7/10/13

Nenäpäivän kirpputori tulee taas!

65 nenapaiva-kirppis.jpg

Hei tyypit, haluan vinkata teille ihan huipusta tapahtumasta, joka koittaa ensi viikolla! Lauantaina 19.10.2013 nimittäin järjestetään historiassaan toista kertaa Nenäpäivän kirpputori-tapahtuma Helsingin Nosturissa. Olin mukana viime vuonna, kun hyväntekeväisyyskirppari järjestettiin ensimmäistä kertaa ja mukana ollaan myös tänä vuonna! Minun lisäkseni tapahtumassa on mukana bloggaajakollegani Sara Tickle your fancy -blogista. :)

Nenäpäivä ♥ SecondHand -kirpputoritapahtumassa yhdistyvät hauskalla tavalla kierrätys, hyväntekeväisyys ja kaupunkikulttuuri, sillä paikan päällä on shoppailua tahdittamassa DJ ja Nosturissa nähdään kirpparihulinoiden lomassa myös kierrätysvaatteilla toteutettu muotinäytös. Myyntipaikkojakin tapahtumaan on vielä jäljellä, joten mikäli vaatekaappi kaipaa inventaariota, tulkaahan tuonne meikäläisen seuraksi myymään! :) Tapahtumasta kertyneet tuotot lahjoitetaan Nenäpäivän hyväntekeväisyyskeräykseen, mutta omat myyntivoitot saa tietysti pitää itse. Lisätietoja tapahtumasta ja pöytävarauksista löydät joko Nenäpäivä-kirppiksen nettisvuilta tai FB-ryhmästä. :) 

Mutta tulkaahan siis viettämään mukavaa lauantaipäivää Nenäpäivän kirpputorille lauantaina 19.10.2013 joko myynnin tai shoppailun (tai sekä että) merkeissä Helsingin Nosturiin klo 10-16 välillä. Ja maksutapana toimii kirpputoreille tuttuun tapaan käteinen. :)

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts