkimassa taideöytöjä. Vielä taidejulisteista kuitenkin sen verran, että niiden hinnat eivät siis todellakaan päätä huimaa, sillä yksi juliste kustantaa 10 euroa ja jos ostat useamman, saat alennusta. Eli jos lempparijuliste jäi arvonnassa saamatta, niin se on vielä mahdollista saada omaksi. Kaikki taidejulisteet löydät TÄÄLTÄ ja Sanna-Maijan nettsivuilla on myös valtava määrä teoksia esillä, eli taidehankintoja voi tehdä myös sitä kautta, jos ei pääse paikan päälle näyttelyyn. Ja tietysti olisi mahtavaa, jos moni intoutuisi tukemaan nuorta taiteilijaa hankkimalla hänen töitään kotinsa seinälle. :) 

Mutta nyt sitten ne voittajat! Alla on listattu kaikki kilpailun voittajat ja voittoteokset. Postauksen loppuun olen listannut vielä ne teokset, jotka jäivät arpomatta ja ovat siis edelleen myynnissä. :)

MAALAUKSET

P9305366.JPG

Pikimusta

PilviInk:

Oioioioioioi, maalaus Pikimusta (nro. 5) <3 Ihana, rakastan sitä. Voisin jopa harkita ostavani teoksen… kunhan ei ehdi mennä mahdolliselle onnelliselle voittajalle. :D

P9305365.JPG

Hedelmäpöllö

sisak:

Tauluista mielenkiintoisin ja vetoavin on 4. Hedelmäpöllö. Se on kaoottisella tavalla arvoituksellinen, hieman häiritsevä ja tekee juuri sopivan särön arjen keskelle. Se myös muistuttaa eräästä lempirunostani, joka on lainannut nimensä juurikin pöllöiltä: ”Their attitude teaches the wise / That in this world one must fear / Movement and commotion; Man, enraptured by a passing shadow / Forever bears the punishment / Of having tried to change his place.”

Julisteista suosikki on Valkoinen vinttikoira, sopivan abstrakti ja muistuttaa hauskasti mosaiikki-teoksia. Kaunis värimaailma ja hyvin seesteinen edelliseen verrattuna.

TAIDEJULISTEET

julisteet_syyskuu20134.jpg

Katti

Ingel:

Tauluista suosikkini on Nro. 6 Haukkajumala. Sen myyttinen arvoituksellisuus, vahvuus ja selkeys kiehtovat todella paljon. Pidän eläinaiheista, sillä ne vievät minut lähelle synnyinkotiani, joka sijaitsee kaukana maalla keskellä metsää. Siellä luonnon helmassa asuu rauha yhdessä metsänelävien kanssa. :)

Julisteista miuun kolahti eniten nro 1. Katti. Sen ihanat värit ja hymyilyttävä aihe tuovat mieleeni parhaan ystäväni. Hänen kotinsa on värikäs, täynnä tavaroita ja vaatteita ja mitä ihmeellisimpiä ompeleita (hän on vaatesuunnittelija) ja kaikkien niiden kankaiden ja tavaroiden seassa pyöri aina viime vuosiin asti musta raukea kissa.

valkoinenvinttikoira.jpg

Valkoinen vinttikoira

miumiu:

TAULU:
2. Punainen tuoksu! Ensimmäinen laulu jota äidin ja isän kanssa pienenä laulettiin oli Bingo (iso musta kissa istui ikkunalaudalla…) – siitä tuli niin äärimmäinen suosikki, että yhä yli 20 vuoden jälkeen kutsutaan minua kotona kissaksi. Kisuilla on ihan erityinen asema mun elämässä. Taulu onnistuu jotenkin vallitsemaan kaiken, mitä voi vangita ja kissalla on siinä ihan valtavan spesiaalia uteliaisuutta. Väritkin on täydelliset! En voisi olla onnellisempi jos tämän itselleni saisin, oikeasti! Pitkään olen haaveillut omasta oikeasta taulusta, mutta rahaa ei ole ylimääräistä ollut ja sopivaa taulua tullut vastaan.

JULISTE:
Voi, Sanna-Maijalla on ihan mahtavia töitä ja vaikeaa on valita! Mutta nro 5. Valkoinen vinttikoira saa mun mietteet ihan toiseen maailmaan ja sen siniset sävyt antaa hurjasti rauhaa.

Ja voih! Jos mun kohdalle ei osu voitto niin pitää varmaan pyytää Sanna-Maijalta jotain spesiaalikissajuttua, koska en ehkä osaa enää olla ilman! <3

julisteet_syyskuu20132.jpg

Nousu

Iiduliinu:

Ja vastaus vielä mailinkin kera :) Jos vaikka osuisi se voitto kohdalle. Hedelmäpöllo on ehdoton suosikkini. Pöllöt ovat ilmeikkäitä lintuja ja maalauksen värit kiehtoivat eniten. Julisteista eniten kiinnostaa Nousu. Se muistuttaa paljon C3PO:ta ja meillä on jo yksi Star Wars-aiheinen taulu seinällä —> juliste sopisi sen kaveriksi hyvin.

julisteet_syyskuu20138.jpg

Riikinkukko

lottas:

tauluista valitsisin 6. Haukkajumalan. Mulle tuli siitä heti mieleen kirjasto, jossa kävin koko lapsuusiän. Siellä kirjastossa oli pieni satukoppero, jonka seinät ja katto oli tota maalauksen värimaailmaa. Ja tunnelma niin jylhä ja mystinen…

julisteista ehdoton suosikki on 2. Riikinkukko. Rakastan yli kaiken noita silmäkuvioita noissa siivissä. Sitä paitsi mun mielestä noille kuvioille pitäis keksiä ihan oma nimi. Joku ihan oma nimike, koska ne on niin ainutlaatuisen erikoiset.

polloapina.jpg

Pöllöapina

Anis12:

Punainen tuoksu ja pöllöapina. Työskentelen taidealalla ja voin todeta että harvoin näkee noin lahjakasta nuorta taiteilijaa, hienoa!

ONNEA VOITTAJILLE! Käykäähän kurkkimassa sähköpostejanne kiireen vilkkaa! :) Ja tämä tarkoittaa siis myös sitä, että alla olevat teokset ovat yhä vapaina. :) Niiden joukossa on myös tuo yleisön suursuosikki Punainen tuoksu, jonka kissaan moni ihastui täällä palavasti. Eli jos joku näistä teoksista (Punainen tuoksu, Merihevonen, Punainen lentävä ja Haukkajumala) kiinnostaa vielä kovasti, niin Sanna-Maijaan välittömästi yhteys nettisivujen kautta. Uskallan veikata, että tässä asiassa nopeat syövät hitaat. :) Ja HUOM, osassa noista julisteiden töistä on vielä alkuperäisteos myös vapaana eli jos kiinnostaa saada omaksi jokin julisteissa nähdyistä teoksista ihan maalauksena, niin kannattaa ehdottomasti tiedustella asiasta Sanna-Maijalta!

P9305367.JPGP9305363.JPG P9305364.JPG P9305368.JPG

Tags: , , ,

Categorised in: Kulttuuri

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • miumiu

    tykkään tykkään, paras syysaamun uutinen aikoihin! taide kuuluu kaikille! < 3

  • Minie

    Tämä ei nyt varsinaisesti järjestämääsi tauluarvontaan liity, mutta täytyy sanoa, että itselläni meni kyllä maku taiteilijan toiminnasta.

    Olin yhteydessä taitelijaan, sillä rakastuin palavasti yhteen arvonnassa vapaksi jääneeseen teokseen. Toivorikkaana kyselin teoksen hintaa, ja olin valmis maksamaan haluamastani teoksesta hyvän hinnan. Pettymys oli suuri, kun taiteilija ilmoitti teoksen saaman suuren suosion vuoksi teoksen menevän huutokauppatyylillä eniten tarjoavalle, siis syvimmät taskut omaavalle, eikä esim. ensimmäisenä teosta kysyneelle.

    Tästä kimmastuneena päätin, etten periaatteesta kyseiseen hintakilpailuun lähde. Kyllähän taiteilijankin täytyy elää, muttä tässä on kyllä mielestäni rahastuksen makua. Ilmeisesti taide ei kuitenkaan kuulu kaikille.

Related posts