8/10/13

Tukka putkella

3 43 johanna-nyholm2.jpg

Tänään on tulossa melkoinen päivä! Olin jo suunnitellut aamulla tekeväni tosi aikaisin postauksen, mutta jostain syystä Lily oli silloin alhaalla, joten pääsin postauksen äärelle vasta nyt, kun pitäisi jo olla juoksemassa kohta ovesta ulos. Tänään on luvassa kampaajakäynti (JES!) ja sen jälkeen hurautan Porvooseen pitämään luentoa blogeista ja bloggaamisesta. :) Vähän jännittää, pitäkää peukkuja!

johanna-nyholm1.jpg

Olen varmaan tuskaillut sitä täällä blogissa jo aiemminkin, mutta ainakin tuskailin sitä jälleen jokin aika sitten Pupulandian Facebookissa, että en TAJUA, miten aina havahdun kampaajakäynnin tarpeeseen siinä vaiheessa, kun periaatteessa on jo vähän myöhäistä. Olisi varmasti kätevää varata uusi aika aina edellisen käynnin yhteydessä, mutta meikäläinen on hiusjuttujen kanssa siinä määrin boheemi, että sujuvasti voi vierähtää useampi kuukausi välissä ennen kuin koen tarvitsevani uutta kampaajakäyntiä. Yleensä havahdun sitten kampaajan tarpeeseen siinä vaiheessa, kun tukka on täysin muodoton kasa ja latvat niin kuivat, että pehko on aivan takussa. Nyt viime kerrasta on ehtinyt kulua jo puolisen vuotta, ja sen kyllä huomaa. Tänään suuntaan nyt vihdoin Hiusloiston Mikon pakeille, jonka kätten työhön ihastuin viime kerralla niin kovasti, että halusin ehdottomasti Mikon hoteisiin uudelleen. :) Ongelma tuon taiturin kanssa vain on, että herra on niin buukattu, että meikäläisen ”paniikki-tukkakriisin” iskiessä akuutisti, joutuu yleensä sinnittelemään vielä kuukauden päivät ennen kampaajan tuoliin pääsyä, jos ei ole tajunnut varata aikaa jo ennen kuin situation pukkaa päälle. Ja minähän en siis ikinä tajua. ;)

johanna-nyholm3.jpg

Ajattelin, että samalla tutulla linjalla mennään taas eli viime kevään raitaprojektin innostamana tuumasin, että ehkä sitä voisi syksyistä kuontaloa piristää muutamalla purkista tulleella aurinkoraidalla ja kuivia latvoja saa saksia reilusti lyhyemmiksi. Mitään radikaalia en kuitenkaan tällä kertaa ajatellut. :) Uusi tukka pääsee esittelyyn sitten illalla tai viimeistään huomenna, kunhan pääsen taas päivän kiireistä koneen äärelle. Postauksen kuvitukseksi nappasin REVS Magazinen sivuilta Johanna Nyholmin aivan mielettömät hiuskuvat, jotka edustavat juuri sellaista salaisten unelmieni tukkaa, jollaista en koskaan tule saamaan, mutta haaveillahan saa. ;)

johanna-nyholm4.jpg johanna-nyholm5.jpg johanna-nyholm6.jpg johanna-nyholm7.jpg johanna-nyholm8.jpg

Photos: REVS Magazine

Photography – Johanna Nyholm
Hair – Sarah Jo Palmer / Using Aveda
Make up – Sofia Bermudez
Model – Martina Vurmova / Elite

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Kauneus

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Ah, tunnistan itseni tuosta. Toisaalta kampaaja-ystävä vasta leikkeli hieman latvoista, kun edellisen kerran latvoihin oli koskettu n. vuosi aiemmin. Käyn kumminkin n. 5 viikon välein ystäväni luona värjäyttämässä ripseni + kulmani niin uskoisin herran sanovan, jos latvat olisivat hyvin huonossa kunnossa. Nytkin leikattiin, koska niin halusin. Tavoitteena siis on kasvattaa hiukset sinne puoleen selkään, hehe.

  • Vaatetaivas

    Ihanat kiharat! Voi kun tuollaisen pehkon saisikin omaan päähän! <3

  • Minä vain

    Heh, pakko vastata tähän kommenttiin aitona kikkurapäänä, että on näistä omat vaivansakin. ;) Menee minne sattuu, eikä suostu tottelemaan minua. :D Joskus haluaisin, että mulla olisi edelleen suoraat hiukset.

Related posts