4/10/13

Syvänvihreä syystakki ja pilkahdus pinkkiä

11 58

Onpa ollut ihanaa lukea teidän kommentejanne tuohon Filippa K -asustailaukseen liittyen, kiitos! Stailauskokeiluni poiki itse asiassa toisenkin asun, koska syysmallistosta löytyi niin ihania juttuja. Nyt pääsee siis esittelyyn tuo toinen stailaamani asukokonaisuus, jossa osa vaatteista on lainattu Filippa K:n syysmallistosta ja osa on kaivettu omasta vaatekaapista. Kuvausapuna toimi jälleen Luukku-blogin suloinen Wikke, joka oli kameran takana kokemattomuudestaan huolimatta ihan loistava! Tulipa siinä kuvaustreffien lomassa hörpittyä pari kuppia teetäkin, rouskuteltua hapankorppuja ja jutusteltua vaikka mistä eli kivaa oli. :)

P9295390.JPG

Filippa K:n liikkeessä kierrellessäni huomioni kiinnittyi heti ensimmäisenä oikein syvänvihreään pitkänmalliseen villakangastakkiin. En ole koskaan ennen nähnyt tuon väristä takkia, mutta nyt kun sen bongasin, se näytti silmissäni uskomattoman kauniilta. Vähän tuollainen nukkainen karvapinta ja tummanvihreä väri. <3 Jotenkin juuri tuo vihreä sävy tekee takista kiinnostavan, koska se on edelleen tumma ja hillitty, mutta silti ihan erilainen kuin perinteiset musta, tummansininen ja tummanharmaa. Pidin myös tuosta polven alapuolelle ulottuvasta pituudesta, joka on hiukan epätavallisempi. Sen seuraksi päätyi lopulta myös syysmallistosta löytyvä hempeän vaaleanpunainen villapusero. Kenellekään ei takuuvarmasti ole jäänyt epäselväksi, että tänä syksynä vaaleanpunainen väri on inspiroinut minua kovasti, joten ei yllättäne ketään, että onnistuin näihinkin stailauksiin ujuttamaan mukaan jotakin pinkkiä. ;) Mutta tummanvihreä ja vaaleanpunainen sopivat todella kauniisti yhteen, joten ei ollenkaan hassumpi yhdistelmä, vaikka itse sanonkin!

P9295430.JPG

Tummanvihreän takin ja vaaleanpunaisen neuleen seuraksi puin omat perussiniset pillifarkuni, syksyiset suosikkinilkkurini ja lemppari-aurinkolasini. Nappasinpa vielä olalle pienen mustan nahkalaukun. Tuo syvänvihreä sävy saattaisi tehdä vaalean ihmisen melko kalpean näköiseksi, mutta piristin naamaani pinkillä huulipunalla ja totesimme yhdessä Wiken kanssa, että se oli juuri se piste i:n päälle, mitä kokonaisuus kaipasi. :) Itse tykkäsin tästä asusta ja sen väreistä ihan älyttömästi, vaikka ne eivät ehkä ihan tyypillisintä minua olleetkaan. Mitäs tuumaatte te muut?

Ja muistakaahan, että Filippa K -kisaan ehtii vielä osallistua 8.10.2013 asti, joten kurkatkaahan tarkemmat osallistumisohjeet ja aiemmin stailaamani pariisilaisviboilla höystetty asu TÄÄLTÄ. :)

P9295410.JPG

Tummanvihreä villakangastakki Filippa K (kuvauslainassa), vaaleanpunainen villapusero Filippa K (kuvauslainassa), pillifarkut Lindex, korkonilkkurit Clou / Nilson, aurinkolasit Ray-Ban Clubmaster (saatu blogin kautta), pieni nahkalaukku 2OR+BYYAT, huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

P9295427.JPG P9295448.JPGP9295389.JPGP9295431.JPG
P9295364.JPG

Jotain se taas siinä selittää, haha. :D

Photos: Wikke / Luukku

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • SallaH

  Absolutely Perfect! Ja niin kaunis vaalenpunainen, sopii hyvin Roosa Nauhan päivänä :)

 • Netushka

  Väriyhdistelmä huippuhyvä ja täydellinen look -asusteita ja kynsiä myöten!

 • susann.

  Täydellinen kokonaisuus jälleen kerran! Värit matchaa hyvin yhteen, upea kokonaisuus. Kyllä olet sitten kaunis! :)

 • L.Emilia

  Vau, ihana takki! Minkäköhän kokoinen tuo takki on, joka sinulla on päällä? Todella vakavaan ostoharkintaan… :)

 • wikke

  Se on helppoa kuvata kun on noin kaunis malli <3

  Tää sun stailaus vaikutti muhun aika vahvasti, sillä oon nyt viilettäny viime päivät tummanvihreässä villakangastakissa ja vaaleanpunaisessa pörröpipossa :D

 • Jenniii

  Ainiin, en edes hoksannut tätä postausta julkaistessani, että se on TÄNÄÄN! :) Mahtavaa!

 • Jenniii

  Voi kiitos! :) Tykästyin tähän kyllä itsekin – harmi, ettei ole tällä hetkellä budjetissa 400-500 euroa ylimääräistä. :D Muuten kävisin heti ostamassa tuon vihreän takin omakseni!

 • Jenniii

  Kiitos ihana. <3 Tykästyin itse myös kovasti tähän väriyhdistelmään – pitää ryhtyä katselemaan tummia vihreän sävyjä ihan uusin silmin. :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Hmm, minulla taisi olla takista koko XS, ellen ihan väärin muista. :)

 • Jenniii

  Voiii, kiitos söpöliini (ja samoin!). :) Ja hauskaa kuulla, että inspiroiduit tästä väriyhdistelmästä. Itse puolestani vain toivon, että kaapissa olisi jotain tummanvihreää, mutta tällä hetkellä ei ainakaan vielä ole. :) Ja oi, se Samujin pörröpipo on maailman suloisin!

 • Anonyymi

  Upeat värit, olet niin kaunis.

Related posts