9/10/13

Blogiarkistot ovat palanneet!

7 37 arkisto1.png

Olette todella hartaasti kaivanneet takaisin blogiarkistoja, jotka olivat kuukausitolkulla jumissa vielä tuolla Trendin sivuilla. Mutta nyt minulla on kuulkaas teille mahtavia uutisia: blogiarkistot ovat palanneet! :) Nyt vanhoja blogijuttuja koko Pupulandian 6,5-vuotisen taipaleen ajalta voi selata tuolta oikeassa sivupalkissa olevan arkisto-valikon kautta (sekä tietysti kategorioittain myös). Näissä siirroissa aina tapahtuu kaikenlaista ja nyt esimerkiksi näyttää siltä, että ainakin osasta postauksia ovat videot kadonneet taivaan tuuliin, mutta tekniikkatiimi tutkii vielä saisiko ne palautettua. Muitakin pieniä bugeja voi vanhoista aiemmilla alustoilla julkaistuista postauksista löytyä, mutta eipä kai tuo niin vakavaa. Siirto on vielä osittain kesken eli esimerkiksi postauksiin tulleet kommentit eivät ole vielä siirtyneet tämän jutun kirjoitushetkellä, mutta niiden olisi kyllä tarkoitus seurata perästä. Mutta enpä tässä oikein muuta osaa sanoa kuin että HURRAA! Tätä on odotettu. :)

Tags:

Categorised in: Yleinen

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Ihanaa, että arkistot ovat vihdoin palanneet :)

  Tuli mieleen, että olikos sinulla joskus kuvia Karen Walkerin aurinkolasikampanjasta, jossa oltiin käytetty malleina vanhempia naisia…? No anyway, nyt hänellä on hauska kampanja, jossa mallina toimivat lapset! http://www.karenwalkereyewear.com/ Täältä löytyy kuvat jos kiinnostaa :)

 • elmis

  Oujea! Mutta samalla ounou, missä on alkuvuosi 2013?

 • Jenniii

  Hups, en huomannutkaan, että se puuttuu. Siirto ei tosiaan ole vielä täydellinen, joten arkistot täydentyvät varmasti tässä vielä parin päivän ajan. Mutta huikkaanpa tuostakin ylläpidolle. :)

 • mimimaisie

  Hihii! ♥
  Kysyisin noista linkeistä, joita vanhoissa postauksissa on. Johtavatko ne jonnekin netin umpikujiin vai onko niihin vaihdettu linkkeihin vaihdettu esim. vanhan blogialustan sijaan postauksen nykyinen sijanti? Oli miten oli, mahtavaa, kun palasivat!

 • Jenniii

  Osa linkeistä ei varmasti enää toimi ja taitaisi olla aika mahdoton tehtävä päivittää kaikkiin blogin satoihin (tai jopa tuhansiin) linkkeihin uusi osoite. Blogin sisälle viittaavat linkit siis tuskin toimivat, mutta blogin ulkopuolelle osoittavien linkkien pitäisi toimia. :)

 • Jenniii

  Joo, oli! :) Kävin kurkkaamassa nuo uudet kuvat ja nekin olivat ihan supervalloittavia. :) Kiitos vinkistä!

 • Jenniii

  Nyt on alkuvuosikin arkistojen osalta paikoillaan! :)

Related posts