3/10/13

Syyspäivän kukkaloistoa kotona

4 43 PA035513.JPG

Kävin tänään taas luottokukkakaupassani ostoksilla ja jotenkin tällaisena syksyisenä päivänä halusin kotiin jotakin ihanan kepeää, huoletonta ja raikasta. Niinpä väreiksi valikoitui valkoista ja vihreää neilikoiden, oksaneilikoiden ja morsiushunnun muodossa. :) Kysäisin siinä sivussa kukkakauppiaalta, josko hänellä olisi jotain roskiin menossa olevia nuupahtaneita kukkia, koska kaipasin yhtä valokuvausjuttua varten kuvausrekvisiitaksi sellaisia kukkia, joita voisin huoletta pätkiä ja napsia kukintoja irti. No kyllähän sieltä muutama resuisempi ja nuukahtanut yksilö löytyi, niin sain ne sitten kaupan päälle mukaani. Jotenkin ei tehnyt mieli heittää niitä roskiin kuvien ottamisen jälkeen, joten ajattelin, että kaipa nuo vielä maljakossa päivän tai pari kestävät katseita ja tuikkasin ne pariin kapeaan maljakkoon tuohon keittiön pöydälle. Kylläpä tuli piristävän näköinen asetelma roskakukista. :) Eli nyt saan taas muutaman päivän ajan nauttia kukkaloistosta sekä keittiössä että makuuhuoneessa. <3

PA035522.JPGPA035517.JPG PA035526.JPG PA035534.JPG PA035538.JPG PA035540.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Koti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Alice

    Tänään tossa kukkakaupan oven vieressä oli niitä pieniä kurpitsoja, melkein huokailin ihastuksesta :D en kyllä raaskinut ostaa ja mietin jo eilen kun näin niitä kannettavan kaupalle että olispa noi ihania. Löysit kyllä ihanat kukat, aika keväisen kepeät ja käyvätkin hyvin tuomaan lisää valoa sisälle :) Aika hauskaa että sun suosikkikukkakauppa on samassa korttelissa kuin missä asun!

  • annaandandyathome

    Kauniit on :) itse ostan usein kukkakaupasta erilaisia kukkia + jotakin vihreää ja jakelen ne kotona vasta maljakoihin, silloin näyttää kuin olisi ihan hirveästi kotona kukkia !

  • Kukat kyl on ihania! :D

  • Jenniii

    Tämä on kyllä hyvä vinkki! :) Ja muille vinkiksi myös se, että kannattaa nimenomaan hankkia tuollaisia kapeakaulaisia maljakoita, niin jo muutama kukka riittää tekemään kimpun!

Related posts