7/10/13

Uusi ihastukseni Aleksi

12 61 P9295722.JPG

Olette varmasti tässä vuosien varrella huomanneet, että meikätyttö tykkää kovasti Lumin laukuista? Sain ensikosketukseni brändiin aika pian sen jälkeen, kun muutin Helsinkiin ja sittemmin olen ehtinyt hankkia laukkukokoelmaani useammankin Lumin kaunokaisen. Voitte siis olla varmoja, että olin innoissani, kun Lumin suunnasta otettiin minuun hiljattain yhteyttä ja kysäistiin, haluaisinko tehdä heidän kanssaan jonkinlaista yhteistyötä. Saapa siis nähdä, mitä kaikkea hauskaa vielä keksitään, mutta yhteistyö startattiin nyt sillä tavoin, että pääsin valkkaamaan itselleni jonkun laukun tuoreesta syksyn mallistosta. :)

P9295627.JPG

Voitte uskoa, että valinta ei ollut ihan helppo, mutta aika nopeasti tiesin, että mitä tahansa valitsisinkin, se olisi takuulla tuota ihanan luumuisaa syksynpunaista. Olen aiemminkin tykännyt ihan erityisen paljon Lumin miestenmalliston unisex-laukkumalleista (kulkee myös mallistonimellä Mhann) ja sinne suuntaan kallistuin tälläkin kertaa, kun sydämeni sykähteli Aleksille. ;) Tämä punasävyinen Aleksi-komistus ei ole vielä kaikkien saatavilla verkkokaupassa, mutta sen pitäisi tulla myyntiin tässä syksyn aikana piakkoin – ruskeana ja mustana Aleksia jo olisi. Lupaan infota, kun tuo luumunpunainenkin versio tulee myyntiin, mikäli joku on kiinnostunut!

P9295639.JPG

Pidimme taas Luukku-blogin suloisen Wiken kanssa pienet päivän asu -photoshootit ja näissä kuvissa minulla on sitten uusi ihastukseni kainalossa. Saanko esitellä, Aleksi! ;) Eikö hän olekin ihana? Tämä taitaa olla tosirakkautta… Kuvailimme ensin tuon vaalean seinän edessä, kunnes Wikke hoksasi, että tuo tiilenpunainen on itse asiassa aika kauniin syksyinen tausta Aleksille, joten tuli nyt sitten napsittua kuvia kahdella eri taustalla. :) Ylläni minulla oli syksyn luotto-univormuni: H&M:n muutaman vuoden vanha villakangastakki ja boyfriend-farkut (joiden käyttöaikaa saa nyt syksyllä mainiosti jatkettua pukemalla alle ihonväriset ohuet sukkahousut, kuten minä olen tehnyt jo pari viikkoa, hehee), lempparinilkkurini sekä simppeli musta neule. Meikkipussista sattui vielä löytymään juuri sopivasti Aleksiin matchaava luumunsävyinen huulipuna, joten piti sitäkin sitten laittaa. Vinkki: kesän jäljiltä vähitellen kalpenevaan naamaan saa oikeasti ihan mielettömästi piristystä huulipunalla. Luulen, että taidan olla talvikuukausina aikamoinen huulipuna-addikti. :D

TRANSLATION: I have a new bag crush Aleksi by Lumi Accessories. :) I adore the beautiful plum colour. 

P9295695.JPG

Villakangastakki H&M, boyfriend-farkut H&M, musta neule Dixie, luumunpunainen laukku Lumi Accessories (saatu blogin kautta), korkonilkkurit Clou / Nilson, aurinkolasit Ray-Ban Clubmaster (saatu blogin kautta), huulipuna Yves Rocher (sävy Mauve Pensée)

P9295707.JPGP9295715.JPG
P9295748.JPGP9295643.JPGP9295746.JPG" src=
P9295751.JPG P9295718.JPG

Kuvat: Wikke / Luukku

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Aivan mahtava laukku, niin muodoltaan kuin väriltään!

 • Minä vain

  Juu, infoa ehdottomasti, olisin nimittäin enemmän kuin kiinnostunut!

 • Vierailija

  hei ehkä vähän tyhmä kysymys, mut miten oot ratkassu ongelman, että huulipunaa tulee suuhun ruoan ja juoman mukana? vai osaatko vaan syödä/juoda niin ettei kaikki maistu huulipunalta? :D kun musta ois kiva käyttää huulipunaa mut se tuntuu aina pilaavan kaikki makuelämykset… on kauheeta jos hyvä kahvi maistuu huulipunalta. :D vai tarttuuko jotkut punat selkeesti vähemmän? mä oon käyttäny niin kalliita ku halpiksia ja päätyny halpiksiin miellyttävämmän kevyen koostumuksen ja tuoksuttomuuden takia. jotkut lancomet esim. haisee ihan kauheen pistävästi…

 • Jenniii

  Hmm, tuoksuja kannattaa testailla testereistä, että jos tuntuu omaan nenään tosi voimakkaalta, niin jättää suosiolla kauppaan. Suurin osa huulipunista ei kyllä minusta tuoksu miltään. :) Voidemaiset punat tuntuvat ehkä huulilla luonnollisemmilta, mutta mattapintaiset puolestaan pysyvät paremmin. Itse en ole koskaan huomannut, että ruoka maistuisi huulipunalta, jos huulilla on syödessä punaa. :D Joko sinulla on aivan erityisen herkät makuhermot tai sitten olet onnistunut jotenkin valitsemaan erityisen tuoksuvia/maistuvia punia. Oman kokemuksen mukaan Diego Dalla Palmalla on loistavia pigmenttipitoisia huulipunia, jotka eivät tuoksu tai maistu miltään. Yves Rocherin Grand Rouge -sarjan huulipunat ovat minusta myös todella hyviä: pysyvät hyvin, pigmenttiä on reilusti, hinta kohdallaan ja todella neutraali haju/maku. Vertailun vuoksi esim. Lumenen monissa huulipunissa on melko voimakas tuoksu.

 • Vierailija

  kiitos vastauksesta! pitää tutustua noihin, josko löytyisi mieluisa sävy!

 • Vierailija

  kiitos vastauksesta! pitää tutustua noihin, josko löytyisi mieluisa sävy!

 • JonnaK

  Onpa herkullisen näköinen laukku! Hei, musadiggaajana aattelin vinkata sivuhuomautuksena yhden todella mahtavan musiikintekijän, Bonobo. Esimerkiksi tämä kipale iskee omaan suoneeni todellas huumaavasti: http://www.youtube.com/watch?v=62Z4ibZFA6c

 • lukija

  Ihanan värinen ja mallinen on kyllä tuo Aleksi ja kiva asu muutenkin!
  Tiedätkö muuten milloin vanhat blogipostaukset olisivat taas luettavissa täällä? :)

 • Jenniii

  Kiitos vinkkauksesta! :) Bonobo onkin tuttu ja lemppari jo vuosien takaa! <3

 • Jenniii

  Nyt kaikki arkistot ovat vihdoin blogissa ja luettavissa taas! :)

 • emmimagdalena

  Hei, oliko sulla jossain vaiheessa Lumin Brandon-laukku Ivory-värissä tai joku samannäköinen? Tai oliko se kenties lainassa joltakin…? Olen miettinyt laukun hankintaa, mutta mietin kuinka helposti Ivory värinä likaantuu.

 • emmimagdalena

  Löysinkin jo postauksen, jossa oli tämä kyseinen laukku ja siinä vinkkasitkin Brandonista (:

Related posts