2/10/13

Wannabe Ballerinas -biisi

4 44 P5227288bw.jpg

Muutamat teistä ihastuivat jokin aika sitten esittelemäni Wannabe Ballerinas -videon taustalla soineeseen biisiin. Kyseessä oli siis Mikko Antikaisen ohjaama upea This is my office -pätkä, jossa päästiin kurkistelemaan Wannabe Ballerinasin takahuoneeseen ennen viime kevään näytöksiä. Biisin takana on tyyppi nimeltä Sami Väkevä ja moni jäi tuon edellisen postauksen kommenteissa kaipailemaan tarkempaa infoa tuosta ihanasta taustalla soineesta kappaleesta. Tuotantoyhtiö Überistä käytiin kommentoimassa, että biisi oli ihan varta vasten tehty tuohon WB-videoon, minkä jälkeen esitin rohkeasti toiveen, josko kappaleesta saisi tehtailtua ihan täysimittaisen version, koska kuulosti niin hyvältä. :D No tänään tuotantoyhtiöstä käytiin sitten samaisessa postauksessa raportoimassa, että toiveeni on kuultu ja nyt biisistä on tehty täyspitkä versio. Minä ja muut hyvän musiikin ystävät kiitämme, ja nautimme. Kiitos Über, Mikko ja Sami! :)

Tuosta alta pääsette kuuntelemaan biisin ja TÄÄLTÄ löytyy se video. Jos kuuntelulinkki alla ei toimi, biisin pääsee tsekkaamaan myös TÄÄLTÄ

Tags: , ,

Categorised in: Musiikki

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts