9/10/13

Tara Jarmon -kisan voittaja

41 PA025424.JPG

Voi vitsit, miten kivaa on ollut pystyä järjestämään teille näin huippuja kisoja viime aikoina. On ollut mahtavaa lukea kommenttejanne, kiitos niistä kaikista! :) Eilen illalla päättyivät sekä Tara Jarmonin että Filippa K:hon liittyvät kilpailut ja nyt olisi aika julkistaa Tara Jarmon -kisan voittaja. Filippa K -kilpailun voittajalle puolestaan ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Ylivoimainen suosikkinne stailauksista oli tuo eniten Tara Jarmonin naisellista fiilistä huokuva tyttömäinen tyyli ja siellä tuntui moni poikatyttökin kääntävän kelkkansa tuon asun edessä. Androgyynimpi poikatyttöasu sai myös kovasti ääniä eikä kokeilevampikaan kombo suosiotta jäänyt. Moni taisi tykätä kaikista. :) Kiitos palautteestanne, oli kiva kuulla, että ikkunasta pidettiin! Mutta nyt on sitten aika julkistaa voittaja. Arpaonni suosi tällä kertaa seuraavaa kommentoijaa:

Auliii:

Poikamainen on eniten mua! Oranssi poolo näyttää halittavalta. Havahduin käärittyjen boyfriend-farkkujen hienouteen tänä kesänä, eikä kyllästytä vieläkään. Käyttäisin lahjakortin tuohon samaiseen takkiin, koska se pelastaisi monelta vaatekriisiltä tänä syksynä. Itsekin Ranskassa muinoin asuneena Tara Jarmon on tuttu ja tykätty merkki :)

Käyhän kurkkimassa sähköpostiasi, siellä odottaa sinua viesti!

PS. Se mahtava taidearvonta on käynnissä vielä tämän päivän ajan, joten muistattehan osallistua siihen viimeistään tänään, jos Sanna-Maijan töistä löytyi sellaisia, jotka haluaisitte ripustaa oman kotinne seinälle. :)

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts