4/10/13

Taidearvonta!

437 68 P9305352.JPG

Joskus kaikki kivat jutut ajoittuvat sattumalta yhteen sumaan ja samaan ajanjaksoon ja tämä viikko on kyllä yksi niistä. :) Tiedossa on nimittäin vielä tälle viikolle pari blogiyhteistyöjuttua lisää. Toivottavasti ne ovat kuitenkin sellaisia, mistä myös te tykkäätte. Ainakin nyt on luvassa jotakin aivan erilaista! Joskus kesällä minuun otti nimittäin yhteyttä nuori kuvataiteilija Sanna-Maija, joka on huomannut minun olevan kiinnostunut kuvataiteista. Hän myös samalla ehdotti josko olisin kiinnostunut arpomaan teille lukijoille jonkun hänen töistään. Tutustuin Sanna-Maijan värikkäisiin maalauksiin ja tuumasin, että siellä oli monia töitä, joita voisin nähdä myös omalla seinälläni. Niinpä ajattelin, että miksipä ei! :)

P9305373.JPG

Päätimme organisoida taidearvonnan vähän syksymmällä sillä Pekka Halosen akatemiasta valmistunella Sanna-Maijalla olisi myöhemmin avautumassa näyttely. No nyt tuo taidenäyttely on avattu yleisölle, joten totesimme, että on hyvä hetki tarttua aiheeseen. :) Näyttely on käynnissä Helsingissä Pengerkadulla sijaitsevassa Geezers-putiikissa, joka myy graffitivälineitä, tusseja ja maalaustarvikkeita sekä street-henkisiä vaatteita. Tuotteliaan Sanna-Maijan teoksia on esillä liikkeessä lähes sata ja niitä voi käydä ihastelemassa paikan päällä lokakuun loppuun asti ma-pe klo 11-18 ja la klo 11-16. Eli käykäähän poikkeamassa, mikäli olette liikenteessä Kallion kulmilla. :)

P9305359.JPG

Kävin aiemmin tällä viikolla kylässä Sanna-Maijan kotona Pohjois-Helsingissä ja olipa mielenkiintoista päästä kurkistamaan taiteilijan kotiin. Voin kertoa, että tauluja ei seiniltä puuttunut. ;) Sanna-Maija on jopa niinkin tuottelias, että suuri osa teoksista ei edes mahdu oman kodin seinille. Taulut ovat värikkäitä ja niissä vilistävät usein erilaiset eläimet. Eläin-teemojen lisäksi Sanna-Maija on nyt viime aikoina inspiroitunut avaruus-aiheista, joita nähdään myös tuolla Geezersin näyttelyssä. Monet teoksista ovat varsin pienikokoisia, mutta suuriakin tauluja on – kaikkia yhdistävät kuitenkin estoton värienkäyttö, räiskyvät tunnelmat, hieman lapsekas tyyli ja erilaisten tekniikoiden luova yhdistely. Yksi Sanna-Maijan hauskoista ideoista on ollut ryhtyä maalaamaan kirjojen kansia. Maailma on pullollaan roskiin tai kierrätykseen menossa olevia kirjoja, joita kukaan ei enää halua ja hän keksi jossain vaiheessa hyödyntää noiden hylättyjen kirjojen kovia kansia teostensa pohjana – persoonallinen idea ja hauskalla tavalla tukee myös kierrätystä. :)

P9305353.JPG

Räpsin innoissani kuvia Sanna-Maijan kotona näkyvistä tauluista ja kävin läpi valtavan määrän teoksia valitessani teille lukijoille arvottavaa taulua. Sain siis itse valita kaikista vaihtoehdoista sen teoksen, joka arvotaan teille. :) Sanna-Maija toki ensin rajasi, minkä teosten joukosta tuo taulu valittaisiin, joten ihan kaikki kuvissa näkyvät maalaukset eivät olleet siis tarjolla (moni noista onkin varsin suuria kooltaan). Vaikka osa teoksista olikin rajattu arvonnan ulkopuolelle, joudun silti valinnanvaikeuksien eteen, koska taulujen määrä oli vain niin huikea. Loppujen lopuksi ehdotin, että voisin valita useamman maalauksen, joista kisaan osallistuvat saisivat sitten valita mieleisensä – ja yksi onnekas voittaisi lempparitaulunsa omakseen. Tuumasin nimittäin, että taidejutuissa puhutaan kyllä niin makuasioista, että on vaikea valita sellaista työtä, josta mahdollisimman moni pitäisi. Niinpä sovimme, että valitsen pienen joukon teoksia, joista te saatte nimetä oman suosikkinne. :) Alla muutama Sanna-Maijan seiniltä bongatuista töistä, mutta skrollatkaahan vielä alemmas kilpailun ohjeita ja kisassa mukana olevia töitä varten!

P9305362.JPGP9305357.JPG
P9305358.JPG

Lopulta Sanna-Maija päätti, että antaakin arvottavaksi kaksi teosta, joten KAKSI onnekasta voittaa siis näistä alla olevista minun valitsemistani vaihtoehdoista oman suosikkiteoksensa omakseen. :) Tämän lisäksi Sanna-Maija antoi arvottavaksi myös viisi kappaletta maalauksistaan tehtyä A3-kokoista erilaista taidejulistetta, joten yhteensä 7 onnekasta saa kisan myötä taidetta kotiinsa. Lukekaahan nyt siis ohjeet huolellisesti ennen kuin osallistutte kilpailuun. :) Osallistu kisaan näin: kerro postauksen kommenttiosiossa mikä alla esitellyistä tauluista on suosikkisi ja miksi. Kerro myös minkä maalausten alla näkyvistä julisteista valitsisit mieluiten omaksesi. HUOM! Merkitse selkeästi valintasi kommenttiin postauksessa annetulla nimellä, niin ei tule epäselvyyksiä. :) Maalausten yhteyteen on myös merkitty niiden koot, julisteet ovat kaikki A3-kokoisia. Arvon siis ensin vastanneiden kesken nuo pääpalkintoina olevat maalaukset (2 kpl) ja sen jälkeen arvon vielä viidelle onnekkaalle nuo taidejulisteet. Kutakin julistetta on arvottavana yksi kappale. Kisa on voimassa ke 9.10.2013 klo 24 asti ja muista jättää kommenttisi yhteyteen toimiva sähköpostiosoite. 

PS. Jos muuten Sanna-Maijan työt kiinnostavat muuten, niin niitä löytyy lisää hänen nettisivuiltaan ja ymmärtääkseni myös kaikki Geezersissä esillä olevat teokset ovat myynnissä.

MAALAUKSET

1. Merihevonen (30 x 21 cm)

P9305363.JPG

2. Punainen tuoksu (21 x 29 cm)

P9305367.JPG

3. Punainen lentävä (20 x 31 cm)

P9305364.JPG

4. Hedelmäpöllo (35 x 25 cm)

P9305365.JPG

5. Pikimusta (27 x 20 cm)

P9305366.JPG

6. Haukkajumala (38 x 25 cm)

P9305368.JPG

JULISTEET

1. Kattijulisteet_syyskuu20134.jpg

2. Riikinkukkojulisteet_syyskuu20138.jpg

3. Nousujulisteet_syyskuu20132.jpg

4. Pöllöapina
polloapina.jpg

5. Valkoinen vinttikoiravalkoinenvinttikoira.jpg

Tags: , , , , ,

Categorised in: Koti, Kulttuuri

437 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • ReaMarlena

  Lempitauluni on 2. Punainen tuoksu, koska se on lumoavan näköinen! Itse olen koiraihminen, mutta kissat ovat eittämättä kauniimpia. Lempijulisteeni on 2. Riikinkukko, koska rakastan riikinkukkoja, ja olen jopa suunnitellut riikinkukko-tatuoinnin ottamista.

 • Ninnuliini

  Tauluista suosikkini on numero 1 Merihevonen ja julisteista numero 5 Valkoinen vinttikoira. Molemmat vangitsivat katseeni heti. Ne ovat kauniin monitasoisia töitä, joihin uppoamalla löytää aina uusia asioita. Kumpi tahansa sopisi omaan pikkuruiseen taidekokoelmaani paremmin kuin hyvin.

 • dalia

  Tauluista kiinnostuksen herätti heti teos nimeltä Punainen tuoksu, kissassa on jotain naisellista mystiikkaa. :) Julisteista mieluiten haluaisin itselleni Riikinkukon, upeita värejä!

 • kaisis

  tauluista Punainen tuoksu eli 2 on mieleinen, kissasta kun pidän. julisteista Katti eli 1

 • Tuo pikimusta on niin mun! Ei tässä ole muuta vaihtoehtoa!

  Julisteista puhutteli eniten tuo valkoinen vinttikoira. :)

 • Riida

  Tauluista suosikkini on ehdottamasti nro 2. eli Punainen tuoksu. Teoksessa on ihanan rauhalliset värisävyt, ja kissathan ovat aina kiinnostavia! Julisteista valitsisin nron 5 eli Valkoinen vinttikoira, koska siinä on jotain psykedeelistä ja arvoituksellista, ja myöskin silmääni miellyttävä värimaailma.

 • emmu

  Muutin juuri ekaan omaan asuntoon ja seinäni kaipaavat taidetta! Olen etsinyt seinälle maalausta ja sellaista ei ole vielä löytynyt, mutta nämä maalaukset ovat todellakin tyyliäni! Valintani ovat:
  Maalaus: 1) Merihevonen
  Juliste: 1) Katti
  Molemmissa värimaailma miellyttää silmääni ja etenkin Merihevosen värit ovat aivan upeat!

 • Minnn

  Tauluista mielenkiintoni herätti yksinkertaisuudessaan 5. Pikimusta.
  Julisteista ehdoton lempparini on 5. Valkoinen Vinttikoira.
  Luku 5 näköjään on tämän päivän estetiikan numero. :-)

  Ihana arvonta! Ja muutenkin; taidepostauksesi ovat mielenkiintoisia. Näitä lisää!

 • Minnip

  Maalauksista ehdottomasti nro 4 hedelmäpöllö on suosikkini! Lapsuuden
  kodissani oli ennen iso pöllötaulu olohuoneen seinällä( asuimme saman nimisellä kadulla) joten tuosta tulee oudosti kotoisa olo. Ja julisteista ottaisin nro4 Pöllöapinan, värit vaan miellyttää silmää ja kuva on hauska.

 • SiniLee

  Suosikki tauluni on ehdottomasti 2. Punainen tuoksu. Kuinka lumoava ajatus siinä piileekään värillisestä tuoksusta, ihanan värikäs! Julisteista taas numero 4 eli Pöllöapina. Kuvaa luonnettani niin täydellisesti, puoliksi viisas pöllö, puoliksi se sama vanha 5v. riiviöapina! <3

 • Toulouse

  Ihana kilpailu, jo pelkkä kuvien katsominenkin piristi perjantaista iltapäivää, mutta tuota Pikimustaa, taulua nro5, haluaisin katsella enemmänkin. Linnut ovat aina olleet heikko kohta, lapsena olisin halunnut oman pikimustan kaveriksi, myöhemmin lintuaiheisia kuvia ja tauluja on kertynyt muutama. Tykkään myös teoksen yksinkertaisista elementeistä, joista sittenkin löytää paljon.
  Julisteista valitsisin kuitenkin Katin (nro1). Jokin tuossa värissä, voimassa ja vimmassa puhuttelee.

 • Sirpu

  Tauluista ottaisin kaikista mieluiten seinälleni Pikimustan. Sen pelkistetty ote ja värit viehättävät. Mustassa linnussa on myös jotakin salaperäistä. Lisää syvyyttä maalaukselle antaa alta kuultava vanhan kirjan kansi.
  Minulla on kaksi kissaa, joten julisteista valitsisin katin. Se on valloittava väreiltään ja tunnelmaltaan ja kissamainen olemus on tulee upeasti katissa esiin.

 • mansikkamaa

  Oli vaikea valinta, mutta tytär oli mukana valitsemassa eli maalauksista ehdottomaksi suosikiksi nousi: ihanat värit ja itse hevonen viehätti ja taulussa ihanasti liikettä.

   

  1. Merihevonen (30 x 21 cm)

   

  Julisteista Riikinkukko aivan upea värien kirjo ja Riikinkukot ylipäänsä herättävät ihmetystä luontoäidin mielikuvituksesta.

  2. Riikinkukko

   

 • Evita05

  Hei!
  Tauluista ehdottomasti nro 2 Punainen tuoksu on kaunein. Kissa muistuttaa niin elävästi rakasta kisuani, josta jouduin atsmani ja allergiani takia luopumaan. Sen kun saisin seinälle, se sulostuttaisi päiviäni :) Julisteista taas suosikkini on valkoinen vinttikoira, jonka sopisi tyttären huoneeseen loistavasti, hän kun rakastaa koiria ja kiroaa kun allergiani takia ei meille lemmiä voi ottaa. Puhetteleva taulu ja kauniit värit!

 • Rooosa

  Tauluista lemppari on numero 1. Merihevonen, ihanat värit! Julisteista itselle mieluisin olisi numero 2. Riikinkukko, riikinkukoista kun pidän :)

 • Tauluista suosikkini on Punainen tuoksu. Koska a) kissa! b) hauska idea c) väritys sopisi sisustukseen.

  Julisteista puolestaan hurmasi Riikinkukko mahtavalla väriloistolla.

 • Lorelai

  Tauluista Punainen tuoksu on kaunein ja sopisi parhaiten sisustukseeni. Julistesuosikki on Valkoinen vinttikoira – siinä on jotain maagista, pakko jäädä tuijottamaan…

   

 • Maalauksista tuo 1. Merihevonen tulisi todelliseen tarpeeseen. Ihanainen ystäväni on juuri eroamassa ja muuttamassa yksin omaan kämppään. Antaisin maalauksen lahjaksi ja piristykseksi kyseiselle heppahullulle ystävälleni. :)

  Julisteista 5. Valkoinen vinttikoira on taasen omaan mieleeni ja sopisi täydellisesti omaan kotiini – myös väritykseltään.

 • KatriV

  Mahtava taiteilija – kyllä nämä kelpaisivat seinälleni. Maalauksista suosikkini on Pikimusta ja julisteista Riikinkukko.

 • katja.t

  Aivan ihania tauluja ja julisteita! 

  Suosikkini tauluista on 5. Pikimusta (27 x 20 cm) ja julisteista 1. Katti 

  Taulu oli helppo valita, sillä värit sopivat aivan täydellisesti niihin mitä kodissamme on ennestään. Juliste oli vaikeampi, mutta lopulta suosikiksi valikoitui katti myöskin sen kauniiden värien puolesta. 

 • Vihreä

  Punainen tuoksu (nro2).ja julisteista Katti.
  Taiteesta en tiedä juuri mitään,
  mutta sen tiedän että jossain teoksissa värit
  ja tunnelma kolahtavat ja ne vain tuntuvat omalle.
  Näin kävi nytkin.

 • Amppi

  Tauluista 6.Haukkajumala ja julisteista 5.valkoinen vinttikoira. Värit näissä kahdessa sopivat sisustukseeni!

 • Myyy

  Tauluista lempparini on numero 4, eli Hedelmäpöllö. Se sopisi kuin nakutettu koristamaan keittiötäni ja toimisi samalla kivana väriläiskänä muuten aika vaaleassa kodissani. Julisteista pidän eniten numerosta 5, Valkoinen vinttikoira. Kuvaa voisi jäädä tuijottelemaan pitemmäksikin toviksi.

 • Ere

  Tauluista suosikki on Punainen tuoksu. En osaa sen tarkemmin määritellä, koska valinnan teen aina mutu-fiiliksellä. Tietenkin myös aihe ja värit vetoavat ja kirjankansi idea on ihan mahtava. Sopisi täydelliseksi väripilkuksi huoneeseen. Julisteista vetosi eniten Pöllöapina. Eihän noin veikeää otusta voi ohittaa. :)

 • iiiiiidaaaa

  Tauluista ehdottomasti seinälleni sopisi ihanan värikäs Merihevonen. Tykkään siitä, miten pinkki on ihanan raikas tummien sävyjen keskellä.

  Julisteista Riikinkukko on kivoimman näköinen. Laittaisin sen mielelläni seinälleni! :)

 • Kataa

  Tauluista ihanin on merihevonen, koska hevoset on niin lähellä sydäntä ja julisteista katti

 • PaulaT

  Maalauksista suosikki on Punainen tuoksu. Jollain lailla raikas ja rauhallinen, mutta silti pysäyttävä. Julisteista lemppari on Riikinkukko värien takia.

 • R.

  Upeita töitä! Omaksi lemppariksi nousi maalauksista nro 1. Maalauksen värimaailma mielyttää silmääni ja entisenä heppatyttönä maalaukasen hevonen on aika ihana! :) Eli maalauksista 1. Merihevonen ja julisteista 5. Valkoinen vinttikoira.

 • emiys.

  Ah, taidetta voisi voittaa omalle seinälleen. Mukana kisassa!

  Maalauksista tykästyin ehdottomasti eniten Hedelmäpöllö-teokseen. Pöllöt ovat jollain tavalla hyvin mystisiä eläimiä ja niiden muotokieli on ihanan pehmeä. Pöllö on myös viisas eläin. ;) Maalauksessa käytetyt värit ovat myös herkullisia. Ihanan täyteläinen värimaailma! Tällaisen kun seinälle saisi. Peukut pystyyn!

  Julisteista osui silmään abstraktinen Valkoinen vinttikoira. Rakastan abstraktisia töitä, sillä niihin usein pysähtyy ja jää etsimään selityksiä mitä kuvassa näkee. Haluaa nähdä. Näet vain sen minkä haluat ja jokainen katsoja näkee kuvan eri tavalla.

  Näin ollen olen mukana arvonnassa. Molemmissa! Taulussa ja julisteessa. Kiitos tästä. :)

 • pihka

  Tauluista suosikikseni nousi itsellenikin yllätykseksi numero 1 eli Merihevonen. En ole mikään heppa-tyttö ollut koskaan, mutta jotenkin tämän taulun värimaailma alkoi miellyttää silmääni kovin ja sopisi väripiristykseksi muutoin suht musta-valkoiseen kotiini, jonka seinät kipeästi kaipaavat taidetta. Nykyisessä asunnossani olen asunut jo pian kaksi vuotta ja olen saanut vasta yhden taulun seinälle! Siitä kiitos Pupulandialle :) Täältä löytyi jotakin mitä päädyin hankkimaan itsellenikin.
  Julisteista mieluisimmaksi valikoitui numero 5 eli Valkoinen vinttikoira, jossa sävymaailma on samaa kuin valitsemassani taulussa.

 • Maalauksista lempparikseni nousi nro 6 Haukkajumala. Siinä on sellaista egyptiläistä henkeä, jota taidehistoriaa opiskeleva arvostaa. Kaikki viittaukset taidehistoriaan herättävät mielenkiintoni. Toisaalta ajatukset lentävät myös suomalaiseen mystiikkaan, väritys on tumma muttei tunnelmaltaan synkkä.

  Julisteista ottaisin mielelläni seinälle nro 2 Riikinkukko. Jos jokin lintu maailmassa on kaunis niin se on ehdottomasti tämä.

  Taidehistorioitsija kiittää uuden nykytaiteilijan esiin nostamisesta! Tällaisia esittelypostauksia olisi mukava lukea toistekin :) (arvonnoilla tai ilman)

 • OI vitsi näitä sun yhteistöitä. Äsken Filippa K:ta ja nyt taidetta. Hu huh.

  Maalauksista ehdottomasti kakkonen, samoin julisteista. Kakkosille siis pisteitä ja minulle arpaonnea.

 • tepsuu

  Pikimusta ja riikinkukko on lempparit :)

 • pömppä

  Tämä arvonta olisi ihana voittaa. Kodin valkoiset seinät huutavat jotain piristystä, mutta jostain syystä olen todella saamaton hankkimaan tauluja. Pitäisi ehdottomasti ryhdistyä tässä asiassa!

  Rakastuin palavasti taulun nro 1 eli Merihevosen värimaailma. Tuota taulua katsoessa ei tammikuun maanantaiaamut tuntuisi yhtä kurjilta :) Julisteista taas nro 5 eli valkoinen vinttikoira ihastutti.

 • tuulituu

  Kaikki ihania, mutta jos valita pitää, niin tauluista suosikiksini nousi 6. Haukkajumala. Siinä pikkutarkkuus ja grafiikkamaisuus haukassa ja taustan kauneus vetoavat minuun. Julisteista tykästyin 5. Valkoinen vinttikoira, upeat värit ja jotenkin mystinen tunnelma. Pitääpä käydä tutustumassa taiteilijaan tarkemmin!

 • aapo

  tauluista suosikkini on ”Punainen tuoksu”, jonka voittaessani lahjoittaisin tupaantuliaisviemisiksi ystävättärelleni, joka muuttaa ihan lähelleni asumaan tänä viikonloppuna uuteen hienoon yksiöön, Hänellä on kotieläimenä ns.” Venäjänsininen rotukissa, jota ao.maalaus oivallisesti voisi ilmentää!mikä löytö lahjaksi..!

  julisteista saisi toinen ystävättäreni joululahjaksi ”Valkoinen vinttikoira”teoksen, hänellä kun sattumoisin on oikeasti elävä vinttikoira!HA!onpa kiva kilpailu, peukutan omaa voittoani!!!:)

 • Minie

  Maalauksista ehdottomasti suosikkini on punainen tuoksu. Uskomattomat värit ja koskettavan herkkä kuvitus kolahti heti ensisilmäyksellä. Vaikka pidänkin taiteesta, harvoin on maalaus minuun vedonnut yhtä paljon kuin tämä. Kertakaikkisen uskomattoman kaunis. Ja tottakai kissaihmistä tällainen maalaus koskettaa. Tästä ei saa silmiään irti!

  Julisteista lempparini oli puolestaan riikinkukko. Perustelut lienevät selvät: kuinka upeat värit!

  Todella hyvä idea muuten taiteilijalta tuo kirjankansien kuvittaminen: materiaalia lienee saatavilla loputtomasti. Ja kuinka hauska kierrätysidea: näin tehdään tylsästä kaunista! Harmi, ettei itselläni ole mahdollisuutta piipahtaa näyttelyssä, näiden kuvien perusteella luvassa on jotain erityisen kiinnostavaa :)

 • freja

  Haukkajumala sai huomioni sen dramaattisuuden takia. Olisi avan varmasti kunniapaikalla omassa olohuoneessa!

  Julisteista valkoinen vinttikoira edustaa sellaisia värejä mistä tykkään.

 • Murkinamasu

  Tuo Haukkajumala on erittäin vaikuttava työ. Tummanpuhuvalla taustalla herkkää jälkeä. Ihan mielettömän hieno!
  Julisteista eniten puhuttelisi Riikinkukko. Upeat värit. Se kaipaisi vierelleen mitään muita töitä.

 • pirtsu

  Lemppari taulu on Punainen tuoksu, aivan hurmaava sininen kisu :) ,
  julisteista Katti säväytti eniten

 • Pin

  Kiva postausaihe! Töissä miellytti värien käyttö ja energinen kädenjälki.
  Tauluista pidin eniten nrosta 5. Pikimusta, julisteista nro. 5 Valkoinen vinttikoira.

 • Pesunalle

  On muuten äärettömän kauniita tauluja. Juuri sellaisia mistä pidän, sillä taiteessa pitää olla värejä ja leikkimielisyyttä! :)

  Ja jotenkin rakastuin heti tuohon Merihevonen-tauluun (nro 1). Jäin tuijottamaan taulua ja sen kauneutta. Siinä iskee kaikki mahdollinen aiheesta väreihin ja noihin maaliroiskeisiin. Tuo taulu vei sydämeni! :) Siinä on sitä jotain, mikä kutsuu tuijottamaan taulua pitkiksi ajoiksi. Voi, tämä taulu olisi niin ihana voittaa! :)

  Ja julisteista mielestäni kaunein on Katti (nro 1), mutta mikään näistä ei vedä vertoja tuolle Merihevoselle.

 • iisis

  Tauluista nro 5 Pikimusta. Mukavan simppeliä, mutta kovin kiinnostavaa. Julisteista nro 5 valkoinen vinttikoira. Taustalla oleva kaunis kuvio tekee siitä kauniin.

 • J/SH

  Ihania (myös muutkin kuin arvonnassa olevat teokset), oli ”vähän” vaikeuksia valita yhdet suosikit!

  Tauluista Haukkajumala ja julisteista Riikinkukko!

 • shu

  Maalauksista hienoin on Haukkajumala. Kaikessa mystisyydessään ja arvokkuudessaan sopisi työpöytäni lähelle inspiroimaan. Julisteista kaunein on Riikinkukko, joka on väreiltään hurjan kaunis. Riikinkukoista tulee mieleen myös mieheni kanssa vietetty loma, jossa yhtenä päivänä vastaan tallusteli kymmenittäin riikinkukkoja. Teos saa siis hyvälle tuulelle.

 • TuuliT

  Oih mikä onni pieneen ihmiseen syöksyisi, jos tämän voittaisi. 2. Punainen tuoksu kiinnitti huomioni. Eläinrakkaana monikin tauluista olisi voinut nousta suosikiksi, mutta sininen väri lohduttaa, rauhoittaa ja ajatella, että tuollainen upeus voisi joskus koristaa minunkin seinääni. Silkkaa taiteellista terapiaa. Julisteista valitsisin 5. Valkoinen vinttikoira -teoksen. Kerrassaan rauhoittavaa. Uskomatonta työtä, ei voinut kuin ihastella tuota luovuutta joka ihmisestä ryöppyää.

 • saaraws

  Punainen tuoksu ja valkoinen vinttikoira ovat suosikkeja :) pidän molempien värimaailmasta ja näihin vain jäi katse jotenkin pidemmäksi aikaa kuin muihin. Mieluusti ottaisin omia valkoisia seiniä piristämään.

 • TuuliT

  Ja sitä vielä, että tämänkaltainen arvonta on ihan LOISTAVA idea.

 • Tauluista Nro. 6. Haukkajumala. Haukoissa on jotain kiehtovaa, ne ovat mystisiä, ylväitä ja saavuttamattomia. Niistä huokuu sanatonta viisausta. Haukkojen liitelyn katselu saa omatkin ajatukset leijailemaan.

  Julisteita eniten miellytti Nro. 3 Nousu. Erikoinen ja pysäyttävä.

 • Illu

  Lempparitaulu on Pikimusta eli numero 5, koska siitä tulee jotenkin hyvä mieli.

  Julisteista en osannut valita ehdotonta lempparia, mutta kaipa voin osallistua vain taulun arvontaan? :)

 • Tauluista ihastuttavin oli Punainen tuoksu. Mielettömän ihana kuva, jonka myötä itsekin rupeaa suunnilleen haistelemaan ilmaa. Julisteista ihastutti eniten valkoinen vinttikoira.

 • siivenisku

  Aivan ihana arvonta! Ja vaikea oli näistäkin vaihtoehdoista valita parasta, voin vain kuvitella mikä tuska sinulla on ollut valita vielä suuremmasta joukosta teoksia :)

  4. Hedelmäpöllo
  Valitsin tämän taulun sen värikkyyden ja hyvän tunnelman vuoksi. Meillä on lisäksi kiinnitetty makuuhuoneen seinälle vinyyli-levyjä, joiden keskelle olemme laittaneet pöllökortteja. Tämä taulu sopisi hyvin teemaan.

  2. Riikinkukko
  Jokin näissä linnuissa tuntuu kiehtovan. Tässä oli värikkyydestä huolimatta ihanan seesteinen tunnelma. Sopisi meidän kotimme seinälle.

 • Mirja H

  Tosi kiva arvonta! :) Maalauksista Merihevonen säväytti ja julisteista kovan pohdinnan jälkeen Riikinkukko. Todella kauniita teoksia tosin kaikki! Toivon todella että saisin Merihevos-maalauksen omakseni! :)

 • Tyttolapsi

  Hauska arvonta!

  Suosikkini oli ehdottomasti Pikimusta, sillä kärsin armottomasta varis-pelosta sellaisen hyökättyä päälleni vuosi takaperin. Taulu toimisi hyvänä siedättäjänä ja sillä olisi ”hassu” merkitys :).

  Julisteista mieluisin on Valkoinen vinttikoira värimaailmansa vuosi.

 • Vipsula

  Ihanaa, olen innoissani näistä taideaiheisista postauksista ja arvonnoista ! :) Mielenkiintoista nähdä nuorten suomalaisten taidetta, osaksi myös sen takia, että tykkään tutkia mitä tekniikoita he ovat käyttäneet. Itse olen harrastelijataiteilija, joten kiva saada inspistä näistä. Ja muidenkin tekemiä tauluja seinille kun omia.. Maalauksista punainen tuoksu (rakastan kissoja) on suosikkini ja julisteista Valkoinen vinttikoira.

 • MarjukkaS

  Tauluista: Punainen tuoksu
  Ihana, arkaileva fiilis. Lisäksi viehättää tuo kirjan kansien käyttö pohjana.

  Julisteista: Katti
  Hyvä asento, hyvät värit

  HYVÄ ARVONTA!

 • VS

  Värikkäitä teoksia! Itse valitsisin teoksen ”punainen tuoksu”. Sinisen sävyt miellyttävät ja kuvitus on herkkä!

  Julisteista ehdoton suosikki on ”Valkoinen vinttikoira”

 • karita

  Omaksi suosikeikseni tauluista valikoitu numero 5. Pikimusta, se tuntui heti omalta! Värimaailmaltaan ja kooltaan se sopisi ihanasti kotiini. Julisteista taas tykästyin eniten myös numeroon 5,Valkoinen vinttikoira.

 • Aurorachi

  Oi mikä arvonta!

  Ihastuttava Hedelmäpöllö (taulu nro 4) sekä intensiivinen Riikinkukko (juliste nro 2) sopisivat erinomaisesti seinälleni :)

 • i i r i s

   

  OI! Mitä ihanuuksia! Valitsisin Punaisen tuoksun ja Katin, koska rakastan molempien hehkuvia sävyjä.
   
  iiris.pirjola at gmail.com
 • sisak

  Tauluista mielenkiintoisin ja vetoavin on 4. Hedelmäpöllö. Se on kaoottisella tavalla arvoituksellinen, hieman häiritsevä ja tekee juuri sopivan särön arjen keskelle. Se myös muistuttaa eräästä lempirunostani, joka on lainannut nimensä juurikin pöllöiltä: ”Their attitude teaches the wise / That in this world one must fear / Movement and commotion; Man, enraptured by a passing shadow / Forever bears the punishment / Of having tried to change his place.”

  Julisteista suosikki on Valkoinen vinttikoira, sopivan abstrakti ja muistuttaa hauskasti mosaiikki-teoksia. Kaunis värimaailma ja hyvin seesteinen edelliseen verrattuna.

 • Cata

  Kaikista mieluisin yllä olevista teoksista on Riikinkukko -juliste, joka kolahtaa kovaa! Tykkään teoksen kauniista, räiskyvistä väreistä ja selkeistä linjoista. Hieno! Maalauksista mieluisin on 2. Punainen tuoksu. Tykkään teoksen yksivärisyydestä ja kissa-aiheesta.

 • SMM

  Huh miten omaperäisiä ja suorastaan puoleensavetäviä töitä! Mitenkä näistä nyt sitten pitäisi osata valita :-)

  Tauluista valintani olisi 2. Punainen tuoksu (21 x 29 cm). Heti ensivilkaisulla siinä oli jotakin maagista, ehkä tuo värien kontrasti tai sinisen rauhoittava fiilis? Moni muukin on tosi hieno, mutta tässä oli jotakin vaikuttavaa. Tykkään myös tuosta tussin tms. jäljestä tuossa kissahahmossa.

  Julisteista valintani olisi 5. Valkoinen vinttikoira. Jotenkin tuo sininen näyttää vetoavan, heh. Itselläni on myös piirteiltään kovin vinttikoiramainen koira ja tuo muotokieli ihastuttaa myös tässä teoksessa. Kaiken kukkuraksi jälki on tosi omaperäistä tuossa kuviossa – kenties jollakin pitsillä tms tehty?

  Oih, kauniita joka tapauksessa, onnea vain heille joita onni lykästää! :-)

 • Pauliiiina

  Maalauksista numero 1, Merihevonen, on suosikkini. Maalauksessa on hieno värimaailma, ja kuva tuo mieleen edesmenneen ystäväni, joka oli hevosihminen henkeen ja vereen.

  Julisteista valitsisin numeron 2, Riikinkukko, jossa pidän väreistä ja riikinkukon ylväästä olemuksesta.

  Tosi kiva tällainen erilainen arvonta! :)

 • Minä vain

  Mukana ihanassa arvonnassa!

  Suosikkini tauluista on Haukkajumala ja julisteista Valkoinen vinttikoira. Molemmat sopivat kämppäni sisustukseen kuin nenä päähän!

 • Nau

  Tauluista silmääni miellyttää eniten Haukkajumala ja julisteista Katti.
  Eritoten juliste sopisi uuden uutukaiseen asuntooni, jonka seinät ovat vielä typötyhjät ja ankeat.

 • Haukka

  Ai kuinka kiva yhteistyö ja kilpailu. Jotenkin seinien sisustaminen on mielestäni haastavin vaihe koko sisustusprosessissa ja koska olen juuri muuttamassa uuteen kotiin, uusi taide tulisi kyllä tarpeeseen. Mielenkiintoisia töitä kaikki. Kuitenkin taulu nro. 5 Pikimusta ja juliste nro. 5 Valkoinen vinttikoira ovat suosikkeljani vaihtoehdoista. Olen sisustukseltani pelkistetyn ja valkoisen ystävä, mutta sekä suosikkitauluni että -julisteeni toisivat pientä ”twistiä” muuten niin yksiväriseen sisustukseen kuitenkin kokonaisuutta tukien. Pidän taiteilijan elänteemoista, mutta tuo musta lintu nyt kiinnostaa tällä hetkellä eniten.

 • Ninne

  Eikä! Tätä kilpailua ei voi jättää väliin. En muista milloin viimeksi, joku taideteos olisi silmiini näyttänyt noin hyvältä kuin tuo Punainen tuoksu. Se on siis aivan ehdoton (kissaihmisen) valintani. Sopisi aivan täydellisesti meidän makuuhuoneeseen, sitä voisivat sitten nuo eläväisemmät kissaversiot ajankulukseen tuijotella. Julisteista Valkoinen vinttikoira oli eniten mieleeni.

 • Punainen tuoksu ja Riikinkukko!

 • jemppa

  ”Voi että!”, se oli ensimmäinen ajatukseni kun näin kissataulun eli 2. Punainen tuoksu. Omistan pikkuisen poikakissan, jonka hankin ystäväkseni, jotta en ikinä joutuisi olemaan yksin kotona. Tuo taulu on minulle kovin koskettava; siinä yhdistyy perhe, ystävyys eläimen kanssa ja kaikki se riemu ja ilo mitä Sakun kanssa koen!
  Julisteista suosikkini on 1. Katti, siitä syystä, että kissat ROKKAA <3

 • kisumisu

  Kaunein ja mielenkiintoisin tauluista on mielestäni 3. Punainen lentävä. Värit ovat upeat ja kirjan selkämys näkyy kauniisti. Julisteista haluaisin 1.Katin. Tosi ihana!

 • KiiraVierailee

  Mielettömän upeita töitä kaikki! Sydäntäni lämmittää, että tuet ja nostat nuoria lupauksia blogissasi, sillä usein monet lahjakkuudet jäävät tuntemattomiksi, kun erilaisia markkinointikanavia ei osata käyttää. Sanna-Maijalla on selvästi persoonallinen ote töissään ja hienoa, että hän otti sinuun yhteyttä blogiyhteistyön tiimoilta :) Omaa suhteellisen graafista silmääni (ja keittiötäni) miellyttää eniten 5. Pikimusta, sillä siinä on hauskasti yhdistetty CMYK-värit, päällystämätön maalauspohja ja vanha kirjan kansi. Julisteista valitsisin ehdottomasti työn 5 ja lahjottaisin sen rakkaalle siskolleni hänen uuteen kotiinsa – hän kun on aivan ”hulluna” Star Wars -leffoihin!

 • KiiraVierailee

  Niin ja julisteella tarkoitan tietysti numeroa 3 :)

 • Aino S

  Punainen tuoksu ja Riikinkukko, koska ne osuivat silmään heti oikealla tavalla ja tällaisissa valinnoissa luotan aina siihen ensimmäiseen ajatukseen.

  Molemmat teokset sopisivat täydellisesti muuten niin valkoisille seinilleni.

 • mariak

  Ihana arvonta!
  Suosikkini tauluista on ehdottomasti Pikimusta. Pelkistettyä kauneutta. Jos Pikimusta osuisi arvonnassa jollekulle toiselle, toinen suosikkini olisi Punainen tuoksu. :)
  Julisteista Riikinkukko ja Valkoinen vinttikoira puhuttelevat kumpikin! Jos arpaonni osuisi kohdalle, mielummin ottaisin Valkoisen vinttikoiran. Siis: Julistesuosikki nro.1 on Valkoinen vinttikoira :) Rakastuin unenomaiseen värimaailmaan ja tumman värin luomaan pitsimäiseen kuviointiin.

 • Millaa

  Tauluista mun suosikki on Haukkajumala ja julisteista Valkoinen vinttikoira :)

 • Sarro

  Ehdottomat suosikkini ovat punainen tuoksu ja valkoinen vinttikoira. Molempien värimaailma ja eläinten tunnetilojen onnistunut tulkinta veti puoleensa.

 • pööpö

  Oi, miten upeita! Suosikkini on 2. Punainen tuoksu, kuten näköjään monen muunkin kommentoineen. Julisteista taas 5. Valkoinen vinttikoira on sävymaailmaltaan aivan upea, joten ottaisin mieluiten sen.:)

 • Marika A.

  Upeita tauluja! Suosikkini on 4. Hedelmäpöllö, koska siinähän on ihan selvästi cityhuuhkaja Bubi ja sellainen taulu sopisi täydellisesti töölöläiskotiin! Julisteista suosikkini on 4. Pöllöapina, siinä on käytetty paljon punaista mikä on lempivärini.

 • pinka

  Tää on helppo! Tauluista tahtoisin ehdottomasti ”Haukkajumalan”, sillä haukka on voimaelämeni ;) pidän myös kirjan kansien selkeästä erottumisesta. Julisteista ”Valkoinen vinttikoira” olisi sopivan epämääräinen ja kotoa löytyy se valkoinen vinttikoira elävänäkin…

 • saj

  Ihania värikkäitä tauluja ja kiva arvonta! Pitää käydä katsomassa Sanna-Maijan näyttelykin jossain vaiheessa.

  Maalauksista oli vaikea valita, mutta 2. Punainen tuoksu miellyttää eniten, kisu kun muistuttaa siinä niin paljon meidän siamilaista, ihan sama ilme ja asento, kun on jotain kiinnostavaa haisteltavaa. Julisteista paras on tietysti Katti, kissa ja ihana punainen on aina mun juttu.

 • P.M

  Kiitos kivasta arvonnasta! Pidän 6. Haukkajumala maalauksen voimakkaista väreistä, jotka toisivat sopivasti kontrastia muuhun sisustukseen. Julisteista pidän eniten 4. Pöllöapinasta, jonka veikeät värit vetävät puoleen. Kumpikin näyttäisi upeailta ensimmäisen oman asuntoni seinällä :) ! 

 • Wigglytuff

  Tauluista pidän eniten punaisesta tuoksusta. Kirjan kansiin maalaaminen on mielenkiintoinen ja toimiva idea, ja näin kissaihmisenä olisi ihana saada kissa-aiheista taidetta kotiimme. :) Värimaailmakin on toimiva.

  Valitsisin myös julisteista Katin omakseni mieluiten!

 • hannaleppa

  Valitsisin tuon ensimäisen merihevos-taulun, upeat värit ja piristäisi hyvin uuden ilmeen saavaa makuuhuonetta. Julisteista lemppari oli tuo viimeinen valkoinen vinttikoira, joka myös miellytti värisilmää ja oli jotenkin sympaattisen näköinen. Kauniita tauluja kyllä kaikki:)

 • miumiu

  TAULU:
  2. Punainen tuoksu! Ensimmäinen laulu jota äidin ja isän kanssa pienenä laulettiin oli Bingo (iso musta kissa istui ikkunalaudalla…) – siitä tuli niin äärimmäinen suosikki, että yhä yli 20 vuoden jälkeen kutsutaan minua kotona kissaksi. Kisuilla on ihan erityinen asema mun elämässä. Taulu onnistuu jotenkin vallitsemaan kaiken, mitä voi vangita ja kissalla on siinä ihan valtavan spesiaalia uteliaisuutta. Väritkin on täydelliset! En voisi olla onnellisempi jos tämän itselleni saisin, oikeasti! Pitkään olen haaveillut omasta oikeasta taulusta, mutta rahaa ei ole ylimääräistä ollut ja sopivaa taulua tullut vastaan.

  JULISTE:
  Voi, Sanna-Maijalla on ihan mahtavia töitä ja vaikeaa on valita! Mutta nro 5. Valkoinen vinttikoira saa mun mietteet ihan toiseen maailmaan ja sen siniset sävyt antaa hurjasti rauhaa.

  Ja voih! Jos mun kohdalle ei osu voitto niin pitää varmaan pyytää Sanna-Maijalta jotain spesiaalikissajuttua, koska en ehkä osaa enää olla ilman! <3

 • vilmz

  Mielestäni Punainen lentävä on todella mahtava, julisteista hienoin on Valkoinen vinttikoira

 • Tiinav

  Tauluista suosikikseni nousi heti punainen tuoksu, siinä oleva kissa hahmo kiinnitti huomioni ja ihanat värit. Arvatenkin näin kissaihmisenä julisteistakin suosikki on Katti teos. Molemmat olisivat juuri sopivia kotini seinille, toivon että onnetar suosii tällä kertaa.

 • Sarlacc

  These are the paintings I’m looking for. Haukkajumala 5/5, juliste numero 3: Nousu 5555/5.

 • Elli-Matilda

  Maalauksista nro 5 (Pikimusta). Se on leikkisä ja yksinkertainen. Sopisi täydellisesti kotiini. Julisteista myöskin nro 5 (Valkoinen vinttikoira). Se on salamyhkäinen, raikas ja herkkä. Ps. Ihan huikea arvonta!

 • Iina H.

  Miten mahtava kilpailu! Olisipa hienoa jos arpaonni suosisi, tässä olenkin kovasti taidetta kaipaillut tyhjinä ammottaville valkoisille seinillemme. :)

  Tauluista valintani olisi 3. Punainen lentävä. Voisin täydellisesti kuvitella sen tuomaan väriä olohuoneeseemme.

  Julisteista lempparini taas on 5. Valkoinen vinttikoira. Aivan uskomattoman kauniit värit ja taulu muutenkin! Oih. :)

 • Tyyni

  Tauluista numero 5 ”Pikimusta”, jonka selkeät värit ja muodot kiinniittivät heti huomioni, kerrassaan ihastuttava! Julisteista valitsisin teoksen ”Vinttikoira”, joka myös värimaailmalla on sykähdyttävä!

 • tannttu

  1. tauluista on ihana! Upeat värit ja hevoset on aina ollu lähellä sydäntä! Jotenkin tosi piristävä taulu ja niitähän tarvii :)
  Julisteista viitonen taas miellyttää värimaailmallaan ja kuvioinnillaan.

 • Aivan ihania maalauksia! Valitsisin omaan kotiin Punainen Tuoksu maalauksen tai Katti julisteen. Vaikka tosielämässä en olekaan kissa-ihmisiä, niin kuvataiteessa kissa on yksi lempiaiheistani; Kenties kissojen arvaamattoman elegantin luonteen ja salaperäisen sulavien liikkeiden vuoksi. Lisäksi molempien töiden värimaailma on upea.

 • MeriA

  Jos onni suosisi, niin tauluista valitsisin nro 5 Pikimustan, sillä se sopisi asuntoni värimaailmaan parhaiten. Julisteista taas lumoavin oli myös nro 5 Valkoinen villakoira. Tuntuu, että sitä voisi tuijotella vaikka kuinka kauan.

 • Emilia M

  Pöllöapinajulisteessa on ihana viidakkotunnelma ja tauluista kissamainen Punainen tuoksu on hieno. t. Emilia emirembegal(at)rocketmail.com

 • Maria.S

  Ihastuin samantien maalaukseen nimeltä Pikimusta (5.) ja julisteista miellyttävin itselleni olisi Valkoinen vinttikoira (5.) meidän seinillä olisi juurikin oivat paikat uudelle taiteelle!

 • Mari M.

  Oi mikä arvonta!

  Maalaussuosikkini on 2. Punainen tuoksu ja julisteista taas 5. Valkoinen vinttikoira.

 • ECK

  Mahtavaa värien ilotulistusta, mieletön tyyli Sanna-Maijalla! Viikonlopun suunnitelmiin tuli juuri välietappi Kallioon, kotimme valkoiset seinät suorastaan vaativat sitä.
  Jos onni potkaisisi kilpailussa valitsisin tauluista Pikimustan (5.) ja julisteista Pöllöapinan (4.).

 • mju

  Tauluista Punainen tuoksu ja julisteista Riikinkukko. Riikinkukossa miellyttää etenkin rauhallinen värimaailma. Taulussa sen sijaan suloinen elukka, mikä ikinä onkaan. Kissan siinä itse ensimmäisenä näen.

 • Sarda

  Tauluista suosikkini on 1. Merihevonen, koska se vain näyttää jotenkin ihan minulta :D
  Julisteista valitsisin mieluiten myös numeron 1. Katti. Ehkä tuo väritys iskee minuun.. ;D

 • Korppi

  Maalauksista kiehtovin on ehdottomasti nro 5. Pikimusta, sillä haaveilen saavani kirjahyllyn päälle täytetyn mustan linnun! Julisteista mieluisin on nro 1. Katti, jossa kissan olemus on hienosti ilmaistu ja kiiluvat silmät luovat jännitettä.

 • SiniM

  Tauluista eniten kiinnostaisi numerolla 2 kilpaileva ”Punainen tuoksu” ja julisteista 2. Riikinkukko. Molempien töiden räiskyvät värit sopisivat oikein passelisti retrohenkiseen kotikolooni.

 • Mahtava ja kivan erilainen arvonta!
  Maalauksista suosikkini on 5. Pikimusta, siinä on kivat väriläiskät ja pidän tuosta taustakankaasta mukana teoksessa.
  Julisteista 5. Valkoinen vinttikoira, näyttää nopeasti omalta koiralta ja kuvio on hieno.

 • Jennnorr

  Maalauksista viehätti eniten sympaattinen Hedelmäpöllö. Julisteista taas Riikinkukko.

  Loistava arvonta!

 • SuvituuIi

  Ooh, miten ihania tauluja! Rakastan taidetta, rakastan värejä ja rakastan lahjakkaita taiteilijoita. Olen jo pitkään haaveillut taidehankinnoista omalle seinälle sekä into olisi maalata myös itsekin. Nämä työt ovat kaikki upeita ja värien käyttö hienoa ja voimaannuttavaa. Maalauksista suosikkini on numero 1. Merihevonen. Teoksen värimaailma on syvä ja inspiroiva ja pinkki antaa energiaa. Taulun sijoittaisin työhuoneeseeni tuomaan iloa ja innoitusta omaan suunnittelutyöhöni.
  Julisteista puhuttelevin on numero 5. Valkoinen vinttikoira. Tässä teoksessa myös värimaailma on hieno ja pidän teoksen abstraktisuudesta

 • Miss Piggy

  Merihevonen ja Katti ovat upeita!! Molemmat samasta syystä: mielettömät värit! Toivon arpaonnea itselleni :D

  misspiggyspearls(at)gmail.com

 • katrielli

  Punainen tuoksu ja Riikinkukko ovat ehdottomasti mun lempparit. Vaikka tykkäänkin sisustaa yleensä valkoisella ja aika graafisesti, en voi vastustaa värikkäitä tauluja. Tämä meidän ankea asunto tarvisi lisää väriä, koska talvi on tulossa ja täällä on niin kamalan pimeää. Kaikken parasta uusissa tauluissa olisi se, että saisin seinätilan puutteessa ottaa äijän kamalat autojulisteet pois seinältä!
  Lisäksi rakastan riikinkukkoja ja erityisesti kissoja. <3

 • Adei

  Vaikka en ole erityisen mieltynyt kissoihin, niin näistä kuvista mieluisimmat olivat juuri kissa-aiheiset eli taulu Punainen tuoksu (2) sekä julisteista Katti (1). Niissä sommittelu ja värit ovat mielestäni onnistuneet ja kissa piirretty taitavasti (toisin kuin esim. hevonen, jota en pitänyt anatomisesti kovin onnistuneena). Pitääpä ehkä piipahtaa näyttelyssä tutkailemassa muitakin maalauksia. :)

 • Laurraa

  Onpa upean värikkäitä töitä, näissä ihan silmä lepää :) Maalauksista suosikkini on 2 Punainen tuoksu ja julisteista 5 Valkoinen vinttikoira.

 • Ingel

  Tauluista suosikkini on Nro. 6 Haukkajumala. Sen myyttinen arvoituksellisuus, vahvuus ja selkeys kiehtovat todella paljon. Pidän eläinaiheista, sillä ne vievät minut lähelle synnyinkotiani, joka sijaitsee kaukana maalla keskellä metsää. Siellä luonnon helmassa asuu rauha yhdessä metsänelävien kanssa. :)

  Julisteista miuun kolahti eniten nro 1. Katti. Sen ihanat värit ja hymyilyttävä aihe tuovat mieleeni parhaan ystäväni. Hänen kotinsa on värikäs, täynnä tavaroita ja vaatteita ja mitä ihmeellisimpiä ompeleita (hän on vaatesuunnittelija) ja kaikkien niiden kankaiden ja tavaroiden seassa pyöri aina viime vuosiin asti musta raukea kissa.

 • Helma

  Tauluista suosikkini on Nro1 Merihevonen. se on jotenkin vangitseva, koska sehän on hevonen, mutta samalla tietty merihevonen. Ma tajuun sen. Julisteista valkoinen vinttikoira. Se ”tuntuu” jossain.

  Kiitos kun toit nämä tietooni. Pidän näistä!

 • Zams

  Wau mitä töitä ja ihana arvonta! Suosikkini tauluista on hedelmäpöllö ja julisteista riikinkukko :)

 • Hejdi

  Tauluista kaunein oli Pikimusta, vaikka valinta oli vaikea. Pidin kovasti myös juonikkaammasta Hedelmäpällöstä. Pikimustassa oli kuitenkin sellaista rauhaa, jonka haluaisin seinälleni. Julisteista mielenkiintoisin oli Pöllöapina, vaikka sillä onkin vähän pelottavat silmät. Maalauksen värimaailma on raaka.

 • makkara

  Punainen lentävä; verenpunainen väri ja kirjan sanka herättivät heti huomioni. Jännittävää miten noin rauhallinen tapahtuma kuin linnun lento on tehty noin uhkaavan näköiseksi.. Tykkään tosi paljon väri yhidestelmistä tässä.

  Julisteista ottaisin Katin. Haluaisin julisteen ehkä enemmän kuin taulun… Jotenkin tässäkin tulee samantyyppiset punaiset kuin Punaisessa lentävässä. Kissa muistuttaa lapsuuden siiamilaisista joita mummilla oli. Tekee itsekin mieli alkaa venytellä. :)

 • Mium

  Taulu 6, Haukkajumala: ylväs, voimakas, vakaa -> työhuoneeni seinälle.
  Juliste 5, Valkoinen vinttikoira: rauhoittava, harmoninen, kevyt -> lepotuolini viereen seinälle.

 • kukka

  Maalauksista 4. hedelmäpöllö on ehdottomasti hienoin! En tiedä mikä pöllöissä kiehtoo, mutta olen huomannut et miellyn aina esineisiin / koruihin / vaatteisiin, joissa on pöllö kuva. Ehkä se on vaan niin kaunis lintu.

  Julisteista 1. Katti on mielenkiintoisin, koska siinä on niin paljon värejä. Koti saisi kunnon piristyksen näistä upeista teoksista.

 • Saripaiva

  Punainen tuoksu on maalauksista suosikkini. Tykkään kissoista paljon, minulla on niitä kaksi. Olen juuri muuttanut uuteen kotiin ja janoan seinilleni taidetta. Minulla on itselläni enimmäkseen grafiikkaa, nyt olisi ihanaa saada seinälle väriä kissan muodossa.

  Katti on julisteista suosikkini, perustelut taisivat tulla jo tuossa aiemmin.

 • Jrrr

  Tauluista ehdottomasti ”Pikimusta”, pelkistetty, mutta silti pysäyttävä. Tykkään yksinkertaisista ja samalla hyvin yksityiskohtaisista töistä. Julisteista ensimmäinen, ”Katti”, on kaunein, Silmät ovat hienot.

 • Pelto

  Tauluista suosikkini on Punainen tuoksu ja julisteista riikinkukko

 • Annijohanna

  Tauluista suosikkini on 4. Hedelmäpöllo ja julisteista 2. Riikinkukko.
  Hienoja töitä!

 • Hannari

  Aivan todella suloisia töitä, vau!
  Punainen tuoksu ja riikinkukko olivat molemmat tuijoteltavan hienoja, ja sopisivat meille enemmän kuin hyvin :)

 • Joly

  Lempparit olivat Punainen tuoksu ja Riikinkukko. Punaisesta tuoksusta tuli mieleen oma ihana kotikissani ja Riikinkukko oli vaan niin vangitsevan kaunis! Sydän ihan sulaa. Sopisi niin hyvin meijän makkarin seinälle. <3
  Aivan mahtavia teoksia! Ihanaa tutustua taas uuden taitavan taiteilijan teoksiin! Rakastan kotimaista taidetta, jota tulee keräiltyä käsityömessuilta sillon tällöin, mutta isoihin ei opiskelijan kukkarolla ole varaan, joten kaikki tälläiset arvonnat lämmittää mieltä. :)

 • Lisbetti

  Ihana kilpailu! Kiitos! :)

  Haluaisin tauluista ehdottomasti Merihevosen. Se on niin mun näköinen. Värit on vaan ihan täydelliset. Tuosta taulusta saa varmasti energiaa joka päivä.

  Julisteista valitsisin Katin, koska se taas on ihan mun kaverin näköinen ja jos voittaisin sen, lahjottaisin sen hänelle. :)

 • SannaML

  Tauluista ihastuin erityisesti Punainen tuoksu -nimiseen teokseen, julisteista taas kolahti Valkoinen vinttikoira. Ihana arvonta <3

 • Merkaba

  Vaikeeta oli päätös taas, mut tauluista numero 4. Hedelmäpöllö ja julisteista myös numero 4. Pöllöapina. :) Molemmissa perusteena värikkyys, ja pöllöt on vaan parhaita.

 • lindahertta

  Tauluista nro 3. vetoaa eniten. Pidän linnuista ja voisin helposti kuvitella taulun linnun vaikkapa jonkun sortin papukaijaksi. Papukaijat on perinteisesti liitetty kääntäjiin, joten olisi hauskaa saada katseltavakseen tulevaa ammattiani edustava taulu.

  Julisteistakin tuo nro 3. oli mieluisin. Tälläinen scifi-nörtti kun olen :) Eihän tuolle nyt voi sanoa ei.

 • Jenni J

  Hei! Ihana arvonta ja mahtavia maalauksia. :) Lempimaalaukseni on Merihevonen, taulu numero 1, ja lempijuliste Katti, juliste numero 1. Olisi hienoa saada jompikumpi omaksi!

 • Vierailija

  Upeita kuvia, hienoa värinkäyttöä!

  Tauluista suosikkini on numero 1 Merihevonen. Lumoava ja taianomainen teos. Upeaa värien ilotulitusta.

  Julisteista suosikki on Pöllöapina. Vähän pelottava, mutta kiehtova punainen väritys.

 • Sdf

  Punainen lentävä ja pöllöapina olivat omat suosikkini. Hienoja ja eläviä töitä :)

 • handy

  Ihana arvonta, sympaattinen ajatus ja upeaa värien käyttöä… Tauluista ihastuin heti muita graafisempaan lintusilhuettiin, 5. Pikimusta on selkeä suosikkini. Julisteista 2. Riikinkukko vangitsee etenkin väreillään, kerrassaan upeat sävyt.

 • Saakku

  Aivan ihania taideteoksia. Merihevonen ja valkoinen vinttikoira ovat suosikkejani. Molemmissa on lempivärejäni ja kummassakin työssä on monitasoisuutta ja syvyyttä.

 • MariaH

  Voi että, niin hienoa teoksia että oli hyvin hankala valita. Vaikkakin lopulta päätös olikin aika helppo, nämä kaksi työtä tulivat iholle. Tuntuivat heti omilta.

  Eli tauluista Haukkajumala ja julisteista Nousu.

 • Piiiiu

  Molempien kategorioiden vitoset eli Pikimusta ja Valkoinen vinttikoira vangitsivat mun katseen näistä. Upean yksityiskohtaisia ja moniulotteisia töitä, olisi kaunis katseenvangitsija kotiin!

 • Plop

  Omat valintani olisivat tauluista Pikimusta ja julisteista Nousu.

  Pikimusta istuisi kivasti aika mustavaloiseen olkkariin tuomaan väriä (tykkää erityisesti tuosta kirkkaan pinkistä osiosta), kun taas Noususta tulee mieleen jonkinlainen robotti. Teknisen alan opiskelijana kaikki teknologia kiinnostaa ;)

 • SJR

  Voi miten hauska arvonta! Omat suosikkini ovat 5. Pikimusta ja 2. Riikinkukko.

 • Hanninkainen

  Maalauksista löysin heti kaksi suosikkia: punainen tuoksu ja pikimusta. Näistä valitsisin ykköseksi 5.pikimusta, sillä sen tarkoin valittu värimaailma, strukstuuri ja niukat elementit puhuttelevat askeettista mieltäni. Sopisi tuoreen arkkitehdin kotiin! Hih.
  Julisteista ykköseksi laittaisin riikinkukon.
  Mahtava taidepläjäys :)

 • maijuemilia

  Taulu: Hedelmäpöllö

  Juliste: Nousu

 • maijuemilia

  Anteeksi, perustelut unohtuivat edellisestä kommentista.

  Hedelmäpöllö on suosikkini tauluista, koska se on tunnelmaltaan samaan aikaan värikäs, leikkisä, levollinen ja mietteliäs. Hyvin moniulotteinen ja monitulkintainen taideteos siis.

  Julisteista taas Nousu on hypnoottisin: teoksen hahmolla on suorastaan hypnoottinen katse.

 • Koo

  Wow, upeita töitä! Maalauksista ottaisin itselleni mieluiten Haukkajumalan ja julisteista puolestaan Valkoisen vinttikoiran :)

 • Oona R

  Tauluista tuo 5. Pikimusta on minun suosikkini sillä linnut ovat viimeaikoina alkaneet kiehtomaan. Taulun tausta on sopivasti eläväinen, mutta silti kuitenkin neutraali ettei pikimusta lintu katoa taustan sekaan. Ja tietysti kuviot takanaelävöittävät taulua. Julisteista värikäs 2. Riikinkukko toisi eloa syksyn pimeyteen ja talven keskellä muistuttaisi kesästä.

 • Vierailija

  Oi ihania! Mun valinnat olis haukkajumala ja valkoinen vinttikoira.

 • Pikimusta on suosikkini maalauksista ja Riikinkukko julisteista. Pikimustassa on hieno kontrasti väreissä ja se on kauniin pelkistetty. Ihan ehdoton suosikki!

 • svi

  Waude! ihana arvonta :) tauluista eniten mieleeni oli nro. 5 Pikimusta, ja julisteista nro. 2, ihanan värinen Riikinkukko!

 • marcee

  sanna-maija on hienosti saanut vangittua riikinkukon julisteeseensa.
  upeat värit ja kuvassa on jotain todella herkkää ja ruma ankanpoikanen sadun tapaista;
  katse maatakohden kuin hän ei tietäisi olevansa upea ja ylväs eläin.
  osallistun siis vain riikinkukko -julisteen arvontaan.

 • Vierailija

  Onpa kaunista taidetta ! Asun torkkelinmäellä, joten täytyy käydä pengerkadulla katsomassa lisää hänen teoksiaan uuteen asuntooni :)
  Tauluista huolisin merihevosen ja julisteista riikinkukon kotiini.

 • Merihevonen. Valkoinen vinttikoira. Värimaailma, sommittelu, aihe.

 • Unohdin myöskin perustella, eli vaikka en heppatyttö ole tai ole ollut, merihevonen on taianomainen värityksessään.
  Riikinkukko on kaunis aihe ja sopisi myöskin uuteen valkoharmaa sävyineen asuntoon :)

 • elina sa

  Hedelmäpöllo on minun suosikkitauluni, koska se on raikas ja näyttävä ja minulla voisi olla sille jopa sopiva paikka mietittynä ;)
  Lemppari juliste taas on Riikinkukko. Taidankin olla tykästynyt lintuaiheisiin kun tuli tuollaiset valinnat :D

 • Sinin

  2. Punainen tuoksu (21 x 29 cm) on ehdoton suosikkini kisukuumettani yllyttäen! Vasta remontoitu kotimme kaipaa pelkistetyn valkoisen ja harmaan joukkoon hieman piristystä, tämän teoksen väritys ja kuvitus olisikin juuri passeli! Julisteista tietenkin (kisukuumeen jo yllyttyä) valitsisin 1. Katti vaihtoehdon, jossa myöskin kivasti voimakkaat värit miellyttää silmää.

 • Jo

  Pikimusta on todella mielenkiintoinen työ, julisteista taas Pöllöapina.

  On todella hienoa että olet kiinnostunut taiteesta ja jaat näitä kanssamme!

 • Mimmiina

  Tauluista suosikkini on Punainen tuoksu, ja julisteista Valkoinen vinttikoira! :)

 • Smaragdimaa

  Aivan upeita kaikki! Rakastan taiteilijan värien käyttöä! Suosikki tauluista oli Punainen tuoksu. Tunnelma ja väritys olivat ihanat, ja ajatus miltä punainen tuoksuu on kiehtova. Kissan silmistä voi nähdä, mitä eläin tuntee haistaessaan punaisensa. Julisteista Riikinkukko olisi lempparini, taaskin ihastuttavan värimaailmansa takia. Kiitos, kun tuot taidetta ja kulttuuriakin blogissasi esille Jenni:)!!

 • Ronja Rövardotter

  Oih. Aivan mielettömän ihania töitä! Tauluista valitsisin nr.2 ”punainen tuoksu”. Siinä on jotain mystistä ja voimakasta. Samaan aikaan rauhanomaista, mutta liikkuvaa. Julisteista valitsisin ”valkoisen vinttikoiran”. Oi olispa onni myötä!

 • Ainomirjam

  Maalauksista upein on Hedelmäpöllö, ihanan täyteläinen teos! Julisteista eniten tykkään Valkoisesta vinttikoirasta, jossa on ihanan sekainen mutta silti yhtenäinen kokonaisuus.

 • Janettey

  Tulevana kirjastoammattilaisena mua kiehtoi näissä töissä hienon värinkäytön lisäksi se että pohjamateriaalina on käytetty kierrätyshenkisesti kirjojen kansia, loistava idea! Pidän väreistä erittäin paljon ja tauluista minua viehättää ehkä eniten Merihevonen sillä se tuo mieleen lempibändini Musen taannoisen Black Holes and Revelations -kiertueen hevos- ja avaruusaiheiset logot ja myyntiartikkelit. Kissafanina julisteista valitsisin mahtavan värikkään kissäjulisteen, se on upea!

 • Heinzuli

  Tauluista punainen tuoksu, julisteista riikinkukko. Upeita töitä kaikki!

 • Katjamk

  2. Punainen tuoksu, koska se on vaan niin ihanan liikuttava!! Julisteista 5. Valkoinen vinttikoira, koska se on supertyylikäs.

 • patti

  Merihevosessa on ihanat värit! Ehdottomasti numero 1. siis tauluista. Julisteista Valkoinen Vinttikoira on vaan yksinkertaisesti hypnootinen. Aluksi mietin, että onko se liian psykedeelinen, mut mitä kauemmin sitä katsoi, sitä enemmän se vangitsi katseen. Huikea. Julisteista siis valitsisin viimeisen viimein.

 • kata_eric

  Riikinkukko on lempparini, värit sopii tosi harmonisesti yhteen ja sopis kaikista kauneimmin mun asuntoon :)

 • Wendi

  Tauluista Punainen tuoksu, siinä on ihana kissatunnelma. Julisteissa tykkään arvoituksellisesta valkoisesta vinttikoirasta!

 • Miltsu

  Tauluista lempparini on hedelmäpöllö (4), joka muuttaisi kummasti muuten melko hillitysti sisustetun asunnon ilmettä.

  Julisteista taas ”valkoinen vinttikoira” kiinnitti huomion upealla värityksellään. Julisteelle olisi myös tilausta, kun muutosta asti ollut yhdet kehykset tyhjillään, kun ei tuppaa löytymään sopivaa kuvaa niihin. Josko nyt :)

 • Marjori

  Olen arvonnassa mukana.Mieleisin tauluni on No.4 Hedelmäpöllö.Ihana nimi ja värit.
  Julisteista valitsen No.2 Riikinkukko.Sen värit kauniit ja lämpimät.

 • annnu

  maalauksista merihevonen, ihana värimaailma. julisteista valkoinen vinttikoira, ihana värimaailma myöskin tässä. silmä ja sielu lepäsi :)

 • Tauluista valitsisin Pikimustan, koska se on eniten minun tyylinen, graafinen ja yksinkertainen. Väripalkit kolahtaa. Valkoinen vinttikoira taas olisi valintani julisteista, koska se on vähän tuollainen abstrakti ja värimaailma kiehtoo. Vitsit, saatiin juuri uusi, isompi kämppä ja nää olis niin hienot siellä seinillä!

 • Merg

  Kissaihmisenä suosikkeja ovat punainen tuoksu ja katti :)

 • lindak

  kool.

  Merihevonen

  Nousu

 • lottas

  tauluista valitsisin 6. Haukkajumalan. Mulle tuli siitä heti mieleen kirjasto, jossa kävin koko lapsuusiän. Siellä kirjastossa oli pieni satukoppero, jonka seinät ja katto oli tota maalauksen värimaailmaa. Ja tunnelma niin jylhä ja mystinen…
  julisteista ehdoton suosikki on 2. Riikinkukko. Rakastan yli kaiken noita silmäkuvioita noissa siivissä. Sitä paitsi mun mielestä noille kuvioille pitäis keksiä ihan oma nimi. Joku ihan oma nimike, koska ne on niin ainutlaatuisen erikoiset.

 • Inkaliina

  Wau, hienoja teoksia, vaikea valita yhtö suosikkia! Maalauksista minua miellyttää kuitenkin ehkä lopulta eniten 4. Hedelmäpöllö, joka on jotenkin ihanan pöhkö ja värikylläinen. Julisteista 2. Riikinkukko, sillä hei, onhan tuo nyt aivan mahtavan upea!

 • Pennikoo

  Ihania maalauksia! Ehdoton lemppari maalauksista on tuo merihevonen ja julisteista riikinkukko :)

 • kKg

  Tauluista pisti silmään nro. 2 Punainen tuoksu. Värit ovat kovasti mieleeni, samoin tuo lumoava kissa. :) Julisteista sama numero, eli 2. Riikinkukko. Upeat värit siinäkin!

 • Kaisa M

  Oi mikä ihana arvonta! Lempparini ovat Pikimusta ja Valkoinen vinttikoira. Vaikka lähes kaikki noista tauluista ovat aika mahtavia, niin minua puhutteli Pikimustan ihana korppi ja selkeä värimaailma. Linnut ovat yksi minun lemppariaiheista taiteessa, mutta korppia silti harvemmin tulee vastaan! Valkoinen vinttikoira taas puhutteli värimaailmallaan ja rauhattomuudellaan :)

 • Anis12

  Punainen tuoksu ja pöllöapina. Työskentelen taidealalla ja voin todeta että harvoin näkee noin lahjakasta nuortataiteilijaa, hienoa!

 • Intopiukka

  Aivan ihania kaikki! Harmi etten asu Helsingissä… näyttely jää näkemättä.

  Minun suosikit oli Merihevonen ja Katti. Nyt vaan sormet ristiin ja toivomaan, että onni osuisi kohdalle :)

 • Riiak

  Valinta on vaikea, koska kaikissa tauluissa on jotain todella kiehtovaa. Ihania teoksia!

  2. Punainen Tuoksu taulussa värimaailma on mieletön, ja jotenkin se vaan puhuttelee minua eniten.
  Julisteista 1. Katti on upein.

 • Mapsu

  Koiraihmisenä valkkasin valkoisen vinttikoiran …kaunis sinisyys vetosi…

  maarit_haapa@hotmail.com

   

  ihanaa syyspäivää <3

 • Sailama

  Hieno ajatus tuo kirjankansien hyödyntäminen! Maalauksista suosikkini on 3. Punainen lentävä. Intensiivinen punainen vetoaa aina ja muuttolinnut nyt, kun kurjet on juuri haikeudella saatettu matkaan. Julisteista Riikinkukon (2.) värimaailma on hurmaava.

 • olensofia

  Taulu punainen tuoksu ja juliste riikinkukko. Ihanaa värien käyttöä kaikissa töissä!

 • Nore

  Mukana arvonnassa :) Tauluista kotiuttaisin mieluiten Punaisen tuoksun ja julisteista Valkoisen vinttikoiran.

 • Essi K

  Tauluista ehdottomasti 3. Punainen lentävä (todella upea väri!) ja julisteista suosikkini oli 5. Valkoinen vinttikoira. Mielenkiintoisia tauluja! Kiitos postauksesta, pitää tutustua tähän taiteilijaan paremmin.

 • Paola

  Tauluista Pikimusta ja julisteista Katti miellyttivät minua eniten.

 • Ainu__

  Tauluista ehdoton suosikkin on Merihevonen! Upean uninen tunnelma, ihan kuin hevonen olisi tähtipölyssä :) Julisteista Vinttikoira on suosikki. Kuva on kaunis ja tausta on kuin pitsiä ja voisin kuvitella julisteen sopivan täydellisesti seinälleni!

 • NinaMaria

  Ihania tauluja! :)

  Rakastan kissoja ja kaikkea, joka edes etäisesti muistuttaa kissoja. Lisäksi tykkään nähdä seinilläni voimakkaita värejä. 

  Ei liene siis vaikeaa arvata, mitkä ovat valintani:

  Maalauksista numero 2. Punainen tuoksu

  Julisteista numero 1. Katti

   

  Mikäli kävisi niin onnellisesti, että olisin voittajien joukossa minut saa kiinni osoitteesta: ninamariatuulikki@gmail.com

 • Pumpuli

  Heippa! Minun maalaus-suosikkini oli numero 1) Merihevonen. Merihevoset ovat eläiminä lähes satumaisia ja maalausten värit olivat kaikista herkullisimpia tässä teoksessa. Näin yleisesti rakastan tämän taiteilijan vähän lapsekasta tyyliä ja juuri värien käyttöä! Julisteista valitsisin numero 2) Riikinkukko. Syyt ovat samankaltaiset, kuin maalauksenkin kanssa, riikinkukko oli suosikkini eläimeni julisteissa näkyvistä eläimistä ja sen värit minulle kaikista herkullisimpia. Jos laitan seinälleni kuvan eläimestä, sen täytyy olla minun tyyliseni eläin :) sähköposti: emma.hameenaho@gmail.com

 • Loistava arvonta! Mikäs olisi sen parempaa kuin saada taidetta kotiin. Ja taiteilijan tyylikin osui oikeaan. Maalauksista 1. Merihevonen on eniten mieleeni. Yleensä vältän mustaa sisustuksessa, mutta tästä maalauksesta se tekee ihanan satumaisen ja arvoituksellisen pinkin hevosen kanssa :) Julisteista 2. Riikinkukko on huikea, ihanat värit ja jäin tuijottamaan sitä koneen näytöltäkin pitkäksi aikaa.

 • Veidi

  Pidän eniten Hedelmäpöllö-maalauksesta, koska rakastan pöllöjä lintuina, ja se on mielestäni kuvattu tässä maalauksessa hyvin sympaattisella tavalla. Julisteista minua miellyttää eniten Valkoinen vinttikoira. Varmaankin siksi, että siinä käyettty tekniikka on niin kaunis ja jännittävä. 

 • JasminR

  Tauluista tosi hankala valita, mutta kyllä mun suosikki vaan on Haukkajumala. Oikeastaan rakastuin siihen jo nimen perusteella. Tietysti myös, koska musta on mun lempiväri.
  Valkoinen vinttikoira taas julisteista miellyttää eniten.
  Upeita töitä kyllä kaikki.

 • sk

  Wau! Kelpuuttaisin minkä tahansa omalle seinälle! Mutta Maalauksista suosikkini on Haukkajumala, jotenkin tummanpuhuva ja mystinen maalaus. Julisteista Riikinkukko, joka on mielestäni keväinen ja täynnä iloista energiaa.

 • tiiti66

  Kiinnostavia ja aikalailla vangitsevia kuvia. Tauluista suosikkini on nro 2 eli Punainen tuoksu. Julisteissa myös 2 eli riikinkukko. Hieno oivallus nuo kirjankannet, osassa töistä vanha historia kirjana näkyykin kivalla tavalla vielä osana uutta kuvaa.

 • idama

  Aivan täydellinen talulu Nro. 4 eli hedelmäpöllö .Ihana värimaailma, sopivan erikoinen mutta kuitenkin todella rauhallinen. Julisteista ehdottomasti Valkoinen vinttikoira eli Nro. 5 on kiehtovin.

 • Maria__90

  Tauluista suosikkini on ehdottomasti 2. Punainen tuoksu! Ihastuin siihen jo heti nähtyäni sen Pupulandian instagrammissa ja se ois ihan täydellinen. Julisteista eniten viehättää 5. Valkoinen vinttikoira.

 • Julisteista meitä molempia asukkaita miellytti eniten numero 5 (valkoinen vinttikoira), tauluista taas 6. Haukkajumala (38 x 25 cm). Ihana arvonta ja upeita töitä!

 • Saniaispesukarhu

  Ui, ihania teoksia! Suosikkini oli tauluista Merihevonen, värimaailma viehätti ja naivius. ´Taulu toisi mukavan väriläiskän kotiin! Julisteista ykkönen on Katti, siinäkin värimaailma erityisen hieno. Kissa on myös erittäin maalauksellinen eläin!

 • tuputupu

  Ihania maalauksia! :) Jos ei tässä arvonnassa onnista niin täytyypä käydä kurkkimassa tuolla nettikaupan puolella.. Mutta maalauksista suosikki on Hedelmäpöllö ja julisteista Valkoinen vinttikoira!

 • Tiiaaaa

  Ihania kyllä kaikki (en ihmettele yhtään valinnan vaikeutta)! Mun suosikki on kuitenkin Hedelmäpöllö. Pöllöt on pop ja mun mielestä tuossa taulussa olevat värit mätsäis omaan olkkarrin. ;)

 • marimar

  Upeita teoksia! Tauluista valitsisin Merihevosen sen upeiden räiskyvien värien vuoksi. Ihana villi ja vapaa tunnelma! :) Julisteista Valkoinen vinttikoira puolestaan sinisen rauhallisen tunnelman vuoksi.

 • Roosaaa

  Tauluista ehdottomasti nro. 5. Pikimusta. Aivan ihana taulu, niin yksinkertaisen suloinen! :)

  Julisteista nro. 5. Valkoinen Vinttikoira.

  Voi aivan ihana arvonta Jenni!

 • S-ALL

  Tauluista suosikkini on nro 5 Pikimusta, koska pidän linnuista ja erityisesti korpeissa, naakoissa, mustavariksissa ja muissa synkkien tarinoiden linnuissa on jotakin mystistä ja kiehtovaa. Julisteista ihastuttavin on nro 5 Valkoinen vinttikoira. Koiranomistajana koirat ovat lähellä sydäntä ja tässä julisteessa on lisäksi upeat värit.

 • mariab

  Hei! Ihania teoksia kaikki ja valinnanvaikeus oli suuri, mutta suosikkeiksi nousivat tauluista nro.3 punainen lentävä ja julisteistä nro.5 valkoinen vinttikoira.

 • MarikaR

  Olen asunut nykyisessä asunnossani jo neljä vuotta ja vasta nyt koen olevani valmis ripustamaan valkoisille seinilleni jotain väriä. Ties mistä tällainen kammo juontaa juurensa, mutta olen nyt epätoivoisesti yrittänyt etsiä sitä oikeaa taulua. Kuulostaa ehkä hulluta, mutta minulle taulu ei ole ihan mikä tahansa esine jota voi siirrellä sinne ja tänne ja tuonne. Kyse on sitoutumisesta. Kun taulu laitetaan seinään, se pysyy siellä jopa vuosikausia. Mutta nyt kun on näin mahtava tilaisuus, niin haluan hypätä sitä sen kummemmin ajattelematta. Jos taulu on tarkoitettu seinälleni, niin sinne se päätyy :)

  Tauluista mieluisimmaksi nousi heti 1. Merihevonen. Sen nimi voisi olla myös vaikka Avaruushevonen, sillä näen hevosen kirmaamassa tähtien ja galaksien väriloisteessa. Taulu on todellakin vaikuttava ja oma mielikuvitus lähtee laukkaamaan sitä katsoessa.

  Julisteista mieluisin oli 1. Katti. Suunnattomana kissaihmisenä ja kolmen kissan omistajana koen, että jossain vaiheessa minun täytyy saada seinälleni myös jokin taulu joka kuvastaa rakkauttani kissoja kohtaan. Julisteessa on mielestäni saatu hyvin kuvattua kissojen persoonallisuus ja räiskyvyys värien avulla. Täplät myös kuvastavat hyvin mistä nämä meidän omat kotikissamme ovat polveutuneet.

 • papu

  Taulu nro 6 Haukkajumala on ajatuksia herättävä ylväydessään ja yksinkertaisuudessaan.
  Juliste nro 1 muistuttaa eloisissa väreissään kattia, joka tassuttelee huoneistossani. Välillä näkyy vain punainen viiva, kun vauhti on kohdillaan. Rakastan eläimiä!

 • Siljja

  Rakastaisin Punaista tuoksua ja Pikimustaa. Ehkäpä tuo Pikimusta, nro 5! Ja julisteista.. Nousu on ehkä näyttävin, mutta omalle seinälle vieras aihe, siispä Riikinkukko, nro 2. On kyllä ihmisellä näkemystä :) Voisipa joskus itsekin kokeilla tuota kirjoihin maalaamista.

 • Paular

  Tauluista eniten silmääni miellyttää Hedelmäpöllö, julisteista suurena kissafanaatikkona – yllätys yllätys – Katti. Myös Valkoinen vinttikoira on upea, ja kelpuuttaisin ylipäätään useammankin näistä töistä seinälleni!

 • Katarrrrrr

  Pikimusta eli nro 5 on tauluista suosikkini :) Taulun värit ovat kauniit ja kuva on kauniin yksinkertainen. Julisteita suosikkini on nro. 3 Nousu. Se on hauska ja värit ovat ihanat!

 • mmmi

  Tauluista suosikkini on Punainen tuoksu, koska se muistuttaa minua lapsuudenkodin kissoista ja on väritykseltään kaunis ja sopiva sisustukseeni. Julisteista on vaikea valita, koska ne ovat kaikki todella kauniita, mutta Valkoinen vinttikoira -julisteessa on jotain erityistä. Abstraktius ja harmoniset värit tekevät siitä mielenkiintoisen.

 • Ransu

  Mahtava arvonta, hienoja teoksia! Kotiini sopisivat parhaiten tauluista Hedelmäpöllö ja julisteista Katti.

 • Maya

  Pikimusta ja valkoinen vinttikoira sopisivat ihanasti asuntoni seinille! Ne eivät ole liian räiskyviä, mutta niissä on kuitenkin se jokin juju. :)

 • heidimariia

  Tauluista hedelmäpöllö oli ehdoton lempparit, värit oli mahtavat ja pöllö niin sympaattinen. Julisteissa jatkuu lintuteema, sillä riikinkukko pisti silmään heti. Mieletöntä värien käyttöä !

 • LindaVai

  Ehdottomasti hienoin taulu on Punainen tuoksu (nro 2). Julisteista valitsisin itselleni Valkoinen vinttikoira (nro 5).

 • Jjjohanna

  Tauluista ehdottomasti upein on Haukkajumala. Majesteettinen lintu ja erinomaista värien käyttöä! Julisteista huomioni kiinnitti erityisesti Valkoinen vinttikoira, sopisi makkarin oveen!

 • TiinaT.

  Oi tykästyin kovasti tuohon ”Pikimusta” -teokseen, näyttää niinkuin se ois tehty pariksi Marimekon Vattenblänk-tyynylle (http://www.finnishdesignshop.fi/sisustus-sisustustyynyt-vattenblank-tyyny-p-5524.html) Samallainen häivähdys molemmissa myös kirkkaan keltaista. Sopisi täydellisesti sekä kodin että työpaikan väritykseen ja graafisuus miellyttää kovasti :)

  Julisteista pakko valita super-kissaihmisenä Katti-juliste.

  Eli tässä vielä valinnat:

  Taulu:

  5. Pikimusta

  Juliste:

  1. Katti

  tiina.toratti@gmail.com

 • hav

  Tauluista Pikimusta miellyttää yksinkertaisuudessaan eniten, pidän kovasti sen väreistä ja lintuaiheesta. Julisteista suosikkini on värityksensä puolesta katutaiteen, kuva-aiheensa vuoksi Star Warsin mieleentuova Nousu.

 • Sigga

  Taiteilijan töissä oli niin monta kaunista teosta, että valinta oli todella vaikea. Kävisin ehdottomasti myös näyttelyssä, mikäli sattuisin asumaan lähempänä.

  Mikäli onni suosii, kotiini sopisivat tauluista numero 6 (Haukkajumala) ja julisteista 4 (Pöllöapina). Haukkajumalassa on ihanat kontrastit väreissä, lisäksi pidän selkeästä piirrosjäljestä. Julisteista Pöllöapinassa kiinnostavat voimakkaat värit ja hauska kahden eläimen hybridi.

 • AnnuUnna

  Hienoja värikkäitä töitä ja loistoidea maalata vanhoihin kirjankansiin, tykkään. Vaikea valinta, mutta tauluista ottaisin omalle seinälle mieluiten värikylläisen Hedelmäpöllön ja julisteista upean Riikinkukon. Lintusymboliikka miellyttää ilmeisesti juuri nyt, eläinaiheet yleensäkin. Yhdistettynä räiskyviin väreihin, toimii.

 • Tee

  Voin hyvin ymmärtää valinnanvaikeuden tuskan, kun yritit valita kilpailuun vain yhtä työtä! Nämä ovat kaikki omalla tavallaan niin kiehtovia. :)

  Tauluista valitsisin teoksen ”Pikimusta”, sillä näin sen heti koristamassa työpisteeni seinää. Pidän sen graafisesta ilmeestä, sekä siitä, että kirjan alkuperäiset kannet ovat vahvasti osa teosta. Julisteista eniten viehättää ”Valkoinen vinttikoira”. Siinä on jotenkin mukavan rauhallinen tunnelma, ja paljon jänniä yksityiskohtia. :)

 • katjaemma

  Tauluista suosikkini on Merihevonen. Ihastuin maalauksen maagisiin väreihin ja tunnelmaan, voin kuvitella, kuinka tuo seinälläni muuttaisi tavalliset päivät hiukkasen taianomaisimmiksi. Ja taulun merihevonenhan on aivan kuin toteemieläin!

  Julisteista suosikkini on Riikinkukko, ah mitkä värit!

 • Annikainen

  Vanhana heppatyttönä tauluista mieleisin on Nro. 1. Merihevonen.

  Julisteista kivoin oli Nro. 2. Riikinkukko. Mummolassa on riikinkukkoja.

 • sonjjja

  Ekaks kiitän sua Jenni siitä, että oot näillä postauksilla saanu tän nuoren naisen kiinnostumaan varsinkin maalaustaiteesta ihan uudella tavalla! :)
  Näistä teoksista löyty monta mieluista, mutta suosikeiksi nousi pitkälti värimaailman takia maalauksista Merihevonen (1.) Ja julisteista 5. Valkoinen vinttikoira.
  Voi että kun onni potkaisis, ollaan juuri muuttamassa uuteen asuntoon jonka seinät kaipaa kipeesti taidetta! :)

 • letti

  julisteista valkoinen vinttikoira ja teoksista punainen tuoksi

 • AppleHeart

  Maalauksista paras on ehdottomasti pikimusta. Upeat ja koskettavat kontrastit sekä todella tyylikäs kokonaisuus. Julisteista kotiin ottaisin Katin. Kyllä kissaihmiseen aina vaan vetoaa kissaeläin aiheiset taideteokset, kissoissa on mieletöntä syvyyttä jota voi loistavasti käyttää taiteessa hyväksi.

 • kisse

  Maalauksista Hedelmäpöllö ja julisteista Valkoinen vinttikoira.

  Ihanat värit ja sopisivat täydellisesti asuntoni seinälle.

 • Alis

  Tauluista suosikiksini nousi heti nro 1 eli Merihevonen. Taulu sopisi kotinii täydellisesti. Viehätyin taulun värimaailmaan ja teemaan.
  Julisteista suosikkini on nro 2, Riikinkukko. Tässäkin värimaailma viehätti ja riikinkukot ovat kauniita ja ylväitä lintuja.

  Ihan loistava arvonta!

 • Karita

  Tauloista nro 5 ”Pikimusta”. Upea! Julisteista taas nro 5 ”Valkoinen vinttikoira” miellytti eniten. Terveiseti vaan itse taiteilijalle että hienoja teoksia!

 • Viekas Kameli

  Tauluista suosikkini ylivoimaisesti on Punainen tuoksu: kirja, kissat ja nuo värit istuisivat sisustukseeni täydellisesti! Ihana!

  Julisteista on vaikea valita yhtä ylitse muiden ja koska seinilleni ei tällä hetkellä edes mahtuisi A3-kokoista julistetta, niin skippaan tämän arvonnan :)

 • TT

  Olen kissaihminen, ja tauluista suosikkini on nro 2. Punainen tuoksu, julisteista nro 1. Katti. :) Kumpi tahansa piristäisi kovasti tällä hetkellä vielä aika paljaita seiniäni.

 • eves

  Punainen tuoksu ja Valkoinen vinttikoira, i say wow! :)

 • kilvia

  Ehdottomat suosikit löytyivätkin nopeasti.
  Lempitauluni on Haukkajumala.
  Lempijulisteeni on Valkoinen vinttikoira.
  Olen yksinkertaisen ja rauhoittavan visuaalisuuden ystävä.

 • SofiS

  Tuo taulu nro 6. Haukkajumala näyttäisi aivan upealta olohuoneen työnurkkauksen seinällä, teoksessa on kivaa kolmiulotteisuutta. Julisteista nro 2. Riikinkukko päätyisi koristamaan sängynpäädyn takana olevaa seinää, ihanan värikäs mutta silti neutraali!

 • LinneaB

  Onpas Sanna-Maija taitava!
  Kaikki hänen teoksensa ova upeita, mutta eniten pidän: Taulut no:1 Merihevonen ja julisteet no:5 vinttikoira. Molempien värimaailma on minusta hieno. Merihevonen on pysäyttävä ja vinttikoirassa on rauhoittavaa harmoniaa.

 • saapas

  Onpa tosi ihania tauluja! Maalauksista suosikkini on Pikimusta, pidän sen väreistä ja erityisesti taustan sävystä. Minulla on nyt joku kumma lintuvaihe meneillään, joten kaikki missä on lintuja tuntuu mielenkiintoiselta. Julisteista suosikkini on Riikinkukko, siinäkin värit ja lintuaihe miellyttää.

 • viivi1

  Taulu numero 1, eli merihevonen ihastutti mut heti. Toljotin sitä vaikka kuinka pitkään ennen kun katsoin muita vaihtoehtoja, mutta en vaan saanut tätä ekaa mielestäni! Tosi kauniit värit ja hevone näyttää uljaalta ja villiltä.

  Julisteista suosikkini on Katti, koska kuvan katti näyttää ihan omalta misultani :)

 • riikka123

  Tauluista suosikkini on 4. Hedelmäpöllo (35 x 25 cm). Tykkään pöllöistä ja tuossa on ihanat värit. :)

  Julisteista valitsisin nro 4. Pöllöapina. Apina on suloinen ja tässäkin on todella kivat värit!

 • SallaH

  Lempitaulu on 1. Merihevonen, jonka 2-vuotias tytär valitsi hetken harkittuaan kauneimmaksi, ”koska minä pidän pinkistä”. Hänen huoneensa sisustus odottaa vielä äitinsä inspiraatiota ja punaista lankaa, joten ehkä se voisi sitten ollakin tuon taulun _vaalean_punainen lanka.

  Lempparijuliste ehdottomasti nro 2 Riikinkukko, jonka perusvärit toisivat turvallisesti uudenlaisen kiintopisteen varsin tasaisen varmaan harmaa-beige-luonnonvalkoinen-kämppään.

 • Piips

  Oo kuinka ihana arvonta! Tauluista merihevonen ja julisteista riikinkukko sykähdyttivät.

 • Mii54

  Punainen lentävä on ehdoton lempparini! Julisteista taas Nousu.

 • maijja

  5. Pikimusta kiinnitti heti huomioni ja se sopisi aivan täydellisesti pieneen valkoiseen keittiööni, joka on jo vuosia kaivannut väriä seinille :) Taulu on juuri sellainen graafinen josta pidän. Julisteeksi nousi lemppariksi 5. Valkoinen vinttikoira :)

 • MyU

  Ihania tauluja! Maalauksista oli aika vaikea valita lemppari, mutta päädyin Pikimustaan, joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan nätti ja siinä on sellaiset värit, että tietäisin sille kotoa heti oman paikan. Julisteista valitsisin Pöllöapinan, jossa on myös ihanat värit ja lisäksi tykkään tosi paljon apinoista, joten tämän valinta oli helppo :)

 • Nalle

  Punainen tuoksu ja Valkoinen vinttikoira koskettivat.

 • sarafia

  1.Merihevonen Haaveilen kovasti maaseudusta ja omasta hevosesta ja eläimistä. Se on minun elämänpolkuni. Voisin käyttää tuota maalausta aarrekarttana ja muistutuksena haaveestani<3 Juliste: 5.Valkoinen vinttikoira Se on niin satumainen ja uskomattoman upea ja taidokas!

 • Kaikkihan nuo ovat ihania, mutta sekä tauluista että julisteista suosikkini nousivat heti ylitse muiden. Tauluista eniten pidän numerosta viisi (Pikimusta) ja julisteista ehdottomasti numero 2 (Riikinkukko). Ihanan erilainen arvonta!

 • KaisaK

  Ihana arvonta! Olen joskus aikaisemminkin törmännyt kyseisen taiteilijan nettisivuihin ja miettinyt hänen taiteensa hankkimista, toivottavasti nyt onnistaisi :) Valinta lempiteosten välillä oli tosi vaikea, koska kaikki olivat mielettömän hienoja…mutta valintani on tauluista: Punainen tuoksu ja julisteista: Katti (kissa-aiheilla mennään, kun itsellänikin on kissa).

 • peppi

  ”Punainen tuoksu” ja ”Valkoinen vinttikoira” ovat kerrassaan kauniita maalauksia! Herkkää ja koskettavaa.

 • pyykkipaiva

  Tykkään maalauksesta numero 2 Punainen tuoksu, ja julisteesta numero 1 Katti. Vaikka kaikkihan nuo työt ovat upeita! :) Sininen ja punainen eivät ole aiemmin kuuluneet suosikkiväreihini sisustuksessa, mutta nykyisen kodin tunnelmaan nuo molemmat sopisivat aivan mainiosti! Voisin niin hyvin kuvitella kumman tahansa tänne meidän pienen kodin olkkarin seinälle! :)

 • Katih

  Mahtava arvonta! Suosikkitauluni on numero 1 Merihevonen, koska siinä on järisyttävän upeat värit. Julisteista pidän eniten numerosta 2 eli kauniista Riikinkukosta.

 • Olga

  Entinen kuvataideopiskelija kiittää tästä arvonnasta!

  Valkoiset seinäni kaipaavat kipeästi lisää täytettä ja näistä vaihtoehdoista miellyttivät eniten:

  – Punainen tuoksu -maalaus

  ja

  – Katti-juliste

  Olen paitsi koira- myös kissaihminen ja niitä on muutama kappale ollutkin elämäni varrella. Nykyisin omistan koiran ja kissat on nostettu seinille. Sinisävyinen maalaus täydentäisi sinisävyistä makkariani paremmin kuin hyvin, kun taas punasävyinen juliste sopisi pariksi olohuoneen seinällä majailevalle mustalle kissalle. :)

 • Nia Nia

  2. Punainen tuoksu! Maalaus on täydellinen kuvaus aistikkaasta, mutta vapaasta kissasta, joka kulkee hiljalleen kohti päämääräänsä. Väreillä leikittelevä työ on mestarinäyte taitavasta saalistajasta ja mestarinukkujasta. Kissat käyttävät hajuaistiaan mm. vaarojen tunnistamiseen ja juuri se tekee maalauksesta arvoituksellisen. Aistit ja rakenne tekevät kissasta täydellisen petoeläimen. Julisteista suosikkini on Valkoinen vinttikoira, joka lumoaa pitsimäisyydellään.

 • EmmiKe

  Oioioi. Punainen tuoksu vetosi heti ensi silmäyksellä. Mieli täyttyy niistä tuoksuista, äänistä, tunnelmista, joita vanhempien luona oli. Kissa viipotti menemään minne sattui, nosti päätä, haisteli tuulia ja valitsi mieluisen suunnan. Jospa sitä itsekin muistasi, että saan valita elämässä juuri sen suunnan jonne nenä vetää.

  Julisteista mieleeni on eniten Pöllöapina ilahduttaa. Olen tällä hetkellä seikkailemassa Nepalissa ja tuo juliste muistuttaa niin täkäläistä menoa!

 • hannapee

  Ooh! Tuo Pikimusta iski kovaa ja korkealta heti kun sen näin. Vaikuttava teos!

 • aino animal

  ”Punainen tuoksu” on ihanin maalaus ja Nousu (3CPO!) miellyttää julisteista eniten.

 • inkkudaa

  Tauluista hedelmäpöllö. se on vaan jotenkin niin mahtava!
  julisteista nousu. koen kuvan hyvin voimaannuttavana ja pysäyttävänä.

 • Ylva

  Selkeästi menneisyyteni puhuttelee minua tällä hetkellä paljon, sillä sekä maalauksista että julisteista kiehtovimmat ovat jollain tavalla tuttuja ja muistuttavat jostain kauan sitten merkityksellisestä.
  En ole keksinyt vielä syytä sille, miksi Merihevonen tulla tupsahtaa mieleeni tuon tuosta; muisti yrittää penkoa jälkeä, sillä maalauksen tunnelma tuli uniinikin. Teos on upea, ja se olisi valintani onnettaren osuessa minuun. Riikinkukko-julisteen merkityksellisyyden itselleni ymmärrän edellistä paremmin – aihe on näkynyt paljolti omissa maalauksissani lapsuudessa. Oma näkemykseni koreasta linnusta ja tämä juliste pääsisivät keskustelemaan keskenään seinilläni.

 • Soni

  Maalauksista pysäytti ehdottomasti nro 6. Haukkajumala. Voin vain kuvitella, miten sitä jumittuisi katselemaan omalla seinällä.

  Julisteista taas kolahti Valkoinen vinttikoira. Pidän sen ornamenttimaisesta kuvioinnista ja väreistä.

 • Konnakartanon Konna

  Olipas vaikea päättää yksi molemmista kategorioista, muutin mieltäni varmaan viidesti!
  Mutta maalauksista voiton taitaa viedä… apua. Pikimusta! Julisteen valinta on hieman helpompaa, siispä Valkoinen vinttikoira!

 • Alissa

  Tauluista lempparini on viisi. Siinä on kauniit värit ja minua puhuttelevat muodit. Ihana kokonaisuus!
  Julisteidenkin puolella mennään lintulinjalla, sillä lempparini on kaksi. Mitkä ihanat kirkkaat ja puhtaat värit! Tuo sopisi hyvin valkoiseen kotiini väriläiskäksi.

 • Alissa

  Taulujen nimet olivat siis pikimusta ja riikinkukko :)

 • aloitteleva taiteilija

  Suosikkini on 1.Merihevonen ja julisteista valitsisin 5. Valkoinen vinttikoira Molemmat työt kauniita ja sopisivat mielestäni minun kotiin. Lisäksi aiheissa jotain mikä tuo minulle kauniita muistoja mieleen.

 • BiBe

  Ihana arvonta! Ja mukavaa tutustua tätä kautta upeisiin tuotoksiin jotka tähän asti olivat minulle tuntemattomia!
  Omaksi suosikiksi päätyi maalauksista nro.4 Hedelmäpöllö. Maalauksen värit ja fiilis kiehtoivat eniten, kaikissa tietysti on sitä jotain. Tämä kuitenkin miellytti eniten omaa silmää. Julisteista omaa silmää miellytti eniten Katti (nro.1). Siinä on upeat värit ja jotenkin ’katin’silmät on ihanan intensiiviset ja selkä kissamaisen notkollaan :) upeasti kaikkiin saatu omaa tunnelmaa… :)

 • Vierailija

  Tauluista suosikki on, Merihevonen. Kauniit värit. Julisteista Riikinkukko. Se on kaunis, kuten Riikinkukon kuuluukin.

 • Niina-K

  Hurmaavia töitä! Muutimme juuri uuteen kotiin jossa seinät suorastaan kirkuvat paljauttaan joten olisi ihana voittaa joku näistä sympaattisista töistä. Itse koen eläinaiheet helposti lähestyttäviksi ja näissäkin töissä eläimet ovat esillä. Linnut ovat lähellä sydäntäni ja linnuissa voi havaita monenlaista hienoa symboliikkaa. Siksipä tauluista nro 4. Hedelmäpöllö on suosikkini. Pidän paljon työssä käytetyistä väreistä. Julisteista olin varma että pidin eniten Riikinkukosta, mutta selaillessani kuvia uudestaan huomasin jumittuvani yhä uudelleen katsomaan julistetta nro3 eli Nousua. Pysäyttävä ja mielenkiintoinen.

 • Naoko

  Maalauslempparini on Haukkajumala. Nyt kaivattaisiin jumaluutta, haukan hiljaista viisautta, periksiantamattomuuta ja jylhyyttä seinälle. Katti julisteen virkeät värit ja viekas kissa ilahduttavat erityisesti silmää.

 • -SeLma-

  Vau, kaikki ovat tosi kauniita ja ihanan värikkäitä! Suosikkitauluni on kuitenkin Punainen tuoksu, koska siinä on lempieläimeni kissa. :) Julisteista taas valitsisin Riikinkukko -nimisen, koska se on todella upea tunnelmaltaan ja väritykseltään.

 • Hannushka

  Maalauksista valitsisin 4. Hedelmäpöllo (35 x 25 cm) koska yhdistelmä eri kasviksia piilotettuna taustaan on hauska, ja taulun väritys sopii hyvin keittiööni ja ruokailukalustooni. 

  Julisteista valitsisin myös numeron 4. Pöllöapina. (onkohan mulla vähän pöllö-päivä tänään??). Apina on minulle tärkeä eläin, lauloinhan lapsena mm. lastenlaulua omilla sanoillani ’minusta tulee isooona, apina!’ Juliste on hauska mutta samalla hieman pelottava. Näen sen olohuoneessani :)

 • Sugared

  Upeita töitä! Tauluista suosikiksi päätyi 4. Hedelmäpöllö ja julisteista 2. eli Riikinkukko.

 • kinuskikala

  Tauluista puhuttelee punainen lentävä, haluaisin sen kotiin, että olisi jotain tutkittavaa näinä unettomina öinä. Meistä tulisi ystävät. Julisteista numero yksi. Meistäkin tulisi ystävät, näin luulen.

 • mariaJ

  Tauluista valitsisin nro 2 eli punainen tuoksu. Rakastan kissoja ja taulu toisi kivan lisän uuteen kotiini. Taulun värimaailma myös on upea. Julisteista eniten taas miellyttää nro 5 eli valkoinen vinttikoira. Mielenkiintoinen kuva ja harmoninen väritys.

 • Minis

  1.Merihevonen on ihana väreiltään ja sopisi vastasyntyneen lapseni huoneeseen. Olisi täydellinen :) julisteista valkoinen vinttikoira kiinnosti, värimaailma.

 • sinisofai

  Maalauksista valitsen 6. Haukkajumalan. Luonnon peto, egyptiläinen jumalasymboli, shamanistinen toteemi ja kuninkaallinen kultainen. Maalauksen aiheessa yhdistyy eri kulttuurit ja niiden valta, todella mielenkiintoinen.

  Julisteista itselleni valitsisin nro 3. Nousu. Ikuinen Star Wars -fani kiittää ja kumartaa.

 • Kaisa Karoliina

  Tauluista nro 4. Hedelmäpöllo. Se sopii omiin töihini ja meidän kotiimme parhaiten.

  Julisteista nro 1. Katti. Ihanat värit ja kissan asento on hieno.

 • iinaaa

  Tauluista suosikkini on nro 5. Pikimusta, ihanan simppeli ja kivat värit. Lemppari näistä kaikista on silti juliste nro 2. Riikinkukko, se on vain yksinkertaisest aivan ihana!

 • tyttötuollainen

  Onpa mielenkiintoisia teoksia. Omat suosikkini ovat maalauksista hedelmäpöllö ja julisteista riikinkukko.

 • ilona2

  Suosikkini tauluista on 2. Punainen tuoksu, koska kissa. :) Ja taulu sopisi vareiltaan mun makuuhuoneen seinalle just hyvin. Julisteista suosikkini on 2. Riikinkukko.

 • tigertwist

  Punainen tuoksu ja valkoinen vinttikoira olivat suosikkeja, molemmissa on lempiväriäni sinistä ja hieno, elävä tekstuuri. Näitä jäin eniten tutkimaan. Huisin hieno arvonta!

 • Milla Karhu

  Voi apua! Siis maalauksista ihanin oli tietysti (tai no tietysti ja tietysti kaikkihan nama ovat tuhottoman hienoja!) Punainen Tuoksu, koska helou, olen vanha hullu kissanainen. Mutta, mutta oikeasti sydameni vei aivan taysin Polloapina-juliste, voi ihmetta miten suloinen, raivokas, hullunkurinen otus! Osuispa ees tan kerran arpaonni kohdalle, etta saisin moisen ihmeen kotiin ja voisin olla vanha hullu polloapina nainen!

  Mahtava arvonta! Ja hienoa etta jaksat aina nostaa suomalaista muotoilua, muotia ja taidetta. Hyva hyva!

 • Valoisa-IIsa

  Unelmatauluni olisi Haukkajumala. Tumma värimaailma ja mystisyys kiehtoo, saisin taulusta myös ryhtiä ja jämäkkyyttä elämääni. Mielestäni seinilleen pitäisi laittaa asioita, joista saa itselleen voimaa ja ominaisuuksia, joihin tarvitsee vahvistusta!

  Julisteista miellyttää eniten Nousu. Jälleen: mystistä.

 • llaurah

  Mahtava arvonta! Valinta on vaikea, koska ihastuin niin moneen taideteokseen. Jos arpaonni suosisi niin maalauksista valitsisin kuitenkin 1. Merihevosen. Aivan ihanat värit ja taianomainen tunnelma! Julisteista päädyin lopulta Valkoiseen vinttikoiraan, eli nro 5:een.

 • Annarita

  Taulusuosikkini on Merihevonen. Maaginen, avaruudellinen tunnelma. Vapaus.

  Julisteista valitsisin Riikinkukon. Upeat värit ja tuli mieleen etelän kuuma aurinko ja loma. :)

 • Annanen

  Maalauksista suosikkini on Punainen tuoksu ja julisteista Katti. Molemmissa on aivan uskomattoman kauniit värit, joita soisin näkeväni asuntoni vielä niin valkoisilla seinillä. Lisäksi olen kissafiilistelijä henkeen ja vereen, joten kisuaiheet ovat aina mieluisia. ;)

 • Bamplemousse

  Kuinka Ihanaa taidetta voikaan olla! Wau! Todella pirteää ja samalla niin paljon ajatuksia herättävää. Kiitos tästä taideaiheisesta postauksesta.
  Tauluista nro. 1. Merihevonen on kaikista mieluisin ja sen tahtoisin kovasti voittavan :)
  Siinä on aivan täydellinen kupliva tunnelma. Tuntuu siltä kuin jatkuvasti taulun yläreunasta pulpahtelee uusia yllättävän värisiä pallukoita. Taulu sopisi minun kotiini täydellisesti.

  Juliste nro. 2. Riikinkukko on mieleeni. Se tuo muistot lämpimästä ihanasta kuluneesta kesästä.

 • jonnavähänen

  Tauluista kaikista makein on Haukkajumala. Jotenkin niin yksin kertaisen näköinen mutta ylväs. Sopis erittäin hyvin kotiini. Julisteista siistein on ehdottomasti Riikinkukko. Mitkä värit, vau!

 • Millimii

  Helppo valinta oli Pikimusta taulu. Selkeä, kaunis ja sopii täydellisesti sisustukseeni. Julisteissa oli monta vaihtoehtoa mutta kyllä tuo Riikinkukko miellyttää eniten silmää.

 • NinaK

  Upeita teoksia huikeilla värimaailmoilla! Täytyy ehdottomasti tehdä vierailu ja tutustua näihin lähemmin! Tauluista Haukkajumala (6) saisi meiltä rakastavan kodin ja kunniapaikan olohuoneesta. Mystinen haukankatse, kaikki se katseesta heijastuva viisaus ja voima jaksaisi inspiroida katsomaan taulua aina uudestaan ja uudestaan. Julisteista Riikinkukko (2) valloittavine väreineen muuttaisi pienen lintubongari-tyttösemme huoneeseen <3
  Kiitos kivasta blogista, ihanista inspiraatiokuvista ja hauskasta arvonnasta. Värikästä syksynjatkoa toivotellen, nina

 • Lottamaija

  Haluaisin osallistua vain julisteen arvontaan.

  1) Katti on aivan upea työ. Yleensä pidän hyvin yksinkertaisesta ja minimalistisesta taiteesta, mutta Katti-työssä on käytetty värejä todella hienolla tavalla ja mielenkiintoisissa yksityiskohdissa silmä lepää.

 • lisbetti

  Tauluista ihastuin Merihevoseen, ja julisteista Riikinkukko on eniten mieleeni. Muutkin aivan upeita, ja tosi kiva arvonta! :-)

 • Tereez

  Taulu Merihevonen on upea, sopisi olohuoneen sisustukseen hienosti.
  Julisteesta Valkoinen vinttikoira, hienot värit ja pidän siitä, että koiraa joutuu hieman miettiä :)

 • HeidiPauliina

  Merihevonen ja Riikinkukko ovat suosikit!

 • Nemmi

  Todella vaikea valinta! Tauluista numero 2. Punainen tuoksu ja julisteista numero 5. Valkoinen vinttikoira sopivat ehkä parhaiten ”uuteen” kotiini. Muutosta on kulunut jo kaksi vuotta ja seinät huutavat edelleen tyhjyyttään!

 • Valma

  Vau! Maalauksista piti miettiä, mutta päädyin kuitenkin nro 2 Punainen tuoksu. Ja julisteista olikin sitten helpompi valinta, eli niistä valitsen nro 1 Katti.

 • Ehdottomasti Punainen tuoksu ja Katti ovat suosikkejani. Meillä kun on kotona kaksi kissaa, niin nuo sopisivat mainiosti seinällemme.

 • Sinnu

  Tauluista suosikkini on 6. Haukkajumala ja julisteista 5. Valkoinen vinttikoira. Niiden värimaailmat ovat minun tyylisiäni ja ne on toteutettu ihanan huolettomalla tarkkuudella. Ostin juuri itselleni tauluhyllyn ja se on ollut vielä tyhjänä. Toivottavasti onni on puolellani ja saan jomman kumman taideteoksista koristamaan tyhjää hyllyäni.

 • 3. Punainen lentävä (20 x 31 cm) on ihanin, koska voimakas punainen on rohkeaa ja houkuttelee

  Julisteista 5. Valkoinen vinttikoira on minusta hienoin salaperäisyydellään :)

 • Taulu: 1. Merihevonen, koska se sopii kodimme värimaailmaan ja on niin kaunis! Muistuttaa loputtomasta avaruudesta :)
  Juliste: 2. Riikinkukko, koska kaunis riikinkukko on yksi suosikkilinnuistani! Juliste piristäisi työpistettäni.

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • sumu

  Tauluista 4. Hedelmäpöllö ja julisteista 1. eli Katti. Tauluista pöllö ihaninen värien, sieltimen käytön ja persoonallisen jäljen takia. Aivan todella viehättävä!! Pöllö on vahva eläin, ja huokuu viisautta. Ja kuva siitä sopisi minun kotiini. Katti on herkullisesti sommiteltu, taas värit natsaavat minun tajuntani mieltymiin, ja ah nuo pilkut! Jotenkin kivan lapsekas mutta silti vähän kummeksuttava Katti. Niinkuin minä. Upeeiita juttuja neidolta.

 • Reetta L

  5. Pikimusta
  Yksinkertainen, värimaailmaltaan hillitympi ja elegantti

  Julisteista Riikinkukko joka on taas kaikkea muuta kuin pikimusta, räiskyvä ja hillitön

 • niinahei

  Vau, huippuja värejä koko ajan harmaantuvaan syksyyn!

  Tauluista valitsisin nro:n 5 (Pikimusta).

  Julisteista suosikkini on nro 2 (Riikinkukko).

 • Ana

  Punainen tuoksu ja Pöllöapina ovat suosikkini näistä. Tai oikeastaan Katti, mutta se minulla on jo ;) Fanitan SannaMaijan töitä niiden leikkisyyden, värikkyyden ja mystisyyden vuoksi. Hieno nuori taiteilija, jonka luovuus ja tuotteliaisuus ovat aivan omaa luokkaansa. Kannattaa seurata!

 • kiiuli

  Sekä tauluista, että julisteista valitsisin kakkosvaihtoehdon! Eli tauluista Punainen tuoksu ja julisteista Riikinkukko. :) Niissä värit ja tunnelma kolahtivat mun tyyliin eniten.

 • SaaNaM

  Mietin pitkään mikä noista taulusista olisi lemppari. Aluksi aattelin, että Merihevonen on kaunein mutta Pikimusta taas sopisi sisutukseeni paremmin. Lopulta kuitenkin totesin, että Merihevonen oli niin koukuttava että saisi senkin sopimaan sisustukseen. Merihevonen olisi siis ykkösvalintani! Valkoinen vinttikoira viehättää julisteista eniten.

 • juolukka

  Tauluista nro 5 Pikimusta on suosikkini (vaikka pitkään mietin myös vaihtoehtoa nro 1). Julisteista nro 5 valkoinen vinttikoira on ehdoton suosikkini.

 • kultakatriina

  Merihevonen-maalauksessa on upea väritys, ja tausta on ikään kuin avaruusmainen, mikä kiehtoo. Julisteista Katti ehdottomasti, koska olen kissaihminen, joten mitenkäs voisin maalausta vastustaa:)

 • llp

  Tauluista minua miellytti eniten Merihevonen, ja julisteista Katti. Vaikka Merihevosen värit ovat kirkkaat, taulu on jotenkin harmoninen. Sopisi kummipojallekin lahjaksi! Katti taas viehätti punaisella värillään ja kattimaisella olemuksellaan.

 • PilviInk

  Oioioioioioi, maalaus Pikimusta (nro. 5) <3 Ihana, rakastan sitä.
  Voisin jopa harkita ostavani teoksen... kunhan ei ehdi mennä mahdolliselle onnelliselle voittajalle. :D

 • exp

  5 pikimusta.

 • Ninjakissa

  PUNAINEN TUOKSU on maalauksista oma suosikkini, sillä siinähän on ihan selvästi oma kissani – pään muotoa, silmien väriä, suuria korvia ja poskien kuvioita myöten! Olen myös alkanut menneen kesän aikana tykätä sinisestä ja tuo maalaus olisi mukava väriläiskä muutoin niin maanläheisin värein sisutettuun kotiini. :) Ostaisin sen tältä istumalta, ellei sitä olisi jo varattu arvontapalkinnoksi! Julisteista NOUSU on eniten mieleeni: se on futuristinen, siinä on hauskat värit ja se tuo mieleeni suosikkiaiheeni, avaruuden!

  Saako muuten Sanna-Maijan töitä ostettua netistä? Jos onni ei ole myötä arvonnassa, niin jotain kautta haluan jonkun kivan kuvan seinälleni hankkia. :)

  PS. Hiukan hankalaksi tehty tämä kommentin jättäminen, kun oma nimi ei kelpaa.

 • laara

  Tauluista 2. Punaisen tuoksu. Julisteista Pöllöapina. Olemme juuri muuttaneet ja taulu näyttäisi hyvältä seinällä. Siinä yhdistyvät harmoninen asettelu ja värit kaunissti. Pöllöapinan antaisin miehelleni lahjaksi :D

 • JS.

  Kaikista ihanin työ on Hedelmäpöllö. Kyseisen työn soisin näkyvän meidän uuden asunnon vitivalkoisilla ja toistaiseksi vielä tyhjillä seinillä. Ihanat värit, jonka lisäksi työssä on kivaa katutaidefiilistä. Tykkään!

  Julisteista suosikkini on Riikinkukko.

 • esprit

  Tauluista suosikkini on 2 Punainen tuoksu ja julisteista 5 Valkoinen vinttikoira. Pidän molempien värimaailmasta.

 • Ravenwaves

  Voi, ehdottomasti tuo ”Pikimusta”. Värit miellyttävät silmää (ihanan pirteä pinkki!) ja linnut nyt vain ovat <3 Ehkä siitä syystä julisteista "Riikinkukko" on suosikkini.

 • ElinaVee

  Vautsi! Ihan superidea maalata kirjojen kansiin! Punainen tuoksu on lempparini tauluista. Se on suloinen, kauniit värit ja siinä on minusta jotain unenomaista, mikä viehättää minua ehkä eniten. Julisteista taas suosikki on Valkoinen vinttikoira, koska siinäkin on jotain herkkää ja todella kauniit värit. Pidän myös julisteessa olevasta pitsimäisestä kuviosta! :)

 • Kkrista

  Maalauksista numero 1. Se jäi heti mieleen ja sainkin heti ajatuksen, että sopisi uuteen eteiseemme loistavasti :)

 • Elinasofia

  Maalauksista suosikkini on Punainen lentävä. Siinä on mielettömät värit ja liike.
  Julisteista suosikkini on Riikinkukko.

 • S_

  Tauluista Haukkajumala on todella tyylikäs. Ja julisteista ehdottomasti Valkoinen vinttikoira, kauniit värit ja hieno tunnelma.

 • Lauranna

  En yleensä osallistu arvontoihin, mutta nyt oli pakko, sen verran hengästyttävän ihania maalauksia on arvottavana! Maalauksista valitsisin ihanan karkkivärintäyteisen Merihevosen (1.) ja julisteista veikeän ja leikkisän Katin (1.).

 • essipee

  Tauluista ehdottomasti nro. 6. Haukkajumala. Väreiltään täydellinen meidän olohuoneen seinälle!

  Julisteista nro. 2. Riikinkukko. Omaa selkää lintu jo koristaakin, mutta näkisin sen mielelläni seinälläkin.

 • Lotta T.

  Juuri semmosta taidetta mistä pidän! Elämää täynnä, värikkäitä, mielenkiintoisia.. Tauluista pidin eniten numerosta 3.Punainen lentävä. Värimaailma ja symboliikka kohdillaan! Julisteista taas numerosta 2. Riikinkukko oli mieleeni eniten. Koska riikinkukko!

 • SuskiV.

  Tauluista lemppari on Pikimusta. Tällä valinnalla yllätin jopa itseni, sillä teos on hyvin pelkistetty. Mutta näistä teoksista se vain sopisi parhaiten tänne kotiini :)

  Julisteista lemppari on Riikinkukko! Ihanat värit.

 • aadadaa

  Punainen tuoksu olisi vaan niin mahtavan värinen! Ja julisteista Katti sopisi hienosti vauvansängyn yläpuolelle:))
  Ihanan abstrakteja tauluja!

 • -A-

  Lempitauluni on ehdottomasti hedelmäpöllö! Rakastan lintuja ja niiden inspiroimaa taidetta. Samasta syystä valitsen julisteeksi Riikinkukon.

 • Haukkajumala on suosikkini, sillä se sopisi kotini sisustukseen täydellisesti! Printeistä voiton vie Katti ihan vain olemalla katti. ;)

 • Joutseninen

  2. punainen tuoksu ja 5.valkoinen vinttikoira pysäyttivät. JOtenkin seesteistä mutta vangitsevaa. Valkoiset seinät täälläkin kodissa kaipaisivat piristystä.

 • hannaj

  Oo, ihana arvonta! Maalauksista nro 5. Pikimusta on mieluisin, pidän pelkistetystä ilmeestä ja maalauksen värityksestä. :) Julisteista puolestaan 1. Katti on ihana, mahtavat värit ja kissasta saa aina plussaa. ;)

 • Bomul

  Todella upeita taideteoksia!!
  Suosikkini tauluista on nro 2., punainen tuoksu. Värit ja herkkä, tarkkaavainen kissa lumosivat. Hienoa viivan käyttöä!
  Julisteita suosikkini on nro 1., katti. Tässäkin värit ja aihe osuivat nappiin!

 • Norway

  Tauluista ehdoton suosikkini on Merihevonen. Sen värimaailma miellyttää silmääni todella paljon. Teos on vain todella kaunis. Julisteista eniten miellyttää Riikinkukko.

 • vaahterapyy

  5. Pikimusta ja 5. Valkoinen vinttikoira ovat ehdottomat suosikkini! Pidän kovasti lintuaiheista ja Pikimusta on yksinkertaisen simppeli, mutta näyttävä ja erilainen. Taas Valkoisen vinttikoiran kaunis värimaailma ja abstraktius vetoavat minuun, joten kelpuittaisin tyhjilleni seinilleni näistä kumman tahansa!

 • Millllla

  Ihana arvonta! Maalauksista eniten miellyttää Hedelmäpöllö ja julisteista Riikinkukko.

 • Tauluista pidin eniten teoksesta 5. Pikimusta. Yksinkertainen on kaunista. Myös värit ovat oivalliset. Taulu on muutenkin sellainen, että sitä voisi katsella pidenpäänkin. Julisteista ehdoton favourite oli 5. Valkoinen vinttikoira. Kaunis, mutta siinä parasta on ”epäselvyys”. Kuvaa jää katselemaan ja tutkailemaan löytääkseen vielä jotakin uutta mitä ei heti huomannut. Pakko kyllä sanoa, että kaikki taulut ja julisteet olivat sellaisia jotka hyväksyisin omalle seinälle. Upeita!

 • Millllla

  Hups, kommentti lähti liian aikaisin. Perusteluina valinnoille on molempien teosten värimaailmat ja aiheet. Pöllöt ja riikinkukot ovat vaan niin kiehtovia. Kumpaisellekin löytyisi varmasti paikka asunnostamme.

 • Laura T

  Maalauksista Pikimusta oli suosikkini, se on yhtäaikaa rauhallinen ja värikäs, yksinkertainen ja mielenkiintoinen. Julisteista Valkoinen vinttikoira oli sellainen, jonka mielelläni näkisin omalla seinällä :)

 • eeva j.

  wau! punainen tuoksu ja riikinkukko. punainen tuoksu -maalauksen eläin toi mieleeni edesmenneen koiramme. lisäksi värimaailma miellytti. riikinkukko tuo mieleen muistot lapsuudesta; kutsuin lintua silloin mattolinnuksi :)

 • Annann

  Maalauksista suosikkini on 6. maalaus, ylväs Haukkajumala.Julisteista huomioni kiinnitti nro 3, Nousu. Tällä hetkellä näissä kahdessa teoksessa oli jotakin sellaista, jonka vuoksi katse viipyi niissä pidempään. Kirjan käyttäminen maalauspohjana viehättää myös.

  Loistava arvonta.

 • aija.r

  Oi, ihana arvonta! Enpä ole muissa blogeissa näin hyvään ideaan törmännytkään, sulla vaikuttaa muutenkin olevan aika samanlainen taidemaku kuin mullakin. :-) Etsystä löytyy muuten myös monia taitavia (nuoria) tekijöitä, joitain teoksia on tullut sieltä tilattua. Lempparini tauluista on 6. Haukkajumala ja julisteista 2. Riikinkukko. Vaikea oli päättää kun niin hienoja oli kaikki!

 • Anniv

  Suosikkini tauluista on 5. Pikimusta ja julisteista 1. Katti. Taulujen värit ovat upeat ja pidän erityisesti Pikimustan yksinkertaisuudesta.

 • Anskuuu

  Punainen tuoksu ja riikinkukko ovat omat suosikkini ja ne teoksista, jotka haluaisin omalle seinälle. Ensimmäisen teoksen värit (siniset eritoten) herättävät minussa mieluisia matkamuistoja ja jotenkin taulun asettelu sekä sensuelli olemus uppoavat. Riikinkukko on upea juliste, jonka aihe on miellyttävä ja tunnelma erikoinen.

 • --iina--

  Kaikki taulut ovat tosi ihania, mutta jos arpaonni osuu kohdalleni, niin valitsen taulun Merihevonen. Se on ihanan tyttömäinen ja se sopisi uuteen kotiini paremmin kuin hyvin. Seinillä olisi vielä muutama paikka tauluille. ;) Julistelista valitsisin Riikinkukon, siinä on hienot värit. :)

 • Sallllla

  Tauluista Pikimusta ja julisteista Rikinkukko olivat suosikkejani yllättävien värivalintojen tähden. Meikkis muutti juuri omaan (ensimmäiseen!) asuntoon, joten taidehankinnat eivät voisi osua parempaan saumaan!

  Salla

 • Janey

  Suosikkini on Pikimusta. Teoksessa minua viehattää sen kaunis, hieman mystinen aihe ja rauhallinen tasapainoinen sommitelma. Muutamalla tehokeinolla on luotu näennäisen yksinkertainen teos, joka vetoaa kaltaisee minimalistiin. Vähemmän on enemmän!
  Julisteista kaunein on Riikinkukko, värisävyjen iloittelun vuoksi.

 • ippi

  Kiva arvonta tosiaan, ja mukavaa kun päätitte ottaa useamman vaihtoehdon joista voi valita.

  Tauluista aivan mieletön on tuo 5. Pikimusta. Selkeä, mutta kiehtova.
  Julisteista taas pidän 3. Nousu-julisteesta. Tulee mieleen tieteiskirjallisuus (jota kulutan vähän turhankin paljon).

 • maarit

  Haukkajumala on mielenkiintoinen taulu, mutta punainen tuoksu olisi minulle ominaisempi. Siitä oikein aistii kuinka hajuaistin voima vie olentoa…. tässä se on kissa mutta oikeasti voisi olla mitä tahansa…

 • Idu

  Voi ei Jenni, ihana arvonta<3! Pakko osallistua kerrankin, ihan tämän huumaavan taitdearvostuksen takia – ihan mahtavia teoksia! 

  Tauluista valkkaisin nro1, tuon ihanan ”meri”hevosen, jossa on juuri sopivasti pirteää pinkkiä ja muutenkin hyvät värit. Lisäksi nimi on hauska ja hevosesta tulee jotenkin mieleen yksisarvinen, joka sinällään olisi ihana saada seinälle muistuttamaan siitä, että aina on hyvä muistaa olla vähän yksisarvinen. Siis sopivasti lapsenomainen ja toiveikas unelmoija, joka kulkee omia teitään.

  Julisteista myös nro1 olisi valintani. Olen ehdottomasti kissaihmisiä, joten tämä oli heti lähellä sydäntäni. Lisäksi hurmaannuin julisteen väri-iloittelusta ja keskelle teosta piirretty keltainen sateenkaari (tai en tiedä mikä se oikeasti on, mutta niin minä haluan nähdä tuon viivan) sai hymyn huulille. Sekin voisi toimina pienenä muistutuksena siitä, että aina kannattaa pitää hopes up ja luottaa tulevaan, asioilla kun on kuitenkin tapana järjestyä :)

  Että tällaista pohdintaa taulut saivat aikaiseksi. Toimivat kuten taide parhaimmillaan, siis. 

 • elefanttinainen

  Tauluista suosikkini on ”Pikimusta”. Julisteista viehättää ”Valkoinen vinttikoira”. Tykkään tosi paljon näistä taidearvonnoista! :)

 • tiit

  Merihevoseen ihastuin. Sen valitsisin näistä omaankin kotiini. Julisteista Riikinkukko miellytti eniten.

 • MinttuNörtti

  Kiva arvonta! Ja kiva, kun mainostat nuoria taiteilijoita.

  Mulle tauluista Merihevonen ja julisteista Katti. 

 • Outis

  Tauluista söpöin oli Pikimusta, koska siinä oli käytetty tehostevärinä ihanaa kirkasta pinkkiä! Julisteista valitsisin itselleni ehdottomasti Katti-nimisen teoksen. Ihana kissa ja ihanat värit! Pirteän näköinen teos :)

 • MariWLZ

  Oi että, ihania ! Omat lempparit olisi Merihevonen ja julisteista tuo Nousu. :)

 • Riia

  Ihania, inspiroivia ja freesejä töitä! Valinta oli vaikea, mutta suosikkini ovat:

  5. Pikimusta, koska se on yksinkertainen, moderni, mielenkiintoinen ja vaan niin kaunis.
  1. Katti, koska kissan muoto yhdistettynä räväkkään punaiseen värimaailmaan toimii tässä täydellisesti.

  Mahtava arvonta, kiitos!

 • Jenni M

  Aloittaessani lukemaan postausta ja kun näin millaisia tauluja oli toivoin todella, että tulossa on joku hevosaiheinen taulu! Ja kappas sielä se oli ja vielä erittäin täydellisenä! Merihevonen on siis tauluista ehdoton lemppari värien ja sommittelun kannalta. Tiedän paikankin taululle jo, se pääsisi makkariin työpöydän yläpuolelle että voisin ihastella sitä aina kun herään :) Julisteista valitsisin valkoisen vinttikoiran niin ikään värimaailman kannalta :)

 • Heidipauliina

  Kauniita teoksia!
  Suosikkini maalauksista on
  Haukkajumala.
  Tämä teos koskettaa henkilökohtaisesti, koska näen siinä hyvin paljon miestäni (hänen sukunsa on Haukka), joka ei itseään koskaan korosta, mutta on vahva ja voimakas kuin tuulessä liitävä haukka.

  Julisteista suosikkini on riikinkukko. :)

 • maiane

  Siis nää on aivan mahtavia. Taitava, persoonallinen tyyli! Hedelmäpöllö on maalauksista upein, ja julisteista katti. Siinä onkin mun lempparieläimet :)

 • Lilium

  Kyllähän sieltä suosikit taas heti nousivat esiin, muutenkin nää taidepostaukset on aina huippuja, joten iso kiitos näistä :). Tauluista suosikkini on nro. 6 Haukkajumala. Haukat ovat mielenkiintoisia, mystisiä ja kunnioitusta herättäviä lintuja. Värit miellyttävät silmääni, mustanpuhuvuutta, mutta ei kuitenkaan yhtään synkkyyttä tai uhkaavuutta. Julisteista eniten miellytti nro. 5 Valkoinen vinttikoira, rauhoittavat värit ja se on sopivan abstrakti.

 • Pecki

  Tauluista Punainen tuoksu vetoaa minuun värimaailmansa ja teemansa vuoksi. Tuo sopisi täydellisesti meidän kissataloutemme seinälle :)

  Julisteista ihastuin Valkoiseen vinttikoiraan. Teos on todella harmoninen ja kaunis kuin mikä!

 • H L

  Lempparit ovat tauluista 5. ”Pikimusta” ja julisteista 1.”Katti”. Pikimusta graafisuuden ja selkeytensä takia. Katti-julisteessa puolestaan on jotain vastustamatonta värimaailmassa ja kissan köyristyneessä selässä. Olen hirveän positiivinen ihminen, mutta noissa kahdessa työssä on jotakin himan uhkaavaa, joka puhuttelee minua juuri nyt.

 • Liisa-Maria

  Tauluista nro. 5. Pikimusta. Kotini on mustavalkoharmaa, jonne taulu sopisi täydellisesti minimalistisuudessaan. Lisäksi pinkkiväri olisi toivottava väriläiskä tänne. Haluan!
  Julisteista nro 5. Valkoinen vinttikoira. Todella herkkä ja tutkittava juliste. Ei ole välttämättä täysin omaan makuuni, mutta tiedän yhden kenelle sen haluaisin antaa lahjaksi.

  Ihan loistava arvonta Jenni!

 • Liisala

  Voi, hauskoja tauluja. Tykkäsin hirmuisesti Merihevonen-taulusta, mutta silti suosikiksi nousi nro 5. eli PIKIMUSTA. Siinä on jotain lumoavaa ja rauhallista, jota haluaisi katsella enemmän. Julisteita suosikkini on numero 2 eli riikinkukko, siinä on todella upeat värit.

 • maimikki

  Ah, mikä kisa! <3 Olenkin odottanut, että koskahan sulla tulis taas taidearvonta. :) Olisipa täydellistä voittaa. Rakastan taidetta ja himoitsen sitä kotiini, mutta vielä tähän mennessä en ole raaskinut ostaa yhtäkään teosta. Valitettavasti taiteen kanssa liikutaan melko huikeissa summissa ja sen vuoksi opiskelijan täytyy tyytyä vain ihailemaan!

  Suosikkimaalaukseni oli "Pikimusta" ja julisteista lempparini "Katti". :)

 • Nuppuliisa

  Maalauksista suosikkini on nro 6. Haukkajumala. Samalla synkkä ja voimakas maalaus.

  Julisteista suosikkini on nro 2. Riikinkukko. Värikäs juliste vastapainona tummalle maalaukselle :) Olen aina pitänyt riikinkukoista, se on suosikkilintuni!

 • O L

  Ihana arvonta ja kauniita tauluja!

  Maalauksista ehdoton suosikkini Merihevonen (nro 1). Olen jo pitkään haaveillut hankkivani pirteän taulun olohuoneeni iloksi ja tämän teoksen värimaailma on lumoava. Olen aina ollut heppatyttö ja haaveilija, joten mielelläni unohtuisin, uppoutuisin teoksen maailmaan omassa kodissani.

  Julisteista seinälleni valitsin Nousun (nro 3). Miehelläni on pian syntymäpäivä ja uskon, että hänkin pitäisi suurena Star Wars -fanina julisteesta :)

 • pirtelö

  Upein maalaus on 1. Merihevonen, nuo värit ovat ovat ihan mahtavat ja pidän kovasti aiheesta.
  Julisteista hienoin on 5. Valkoinen vinttikoira.

 • Auliii

  Kiva arvonta! Maalauksista valitsen Pikimustan – työ on kaunis, herkkä ja tyylikkään yksinkertainen (mikä vetoaa ystävääni, jolle antaisin sen valmistujaislahjaksi). Arvostan erittäin paljon taiteilijan ideaa käyttää vanhoja kirjankansia, ja pidän Pikimustasta siksikin, että pohja näkyy.

  Jos onni suosii julistearvonnassa, niin omalle seinälle ottaisin erittäin mielelläni Nousun. Värit, ihmis-kone -hybridi ja mystiikka viehättävät.

 • Tipe

  Tauluista suosikkini on Merihevonen – värimaailma säväytti! Julisteista eniten miellyttää Riikinkukko.

 • Raitapaita

  Moi (: Tauluista ”Punainen tuoksu” on ihanin; kauniit, rauhalliset värit ja siniset sävyt. Julisteista ”Nousu”, tuli heti mieleen Tin Woodman (:

 • Nennukkainen

  Sanna-Maijan tauluista suosikkini on numero 5. Pikimusta. Pidän tästä, koska taulussa on selkeä sommitelma ja raikas värimaailma. Julisteista katseeni varasti numero 5. Valkoinen vinttikoira! Julisteessa on jollain tavalla mystinen tunnelma, jota myös harmoninen värimaailma tukee. Hienoja töitä!

 • turkoosi

  Suosikki taulu on nro 3, Punainen lentävä. Ihastuttiin avomiehen kanssa molemmat tauluun sen vahvan värimaailman ja tunnelman vuoksi.
  Julisteista valitsimme seinää koristamaan Katin.

 • ..

  Tauluista ehdottomasti suosikkini on taulu numero 2 eli Punainen tuoksu. Maalauksessa minua viehättävät erityisesti taitavasti yhdistetyt värit ja käytetty maalaustekniikka. Taulua voisi katsella vaikka kuinka kauan kyllästymättä. Taulu sopisi kuin nakutettu värikkääseen kotiini. :)

  Julisteista numero 1 eli Katti on kuin suora omasta mieliväripaletistani. Juliste on myös hauskan leikkisä ja saa hyvälle mielelle! :D

 • hh

  Tauluista lempparini on ehdottomasti Merihevonen ja julisteista Valkoinen vinttikoira! :)

 • jermia

  Punainen tuoksu on suosikkini sen harmoonisen tunnelman ja kauniiden värien vuoksi. 

  Julisteista eniten miellytti Riikinkukko. Sopivan selkeä ja värikäs.

 • tiupe

  Tauluista Merihevonen. Ihan sairaan magee!
  Julisteista Valkoinen vinttikoira. Miellyttävä.

 • Anna-Mari

  Tauluista eniten pidän nro 2:sta, Punainen tuoksu. Kirkas turkoosi erottuu positiivisella tavalla :)
  Julisteista suosikkini nro 5, Valkoinen vinttikoira. Todella viehättävä juliste, ihanan rauhalliset värit ja pitsikuvio.

 • A---lo

  Vautsi vau, miten hienoja töitä! Näin jo mont taulua meidän asunnon seinillä, varsinkin kun sisustus kaikkien taulujen osalta on no… lievästi kesken! :D

  Eniten minua kiehtoi tauluista numero viisi Pikimusta ja julisteista numero yksi katti. Voi vitsit kun voittaisi, ku kerrankin oli näin kiva arvonta!

 • ahle

  Punainen tuoksu on hellyttävän herkkä, eli tauluista nro 2. Julisteista pisimmäksi aikaa jäin katsomaan Pöllöapinaa eli nro 4

 • Margie

  Ihania töitä! Upea, värikäs tyyli ja vetoavia aihevalintoja.

  Maalauksista eniten mieleeni on nro 3, ”Kultainen lentävä”. Siinä on vetoavaa tummanpuhuvaa ylväyttä.

  Julisteista on vaikeampi nimetä, löysin useampia suosikkeja, ykkönen on kuitenkin nro 3, ”Nousu”. Nousussa on liikettä, väriä ja sopivasti scifiä. Toisena suosikkina julisteista on nro 2, ”Riikinkukko”, jonka värit ja sommittelu ovat herkulliset.

 • verav

  Vauu mikä arvonta! Ihanaa!!

  Tauluista suosikkini on nro. 5 Pikimusta. Tykkään väreistä ja yksinkertaisuudesta. Julisteista taas nro. 5 Valkoinen vinttikoira. Tässä kans värit miellyttää!

 • Mima

  Aivan ihania tauluja! Ja tuo värien käyttö on tosi mahtavaa.

  Omiksi suosikeiksi nousi tauluista tuo Hedelmäpöllö. Olen jo pari vuotta potenut jonkin asteista ”pöllöhulluutta”, joten siksi tuo ehkä silmiini osui. Ja julisteista Riikinkukko, koska sen värimaailma on aivan loistava :)

 • MaijaT

  Tauluista suosikkini on numero 6. Haukkajumala, koska se herätti minussa eniten tunteita ja ajatuksia.
  Julisteista valitsisin itselleni numeron 5. Valkoinen vinttikoira. Sen tunnelma on ihanan rauhallinen ja hieman salaperäinen. :)

 • Joliel

  Tauluista suosikkini on nro 2. Punainen tuoksu, jossa ihastuin herkkään kissahahmoon ja kauniiseen sinisen sävyyn. Julisteista suosikkini on nro 5. Valkoinen vinttikoira, joka viehättää värimaailmalla ja pinnan erikoisella tekstuurilla.

 • henkka tee

  Taulu 6 Haukkajumala: ylväs, koruton ja musta muttei kuitenkaan synkkä. Kuvassa on arvokkuutta.

  Juliste 5 Valkoinen vinttikoira: kuvaan on vangittu vinttikoiralle ominainen herkkä ja samalla etäisen ja arvoituksellisen vahva olemus.

  Hienoja töitä!

 • Sofianna

  Maalauksista 5. Pikimusta on ehdoton suosikkini. Siinä kontrasti pehmeän beigen ja kirkkaiden värien välillä on sykähdyttävä. Eläinhahmo taidokkaasti tehty, ja jotenkin tämä taulu viehättää minun visuaalista silmää. Kaikessa sen yksinkertaisuudessaan sommittelu toimii ja taulu sopisi minunkin seinälle loistavasti. Myös matan ja kiiltävän pinnan kontrasti on mieleeni.

  Julisteista 5. Valkoinen vinttikoira on mieleiseni. Printti on varsin mielenkiintoinen, ja pidän siitä että kuvan aihe on vaikeasti havaittavissa ja jättää katselijalle tulkinnan varaa.

 • Mindeka

  Ihana arvonta! Ehdottomasti mukana!

  Tauluista nro 5: Pikimusta on suosikkini ja julisteista nro 1: Katti.

 • Iiduliinu

  Hedelmäpöllo on ehdoton suosikkini. Pöllöt ovat ilmeikkäitä lintuja ja maalauksen värit kiehtoivat eniten.

  Julisteista eniten kiinnostaa Nousu. Se muistuttaa paljon C3PO:ta ja meillä on jo yksi Star Wars-aiheinen taulu seinällä —> juliste sopisi sen kaveriksi hyvin.

 • Iiduliinu

  Ja vastaus vielä mailinkin kera :) Jos vaikka osuisi se voitto kohdalle.

  Hedelmäpöllo on ehdoton suosikkini. Pöllöt ovat ilmeikkäitä lintuja ja maalauksen värit kiehtoivat eniten.

  Julisteista eniten kiinnostaa Nousu. Se muistuttaa paljon C3PO:ta ja meillä on jo yksi Star Wars-aiheinen taulu seinällä —> juliste sopisi sen kaveriksi hyvin.

 • Laura T.

  Tauluista ehdottomasti numero 3: Punainen lentävä. Sen näkemisen jälkeen en edes osannut ajatella valitsevani mitään muuta.

  Julisteista houkuttelevin oli numero 4. Pöllöapina.

   

  Laura

 • Iksu

  Ihana arvonta! Kissabloggaajana valintani ovat varmaan melko itsestäänselviä: tauluista nro 2. Punainen tuoksu ja julisteista nro 1.Katti. Tosin erityisesti julisteissa oli monta, jotka olisin voinut valita, todella hienoja töitä!

 • Mminkkis

  Vau! Tauluista ensimmäinen, Merihevonen. Todella kaunis teos, hevonen on kaunis eläin. Julisteista eniten silmää miellytti Riikinkukko (2). Ei sitä vielä näin opiskelijanuorukaisena ole raaskinut kotiinsa oikeaa taidetta hankkia, mutta tulevaisuuden haavekodissa olohuoneessani olisi jokin katseen vangitseva, upea teos.

 • Ellllinnnaaa

  Ehdottamasti tauluista Punainen tuoksu, koska tuo eläin on jotenkin ihanan mystinen. Lisäksi taulun värit olisivat ihana piristysruiske asuntooni. Minulta ei löydykään vielä yhtään aitoa taulua!

  Ja julisteista tuo Katti, sillä keräilen kaikkia kissoihin liittyviä kortteja, tauluja yms. Jotenkin tuo on niin mahdottoman veikeä ja kissan asento on ihan mahti! :)

 • Hanipallo

  Osallistun epätoivoisena…

  Tauluista ihanin on nro 4, Hedelmäpöllö ja julisteista nro 5, valkoinen villakoira.

 • Kesä

  numero 5. Pikimusta yksinkertaisuudellaan pysäytti minut heti. Värimaailma ja muodot vain ovat niin kauniit. Julisteista riikinkukko on suosikkini. Enemmän elämää, mutta silti hyvin harmoonisesti :)

 • annaaaa

  Punainen tuoksu on ehdottomasti kaunein, erityisesti värimaailma miellyyttää silmää! Julisteista valkoinen vinttikoira on mielenkiintoisin taideteos!

 • kryp

  Oih! 

  Tauluista suosikkini on Punainen lentävä sen abstraktiuden vuoksi, julisteista suosikkini taas on Nousu, no se nyt vaan muistuttaa niin kovin erästä suosikkihahmoani. :) 

 • manna-ari

  Tämän on pakko illan ihanin kilpailu, johon olen tähän mennessä osallistunut. Valitsin yllättävän nopean harkinnan jälkeen tauluista Merihevosen ja julisteista Nousun. Voisin katsoa niitä ikuisuuksiin saakka.

  annamari.oittinen@hotmail.com

 • Irisii

  Vau miten upeita taideteoksia, ottaisin minkä vain niistä kotiani kaunistamaan ! Taulusta nro.4 Hedelmäpöllö oli minun lempparini, sen värimaailma oli jotenkin kiehtova ja pidän paljon pöllöistä :) Julisteista valitsisin nro.5 valkoinen vinttikoira, siinä myös värit kiehtovat ja sopisi kuin nakutettu seinälleni tuomaan iloa arkeen.

  Täytyypä käydä Kallion suunnalla :) kiitos vinkistä !

 • anhalt

  Suosikkitauluni: Punainen tuoksu. Värimaailma on täydellinen! Julisteista ottaisin omakseni Nousun. Siinäkin on aivan upeat värit.

 • Plussaa

  TAuluista sisintäni miellytti Punainen tuoksu. Väri <3 Julisteista Katti,kissaihminen kun olen. Upeita töitä!)

 • maatuska

  Uskomattoman kaunista värienkäyttöä kaikissa töissä, katseen vangitsi kuitenkin heti juliste riikinkukko. niin kauniita ja ylväitä lintuja, luonne oli tallennettu niin kauniisti. ja tauluista punainen lentävä, niin intensiiviset värit.

 • janikapp

  merihevonen! nousu! molemmissa ihanan kreisi avaruustunnelma :)

 • Vaatetaivas

  Tauluista nro.2 ihana idea käyttää kirjan kansia pohjana! 

  Julisteista valkoinen vinttikoira oli juuri sopivan vaikea jotta kuvaa jää tuijottamaan pitkäksi aikaa. 

 • LadyW

  Minä valitsen taulun numero 5.

 • Nieta

  Hedelmäpöllö (nro 4) miellyttää minua eniten väriensä puolesta. Julisteista suosikkini on Valkoinen vinttikoira (nro 5), koska kuvaa jää katsomaan pidemmäksi aikaa, jotta hahmottaa koiran hahmon.

 • lentoemo

  Ovatpa vangitsevia kuvia. Suosikkejani ovat: 2) Punainen tuoksu ja 5) Valkoinen vinttikoira.

 • SaaraS

  Tauluista suosikkini on punainen lentävä (3) siinä värit ja maalauksen tunnelma on todella kohdillaan :)
  Julisteista mieluisin on valkoinen vinttikoira (5).

 • Pariisin Varpunen

  Tauluista Haukkajumala, ylväs teos ja nimi, kuten lintukin. Julisteista suosikki on Nousu, ihana aihe.

 • Omppuli

  5. Pikimusta (27 x 20 cm)

  Mietin pitkään tämän ja hedelmäpöllön välillä mutta tässä oli sitä jotain. Jäin vain tuijottelemaan rauhallista taustaa ja mystistä lintua. Jollain tavalla myös pidän siitä, että kirjan nimi ja kirjoittaja kuultavat maalin alta. Se on samalla ärsyttävä yksityiskohta ja samalla kertoo kauniisti palan historiaa.

  4. Pöllöapina

  Tämä kiehtoo ja samalla pelottaa. Katse on jotenkin ilkeä ja viisas, ehkä jopa hivenen hullu. Ja hulluuttahan tähän maailmaan tarvitsee lisää. Vähän kyllä jännittää mitä avomies tykkäisi tuosta mutta noista töistä tuossa on sitä jotain.

  Näköjään pidän töistä, joissa on jotain ärsyttävää :D

 • tarueve

  Punainen tuoksu! Siinä on ihanan kuulas tunnelma ja se tuo mieleeni lapsuudenkotini kissat öisillä saalistusretkillään. Julisteista Nousu. Siinä on upeat värit.

 • Johis

  Tauluista merihevonen, ihanat värit ja hevonen vain on niin kaunis muodoltaan! Julisteista riikinkukko, yksinkertaisesti kaunis!

 • tarde

  5. Pikimusta – Värimaailma ja aihe puhuttelivat.

  5. Valkoinen vinttikoira – Tätä jäin vain tuijottelemaan ja ihmettelemään – eikö taide juuri silloin ole parhaimmillaan? :)

 • Tauluista 2. Punainen tuoksu, koska kissa ja turkoosi. Jotain äärimmäisen kissamaisen uteliasta ja lämpöistä.
  Julisteista 5. Valkoinen vinttikoira. Onnistuneet värit ja kestää katselua.

 • EevaT

  Punainen tuoksu ja valkoinen villakoira ovat ehdottomasti suosikkejani ja sopisivat muihin kotona oleviin tauluihin (paikkakin on jo tsekattu :) ) Punaisessa tuoksussa kiehtoo kissan uteliaisuus ja sommittelu miellyttàà silmààni. Valkoinen vinttikoira, heikko ja utuinen, yllàttàà vahvuudellaan.

 • kiiu

  Punainen tuoksu ja riikinkukko tuntuvat heti eniten omilta…

 • elelisa

  Maalauksista lempparini on Hedelmäpöllö, ja julisteista valitsisin Katin. Molemmissa värit ja muodot ovat upeita – tykkään :) 

 • Ihastuin kovasti maalauksista ensimmäiseen eli Merihevoseen. Sen värimaailma on ihanan herkullinen ja jotenkin aivan minun näköiseni
  Julisteista tykästyin eniten Riikinkukkoon. Riikinkukot ovat eläiminä kauniita ja kiinnostavia ja se välittyy hyvin tästä julisteesta.
  Olisi upeaa voittaa ihana teos karun opiskelijakämpän seinälle!

 • ellipsi

  Kaikissa maalauksissa on oma ja erilainen tunnelma. Nro 2, Punainen tuoksu sopisi parhaiten asunnon nykyisiin väreihin ja tyyliin. Taulut on ilmeisesti maalattu vanhojen kirjankansien päälle? Mainio kierrätysidea ja kirjan selkämys tuo kivaa kolmiulotteisuutta.

  Julisteista minut, ja kommenttien perusteella monen muunkin, hurmasi nro 2, Riikinkukko. Todella mehukkaat värit ja onnistunut toteutus!

 • Plkka

  Lemppari taulu on numero 1. Merihevonen. Taulussa on ihanat rohkeat värit ja hevoset on lähellä omaa sydäntä. Julisteista pidän numero 2. Riikinkukko. Tuossakin teoksessa värit ovat niin hurmaavat, että jäin haltioituneena katsomaan sitä useiksi minuuteiksi! Harmi että asun niin pitkällä, etten pääse galleriaan paikan päälle ihailemaan teoksia. Taitelijan nimen painan kyllä mieleen tulevaisuutta varten :)

 • Lempparini tauluista on ehdottomasti Pikimusta, julisteista Katti.

  Onpa kiinnostavia ja hauskoja tauluja! :)

 • Iis

  Tauluista suosikkini on 5. Pikimusta, taulussa on kaunis sommittelu ja ihanat värit. Julisteista kotiuttaisin mieluiten 5. Valkoinen vinttikoira, tässä on jotain ihanan mystistä.

 • nipalla

  Maalauksista numero 1 eli merihevonen oli hienoin, mahtavat värit ja muutenkin näyttävä. Julisteista taas mielestäni Katti oli kivoin, johtunee varmasti rakkaudesta kissoja kohtaan. :)

 • Miaa

  Tauluista Merihevonen on suosikkini: ihanan satumaiset värit ja tunnelma, ja tietysti tuo kaunis hevonen!:)
  Julisteista Riikinkukko, ihan mun näköinen värimaailma!

 • ebe

  Kaikki on kyllä todella upeita, mutta ikuisen heppatytön silmää miellyttää tietenkin  tuo nro 1. Merihevonen :) Julisteista en osannut päättää, joten siis arvoin; teos nro 4. Valkoinen vinttikoira.

  Jos onni suosii, sähköposti on repsukka_@hotmail.com

 • PäiviS

  En osaa päättää kumpi maalauksista miellyttää enemmän Merihevonen vai Punainen tuoksu. Julisteista eniten miellyttää Riikinkukko. Aivan ihana arvonta, kunpa onni suosisi:)

 • Katariinatar

  Tauluista ihanin on mielestäni nro 5. Pikimusta. Taulussa yhdistyy monta lempiasiaani: neliömäinen muoto, pieni lintu, musta ja pinkki väri. Se olisi oiva lisä taulukollaasiini olohuoneessa.

  Julisteista valitsisin mieluiten nro. 2 Riikinkukko.

 • Hanna-M

  Lempparitauluni on 5. Pikimusta. Värit ja yksinkertaisuus iskevät!

  Lempparijuliste on 4. Pöllöapina. Pelottavan söpö samaan aikaan.

 • kelin

  Tauluista suosikkini hiuksenhienosti on numero eli 4 eli Hedelmäpöllö , valinta oli hyvin vaikea koska myös Pikimusta ihastutti kovasti. Julisteista ehdoton suosikkini oli kuitenkin Valkoinen vinttikoira, värit ja teoksen ”tekstuuri” iskivät heti.

  Kaikista eniten inspiroi kuitenkin tuo ilmeisesti taiteilijan kodista löytyvä iso pahvialusta pienine kuvineen, ihania muotoja, viivoja ja kokeiluja. Myös kirjojen kansille tehdyistä teoksista pisteet!

 • Pikimusta maalauksista ja Katti julisteista. Pikimusta sopisi parhaiten väreiltään kotiini.

 • Sssssssssssssssss

  Tykkään kaikista tässä jutussa esitellyistä teoksista, mutta ehdottomaksi suosikikseni nousee Pikimusta. Se on useimpiin muihin Sanna-Maijan teoksiin verrattuna varsin minimalistinen, mutta silti siinä on jotain kovin kiehtomaa, joka saa minut jäämään katsomaan teosta. Siinä on mielenkiintoiset värit ja se sopisi erinomaisesti kotimme seinälle.
  Julisteista suosikkini on Valkoinen vinttikoira. Siinä on kauniit värit ja mielenkiintoinen ”tekstuuri”.

 • Merihevonen on minusta hienoin taulu. Pinkki ratsu tuo ihanasti mieleen lapsuuden ponileikit. Julisteista miellyttää eniten valkoinen vinttikoira, koska sen sävymaailma on hento ja pitsikuvio herkkä.

 • Marikken

  Mahtava arvonta. Maalauksista pidin eniten nro 5. Pikimusta. Perusteluina yksinkertaisuudessaan hieno, minua miellyttävät värit ja taustakin oli mukavan elävä. Julisteista valitsisin nro 3. Nousu. Nousi heti suosikiksi.

 • Lempimaalaukseni on ehdottomasti 2) Punainen tuoksu! Siinä on upeat värit ja ystäväni sanoi sen sopivan täydellisesti keittiöön ja olen samaa mieltä, rakastan myös kissoja hirveästi ja täälläkin on kaksi karvapalloa ;)
  Julisteista ihastuin myös 1) Katti -julisteeseen, se vain miellytti silmää kaikista eniten (: Molempien värimaailma on pysäyttävä ja aistikas.

 • möykky

  Hauska ja hieno idea käyttää kirjan kansia maalauksissa!
  Poikaystävän kanssa yhdessä pohtiessa suosikiksi valikoitui nro 6. Haukkajumala. Siinä on salaperäistä toteemihenkeä sekä herkkyyttä. Julistelemppari olisi nro 3. Nousu, joka voisi tuoda hieman tähtipölyä kotiimme :)

 • JohannaRosamaria

  Oh, nyt on mieleinen arvonta! Harvoin osallistun, mutta nyt nappasi sen verran, kun uuden kodin seinät ammottaa tyhjyyttään.
  Tauluista pikimusta on lemppari, sillä korpit ovat aina olleet voimaeläimeni ja yleisen ihailun kohde. Nokkelia kerrassaan! Julisteista pöllöapina ilahduttaa värikylläisyydellään ja huvittavalla nimellään. :–)

 • nuage

  Tauluista ihan ehdottomasti nr. 1 eli Merihevonen, olen ollut hevosihminen pienestä pitäen ja hevostaulu saisi kunniapaikan olohuoneen seinältä! Upeat värit ja teema
  Julisteista nr. 5 eli Valkoinen vinttikoira, tässäkin on mahtavat värit, jotenkin toi vaaleanpunaisen ja sinisen yhdistelmä taitaa viehättää. Julisteen kuviointi on myös mielenkiintoinen!

 • Hosuli

  2. Punainen tuoksu (Ihana tunnelma, rauhallinen, houkutteleva.)

  &

  5. Valkoinen vinttikoira (Moniulotteinen, kivat värit, kaunis!)

 • Tauluista nro 5 eli Pikimusta on sykähdyttävin. Se on yksinkertainen, mutta silti vaikuttava. Ja kyllähän se parhaiten meille sopisi. :)

  Julisteista nro 2 eli Riikinkukko on upein. Mitkä värit!

 • Susanna Emilia

  Mahtavaa mikä arvonta! Liityin Sanna-Maijan sähköpostilistalle jo vuosia sitten kun törmäsin jossain hänen töihin ja kävin juttusilla. Arvottavista teoksista suosikkini on nro 6. Haukkajumala. Leuhka lintu on sen verran reteän näköinen ja värit niin hienot, että olisihan toi huikea omalla seinällä! Julisteista nro 3. Nousu on väreiltään hienoin, voittaisin sen mieluusti seinälleni.

 • HKK

  2. Punainen tuoksu ja 2. Riikinkukko. Tuo punainen tuoksu – voin melkein haistaa sen minkä kissakin. Riikinkukko-julisteeseen taas on vangittu taidokkaan yksinkertaisesti riikinkukon ulkoasun monimuotoisuus – nerokasta! Upeita töitä.

 • Tindi

  Tauluista rakastuin Hedelmäpöllö-teokseen. Aivan mahtavat värit! Pöllö on upea lintu ja olen pienestä asti ollut pöllöfani. Julisteista minua viehätti eniten Katti. Hieno ja voimakas värimaailma. Kissaa en lemmikikseni voisi ottaa, mutta senälleni kyllä toivottasin tervetulleeksi tuon elegantin eläimen!

 • Tirlittan

  Harvoin osallistun arvontoihin, mutta taulu viisi on ihana. Se on jotenkin tutkiskeleva, pohtiva. Koen sen omakseni juuri siksi.

  t.kaukaisimmallerannelle@gmail.com

 • Tirlittan

  Niin siis, 5. Pikimusta.

  Julisteista hurmaa Riikinkukko (2.)

 • Emppuli

  Ehtii, ehtii! Suosikkitauluni on Merihevonen. Olen itse ”heppatyttö”, joten aihe puhuttelee :) Lisäksi taulussa on upeat värit! Julisteista pidän eniten Katista, joka on myöskin ihanan värinen ja voisin kuvitella sen hyvin seinälleni.

 • Vierailija

  Tuo Riikinkukko… se on niin ylväs ja lumoava. Ja mitkä värit! Taiteilija on onnistunut kuvaamaan linnun olemuksen ja kauneuden. Riikinkukon ohella teos Hedelmäpöllö on mielestäni kekseliäs. Pari kesää sitten kesämökkini vintillä pesi Helmipöllö pesue – siinä olikin ihmettelemistä :)

  Kävi tuuri tai ei, aion ehdottomasti harkita ostavani tämän taitelijattaren teoksia.

  – Heidi

  heselkal@ulapland.fi

 • NennaM

  Tauluista suosikkini on ehdottomasti Merihevonen (30 x 21 cm). Sopisi ihanasti makuuhuoneemme seinää koristamaan :) Värit ja kuvio osuivat ja upposivat hetkessä makuuni! Julisteista miellytti silmääni eniten Riikinkukko. Riikinkukko on kaunein lintu jonka tiedän ja tässä julisteessa on myös sitä jotain.

 • Ruut Sukola

  Haluaa Haukkajumalan, vaikka muuten pakana onkin. Julisteista Katti vei sydämen. Kaikki kyllä kelpaisivat seinilleni, aivan lumouduin!

  Ruutea

Related posts