3/10/13

Tara Jarmon -näyteikkuna à la Pupulandia

294 57

Vihjasin eilen Pupulandian Facebook-sivulla ja Instagramissa, että pääsin toteuttamaan tosi hauskan projektin! Minua nimittäin pyydettiin stailaamaan erään ihanan vaateliikkeen näyteikkuna ja nyt on aika paljastaa enemmän. :) Sain kunnian loihtia uuden ilmeen Tara Jarmonin putiikin ikkunaan Helsingin Mikonkadulla. Pääsin juuri jokin aika sitten fiilistelemästä ranskalaisnaisten rennon eleganttia tyyliä ja Tara Jarmon on kyllä niin ranskalainen merkki kuin olla ja voi! :) Itse asiassa merkin perustaja Tara on alun perin Kanadasta, mutta on sittemmin pariisilaistunut ja Pariisi on myös vaatemerkin kotipaikka. 

PA025438.JPG

Tara Jarmonin vaatteet ovat juuri sellaisia ajattoman naisellisia pienellä twistillä, mutta toisaalta joukosta löytyy maskuliinisempaa ja trendikkäämpääkin linjaa. Niinpä lähdin luomaan näyteikkunan lookeja juuri sillä ajatuksella, että toisin esille merkin kaikki kolme eri puolta: suloisen tyttömäisen, kokeilevan trendiniekan ja rennon poikatytön. Sain jo heti eilen kiitosta ikkunan tyylistä mutta myös kommentin, että näyttää aivan erilaiselta kuin Tara Jarmonin ikkunat yleensä. :D Tässä sitä nähdään, miten eri ihmisten kädenjälki ja tyyli näkyvät näissä jutuissa. Itse koen, että ikkunasta tuli täydellisesti minun näköiseni ja vaikka tyylit ovat keskenään aivan eri maailmoista, voisin kuvitella noista ylleni oikeastaan minkä tahansa. :) 

PA025420.JPG

Jos jollekulle Tara Jarmon ei ole entuudestaan ollenkaan tuttu, niin kyseessä on siis nuoruudessaan mallina työskennelleen Tara Jarmonin yhdessä ex-miehensä kanssa perustama vaatemerkki, joka tekee sellaisia pariisilaishenkeä huokuvia laadukkaita vaatteita naisille. Euroopassa valmistettavien vaatteiden materiaaleina käytetään paljon esimerkiksi villaa, kashmiria ja silkkiä, ja vaatteiden hintahaarukka asettuu jonnekin halpisketjujen ja luksusbrändien välimaastoon. Jos naisellinen ja ranskalaishenkinen tyyli uppoaa, niin kannattaa tsekata myös tämä brändi.

PA025424.JPG

Mutta onhan tästä yhteistyökuviosta jotain hauskaa luvassa myös teille! :) Keksimme nimittäin putiikin omistajan kanssa, että te saatte myös kertoa mielipiteenne tuosta stailaamastani näyteikkunasta. Ja minä saan arpoa yhdelle onnekkaalle 150 euron lahjakortin Tara Jarmonin liikkeeseen! Kisaan pääset osallistumaan näin: kerro tämän postauksen kommenttiosiossa, mikä stailaamistani tyyleistä (tyttömäinen, kokeileva vai poikatyttö) on sinulle mieluisin ja miksi. Osallistumisaikaa kisassa on ti 8.10.2013 klo 24 asti ja muista jättää kommenttisi yhteyteen toimiva sähköpostiosoite. Ja kurkatkaahan ikkunaa myös ohi kulkiessanne ja poiketkaa liikkeeseen sisäänkin, jos näkymä miellyttää! :)

PA025425.JPGPA025426.JPG PA025410.JPG PA025411.JPG PA025412.JPGPA025408.JPGPA025404.JPG
PA025407.JPGPA025403.JPG
PA025409.JPG
PA025415.JPG

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

294 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Ninne

  Näistä kolmesta tyylistä minun silmääni miellyttää eniten kokeileva. Kaikissa on kyllä joitakin osia, jotka ihastuttavat, mutta kokonaisuutena kokeileva on mielestäni kaunein. En tiedä osaisinko siihen itse välttämättä pukeutua, mutta siitä huolimatta se näyttää jostain syystä aivan vastustamattomalta. Tekisi mieli pukea se päälle ja matkustaa johonkin Eurooppalaiseen vilkkaaseen kaupunkiin ja istua päivät kahviloissa.

 • tuovituulia

  Tyttömäisestä asusta tuli suosikkini – Se on klassinen olematta kuitenkaan tylsä.
  Olisipa ihanaa päästä kokeilemaan jotain vastaavaa stailaustyötä!

 • Mape

  Tuo poikamainen on eniten tämänhetkistä tyyliäni, mutta tuo tyttömäinen viehättää eniten <3

   

   

 • Olen kerran päässyt tutustumaan Tara Jarmonin liikkeeseen ja mallistoon. Tykkäsin kovasti. Eniten tykkään tuosta vasemman puoleisesta eli tyttömäisestä tyylistä. :)

 • outonen

  Tyttömäinen tyyli iskee täysillä.. Minulla on leveä lantio ja hoikka vyötärö, joten tuo hame todennäköisesti sopisi minulle täydellisesti.. Lisäksi klassinen tyyli on tällä hetkellä itseäni eniten kiinnostava, koska haluan panostaa laadukkaisiin tuotteisiin, joita voisin kuvitella käyttäväni vuosia.

  Pitänee käydä paikan päällä katsomassa ainakin tuota hamosta :) (en kyllä yleensä raaski Tara Jarmonin tuotteita ostaa, koska ovat hieman hintavia..)

 • LeenaSL

  Keskimmäinen eli kokeileva olisi näistä mielestäni kiinnostavin itselleni. Tosin muutkin ovat oikein kauniita.

 • Emmmmmi

  Kyllä on vaikea valinta! :) Kauniita vaatteita ja kaikki tyylit ovat omalla tavallaan houkuttelevia. Tähän vuoden aikaan ja mielen tilaan valitsisin varmasti kuitenkin tuon rennon poikatyttö lookin. Se jotenkin puhuttelee tällaisena kirpsakan aurinkoisena syyspäivänä :)

 • nupsi

  tyttömäinen näyttää omaan silmään kivoimmalta!:)

 • Papana

  Todella ihana kombo nuo kaikki yhdessä! Sait ikkunän näyttämään juuri siltä, että minun täytyy mennä piipahtamaan liikkeessä :) Olen lähiaikoina etsiskellyt hametta, jota voisin käyttää kolealla säällä ja taisin yhdessä aikaisemmassa postauksessasi kuolata juuri tuota samaa vaaleaa takkia. Vaikka kokeilijan pusero aiheuttikin minulle sydämen tykytyksiä, taitaa suosikkini silti olla tuo tyttömäinen look. Nuo kengätkin on niin… voi sentään.

 • sannami

  Poikatytön tyyli miellyttää minua eniten, tosin tyttömäisen tytön neule vaikuttaa ihanalle. Hieno stailaus! :)

 • Eleena

  Tyttömäinen! Ihan nappistailaus, lähtisin mielelläni itsekin tuossa lookissa tyttöilemään kaupungin kaduille. Tykästyin etenkin tuohon kauniiseen hameeseen.

 • Nia Nia

  Suosikkini on ehdottomasti kokeileva. Ihastuttavan klassinen tyyli… ehkä se on puseron malli ja kuosi, mikä koukuttaa.

 • SMM

  Tyttömäinen ehdottomasti! Hamosen ottaisin ehkä mieluummin mustana, mutta tuossa neuleessa on sopivasti blingiä mun makuuni :-) Nätti kokonaisuus, vaikkakin kaikki ovat mielestäni aika toimivia!

 • Neelia

  Vaikea valinta, kaikissa on jotakin kivaa. Pidän kokeilevan tytön paidasta ja tyttömäisen takista, mutta ehkä tuo poikatyttö olisi kuitenkin minun valintani.

 • -H

  Tyttömäinen kokonaisuus iskee parhaiten, ihanan naisellinen, tyylikäs, mutta mukavan näköinen asu. Olen samaa mieltä siinä, että ikkunastailaus näyttää nyt erilaiselta kuin normaalisti, mutta sekös jos mikä piristää, joten mielestäni olet todella onnistunut siinä :)

 • Mindeka

  Hyvältä näyttää! Itse valitsisin tyttömäisen, koska se on itselleni uusin tyyli. Tuo kolmen kombo toimii kyllä hienosti, vaikka kaikki kolme ovatkin aivan eri tyylisiä, kuten sanoitkin.

 • LS

  Tyttömäinen ehdottomasti! Ihana tuo hame, sopisi omalle vartalolle loistavasti. Ja paidan kivet ovat kuin kaunis kaulakoru.

 • Karla

  Poikatyttö! Jotenkin ihan klassinen ja pelkistetty vaikla normaalisti suosinkin tyttömäisempää tyyliä!

 • chissa

  tyttömäinen! jokainen osa asusta sopisi kuin nakutettu vaatekaappiini.

 • Satupauliina

  Ihmettelen vastaustani itsekkin, sillä olen mielestäni tyttömäinen tyttö, mutta tuo poikatytto -look iskee ja kovaa! Ihana tuo oranssin ja sinisen yhdistelmä! :)

 • Lora

  Tyttömäinen olisi oma valintani näistä sillä hameet ovat minulle se tämän syksyn juttu. Asu on simppelin chic. Tuossa asussa voisin helposti kuvitella käveleväni Pariisin kaduilla :)

   

 • Sanny27

  Ehdottomasti tuo tyttömäinen tyyli! Mustan paidan yksityiskohdat ovat hienot, ja hameen malli aivan täydellinen. Lisäksi pidän takin ja hameen beige-ruskea-väriyhdistelmästä!

 • Tinttinen

  Poikamiestyttö on ehdottomasti suosikkini. Voisin pukeutua vaikka just tuohon asukokonaisuuteen, niin omalta se näyttää. Ja ihana piristys tuo neulepusero.

 • tinat

  Tykkään tyttömäisestä tyylistä selkeästi eniten. Hameet ja mekot ovat aina helppja käyttää ja Tara Jarmonin vaatteet uskomattoman ihania ja tyylikkäitä! :)

 • juolukka

  Kokeilevassa tyylissä on aivan ihastuttavan väriset housut. Toisaalta ihastuin myös poikamaisen tyylin paitaan ja ehkä se olisikin hyvä yhdistelmä noiden sinisten housujen kanssa. Valitsen silti tuon kokeilevan.

 • manteli**

  Ihanat asukokonaisuudet jokaisella mallinukella, mutta jos yksi pitää valita, niin valitsen poikatytön.

 • Pirdeliina

  Tuo tyttömäinen iskee ja kovaa. Asun värit ovat harmoniassa keskenään ja tuo hame on katseenvangitsija! Pitääkin käydä tuota hametta hypistelemässä ihan liikkeessä asti. :)

 • ReettaM

  Poikatyttö, ehdottomasti! Muutkin asut näyttävät tosi kivoilta, mutta tuo taitaa olla ainoa jonka voisin vaikka heti heittää päälle ja silti tuntea oloni omaksi itsekseni :)

 • Desiré

  Tuo tyttömäinen on upea tyyli. Ihana takki ja kengät. Kauniit, ylelliset värit. Täytyy ehdottomasti mennä tuohon liikkeeseen pian.

 • kaijas

  Tyttömäinen on ihana ja se miellyttää kovasti, vaikka tavistyyli poikamainenkin on kiva.

 • aannna

  Ahh, voisin pukea ylleni nuo kaikki! Ehkä parhain kuitenkin on tuo poikatyttö-look, jossa tuntisin oloni kotoisimmaksi. Yksinkertaisesti täydellinen look. Hmh miksen ole aiemmin käynyt tässä liikkeessä!

 • hansuli

  Kaikki kolme ovat hienoja tyylejä ja voisin kuvitella kaikki asut päälläni, ihana näyteikkuna kokonaisuudessaan:) mutta paras tyyli olisi luultavasti tuo söpö tyttömäinen ♥

 • JenniJohanna

  Kaikki tyylit ovat kyllä ihania, mutta tuo poikatyttö-look vie kyllä voiton! Pidän itse pukeutumisessa selkeistä linjoista, ja mielestäni kyseisen tyylin kontrastit ja tekstuurit ovat kaikista mielenkiintoisimmat!

 • elliiina

  Tyttömäinen! Tuo hame on todella upea. Samantien kuin näin kuvan, ajattelin että tuo minun on saatava.

 • sonjjja

  Mun ihan ehdoton suosikki on toi tyttömäinen stailaus! Kellohelmahame on täydellinen, ja paidan koristekivet äärettömän suloiset :) muutenkin naisellisuus ja blingbling kolahtaa tähän tyttöön ja kovaa!

 • HeidiKa

  Voih! Vaikea valinta. Kaikki ovat niin erilaisia, mutta kuitenkin mielenkiintoisia tyylejä. Kallistun kuitenkin tyttömäisen tyylin kannalle. Tuo hame olisi aivan mahtava näille kirpeän kylmille syyskeleille yhdistettynä tuohon tyylikkääseen takkiin. Tykkään kovasti! Täytyy varmaan piipahtaa putiikissa mallailemassa ihanuuksia.

 • MinttuNörtti

  Tyttömäisellä mallinukella on kyllä kiva hame, mutta poikatytön kokonaisuus on paras. Ja toi villapaita on ihanan värinen! Ja kengät ovat kanssa aika ihkut.

 • Tiiaaaa

  Ah! Kaikissa on kivoja juttuja: tyttömäisen musta paita ihanine koristuksineen, kokeilevan lookin paita ja sen leikkaus ja poikatytön takki… Paha valinta, mutta lopulta kokonaisuuksista valitsisin tuon poikatyttö-stailauksen, koska se on ihanan ajaton, rakastuin laatikkomaiseen takkiin ja oranssi pisti piristävällä tavalla silmään. :)

 • MinttuNörtti

  Nii ja se sähköposti: minttu.mustonen@iki.fi :)

 • Aileen

  Tyttömäinen tyyli iskee eniten! Aivan ihana tuo hame ja takki! :) Täytyykin käydä tuolla liikkeessä, näyttävät niin kivoilta nuo kaikki vaatteet!

 • MiiaKoo

  Poikatyttö! Poikatyttöys vain on niin minua. Farkut, villakangastakki – ja tuo poolo! Kaikki itseäni vihättäviä juttuja.

 • ippi

  Tässä yksi päivä kuljinkin tuon liikkeen ohi ja mietin, että näyttääpä kivalta putiikilta, tuollapa pitää käydä. Olin ihan unohtanut koko paikan kunnes luin tämän postauksen. Aivan parasta tuo, että vaatteet ovat ajattomia, mutta pienellä twistillä! Ja jos vaatteet todella on Euroopassa tehty, niin vielä parempi (tosin löytyy Euroopastakin surkeita työoloja).

  Kokeilevan tyylin torppasin heti, mutta pitkään pohdin tyttömäisen ja poikatytön välillä. Molemmista olisi kiva yhdistellä, mutta kallistun silti poikatytön tyylin puoleen. Oranssin paidan pinta vaikuttaa kivalta.

 • Valitsisin ehdottomasti tuon tyttömäisen lookin! Se on niin suloinen hameineen ja paidan kauluksen kauniine yksityiskohtineen! Eikä se kuitenkaan kaikessa söpöydessään ole liian äklö :D

 • Ssariv

  Kauniita stailauksia kaikki! Erityisen vaikea oli valita tyttömäisen ja poikatytön välillä. Tyttömäisen asun värimaailma oli kauniin harmoninen, se on suosikkini.

 • alliE

  Ehdottomasti poikatyttö! Muutkin ovat kivoja, mutta tuossa on jotain mikä miellyttää erityisesti. Tara Jarmon on tuttu merkki, omaan kaappiin sitä ei toistaiseksi ole tosin eksynyt.

 • Anna-Maija

  Eniten silmääni miellyttää tyttömäinen tyyli, voi kumpa osaisinkin pukeutua noin tyylikkäästi! Tosin jos noin pukeutuisin arkisin, näyttäisi että olisin menossa juhliin. :)

 • embla

  Haluaisin valita tuon tyttömäisen, mutta se olisi luultavasti sille minälle, joka vain haluaisin olla ;) Eli realistinen valinta todelliselle minälle olisi poikatyttö-look!

 • nooora

  Tuo tyttömäinen tyyli kyllä ihastuttaa kaikista eniten, vaikka luulenkin tuntisin siinä oloni jo liiankin hienostuneeksi ja tyttömäiseksi :D Se on kuitenkin noista lempparini, vaikka kaikki tyylit onkin ihania.

 • Noista tyttömäinen miellyttää ja ihastuttaa eniten, vaikkei se olekaan ihan yks yhteen oma tyylini. :) Kuitenkin enenevässä määrin tulee käytettyjä hameita ja mekkoja.

 • ReettaL

  Tyttömäinen ! Klassista ja simppeliä, luumunväriset kengät kruunaavat koko asun :)

 • Syksy

  Ihana näyteikkuna ; kaikki tyylit ihania!
  Tyttömäinen tyyli kuitenkin miellytti eniten tänään.

 • Pikku Maija Mehiläinen

  Kävelin tavalliseen tapaani aamun työmatkalla Tara Jarmonin liikkeen ohi. Ihailen ikkunaa usein, mutta tänä aamuna ihan totta erityisesti havahduin ihmettelemään mielestäni aiempaa rennompaa somistusta ikkunassa. Hahaa blogistasi ihmetyksen aihe heti selvisikin! :) Tosi hienot 3 kokonaisuutta ja mukavasti tuovat liikkeen valikoimaa esiin. Oma suosikkini on tyttömäinen tyyli.

 • Papu

  Suosikkini on poikatyttö-look, superkiva tuo punainen neule… täytyykin pistää ostoslistalle tuollainen piristys :D

 • hanna.saikku-salo@suomi24.fi

  tyttömäinen se on vaan niin hyvä!

 • Mai_ja

  Tyttömäinen on suosikkini! Kaikissa kokonaisuuksissa on kuitenkin mieluisia vaatekappaleita, mm. tuo poikatytön ihana villakangastakki <3

 • Heli_A

  Yllättäen poikatyttö miellytti eniten näistä, vaikka yleensä suosin klassisen naisellisia vaatteita. Ehkä se on tuo oranssinpunainen neule, joka piristäisi kyllä pimeää lokakuista aamua.

 • apple

  Tyttömäinen tyyli miellyttää minua eniten. Tuo hame on aivan ihana, niin parisian chic :)

 • Ninnuliini

  Tyttömäinen ehdottomasti! Ihastuin hameeseen samantien, kun sen näin. Tara Jarmon -kauppa on ohikulkumatkoilla osunut silmään, mutta vielä en ole päässyt liikkeeseen sisälle asti. Vaatteet ovat kyllä kovin kauniita, joten mielläni niitä lisäisin kaappini täytteeksi.

 • Kaisuli

  Tyttömäinen tyyli on vallan ihastuttava, vain baskeri puuttuu!

 • villa

  Minuun kolahti ehdottomasti tuo keskimmäinen, kokeileva stailaus! Ihana kokonaisuus, voisin pukea heti päälle. :)

 • Iiiiiida

  Vitsi toi viimeinen poikatyttölook on mahtava! Rakastuin tohon oranssiin neuleeseen ja kenkiin!

 • v-e-m

  Ehdottomasti tyttömäinen koska tuo hame on upea!

 • Tuulimaria3

  Tyttömäinen on suosikkini (kuten näköjään aika monen muunkin). Voisin helposti ottaa tyylin kaikki vaatekappaleet omaan kaappiini. Pitääkin käydä putiikissa tarkastamassa tarjonta. :)

  Hienosti olet onnistunut muissakin tyyleissä, mutta tuo tyttömäinen kuvaa myös mielestäni parhaiten brändin tyyliä.

 • Vaikka poikatytön farkkuasu olisi lähempänä omaa tyyliä, ihastuin jotenkin kovin tuohon tyttömäiseen hameeseen. Ehkä pitäisi kaivaa kaapista hameet ja rakennella niiden ympärille asuja useammin? :)

 • Karoliina_v

  Suosikkini on poikatyttötyyli. Takki on aivan ihana, ja asu vaikuttaa muutenkin mukavan käytännöllisestä omaan tyyliini.

 • Jazz

  Tyttömäinen! Se huutaa nimeäni! Tyylini on hyvin naisellinen, joten nuo vaatteet sopisivat täydellisesti minulle.

 • LindaT

  Älyttömän vaikea valinta, kun kaikissa kokonaisuuksissa on jotain huippua. Valitsen kuitenkin tyttömäisimmän. Hame vain veti katseeni puoleensa ensimmäisenä. Upea hame. Toisaalta keskimmäisessä kokonaisuudessa on upea paita ja kengät.. Noo, valintani on silti tyttömäisin kokonaisuus. :)

 • lauriina

  Nuo on kaikki aivan ihania, ja mun tyylisiä! Voisin kuvitella käyttäväni mitä tahansa näistä asukokonaisuuksista, mutta kun yksi pitää valita, niin valitsisin tuon kokeilevan trendiniekan. Syynä on se, että huomioni kiinnittyi heti noihin housuihin! Olen itse pari vuotta sitten ostanut kirpparilta melkein samanlaiset housut, ja viime keväänä viimein ompelin niitä pienemmiksi ja käänsin lahkeet. Niistä tuli ihan täydelliset, ja oon kovasti tykännyt niistä. Ainut vaan että mun sisko sanoo aina että ne on ihan kamalat, joten nyt tekis mieli linkata sille tää osoite ja sanoo että katos mitkä tuolla on! :D Mutta voi, ihastuin kyllä täysin noihin näyteikkunan vaatteisiin ja toivoisin kovin asuvani Helsingissä, että pääsisin syynäämään mitä kaikkea muuta ihanaa tuosta liikkeestä löytyy. :)

 • Mörri

  Tyttömäinen tyyli miellyttää minun silmäänni eniten! Olen muutenkin kyseisen merkin suuri fani, lempimekkoni on Tara Jarmonin kellomekko. Sillä on jo kymmenen vuotta ikää, mutta vielä on rouva hyvässä kunnossa.

 • Kukkameri

  Tuo tyttömäinen tyyli on klassisen kaunis ja elegantti. Pidän siitä eniten.

 • Coco

  Tyttömäinen on suosikkini, vaikka valinta sen ja kokeilevan välillä onkin hankala :)

 • .Tiia

  Tyttömäisen asun voisin pukea päälleni vaikka saman tien! Kokeilevan asun huivi on ihana, ja poikatyttö -asusta kelpuuttaisin neuleen heti omaan vaatekaappiini. Onnistunut stailaus kaikin puolin!

  blackpluswhiteisgrey@gmail.com

 • Yllättäen tykkäsin näistä eniten tuosta tyttömäisestä, vaikka en itse yleensä noin tyttömäisesti pukeudukaan. Asun kaunis värimaailma ja tyylikkyys upposivat minuun.

 • Iri

  Tyttömäinen…! :) Kaikki stailaukset laittaisin kyllä päälleni, mutta hametyttönä minuun kyllä ehdottomasti vetosi eniten tuo hame-neule-takkiyhdistelmä…ihanat värit, monipuoliset osiot, olisi yhdisteltävissä moneen asiaan vaatekaapissani, sopisi niin töihin kuin vapaa-ajallekin…olisi ihanaa uutta piristystä syksyyn…! Ja neuleessa ihanat kimallukset, iltojen pimetessä olen huomannut tuntevani kovin vetoa kimallukseen – parhaimmillaan juuri tällaisina pieninä yksityiskohtina joita voi soveltaa arkeenkin…!

 • lapa111

  Lempparikokonaisuus on ehdottomasti kolmas asu kipparitakilla, hehkuvan oranssilla neuleella, rennoilla farkuilla ja herrainkengillä. Täydellinen syysasu yliopistolla norkoiluun! Tara Jarmonin vaatteet on mielestäni kerrassaan hemaisevia.

 • Poikatyttö. Hieno ikkuna!

 • TaraSofia

  Näistä tyyleistä tyttömäinen miellyttää silmääni kaikista eniten. Tyyli on ihanan klassinen. Erityisesti ihastuin takkiin ja kenkiin. Tara Jarmon on hieno kauppa, mutta valitettavasti opiskelijan budjetille hieman hintava.

 • Aini

  Tyttömäisen tyylin hame iski heti ensimmäisestä kuvasta kympillä. Olen etsinyt beigen/kamelin väristä (työ)hametta ja nyt taisi sattua täydellinen yksilö vastaan! Eli jos lahjakortin voittaisin, niin kuvan hame olisi ainakin pakko hankkia. Näin tosin ehkä käy myös ilman lahjakorttia :D

 • Kirsi

  Tuo tyttömäinen look on kiva, tuollainen puuterimainen ”pastellisuus” ei ole yleensä mulle kaikkein iskevin, mutta nyt kyllä tykkään ja kengät on kivat-tuollaiset löytvät jo omastakin vaatekaapista, hameen kanssa en vain ole vielä osannut käyttää :)

 • Sarda

  Kaunein on minusta tyttömäinen tyyli. Rakastan tuon mallisia takkeja, ja tuollainen hame ei vaan voi olla vikatikki.

 • Kyllä poikatyttö on täysin mua. Takki ja kengät ovat sellaiset, mitkä voisivat löytyä kaapistani vaikka heti.

 • tiippa

  Tyttömäinen look on ihanin, koska haluan opetella käyttämään hameita ja tämä tyyli antaa ihanasti inspiraatiota!

 • irist

  tykkään eniten poikatyttölookista :) pidän yksinkertaisista mutta omaperäisistä leikkauksista ja poolokaulukselliset neuleet ovat paheeni eli tämä on kuin minulle tehty :)

 • SiniM

  Tyttömäinen kolahtaa kyllä isosti. Syksyn haaveena olisikin löytää täydellinen a-linjainen hame.

 • Ainomirjam

  Poikatyttö. Tunnen itseni jollain tavoin teennäiseksi tyttötyttö-lookeissa, joten rennommat asut uppoavat minuun. :)

 • Omppunen

  Kokeilevan pusero on aivan ihana. Poikamainenkin kiva, tyttömäinen liian tyttö… :)

  Kokonaisuutena paras siis keskimmäinen.

 • Audrey

  Tuo tyttömäinen asu on TÄYDELLINEN! Ihan kuin omasta vaatekaapistani – leveät helmat ja herrainkengät on se meikäläisen juttu :)

 • jassume

  poikatyttö tyyli ehdottomasti. Rento, mutta chic :)

 • norppu

  viimeisin poikatyttö on kyllä ehdottomasti eniten itseni näköinen ja siksi automaattisesti ajattelin sitä, mutta toisaalta tuossa keskimmäisessä on juuri sitä jotakin jännittävää jota välillä pukeutumiseeni kaipaisin! ainakin neule on syötävän ihana. tara on juuri sellainen merkki jota aina käyn hypistelemässä, mutta harvoin raaskin ostaa!

 • BabyBlueBird

  Poikatyttö; ihana oranssi neule ja rennot farkut toimivat täydellisesti yhteen! Kipparitakki ja herrainkengät löytyvät myös omalta toivelistaltani.

 • Laurraa

  Aivan
  ihanat stailaukset, sopivat mahtavasti yhteen vaikka keskenään eri
  tyylejä edustavatkin! Oma suosikkini on varmaankin poikatyttö, jonka
  voisin itsekin pukea :) Skarpin, hyvin leikatun villakangastakin ja
  farkkujen yhdistelmä kiehtoo ja rento neule sopii kokonaisuuteen hyvin.

 • venliss

  Tara Jarmon tekee niin kauniita vaatteita! Voisin ottaa itselleni jokaisen näyteikkunan asuista, mutta tällä hetkellä on sen verran kokeileva fiilis, että keskimmäinen tyyli kolahti eniten :)

 • Irkku O.

  Tyttömäinen puhuttelee eniten. Se on suloinen ja leikkisä, ja matalat, melkeinpä ronskit kengät tuovat siihen kivaa särmää.

 • Lisbetti

  Tyttömäinen on minulle mieluisin, sillä siinä on aivan täydellinen hame syksyyn ja miksei myös talveen.

 • Sweety Pie

  Näyteikkuna kokonaisuudessaan toimii vallan hyvin, kun värimaailmat sopeutuvat hyvin yhteen. Kuitenkin suosikkini on tyttömäinen kokonaisuus ja poikamainen on myös eritttäin toimiva. Mutta en erityisemmin pitänyt kokeilevasta. Mielestäni siinä oli jokin mikä häiritsi silmääni. Se voi olla että vaatteet toimisivat muuten keskenään, mutteivat mallinuken päällä ihan yhtä hyvin? Mutta niin kuin sanoin kokonaisuudessaan erittäin onnistunut! :)

 • helmi79

  Kivalta näyttää! Näyteikkunan somistaminen on varmasti innostava juttu! Omassa vaatekaapissa on vuodesta toiseen kestävä klassinen Tara Jarmonin villakangastakki.

 • mhs

  Stailauksista kolahtaa eniten poikamainen, eli kolmas tyyli. Ehkä sen takia, että voisin helposti kuvitella sen sopivan itsellenikin.

 • Ullanlinnassa

  Hitusen leikkisä ja sopivan klassinen, tyttömäinen.

 • saaraws

  Kiva idea tuoda näyteikkunaan erilaisia tyylejä ja mielestäni olet onnistunut tehtävässä todella kivasti! :) Itse kallistuisin eniten tuom tyttömäisen asun puoleen vaikka nuo kaksi muutakin sisältävät kivoja juttuja :>

 • Kaisuli

  Tuo poikatyttö-look on ehdottomasti eniten tyyliäni, tosin kauniita vaatteita muillakin mallinukeilla on päällään. Vaatemerkkiin en ole koskaan tutustunut, mutta pitääpä seuraavan kerran tilaisuuden tullen mennä vaatteita hypistelemään.

 • Brownie

  Mielettömän kauniin näyteikkunan olet tehnyt. Pidän ideasta,että olet laittanut erilaiset kokonaisuudet! Huippu olet!! :) Kuitenkin suosikkini noista on ehdottomasti poikatyttö!

 • Iirisi

  Tyttömäinen ! Vaikka itse joudun käyttämään enemmän urheiluvaatteita toivoisin vapaapäivinäni osaavani pukeutua noin ! Ihanan sievä :) pidän myös paljon kokeilevan tyylin neuleesta ja kaulaliinasta !

 • cata

  Tykkään eniten tuosta tyttömäisestä tyylistä -kaunis, naisellinen asu kivoilla yksityiskohdilla :)

 • Tyttömäinen on kyllä eniten näistä tyyliäni, mutta tuo kolmas poikamainen… voi että kun tuo takki on niin ihana että täytyy mennä sillä ! :D

  -Maria

 • pipsa-

  Ooh, tämä olisi täydellinen synttärilahja! Tyttömäinen on tyyleistä ehdottomasti eniten itseni näköinen.

 • Saakku

  Poikatyttö-look koska se vaikuttaa kaikista käytännöllisemmältä. Oranssi piristää kivasti! :)

 • Tkkäsin nyt eniten tyttömäisestä tyylistä, tosin oma tyylini on poikatyttö yhdistettynä naisellisiin elementteihin kuten korkokenkiin, punaisiin huuliin ja pitkiin kynsiin, eli ei ehkä sittenkään niin poikatyttö… Tuossa tyttömäisessä tyylissä on sellaista kepeyttä ja iloa, että se vetoaa noista tyyleistä tällä hetkellä eniten.

  Sähköpostiosoitteeni löytyy omasta kohdastaan (tai blogini etusivulta, jos se ei jsotain syystä sinulle näkyisi).

 • miida

  tuo poikatyttö -tyyli on eniten mieleen ja lähimpänä sitä omaa tyyliäni :)

 • LauraV

  Poikatyttö-look on hyvin lähellä omaa arkityyliäni. Jos en suhaisi arkisin käytännöllisesti pukeutuneena kiireessä paikasta toiseen, valikoisin tyttömäisen söpön tyylin :)

 • Auliii

  Poikamainen on eniten mua! Oranssi poolo näyttää halittavalta. Havahduin käärittyjen boyfriend-farkkujen hienouteen tänä kesänä, eikä kyllästytä vieläkään. Käyttäisin lahjakortin tuohon samaiseen takkiin, koska se pelastaisi monelta vaatekriisiltä tänä syksynä. Itsekin Ranskassa muinoin asuneena Tara Jarmon on tuttu ja tykätty merkki :)

 • miiiu

  Oi mitä kauniita vaatteita! Tyttömäinen on eniten minun makuuni.

 • JuliaJuliska

  Hei aivan ihania! Poikatyttö-meininki on suosikki. Koska rakastan oranssia ja juuri tuollaisen takin haluaisin. Pitääkin käydä tsiigamassa toi liike.

 • ElinaS

  Menee hieman asian vierestä, mutta mistä sinun kakkoskuvan kaunis villapaitasi on ostettu? Se näyttää kaikkein kauneimmalta!

 • miian

  Poikatyttö on paras ja näyttää syysaikaan sopivan lämpimältä ja huolettomalta. Oranssi on uusi musta!! Miia :)

 • Koo

  Tykkään ehkä eniten tuosta tyttömäisestä tyylistä, mutta mikäli pukisin jonkun noista oikeasti päälleni niin menen aikalailla takuuseen että se olisi tuo poikatyttö-look. Toinen on ehkä vähän liian hempeä kuitenkin :)

 • Koo

  niin ja sähköpostiosoitteena toimii laura.kitinoja@gmail.com

 • Marsa

  Kyllä kokeilevan tyylin neule ja muhkea kaulahuivi yhdistettynä löysiin housuihin on aivan suloinen yhdistelmä!

 • Fiida

  Tuo poikatyttö-look iskee eniten. Ihanan näköisiä vaatteita!

 • Sra

  Hauska idea! Tää oli siinä hauska postaus myös siksi, että itse oon keskittynyt ihailemaan ja ehkä myös huomioinut noita merkin naisellisempia vaatteita. Oli kiva nähdä tutusta merkistä myös uusia puolia.
  Tästä huolimatta valitsisin noista silti sen tyttömäisen, paidan koristelut ratkaisivat :)

 • janskuuu

  Minun lempparini on tuo kokeileva asu. Minusta sekä tuo paita että nuo housut ovat aivan ihanat! Voisin pistää asun tuollaisenaan päälleni.

 • heta

  Kaikki näyttävät ihanilta! Poikatyttön tyyli sopisi parhaiten minun tyylini kanssa yhteen, tarpeeksi tyttömäinen ja rento.

 • Blue Peony

  Tyttömäinen on minun makuuni – se vain on kuin suoraan Pariisin kaduilta!

 • Stellis

  Kyllä se on toi tyttömäinen tyyli, joka tällä hetkellä kolahtaa. Yleensä pukeudun melko poikamaisesti tai ”tavallisesti” ilman sen kummempia miettimättä, mutta jos voisikin ja uskaltaisi joku päivä räväyttää ja pukeutua hieman enemmän tyttömäisesti. Se olisi syksyn piristysmomentti :)

 • RiinaT.

  Oli vaikea valita kolmesta, mutta kyllä tyttömäinen vie voiton. Se on asu, jonka voisin ajatella itsellenikin päälle. Aivan ihana!

 • TT

  Silmääni miellyttää eniten tyttömäinen, mutta itse pukisin kuitenkin mieluiten ylleni poikamaisen: helppoja, toimivia vaatteita ja ihanan lämpimältä vaikuttava takki!

 • jnna

  Yllättäen toi tyttömäinen, vaikkei oma tyyli olekaan tuonne päinkään! Mutta ihana olisi joskus pukeutua noin!:)

 • Helmi*

  Ehdottomasti tyttömäinen! Kaikki toimii ja voisin kuvitella laittavani asun sellaisenaan päälle. Erityisesti tuo takki on aivan ihana, pitäisiköhän käydä kokeilemassa… Juuri tuon sävyistä takkia olen etsiskelyn pitkään.

 • LinaC

  Tyttömäinen <3 Kokonaisuus näyttää juuri minulta! Parhaat työ- ja juhlavaatteet löytyvät Tara Jarmonilta, nyt uuden työn alkaessa jotain uutta täytyy ehdottomasti hankkia.

 • Ninnukm

  Tyttömäisyys on vaatekaappini perusta, vaikka viileää poikatyttömäistä tyyliä kaukaa ihailenkin.

 • wry

  Tykkään tyttömäisen klassisesta ja viimeistellystä muotokielestä ja kokeilevan neulehuivista, mutta jos noista kolmesta tulisi valita yksi kokonaisuus, tuntisin oloni kotoisaksi tuossa poikatytön tyylissä. Pisteet herrainkengistä! :)

 • Laura__

  Tyttömäinen! Ihanan klassinen pienellä twistillä ja kauniit värit. Kokeilevan lookin kaulahuivin voisin myös kotiuttaa välittömästi. :)

 • Söpö tyttömäinen on ihanin :)

 • Nimimerkkini oli sisi Turun Tilda

 • pihka

  Poikatyttö (oikeanpuolimmainen) miellytti minun silmääni eniten :) Etsinnässä on nimittäin se täydellinen navy-sininen villakangastakki ja ensimmäisen kuvan kohdalla silmäni osuivat heti tähän oikeanpuolimmaiseen mallinukkeen.

 • Jenniii

  Tuo pusero onkin ihan uusi ja oli eilen ensimmäistä kertaa yllä. :) Olen aivan ihastunut! Se on Designers Remixin ja hankittu Kampin Companys-liikkeestä. :) Pitää esitellä se piakkoin kunnolla!

 • Tohtori S.

  Tyttömäinen kiinnostaa eniten, koska sen tyyliset ja malliset vaatteet pukevat parhaiten omaa kroppaa. Olen laadukkaiden ja klassisten vaatteiden ystävä, joten sinänsä mikä tahansa näistä kokonaisuuksista toimisi itselle. 

 • Ihana

  Upea stailaus! Lemppari on kyllä poikatyttö look ja erityisesti upea oranssi neule! Kolahtaa suoraan omaan tyyliin! Pitöä käydä ehdottomasti tsekkaamassa liikeen tarjonta:)

 • Katttttti

  Tyttömäinen on mun lemppari! Aivan ihana tuo takki! (:

 • lisamaar

  Pidän valtavasti jokaisesta kokonaisuudesta ja voisin pukeutua mihin tahansa niistä. Jos kuitenkin pitäisi päätyä vain yhteen tyyliin, niin kyllä tyttömäinen kokonaisuus olisi lähinnä minua.

 • KatriV

  Kaikki on ihania, mutta suosikkini on tyttömäinen – varmaankin siksi, että kokonaisuus sopisi itselleni parhaiten :-)

 • Tyttömäinen lookki kolahtaa eniten, koska olen mekkotyttöjä. ;)

 • Hilda

  Tyttömäinen tyyli on aivan ihana! Hame, pehmeät värisävyt ja pieni kimallus sopivat täydellisesti syksyyn!:) Olisi ihanaa opetella käyttämään enemmänkin hameita tai mekkoja.

 • Haukka

  Upeita staileja ja en olisi kyllä pelkät kuvat nähtyäni uskonut, minkä liikkeen vaatteista ne on rakennettu. Tara Jarmon on kyllä tuttu merkki minulle, mutta nyt se muuttui ensimmäistä kertaa kunnolla kiinnostavaksi. Jotenkin tekemäsi tyylit muuttivat merkin enemmän omaksi.
  Kaikissa tyyleissä on minua kiinnostavia elementtejä: tyttömäisen värimaailma ja hieno takki, kokeilevan siistit housut, poikatytön oranssin ja sinisen yhdistelmä.. Suosikikseni nousee kuitenkin kokeileva nimenomaan noiden housujen takia. Olen viime aikoina itse siirtynyt enemmän tiukoista housuista löysiin ja keskimmäinen mallinukke pönkittää tuota liikettä.
  Mielenkiintoiset, mutta ajattomat lookit kaikilla. Onnistunut stailaus sanoisin.

 • eleoa

  Tara Jarmonin vaatteissa tykkään eniten juuri siitä ranskalaisesta tyttömäisyydestä :) Senpä takia tuo tyttömäinen stailaus on eniten mieleeni, vaikka en niin välitä tuollaisista kimaltelevista koristeista niin kuin asun neuleessa. Erityisesti takki on todella kaunis! Myös poikatyttöasu on kiva, erityisesti takki ja värit!

 • peaceoflaura

  ehdottomasti keskimmäinen, ”kokeileva” tyyli ! ihanan rento ja samalla tyylikäs !

 • Ylva

  Kokeileva on upea! Punaa huuliin, laukku olalle et voila – c’est parfait.

 • marjapuuro

  Tyttömäinen tyyli miellyttää tällä kertaa eniten! Pehmeän ja linjakkaan näköinen on tuo hame erityisesti.

 • Jsm

  Tyttömäinen! Todella kaunis ja miellyttävä kokonaisuus. Jos voitto osuu kohdalle, käytän sen hameeseen.

 • Shoegalll

  Tosi upeita tyylejä nuo kaikki. Kun on pakko valita suosikki, valitsen tuon keskimmäisen eli kokeilevan tyylin. Pidän erityisesti housujen kauniista väristä ja voi nuo kengät!

 • Tuuli-Elina

  Poikatyttö on oma suosikkini. Voisin pukea koko kokonaisuuden ylleni päästä varpaisiin! Oranssi neule ja tumma takki tehostavat toisiaan. Asu on rento mutta tyylikäs ja vaikka nimi on poikatyttö, on se mielestäni naisellinen.

 • jjs

  Tyttömäinen on omaan silmään paras kokonaisuus, mutta voisin lainata kengät ja kaulahuivin kokeilevalta nukelta :)

 • puolikäytös

  Rennon poikatytön punainen neule on ihastuttava! Pukeutuisin itse mielelläni kyseisiin vaatteisiin, vaikka harteille heittetty takki tekisi tällaisestä lyhyestä tytöstä leveän näköisen ;D

 • Ninnini

  Tuo tyttömäinen on suosikkini. Olen etsinyt tuollaista hametta kissojen ja koirien kanssa pitkin kaupunkia (tulin äsken kotiin Stockan vaaterekkejä penkomasta), mutten ole vielä onnistunut löytämään täydellistä yksilöä. Bongasin myös eräästä toisesta blogista tämän merkin vaatteita, joten taidan seuraavaksi suunnata Taran tykö. Jospa tämä etsintä päättyisi ennen kuin pakkaskelit iskevät.

 • Miaable

  En ole itse yhtään tyttömäinen, mutta näistä kolmesta suosikkini on ehdottomasti tyttömäinen tyyli! Todella kauniit värit ja pehmeät materiaalit näyttävät ihanilta ja luulen että vaatteet myös tuntuvat ihanilta päällä :)

 • pömppä

  Eipä ole tullut usein liikuttua Tara Jarmonin liikkeen lähistöllä, joten en osaa yhtään sanoa, miltä näyteikkuna yleensä näyttää. Mutta oman silmään tuo sun näkemys näyttää oikein hyvältä :) Itselle toimii parhaiten tuo tyttömäinen tyyli, koska olen vasta viime aikoina löytänyt hameiden ja mekkojen ilosanoman. Niin helppoa! Hyvänä haastajana kyllä tuli toi poikatyttö-look, molemmat kelpaisi.

 • nipanapa

  Vaikea valita kun kaikki ovat niin ihania! Ehkä tyttömäinen ihastuttaa kuitenkin eniten, vaikka perinteisesti oonkin enemmän sellainen poikatyttö.

 • Jjjohanna

  Kaikkein kaunein on mielestäni tyttömäinen stailaus. Upeat värit näin syksyyn sointuen, ja tyylikäs aina kengänkärkiin saakka. :)

 • Elsis

  Hei, merkki on entuudestaan tuttu, ja monta kertaa Jarmoneita olen sovituskoppiinkin vienyt, mutta vielä ei ole natsannut kaikki palaset. Täytyy sanoa, että perinteistä houkuttelevammalta näyttää liikkeen ikkuna nyt.

  Suosikkini on tuo tyttömäinen look, joka tuo mielestäni esiin sen perinteisimmän Tara Jarmonin. Tuo pariisitartakki söpöine kauluksineen ja korkeavyötäröinen hame ovat minun makuuni. Muutkin lookit ovat tyylikkäitä, mutta en osaisi niitä ehkä itse käyttää. Siksi siis tyttömäisin.

  kellariloukko at gmail.com

 • Saaruli

  Tyttömäinen, ehdottomasti! Olen parin viime vuoden aikana kasvanut lököpöksyjä ikäni käyttäneestä renttutytöstä vannoutuneeksi mekko- ja hametytsyksi :) Tyttömäisen stailauksesi hame on suloinen!

 • Hanna O

  tyttömäinen on mun mieleen – huiman hienoja mahdollisuuksia saat :D värikästä syksyn jatkoa

 • NoraNonparell

  Ihania stailauksia! Näistä iskee eniten tuo tyttömäinen versio, vaikkakin kivoja ovat kaikki ja keskimmäisen mallinuken yllä olevan puseron ottaisin omakseni vaikka heti!

 • Vippe

  Tyttömäinen, kaunis ja käytännöllinen yhtä aikaa. Vaikka poikatyttökin on kiva!

 • pööpö

  Tyttömäinen look on minun suosikkini! Kengät ovat todella ihanat ja asu klassisen simppeli, muttei missään nimessä tylsä.

 • helmojen pauloissa

  Apua. Mä en tule pääsemään yli tuosta hameesta, joka on osa tyttömäistä kokonaisuutta. Palkkapussi varaudu, tulet laihtumaan, jos ei tässä arvonnassa onnetar suosi. Kaikki kokonaisuudet on kivoja. Hyvää työtä teit! Mutta hame vangitsi niin, että tyttömäinen tyyli karisti muut kaksi jo lähdössä taakseen.

 • TiiaE

  Ehdottomasti tyttömäinen! :)

 • KaisaN

  Ehdottomasti tuo tyttömäinen asu, ihana yhdistelmä! :) Olen juuri keskellä rankkaa eroprosessia ja kunhan tästä selvitään, pieni ripaus pariisitarta ei varmasti olisi pahitteeksi. Juuri tuollainen yhdistelmä sopisi uuteen, uljaampaan elämään.

 • Lukija

  Näistä kokonaisuuksista miellyttää sekä tyttömäinen että poikatyttö, mutta ehkä tyttömäinen on kuitenkin himpun verran enemmän näistä silti mieleen jo pelkästään värimaailmansa mutta myös muotokielensä ansiosta. Jotenkin hurmaavan lämpöinen ja syksyisen ruskea asukokonaisuus. Ja tuo hamonen on aivan superkaunis!

 • Martta123

  Ehdottomasti näistä kolmesta tyttömäinen tyyli. Ei kyllä ollenkaan ominta tyyliäni ja hame ehkä hitusen omaan makuun liian lyhyt, mutta näistä kolmesta paras. Tyttömäisen tyylin takki on todella kiva!

 • bandilla

  kaikissa asuissa on tosi kivoja elementtejä.
  Itseäni kiehtoi tuo tyttömäinen tyyli jostain kumman syystä.
  Ei nimittäi ole omaa tyyliäni ollenkaan. Mutta varmastikkin osoitus siittä, että olet stailannut nuket tosi hyvin. Valitsisin kuitenki itselleni tuon poikatyttö asun.

 • Katarrrr

  Kaikki lookit on tosi kivoja, mutta tuo poikatyttö passaa parhaiten omaan tyyliin. Ja tuo oranssi neule on ihan jumalaisen kaunis! :)

 • Vierailija

  Kaikki ovat upeita, mutta kyllä tuo tyttömäinen sulatti sydämeni täysin!

 • Jessii

  Olipa vaikea valita tyttömäisen ja poikatytön väliltä. Molemmissa on hyvää. Haluaisin itse pukeutua tyttömäiseen tyyliin, mutta usein se taitaa olla enemmän poikatytön tyyliä. Neuletta, farkkua ja villakangastakkia.

 • Isla

  Vaikea valinta! Kallistun ehkä kuitenkin tyttömäiseen, söpöys ja klassisuus vetoavat juuri nyt.

 • saj

  Tyttömäinen tyyli on eniten mua, joten se. Muutkin tyylit on kyllä kivoja noin tyyleinä, mutta itse en oikein osaisi niihin pukeutua.

 • J-A

  Tyttömäinen on ehdoton suosikkini! :) Kaunis, klassinen ja tyylikäs kokonaisuus. Haen vaatteilta hyvää laatua ja klassisia linjoja. Asukokonaisuus olisi nappivalinta, niin business-tapaamisiin kuin iltatilaisuuksiinkin, joissa voisi tuntea olevan huoliteltu pariisitar.

 • Ruohosipuli

  Joo kyllä muhunkin toi tyttömäinen tyyli iskee eniten! :) Ihana, elegantti kokonaisuus!

 • MarianneM

  Poikatyttö, varmaankin sen käytännöllisyyden vuoksi. Tuo kokeileva tyylikin inspiroi kovasti!

 • AnuKOo

  Tuo oikeanpuolimmainen rento farkkuhousuasu olisi täydellinen syksyisille, hieman flirttaileville deiteille :)

 • katja.t

  Tyttömäinen on suosikkini, sillä haluaisin oppia käyttämään enemmän hameita. Jotenkin tulee aina laitettua jalkaan ne iänikuiset farkut. :)

 • RM

  Keskimmäinen! On hieno.

 • Naniii

  Ehdottomasti tyttömäinen! Juuri sellaista klassista tyyliä, jota rakastan. Varsinkin tuo hame mielyttää silmääni niin paljon, että voisin sen jopa hankkia. :)

 • -anna

  Tyttömäinen stailaus on ihana, tuo hame erityisesti viehättää.

 • Heissansaa

  Ihastuin tuohon tyttömäiseen asuun. Hame on tosi söpö ja värimaailmaltaan neutraali, johon olisi helppo yhdistää mitä vaan.

 • Tyttömäinen miellyttää myös väreiltään.

 • Eku

  Tyttömäinen tyyli on ihana! En yleensä viihdy hameissa, mutta tuollainen hame asu on juuri täydellinen sekoitus arkisuutta ja yllättävyyttä. <3

 • allisa

  Tyttömäinen on aivan ihana! Juuri oikeanmallinen hame, ihana takki.. ja paita.. ja kengät.. eli oikeastaan aivan kaikki :).

 • ezzie

  Kokeileva tyyli on suosikkini! Viehättävä ja raikas kokonaisuus, väreiltään ja materiaaleiltaan.

 • Itse pukeutuisin poikatytöksi, mutta on pakko vastata tyttömäinen ihan tuon jumalaisen kauniin hameen takia!

 • GraceKelly

  Poikatyttö – tuo iso takki, kengät, rennot ja käärityt farkut sekä tehosteväri punainen ovat yhdessä ihanan rento mutta silti huoliteltu kokonaisuus!

 • Indra

  Tyttömäinen stailaus on suosikkini! Se on aivan upea, ja voisin vetäistä asun päälleni vaikka heti. Etenkin tuo takki on ihanan värinen ja mallinen, juuri sellainen, millaista olen etsnytkin!

 • Annisa

  Tyttömäinen tyyli on ihastuttava! Ja minulle ”uutta”! Olen päättänyt että ainaisen poikamaispainotteisen pukeutumiseni sijaan alan suosimaan tyttömäisempää tyyliä. Jännää! Olen myös päättänyt että mustaa pyrin vähentämään ja lisäämään värien käyttöä. Vau!

 • Maji

  Ehdottomasti tyttömäinen tyyli! Tara Jarmon on parhaimmillaan hyvin istuvien mekkojen suunnittelussa, sellaisten joissa vieläpä on joku pieni piristävä juju :)

 • Riku

  Ensiksi täytyy sanoa, että itselle ei olisi vaatteet menossa, mutta heti kuin näin kuvan näyteikkunasta silmiini osui tyttömäisen look ja jotenkin siitä tuli heti äiti mieleen. Pehmeät linjat, neutraalit värit ja pientä blinblingiä puseron timanteilla viimeistelevät lookin. Vaikka äitini on jo hiukan lähempänä tuota rouvas ikää kuin tyttömäistä niin uskon, että tuolta löytyisi hänen tyyliin sopivia vaatteita

 • Nappi

  Suosikkini on ehdottomasti tyttömäinen tyyli, värimaailma, kengät ja hame aivan ihania tässä asussa!

 • Rakastan Tara Jarmonia :D Ihanin on tyttömäinen tyyli: etenkin tuo hame on niin tyyliäni ja nuo ruskean eri sävyt sopivat ihanasti syksyyn :)

 • krisu

  Oma tyylini on kokeilevan ja poikatytön välimaastossa. Vaikka mielestäni stailattu ei ihan tomboylta näytäkään. :) Kokeileva olisi ehdottomasti asu, jonka voisin pukea päälleni. Vielä kun housut vaihtuisivat räätälöytyihin sortseihin!

 • Nalletar

  Tyttömäinen tyyli on ihanan klassinen ja herkkä!

 • siusau

  Tyttömäinen! Täydellinen hame ja kokonaisuus!!

 • Tyttömäinen on lempparini sillä tuo hame on vaan niin upea ja sointuu hyvin takin ja topin(?) kanssa. Raaaaakastan tuota hametta

 • patentti

  Kokeileva! Ihan siksi että pidän tyylin housuista vaikka ne eivät (ehkä) itselleni niin hyvin sopisikaan. Olen joskus aiemmin törmännyt Tara Jarmoniin mutta pitäisi tosiaan tutustua tarkemmin merkkiin.

   

  patentti @ hellokitty.com

 • Maija

  Tyttömäinen stailaus on näistä kyllä ehkä eniten itseni näköinen, molemmat muutkin toki tyylikkäitä ja kauniita. Ekassa voisin kuvitella päälleni kaikki vaatteet joko erikseen tai yhtä aikaa :)

 • Hyvältä näyttää, varsinkin tuo upea vaaleanruskeahame, rakastuin! :D

 • Poikamainen on eniten omaa tyyliäni, joten se valikoituu lemppariksi! Tyttömäinen stailaus on kyllä myös ihana, tosin itse en osaisi kyseistä asua käyttää :)

 • ainooo

  Pidän kaikista!! Valinta on super vaikea, mutta lemppariksi valikoitui kuitenkin eniten omannäköisin, eli tyttömäinen! Vaikuttaa ihanalta kaupalta, toivottavasti voittaisin tuon lahjakortin, paitsi että veikkaan että kauppaan tulee poikettua ilman lahjakorttejakin.. :D

 • MA

  Vau, mikä ikkuna! Tyttömäinen upposi hieman tavallisesta poiketen. Johtunee varmasti tuosta ihanasta hameesta!

 • katinen

  Tyttömäinen tyyli miellyttää minua. Mulle tulee tosta asusta mieleen ihastuttavat tyttökirjat elegantilla twistillä!

 • Elinasofia

  Kokeileva. Kuvittelisin pitäväni eniten klassisesta tyttömäisestä tyylistä, mutta jostain syystä tuo kokeileva toimii. Tuollaisissa housuissa tämä hyhmäinen Itä-Suomikin voisi tuntua vähän enemmän Pariisilta!

 • kilvia

  Olen pukeutumiseltani sellainen jätkä, etten yllätä itseäni yhtään, kun suosikiksi nousi vaihtoehto numero 3. Valintaan vaikutti ehdottomasti myös oranssin kaunis sävy sekä upea takki.

 • Miltsi

  Kyllä se on tuo tyttömäinen. Upean värinen hame ja pusero yksityiskohtineen näyttävät vain niin täydellisiltä! <3 jos onni potkaisisi niin voisin mielelläni kotiuttaa juuri kyseinen asukokonaisuuden, hyvää työtä ;)

 • Rismi

  Pidän eniten tuosta kolmannesta kokonaisuudesta (poikatyttö). Se on sopivan yksinkertainen, mutta tuo oranssinpunainen neule tuo siihen sitä jotakin. Inspiroi itseäni siinä määrin, että ehkä seuraavalla kerralla neuleostoksilla ollessani voisin valita väriksi jonkun muun kuin tummansinisen tai harmaan. ;)

 • Roope

  Poikatyttö on minun mieleeni. Kaunis oranssi neule ja rento meininki.

 • ainoko

  Tykkään tuosta kokeilevasta asusta. Oma tyyli on eniten tuota tyttömäistä, mutta tuo asu näytti vain tosi hyvältä! Todella onnistunut näyteikkuna :)

 • SiniSu

  Pakko sanoa, että tyttömäinen houkuttaa eniten. Siltä ainakin haluaisin näyttää, vaikka pakko myöntää että välillä näytänkin pojalta, spurgulta tai mummolta..

 • msschili

  Tyttömäinen miellyttää ja kiehtoo eniten. Oma lookki on tällä hetkellä muunnosvaiheessa ja matkalla juurikin tuohon suuntaan. Värimaailmaltaan maanläheisin. Tosin yhdistäisin varmaankin saappaat enkä kävelykengät. :)

 • Riikkasay

  Tyttömäinen olisi eniten omaa tyyliäni. Hame on aivan ihana! Pitääkin pistäytyä putiikissa joskus.

 • Riia

  Voi vitsi, oon katsellut tara jarmonin näyteikkunaa jo pari vuotta aina lounastauolla siitä ohi pyyhältäessäni ja varsinkin merkin mekot ovat ihastuttaneet joka kerta! Näistä suosikiksi nousi kuitenkin poikatytön tyyli. Takki on nimittäin aivan ihana!

 • Noors

  Ah, rakastan Tara Jarmon -vaatteita! Olisin kuvitellut, että tyttömäinen tyyli ilman muuta vetoaisi minuun. Kuitenkin valitsen näistä keskimmäisen kokeilevan stailauksen. Asu yhdistää minusta ihanasti klassisen mutta persoonallisen tyylin.

 • Annasam

  Tuo tyttömäinen hametyyli iski minuun. Voisin kuvitella tuollaisen asun päälleni toimistolle.
  Oikein onnistunut stailaus :)

 • Elina

  Ihana kisa! Ja tosi kauniisti olet laittanut tuon näyteikkunan! :)

  Tykkään myös kaikista vaihtoehdoista, mutta kallistuisin ehkä tuohon ensimmäiseen vasemmanpuoleiseen asuun. Siinä on ajatonta eleganssia ja kiva twisti noi kengät!

 • linduska

  Valloittava tyttömäinen tyyli vie tällä kertaa voiton! Kokonaisuus on väreineen vain todella istuva. Vaikka kaksi muuta asukokonaisuutta tosin ovat omalla tavallaan viehättäviä! :)

 • tiit

  Keskimmäinen eli kokeileva on todella kivan näköinen!

 • Ee_

  Tykkäsin kovasti tyttömäisestä, mutta ehkä kuitenkin vielä enemmän poikatyttö-lookista (ja ehkä eniten omaa tyyliäni) :-) Kaikki muuten kyllä onnistuneita asukokonaisuuksia!

 • AnnuT

  Tyttömäinen tyyli hurmasi heti! Ihastuin heti puseron koristeisiin ja koko kokonaisuus on todella kaunis ja klassinen pienellä tvistillä :)

 • Petraaaaaaaaaaaaaaa

  Eniten innostuin tyttömäisestä asusta, jotenkin vastaa eniten omaa tyyliäni ja etenkin tuo hame on todella kaunis :)

 • Emilia M

  Tyttömäinen on noista ihanin ja niin on Tarakin, olen merkin upeita, tyylikkäitä ja laadukkaita vaatteita kyllä ennenkin hurjasti ihastellut!

 • MadamWhite

  Tyttömäinen iskee! Tuo hame on juste sellainen, mitä olenkin vähän etsinyt ja takki ihanan ajaton. Tuota paitaakin tekisi mieli päästä hypistelemään! Ihana, vaikka toi poikatyttömainennkin vähän vetää puoleensa.

 • Pikkuinen Myy

  Ihana tyttömäinen. Laatu näkyy jokaisessa vaattessa, upea kokonaisuus.

 • Hmm H

  Tuo keskimmäinen tyyli on paras, koska se on kokonaisuutena selkeästi modernein (retrohenkisistä housuista huolimatta). Tuo neuleen helman pituus ja kuosi, ah! Diggaan!

 • PäiviS

  Tyttömäinen, sopii omaan tyyliin:) Hienot stailaukset!

 • JasminR

  Ehdottomasti tuo poikatyttölook, itsekin normaalisti pukeudut melko poikatyttömäisesi, vaikkakaan ihan noin siistiä asua tuskin mun vaatekaapissa lojuvista rytkyistä saisi. ;)

 • SaR

  Tyttömäinen iski ja lujaaaaaaa!!!!!! Toivottavasti arpaonni suosii, koska muuten tuo mekko tulee verottamaan äitiyspäivärahan puolelta :D Tara Jarmon on minulle täysin uusi merkki, pitää tutustua tuohon lisää!

 • Titti

  Kauniita nuo kaikki tyylit! Itseäni kuitenkin miellyttää eniten kokeileva look. Ihanat leveälahkeiset, korkeavyötäröiset housut yhdistettynä kauniiseen ja melko graafiseen yläosaan sekä kaulaliinaan on tyylikäs ja raikas yhdistelmä. Paidan ja kaulaliinan kauniit pintastruktuurit tuovat vielä lisäsäväyksen tyyliin. Ah, ihana on ja lisäksi vielä minun näköiseni kokonaisuus.

 • Todella kivan näköisiä asukokonaisuuksia kaikki, mutta valitsen ykkössuosikikseni tyttömäisen lookin. Se vastaa eniten ”henkistä asumaailmaani”, todellisuus on useimmiten varsin erilainen : )

 • Tua

  Ah, tuo tyttömäinen tyyli on niin valloittava! Nuorempana olin täysin poikatyttö ja suuri osa vaatteistani olikin alunperin isoveljeni kaapista… Nykyään taas mikään ei ihastuta niinkuin ”dimangit” ja vekkihameet!

 • Toulouse

  Äh, vaikea valinta, mutta yllätin itseni jumimassa tuon poikatyttö-tyylin kohdalla. Ihan niin kuin saaristossa vietetyn pitkän kesän jälkeen olisi yhtenä päivänä tullutkin koleus ja viileä tuuli ja tarve pukeutua lämpimämmin, sulkea kesäkodin ovi ja purjehtia harmaassa, talvea enteilevässä maisemassa takaisin kaupunkiin, jatkamaan keskenjäänyttä kirjaa kantakahvilan upottavaan nojatuoliin. Onnistunut näyteikkuna!

 • Myyy

  Eniten omaan tyyliin istuisi tyttömäisen nuken vaatteet. Hame on ihanan mallinen ja tykkään paidan yksityiskohdista.

 • saaras

  Poikatytön asu menisi päälleni sellaisenaan, kokeilevalta kokeilisin tuota paitaa!

 • tyttötuollainen

  En tiedä mikä minuun on mennyt, mutta noista poikamainen tyyli näyttää parhaalta. Yleensä pidän tyttömäisitä vaatteista. Kaikki tuollaiset ranskalaisihenkiset vaatteet ovat juuri minua, klassisia ja tyylikkäitä.

 • Emilija

  Poikatyttö! Simppeliä ja tyylikästä :)

 • Kaikissa on kivoja elementtejä. Poikatyttö taitaa silti resonoida eniten. Simppeli, käytännöllinen ja tyylikäs!

 • maarett

  Poikatyttö on ihan minun näköiseni look! Erityisesti miellyttää asun klassiset väriyhdistelmät ja ronski siluetti.

 • riina p

  ehdottomasti suloisen tyttömäinen! Olen kulkenut pitkän matkan farkut-huppari-ei meikkiä poikatyttöloookista naiseksi joka ei lähde kotoa ilma huulipunaa ja helmoja. en kuitenkaan halua olla ällö söpö tai rouvamainen vaan rennon chick. vaikuttaa lupaavalta.
  rsmpur@utu.fi

 • Hejdi

  Tyttömäinen tyyli on suosikkini. Tuo hame on täydellinen ja syystakinkin haluaisin omakseni.

 • Mium

  Tyttömäinen tyyli on eniten mieleeni. Elegantti kokonaisuus.

 • lindahertta

  Tuo tyttömäinen asu kyllä vetoaa eniten. Etenkin näin syksyllä on pakko ottaa ilo irti kaikista hamepäivistä ja asun hame näyttää juuri siltä, ettei sitä paljon Helsingin tuulet hetkauta. Olin vuosikausia farkkumimmi, mutta kun muutin tänne etelän lämpöön, tajusin hameiden ja sukkahousujen ihanuuden. En ehkä ole luonteeltani sellainen, joka yleensä tyttömäiseksi mielletään (siinäkään ei ole mitään järkeä, samoja luonteenpiirteitähän meissä kaikissa on), mutta vaatetuksessani kyllä suosin tyttömäistä ja hentoa otetta.

 • Priska

  Tyttömäinen on suosikkini, ihana!

 • detta

  Rento poikatyttö-look iski heti! Sopii tyyliini ja on juuri sellainen, missä viihtyisin. Ja oranssi paita olisi ihana syksyn piristys:)

 • SallaH

  Tyttömäinen, vaikka helman pituus=lyhyys hieman arveluttaa rimpulajalkojen kanssa. Silti, tuo harmooninen beige, takki ja hameen laskokset vetoavat, joten paras on tuo tyttömäinen :) Ihanaa saada vinkkejä näistä hintatasoltaan keskikaartin liikkeistä ja merkeistä, kiitokset!

 • Lin

  Oh la la, miten upeita asuja! Tara Jarmonin vaatteet ovat aina niin tyylikkäitä ja huokuvat laatua. Ehdottomasti lempivaatemerkkini! Itse valitsisin tyttömäisen asun. Se päällä olisi helppo kuvitella kävelevänsä pitkin Pariisin katuja ja siemailevansa kahvia suloisissa kahviloissa.

 • MariaY

  Lempparini on tyttömäinen :)

 • Inkaliina

  Osallistun ilomielin kisaan! Kaikki tyylit miellyttävät omalla tavallaan. Voisinkin sanoa oman tyylini olevan yhdistelmä näitä kolmea. Ykköseksi kiri kuitenkin tällä kertaa poikatyttö, itsellenikin hieman yllättäen. Näin syksyllä sisäinen minimalistini valtaa alaa vaatevalinnoissa, ja mutkattomuus on valttia. Oranssinpunaisen ja tummansinisen yhdistelmä, paidan leikkaus ja lämpimän näköinen takki houkuttavat ja koukuttavat. Olenkin ihastellut Tara Jarmonin ikkunaa, mutten koskaan uskaltautunut sisään. Nyt aion raottaa ovea – toivottavasti lahjakortti kainalossani! ;)

 • AnnRose

  Kaikki kolme stailausta viehättävät omalla tavallaan. Ehkä kokonaisuutena eniten kuitenkin tuo söpö ja raikas, tyylikkäästi tyttömäinen asu.

 • Essi K

  Tyttömäinen tyyli miellyttää eniten ja mielestäni tuo tyyli on juuri sitä parasta Tara Jarmonia :)

 • Siiri E.

  Tyttömäinen tyyli olisi eniten minua, ihanan hempeää :)

 • SaraK

  Tyttömäinen miellyttää eniten! Merkin mekot ja hameet ovat muutenkin suosikkejani. (Asun turussa ja oli niin surullista kun meidän paikkakunnalta lopetti merkkiä myyvä kauppa…)

 • Ransu

  Tara Jarmonin tyyli on ihana! Samoin tuo tyttömäinen stailaus, joka on suosikkini.

 • lottakatariina

  Tyttömäinen asu saa mussa aikaan mielettömät pariisilaisvibat! :)

 • -Sophie-

  Tykkään eniten tyttömäisestä lookista! Lähinnä omaa tyyliä. :)

 • aaaaaakooooo

  Suosikkini on ehdottomasti TYTTÖMÄINEN,
  koska se on juuri sellainen, minkä voisin vetäistä päälleni tuollaisenaan.
  Aivan ihana, kiitos inspiraatiosta, nyt täytynee kasailla jotain vastaavaa oman vaatekaapin sisällöstä.. :)

 • Tyttömäinen kokonaisuus miellyttää minun silmääni eniten. Hameen malli on todella kaunis samoin kuin puseron kaula-aukon yksityiskohdat. Lisäksi nuo kengät ovat aivan ihanat!

 • nez

  Tyttömäinen! Hameessa on ihana leikkaus :)

 • Lin_neaH

  Tyttömäinen tyyli on mielestäni ihanin; olen klassisen kauniiden vaatteiden joissa on jokin katseenvangitsa/juju suuri fani ja olenkin ihastellut Tara Jarmon vaatteita tyyliä jo pidempää, vaatekaapistakin löytyy pari heidän tuotettaan :)

 • Annisohvi

  Oletpa onnistunut kokoamaan syystyylin peruskulmakivet yhteen tuohon poikamaiseen lookkiin eli se siis suosikkini!
  Pakko kertoa vähän tarinaa oheen siitä, miten kyseiseen ranskattaren merkkiin aikoinani tutustuin. Olin opiskeluaikoinani töissä pienessä putiikissa joka möi Tara Jarmonia ja noilta ajoilta vaatekaappiini on tiensä löytänyt muutama huolella valittu ja tarkkaan harkittu vaatekappale. Sekä jakku että silkkipusero ovat kestäneet aikaa mielettömän hyvin ja tämä kertoneekin merkin klassisesta tyylistä joka ei vanhene ajan myötä! Ihanaa että kyseistä merkkiä saa nykyään myös Stockalta ja tietysti tuo oma putiikki on aivan ihana!

 • Whitebunny

  Paras on ehdottomasti tyttömäinen, jonka voisin panna päälleni sellaisenaan :) Vaikka tykkään Tara Jarmonin väreistä, on beige-musta-yhdistelmä klassinen ja tyylikäs. Väriä voi tuoda vaikka punainen huulipuna.

 • ellieetyyli

  Ihan mielettömän onnistunut stailaus! :) Oma lempparini on ehdottomasti tuo ”poikatyttö” jossa yhdistyy juurikin kaikki omat lempparijuttuni maskuliinisesta takista rentoihin farkkuihin ja herrainkenkiin. :)

 • mimmuu

  Tosi hyvän näköset asukokonaisuudet! Noilla kolmella asullahan vois elää jo monta päivää!.Lempparina ehottomasti noi siniset housut!

 • kinuskikala

  Ooooh tuo poikatyttö tyyli tuntuu kutsuvalta koska se tuntuu niin mukavalta ja helpolta.

 • riikkakatariina

  Olin jo kirjoittamassa kokeileva, mutta loppujen lopuksi poikamainen miellyttää eniten silmääni. Look on muutenkin eniten omaa tyyliäni muistuttava. Kengät oli aivan hurmaavat, ja takki juuri sellainen kuin on ollut etsinnässä!

 • Meri123

  Tyttömäinen tyyli näyttää parhaalta!
  mpihlajamaki at gmail piste com

 • -ninka-

  Poikatyttö. Tyylikäs, mutta käytännöllinen.

 • ingridxxxxxx

  ehkä sitten kuitenkin tuo tyttömäinen!!! kaikki on kyllä hyviä, terv.ingrid

 • Kaikki tyylit ovat kivoja, mutta eniten pidän kokeilevasta. Tyyli on noista kolmesta ehkä eniten minua. Rennot housut yhdistetty neuleen kanssa. Housut ovat kuitenkin tyylikkäät rentoudestaan huolimatta. Kaiken lisäksi neule on ihana!
  Toki joskus tekee mieli pukeutua tyttömäisesti ja vetää hame ylleen. Jolloin tuo tyttömäinen tyyli kolahtaisi.

 • Sinna

  Tyttömäinen on minun suosikkini, koska oma tyylini on vain niin tyttömäinen. Rakastan hameita ja mekkoja sekä kauniita yksityiskohtia. Asu oli kaikkea sitä ja vielä enemmän.

 • Sari///

  Hyvältä näyttää :) ehdottomasti poikatyttö on lemppari, koska voisin kuvitella koko asukokonaisuuden sellaisenaan päälleni.

 • Krissta

  Tyttömäinen, ihana kokonaisuus! Klassinen ja toisi arkeen ripauksen tyylikkyytä sekä sopisi nyt syksyyn mielestäni hyvin :) Omaan vaatekaappiin ei ole eksynyt Tara Jarmonin vaatteita, mutta nyt asian voisi korjata. Tykkään kovasti heidän vaatteista :)

 • TiinaMariN.

  Tyyleistä minua viehättää eniten poikatyttö-look. Upeat värit, tykkään! Sulla on hyvä maku:)

 • SuskiV.

  Pitkään mietin kokeilevan ja poikatytön välillä. Oikeastaan melkein kaikista tyyleistä jokin vaate on hyvin minua :D mutta, sanon että kokeileva! Sillä pukeutumisen pitää olla hauskaa.

 • Roberta

  Tyttömäinen tyyli miellytti eniten silmääni. :)

 • Kurre

  Tyttömäinen on paras! :)

 • eeva j.

  uusi tuttavuus! poikatyttö miellytti eniten omaa silmää. punainen paita kolahti vaikkei omin värini olekaan.

 • Isabellaa

  Tyttömäinen. Tyylin hame ja takki ovat niin omaa tyyliä lähellä, ettei kokonaisuutta voi olla rakastamatta. Yläosassakin on juuri sopivasti jotain ideaa, joka tekee tyylistä mielenkiintoisen. Näen mitä luultavammin unta tuosta takista. ;)

 • phocahispida

  Tyttömäinen, ovathan hameet ja mekot kurvikkaan, mutta kapeavyötäröisen ystäviä!

 • Iiris Marianne

  Tyttömäinen! Tenhoavaa suloisuutta päästä varpaisiin, sekä väreissä että malleissa, mutta eritoten tuo hame… Niin täydellinen malli, pakko saada.

 • Outis

  Näistä kolmesta lookista tyttömäinen olisi minulle mieluisin. Hame on nätti ja neuleessa kauniit yksityiskohdat!

 • Millllla

  Tyttömäinen tyyli miellyttää eniten. Olenkin nyt katsellut kaupoissa tuon tyylisiä vaaleita hameita. Tosin myös tuossa kokeilevassa asussa oleva neule on aivan upea!

 • kiiuli

  Mun tyyliä noista kolmesta lähiten liippaa tyttömäinen, joten se on suosikkini. Tuo kermanvaalea takki kruunaa kyllä asun ku asun! :)

 • Pauli

  Taistelen tuon tyttömaisen ja kokeilevan välimaastossa, joten taidan valita risteytyksen! Ikuisena hametyttönä tyttömäinen iskee alaosaltaan enemmän mutta paidan vaihtaisin tuohon mustavalkoiseen. :—-)) plus tyttömäisen kengät on ihanat!

 • kataa

  Ihana tyttömäinen tyyli! Rakastan klassisia ja laadukkaita vaatteita. Tuo hiekanvärinen takki on kirsikkana kakun päällä, aivan ihanan mallinen ja kruunaisi asun kuin asun :)

 • Hahana

  Vaikka olenkin aina pitänyt itseäni aika tyttömäisenä, tuo poikatyttö kolahtaa eniten! Ihanan kirkkaat värit ja kontrastit, ja erityisesti nuo herrainkengät, joita olen kuolannut ihan liian pitkään tekemättä asialle mitään. :D

 • CaritaHoo

  Tyttömäinen tyyli ihastutti! Se on klassinen ja siisti, muttei tylsä. Tuollaisen asukokonaisuuden haluaisin nähdä omassa vaatekaapissani, erityisesti värimaailma on kaunis :)

 • SaaraS

  Ehdotin suosikkini on tuo tyttömäinen, todella sulkku! :) mutta ei kuitenkaan mikään kermakakku överi, söpöö!! :)

 • Dina__

  Tyttömäinen tyyli on ehdottomasti mieluisin! Laittaisin tuon hameen ja paidan päälleni koska vaan. Asu miellyttää silmää ja plussaa timanteista paidassa.

 • Pariisin Varpunen

  Ehdoton suosikkini on tuo keskimmäinen ”kokeileva”, sen tyylinen haluaisin useammin olla, vaikka melkein aina olenkin tuo oikeanpuoleinen ”poikatyttö”. Hienoja komboja!

 • Johis

  Tyttömäinen tyyli miellyttää eniten! Hameen malli ja materiaali yhdessä luovat suloisen kokonaisuuden ja neuleen kaula-aukon koristelut tekevät siitä ihanan hienostuneen ja mielenkiintoisen!

Related posts