8/10/13

Pääasiat kunnossa

14 45 PA085607.JPG

Oi, että sitä voi olla pienestä onnellinen! Kuten vaikka siitä, että on löytänyt uuden superhyvän luottokampaajan ja on tänään saanut kuontalonsa vihdoin aivan liian pitkään kestäneen reuhkavaiheen jälkeen jälleen kuosiin. :) Kampaamo Hiusloiston Mikko Vainio, olet aarre! Ja perään tuhat sydäntä. Meikätyttö on tänään yhtä hymyä, koska tuo ihmemies laittoi aamulla hiukseni kuntoon ja katsottuani peiliin kampaajan käsittelyn jälkeen, en kyllä voinut kuin hymyillä. Mitään kamalan ihmeellistä hiuksilleni ei tehty, mutta huonot latvat napsittiin pois ja väriä kirkastettiin hiukan hiuksenhienoilla (hohhoh) raidoilla. Käytännössä tukka näyttää periaatteessa ihan oman väriseltä mutta vähän kuin olisin käynyt aurinkolomalla lekottelemassa ilman hellehattua jossakin.

PA085600.JPG

Olen tuntenut Mikon jo vuosia, mutta jostain syystä tulin marssineeksi hänen pakeilleen kampaaja-asioissa ensimmäisen kerran vasta viime keväänä. Minulla oli ollut pitkään sellainen tunne, että jotain sille tukalle pitäisi tehdä, mutten oikein keksinyt mitä. Mikko otti homman haltuun ja siinä missä yleensä olen kokenut, että kampaajan jälkeen menee aina muutama viikko, ennen kuin se uusi tukka asettuu jotenkin kunnolla, niin Mikon käsittelystä lähdin heti sillä fiiliksellä, että kaikki oli suoraan kampaajantuolista noustessa täydellisesti. Ja sama fiilis minulla oli tänäänkin, kun katsoin viimeisen kerran peiliin ennen takin pukemista päälle. 

Mitään ihmeellistä tukalle ei tosiaan tehty, mutta laitoin nyt tuohon alle vertailun vuoksi ennen ja jälkeen -kuvat, niin saatte kuitenkin vähän fiilistä, että minkä verran look konkreettisesti muuttui. Mikko on kyllä aivan mestari tällaisten todella luonnollisten värjäysten tekemisessä ja tuntui kyllä, että ihokin aivan hehkuu eri tavoin tuon kirkastuneen hiussävyn ansiosta. Nyt on taas hyvä tukkafiilis. <3

PS. Mitäs muuten tykkäätte tuosta keskipääjakauksesta? Mikko laittoi minulle sellaisen – edellisen kerran on tainnut olla joskus ala-asteella. :D

PA085596.JPG

Before vs. after

PA085601.JPG PA085597.JPG

Before vs. after

PA085603.JPG

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Todella, todella upea lopputulos! :) Sama olisi itselläkin loppuviikosta edessä, tukka päässyt jo todelliseen rehotuskuosiin.

 • Ellanen

  Oon varmaan kysynyt ennenkin, mutta mikä toi sun kameran malli olikaan?

 • Emlia

  U-pe-a!! :)

 • Aisha J

  Kaunis ja luonnollinen! :)

 • Neelia

  Kauniit, ihanan luonnolliset! :)

  Mutta, mistä sinun neule on ostettu? Ihana!

 • millamainen

  Vau, tosi raikas look! Ja toi keskijakaus on superhyvä!

 • Ruukku

  Niin sievä! Oon itsekin viime aikoina lämmennyt keskijakaukselle – se näyttää musta superkivalta. Ei enää yhtään lapselliselta, niinkun ennen. Oon kai jo tarpeeksi vanha. ;)

 • Katyusha

  Mulla on keskijakaus, eli tykkään! Oli joskus seiskaluokalla eli olinkohan silloin 13? Sen jälkeen oli ties mitä, otsis, sivuotsis, otsis pinneillä ylhäällä, sivujakaus… Sitten kun olin menossa lukioon, entinen kampaajani leikkasi otsatukan liian lyhyeksi, minkä takia pidin otsatukkaa valehtelematta muutaman kuukauden pinneillä ylös päätä myöten kiinnitettynä. Sitten, lukion ykkösen keskivaiheilla päätin että nyt riittää tämä pinnipelleily ja annoin tukan olla kokonaan auki, keskijakauksella. Ja siitä asti olen pitänyt keskijakausta ja mielestäni se sopii paljon paremmin kuin mikään sivuhässäkkä minulle :) Olen nyt tosiaan 19, valmistuin lukiosta keväällä, eli lähes 3 vuotta putkeen nyt ollut tämä keskijakaus. Ja sinullekin sopii mielettömän hyvin tuo keskijakaus!

 • sweaterfowl

  Ei voi muuta sanoa kuin että nyt sä hehkut niinkuin vaahteranlehti! ;)

 • Laura T.

  Keskijakaus rules! Oma kuontaloni on harventunut, mutta kunhan se taas kasvaa, aion ehdottomasti taittaa keskeltä kahtia. Naisellinen ja todella sievä ratkaisu!

  Laura

 • Rekolan plikka

  Kas, pääasiat ovat tänään olleet framilla Lilyssä! :-)

  Hyvältä näyttävät kiehkurasi, Jenni! Mitäs mieltä mun kuontalosta?
  –> http://www.lily.fi/blogit/muuri/muurin-muotiviikko-paaasiat

 • Keskijakaus näyttää tosi, tosi hyvältä! Lopputuloksesta näkee, että ammattitaitoinen kampaaja on ollut asialla :)

 • Herttaliina

  Kaunis olet! Ihanan luonnollinen lopputulos, tykkään kovasti.

 • Jenniii

  Kiitos! :) Neule on Designers Remix Collectionin, ostettu ihan viikko tai pari sitten.

Related posts