1/10/13

Ripaus syksyistä Pariisia Helsingissä

150 70 P9295564.JPG

Yhteistyö Galleria Esplanadin kanssa jatkuu ja tällä kertaa yhteistyöputiikki on Filippa K. :) Halusin tällä kertaa tehdä yhteistyön tiimoilta jotakin vähän erilaista, joten ryhdyin stailaushommiin perinteisen liike-esittelyn sijaan. Kävin nimittäin valkkailemassa liikkeestä omia suosikkijuttujani syksyn mallistosta kuvauslainaan, yhdistelin niitä jo omasta kaapistani löytyviin vaatteisiin ja nappasin muutamat asukuvat. Tai oikeammin kuvat nappasi ihana Luukku-blogista tuttu kollegani Wikke, joka muuten vilahtaa myös lokakuun Tyylihaukka-palstalla Trendissä! Meillä oli ihan huippukivaa ja takuuvarmasti teemme kuvaustreffit vielä toistekin. :)

P9295605.JPG

En olekaan ennen kokeillut tällaisia osittain lainavaatteilla tehtyjä asukuvia, mutta oikeastaan proggis oli aika hauska, joten saatanpa kokeilla tällaisia yhteistyömuotoja toistekin. Itse asiassa asuja syntyi kaksi, joten myöhemmin tällä viikolla pääsette näkemään vielä sen toisenkin! Mutta nyt ensin tämä ensimmäinen… Koska Filippa K on tunnettu melko klassisista vaatteista, tuumasin haluavani itsekin lähteä klassisella linjalla liikenteeseen – ja onnistuin sinä sivussa inspiroimaan itseänikin tämän asukokonaisuuden myötä. Simppeli mutta klassisen tyylikäs asu koostui Filippa K:n mustasta, vähän kipparimallisesta villakangastakista, mustavalkoraidallisesta neuleesta ja mustasta perus-nahkalaukusta (joka muuten malliltaan on aika samankaltainen kuin Samujin Tori-laukku). Omasta kaapista puolestaan olivat nuo boyfriend-farkut, joiden ajattelin tuovan muuten klassiseen asuun vähän särmää. Myös Acnen ihanat punaiset Star-nilkkurit ovat oman garderbin aarteita. :) 

P9295580.JPG

Mustavalkoraidat, kipparitakki ja punainen huulipuna toivat jotenkin heti mieleen ranskalaiset vibat ja hihittelimme, että kuvauspaikkanakin toimi Helsingin oma Tuileries’n puisto eli Hesperianpuisto. :D Melkein kuin Pariisissa siis, haha. Huuletkin maalasin punaisiksi pariisittaren tyyliin. Halusin pitää hiukset rennosti auki, mutta tukka meinasi lentää tuulen mukana koko ajan naamalle. Kaveri kommentoi tuota alla olevaa kuvaa tietämättä ranskalais-inspiraatiostamme mitään, että näyttää ihan Pariisilta. Taisimme siis onnistua?

Uskomatonta kyllä, mutta en omista entuudestaan oikeastaan yhtään varsinaista raitapaitaa ja nyt sain tästä asusta pienen pakkomielteen hankkia tuollainen klassinen raitaneule myös itselle. Ja niinhän siinä kävi, että kun kipitin palauttamaan kuvauslainoja liikkeeseen, ostin tuon ohuesta merinovillasta neulotun puseron omaksi. Saatattepa siis nähdä raita-tyyliä jatkossakin. Mitä muuten tykkäätte tällaisesta oikein klassisesta asusta? :) Entä kiinnostavatko tällaiset muistakin kuin oman kaapin antimista kootut stailausjutut? Ja tiedoksi siis, että kaikki nämä lainavaatteet ovat nyt tällä hetkellä liikkeessä myynnissä, jos johonkin juttuun oikein iskitte silmänne. :)

P9295597.JPG

Ja tottakai tähän yhteistyöhön kuuluu jälleen kilpailu! Yksi onnekas voittaa tällä kertaa hulppean 200 euron lahjakortin Filippa K:n liikkeeseen Galleria Esplanadiin. :) Kisa käydään tuttuun tapaan Galleria Esplanadin FB-sivulla eli käyhän osallistumassa lahjakortin arvontaan TÄÄLLÄ. Mikäli et ole Facebookin käyttäjä, voit osallistua kisaan myös tämän postauksen kommenttiosiossa seuraavasti: kerro mielipiteesi stailaamastani asusta sekä tutustu Filippa K:n syysmallistoon ja kerro, mitä lahjakortilla ostaisit, jos onni potkaisisi arvonnassa. :) Kisaan voi osallistua 8.10.2013 klo 24 asti ja muista jättää kilpailukommenttisi yhteyteen myös toimiva sähköpostiosoitteesi. Ja postausta sekä asua saa siis ilman muuta kommentoida ihan muutenkin, vaikka osallistuisikin kisaan FB:n puolella. :)

Lisäksi Filippa K:lta pyydettiin vinkkaamaan, että merkki täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja tätä merkkipäivää juhlistetaan myös Helsingissä 24.10.2013, jolloin Galleria Esplanadin liikkeessä järjestetään VIP-iltatilaisuus kutsuvieraille. Kenellä tahansa teistä on mahdollisuus päästä mukaan tuonne upeaan iltajuhlaan, johon siis kutsutaan vain rajallinen määrä ihmisiä. Ilmoittaudu mukaan Filippa K:n uutiskirjeen ja kanta-asiakasetujen tilaajaksi TÄÄLLÄ, niin saat sähköpostiisi myös kutsun tuonne iltajuhlaan. :) Muista merkitä lomakkeeseen kohta ”Finland”.

P9295584.JPG

Musta villakangastakki Filippa K (kuvauslainassa), raidallinen neulepusero Filippa K (kuvauslainassa), boyfriend-farkut H&M, punaiset nilkkurit Acne, musta nahkalaukku Filippa K (kuvauslainassa), aurinkolasit Weekday, huulipuna Yves Rocher

P9295610.JPG P9295617.JPG

Photos: Wikke / Luukku

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

150 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • lottas

  mä tykkään sun tyylistä tosi paljon. nyt vasta tajusin sen oikeen kunnolla :D.

 • Tiiaaaa

  Ihana look! Jos arpaonni suosii, niin hankkisin vaatekaappini jonkin yksinkertaisen, klassisen ja ajattoman silkkipuseron, joita näkyi Filippa K:n mallistosta löytyvän. :)

 • mansikkamaa
  Tämä ihanainen takki lähtisi heti ostoon. Viehättää klasiisuudellaa ja käy kaiken kanssa. Olisiko niin, että on sinullakin samainen takki kuvissa päällä. :) http://collection.filippa-k.com/woman/outerwear/abbey-jacket
   
  Mansikkamaa nimimerkillä kisassa mukana.
   
 • Blue Peony

  Minä haaveilen Filippa K:n pikkumustasta…

 • Raikas ja klassinen yhdistelmä! Punainen piristää hienosti. Laukku on sopivan reilunkokoinen. Jos voittaisin, satsaisin joko uuteen laukkuun tai laadukkaaseen talvitakkiin.

 • chissa

  ostaisin lahjakortilla ton saman takin, missä pääsit keikistelemään! aivan ihana ja ajaton malli, ja oon tällä hetkellä itse täysin välikausitakiton. nahkatakin ja trenssin lisäksi vaatekaapista löytyy vain toppaparka. ups. paleltaa tai hikoiluttaa, not good.

 • Inkaliina

  Ah, pariisitar-tyyli, kukapa ei tykkäisi! Asu näyttää oikein hyvältä – klassiselta mutta rennolta pienin piristyksin. Ottaisin omaankin käyttöön sellaisenaan. Pidän Filippa K:n perusvaatteista, siksipä osallistunkin ehdottomasti arvontaan! Kävin taannoin sovittelemassa neuleita ja ihastuin näihin vetoketjulla varustettuihin jakkumaisiin neuleisiin: http://collection.filippa-k.com/woman/knits/lambswool-zip-cardi (tämä syksyn hittivärinäni aniliininpunaisena, kiitos!) ja http://collection.filippa-k.com/woman/knits/knit-zip-cardi. Jomman kumman tai vaikka molemmat ostaisin, joten toivottavasti arpaonni suosii.

 • Neelia

  Paras kilpailu tähän mennessä, kunpa onni suosisi tällä kertaa! Minun kaappini on täynnä Filippa K:n ihanuuksia, ja ne säilyvät aina vuodesta toiseen hyväkuntoisina ja ajankohtaisina vaatteina. Tuota kuvassa olevaa raitapaitaa minulla ei vielä(kään) ole, koska omistan melkein samanlaisen toisen merkkisenä. Silti, voiko raitapaitoja olla koskaan liikaa?

 • Helmi*

  Ihana asu, kyllä on pariisilainen tunnelma löytynyt! Osallistun mielelläni arvontaan – jos arpaonni suosisi, panostaisin mohairia tai cashmiria sisältävään lämpöiseen neuleeseen! Mallistossa näytti tällä hetkellä olevan ainakin kauniita harmaita ja yksi kaunis haalean vihreä neule, jotka pääsisivät harkintaan.

 • Leena L.

  Tyylikästä, kuten aina :) Minulle Filippa K:lta lähtisi rakastavaan kotiin http://collection.filippa-k.com/woman/dresses/tailored-dinner-dress vihreänä, tai sitten joku ihana neule tai kauluspaita.

 • ReettaM

  Ihana asu!! Satsasin juuri itse uuteen talvitakkiin ja se sattui olemaan juuri tuo sama kuin kuvissa. Sait kyllä haikailemaan entistä enemmän boyfriend-farkkujen perään, sen verran kivoilta näyttävät. Filipan lahjakortin käyttäisin kyllä ihanan pehmeään harmaaseen kashmirneuleeseen, jonka bongasin liikkeestä. Se päällä ei haittaisi kylmemmätkään kelit!

 • -H

  Pidän stailaamastasi asusta TODELLA paljon ja voisin pukea saman koknaisuuden helposti päälleni, sillä se on just eikä melkein omaa tyyliäni. Kävin juuri viikonloppuna Filippa K:n liikkeessä katsomassa tuota raitaneuletta, mutta valitettavasti oma kokoni oli loppu :( Neuleen siis ottaisin enemmän kuin mielelläni, mutta myös tämän mekon http://collection.filippa-k.com/woman/dresses/crepe-raglan-dress, joka olisi täydellinen toimistolle ja asustamalla sen ilmettä saisi muutettua eri tilaisuuksiin sopivaksi.

 • inkkuww

  Oih mikä ihana asu! Kengät ja takki on ehkä parhautta, tosin tää herätti myös uudestaan raitapaita himon… voihan räkä tällaiselle tiedän-mitä-haluan-eikä-vähempi-riitä- tyypille :D ja siitä lahjakortista mihin tuhlaisin jos nyt arvonnassa potkaisisi (siis osallistun tästä siihen!), niin varmaankin Esther Belt Coatin iiiihanana burgundin punaisena ostaisin!

 • nipanapa

  Pariisilaistyyli toimii tosiaan aina, joten stailaamasi asukin on aivan ihana.
  Jos voittaisin lahjakortin, ostaisin varmaankin tämän: http://collection.filippa-k.com/woman/knits/soft-tweed-long-cardi
  Olen tänä syksynä aivan innoissani pitkistä lämpimistä villaneuleista, joihin voi kietoutua. Täydellisen harmaa on ollut etsinnöissä ja tuo olis just eikä melkein sellanen mistä haaveilen.

 • ambe

  Hih, minutkin sait kaipaamaan boyfriend-farkkuja vaikka yhteen väliin käytin sellaisia niin paljon, että luulin jättäneeni ne iäksi… :D Oikein toimiva asu siis, punaiset nilkkurit tuovat asuun sitä ”jennimäistä” särmää ja leikkisyyttä, mistä tyylissäsi pidän oikein kovasti.

  Voi kunpa arpaonni suosisi..! Lähdin katsastamaan noita Filippa K:n nettisivuja siinä uskossa, että voiton sattuessa (tai jopa ilman sitä) satsaisin joihinkin noista tyylikkäistä talvitakeista… KUNNES löysin tämän: http://collection.filippa-k.com/woman/bags/billie-drawstring-bag

  ..voi siis olla, että lahjakorttivoitto tulisi käytettyä sittenkin ennemmin ihastuksen kuin tarpeen siivittämänä. ;)

 • amoretto

  Kaikki kaipaamani klassiset elementit tässä asussa, ihanaa siis!!! :)

   

  Lahjakortilla päivittäisin tulevaa talvea varten neulevalikoimaani, joka on aivan onneton monen vanhan lempparin ollessa loppuun käytetty. Ihanaa syksyä! 

 • Elsis

  Tyylikäs kokonaisuus. Jos arpaonnisuosii, niin Silk Blouse värissä Ivory tai Eve Blazer ovat olleet wishlistillä jonkin aikaa.

  Tuosta merinoraitapaidasta on kerrottava, että samanhenkinen merinovillainen sailoripaita oli myös Filippa K:n FW 06-07 mallistossa. Hihat vain ovat 3/4-pituiset ja olkapäillä on napit. Minulla on siis tuo em. neule ollut nyt jatkuvassa käytössä syksystä 2006 asti. Ei ole kulunut edes kyynärpäistä vielä puhki, saati purkautunut tai rispaantunut. Neuleen ja materiaalin laatu on siis erinomainen, sillä olen käyttänyt vaatetta todella paljon ja toisinaan konepessyt käsinpesuohjelmalla.

  Varo vain Jenni, tuo paita ei sitten lähde kaapista kulumallakaan! ;) 

 • Karoliina_v

  Onpas raikas ja klassinen asu! Olenkin pidempään etsinyt täydellistä harmaata kashmirneuletta, ja nyt näyttäisi tärpänneen, joten jos arpaonni suosii, pehmeä neule on valintani.

 • Lena*

  Vilukissana valitsisin todennäköisesti neuleen – ehkäpä juuri tuon raitapaidan tai sitten Light Mohair Pulloverin vihreänä. Toisaalta ihastuin myös simppeleihin jokapaikanmekkoihin, aivan erityisesti Crepe Belt Dresssiin..

 • Nel

  Ihana asu! Olisi kiva nähdä samaan tyylinen koottuja asuja myös muilta merkeiltä, joten ehdottomasti plussaa tästä! :)

  Jos onni potkaisisi niin ostaisin tuon tämän postauksen takin!

 • Usva

  Hassua, mullakin oli tänään samanlainen Pariisi-asupäivä! Raitapaita, tummansininen samantyyppinen takki, farkut ja sellainen rento huivi kaulassa. Niin, ja tietysti punaiset huulet! Nyt tarvitsisin kipeästi villaneuletta tai -takkia, kun edelliseen mustaan villatakkiin tuli reikiä. Filippa K:lla näyttäisi olevan runsaasti valinnanvaraa… Olisipa ihanaa päästä valitsemaan niistä!

 • .Tiia

  Osallistun arvontaan täällä kommenttiboxin puolella :).

  Tuo asu on kokonaisuudessaan aivan mielettömän upea, vastaa omaa tyyliäni melkeinpä kokonaan :). Itse vaihtaisin ainoastaan farkut hieman tiukempiin, sillä en omista yhtiäkään bf-farkkuja. Mielessä on kyllä monesti ollut niiden sovittaminen ja mahdollinen kotiuttaminen :)..

  Jos arpaonni suosisi, niin ei kyllä tarvitsisi kauaa miettiä, mitä Filippa K:lta ostaisin: ihana, harmaa cashmere-huivi sekä samaa sävyä oleva neule ovat jo ennestäänkin ostoslistallani :).

  blackpluswhiteisgrey@gmail.com

 • Tulkku

  Pidän asustasi, se on klassinen, muttei sellaisella jäykistelevällä tavalla. Toimii! Raitapaita on vähän että plaah, taas näitä, mutta kuitenkin palaan siihen itse aina uudelleen ja uudelleen. Jos sattuisin voittamaan, hankkisin ehkä kasmirhupparin, siinä on musta vähän huumoria.

 • Sanukki

  Filippa K sopii kaikille. Mahtava asu, mahtava kisa ja mitkä ihanan yhteensopivat huulet ja kengät.
  Jos arpaonni suosii poikatyttöä, ottaisin tämän http://collection.filippa-k.com/woman/knits/fine-merino-wrap-cardi. Ihanan naisellinen ;)

 • IirisS

  Jos lahjakortin saisin, ostaisin ehdottomasti tämän postauksen takin! sovittelin sitä jo haaveilumielessä viime viikonloppuna Stockalla (:

 • Janis

  Makea asu! Tykkään noista punaisista kengistä, tosin pantterikenkäsikin sopisivat tuohon kivasti. Itselläni on tuo sama Filippa K: n raitaneule, ja lahjakortilla ostaisin toisen. Ja ehkä kolmannen. Yhdistelymahdollisuudet ovat loputtomat ja muistuttaa päällä ollessa Pariisista. Noita neuleita (tai Breton-raitoja ylipäänsä) ei voi olla liikaa!!!!

 • Osallistuisin arvontaan tätä kautta! Klassinen tyyli on ihanaa, jaksaisipa sitä itsekin leikkiä Pariisia joskus. Tykkään tuosta raitapaidasta tosi paljon, ja jos se kerran on vielä merinovillaakin (lämpöä!), se olisi hyvä sijoitus, jos arpaonni sattuisi minua potkaisemaan. Himotuslistalla on jo pidempään ollut myös laadukas läppärin mentävä laukku, esimerkiksi tämä (http://collection.filippa-k.com/woman/bags/alice-briefcase), jonka ehkä voittolahjakortin turvin saattaisin jopa raaskia hankkia!

 • Mira P

  Jos voittaisin niin sijoittaisin lahjakortin johonkin ihanan cashmere neuleeseen :)

 • Nia Nia

  Paris Paris! Filippa K. on merkitsee minulle klassista, varmaa ja hyvälaatuista tyyliä. Muutamaan merinovilla neuleeseen tykästyneenä valitsisin lahjakortilla Filippa K:n harmaan cashmere neuleen ja/tai huivin. Mukavuus ennen kaikkea näissä vaatteissa.

 • Loki

  Hyvä tuo luukku blogi! Olen jo jossain määrin luopunut toivosta löytää uusia kivoja blogeja, joiden pitäjien tyyli ja hehkutukset istuisivat vaativaan nipottajan makuuni. Pistin kirjanmerkiksi.

  Asu on ihan hauska, mutta olisi laittanut farkkujen alle teemaan sopivat (ihanminkävärisetvain) raidalliset sukkikset siksi, että vilukissalla on jo kylmä ja toisaalta sellainen pieni, farkkujen ratkeamiskohdasta pilkistävä, epämääräinen ja ”tyylitön” yksityiskohta istuisi enemmän tyyliini, joka karsastaa kaikkea liiallisen klassista. Lahjakortilla ostaisin sinertävän villasilkkipaidan, koska delftinsininen, vesivärimaailma ja posliinia muistuttavat aaltoilevat printit kiinnostavat… Eli tämä: http://collection.filippa-k.com/woman/blouses/wool-crepe-print-top

 • hupu

  Pidän postauksen koko tyylistä, rennon tyylikäs Pariisi-meininki kolahtaa aina! Ja raidat, oon addikti. :)

  Filippa K:lta keksisin montakin vaatekaappiini sopivaa ihanaa asiaa, etenkin sellaisia laadukkaita vaatekaapin kulmakiviä. Jos arpaonni suosisi, käyttäisin lahjakortin varmaankin tähän jakkuun: http://collection.filippa-k.com/woman/blazers/eve-cool-wool-jacket

 • saaras

  http://collection.filippa-k.com/woman/knits/light-mohair-pullover

  Tällaisen neuleen hankkisin lahjakortilla, toimistossa on aina kylmä!

 • Hahana

  Aivan ihana tyyli, jotenkin osui niin lähelle omaani että olen aivan ihastunut! Filippa K:n neuleet ovat jotenkin niin omaa luokkaansa, että oma pari vuotta vanha on paremmassa kunnossa kuin jotkut aivan uudet neuleet.

  Jos voittaisin arvonnassa, upean klassiset silkkipaidat, mahtavan muhkea neule(ehkä myös mekko) tai juurikin tuo postauksen takki kotiutuisivat rakastavaan kotiin! :)

 • SiniM

  Pidän stailaamastasi asusta ja aivan erityisesti sen selkeistä, skandinaavisista linjoista ja väreistä. Aina Stockalla käydessä on pakko käydä hiplaamassa Filippa K:n osasto läpi, vaikka opiskelijabudjetilla ei olekaan varaa hankkia vaatteita omaksi. Mekkohamsterina käyttäisin lahjakortin luultavasti mihin tahansa malliston mekoista, taikka sitten pehmoiseen kashmiriin.

 • Indra

  Ihana tuo takki! Ja asu muutenkin :) Jos apraonni suosisi tällä kertaa, ottaisin luultavasti jonkun noista ihanista neuleista… vaikkapa tämän http://collection.filippa-k.com/woman/knits/soft-tweed-pullover!

 • sannamaija

  Kipparitakit ovat ihania, mutta sellainen kaapissa on jo (tosin tummanharmaa), joten sijoittaisin tàhàn romanttiseen tummansiniseen Nadine takkiin:
  http://collection.filippa-k.com/woman/outerwear/nadine-coat

 • Cael

  Asu on minun mielestäni onnistunut, sillä se on hyvin tasapainossa naisellisuuden ja jonkinlaisen rouhevuuden välimaastossa. Sinä se osaat sitten! Chic-Jenni!

  Jos minua onnistaisi, käyttäisin lahjakortin todennäköisesti uuteen neuleeseen tai villatakkiin. Filippa K:lta on paha valita vain yhtä!

 • birger

  Ihana asu, huolisin neuleen ja takin heti itsellenikin ;) mutta lahjakortilla lähtisin metsästämään näitä kaunokaisia: http://collection.filippa-k.com/woman/shoes/elsa-bootie, ooh!

 • annemi

  Jos arpaonni suosisi tässä huippuarvonnassa, ostaisin varmaankin tämän ihanuuden: http://collection.filippa-k.com/woman/dresses/tunic-dress tai http://collection.filippa-k.com/woman/shoes/holly-boot :)

  52weeksofdeliciousness AT gmail.com

 • mekku

  Rennon tyylikäs kokonaisuus! Erityisesti ihastuin takkiin ja laukkuun – molemmat sopisivat omaan vaatekaappiini! Filippa K:lta voisin ottaa useammankin jutun, mutta luultavasti päätyisin joko rentoon pikkumustaan tai pehmeään, laadukkaaseen neuleeseen. Myös kyseisen merkin pikkulaukut houkuttaisivat…

 • Anniv

  Jos arpaonni suosii, niin ostaisin tämän ihanan harmaan cashmere-neuleen http://collection.filippa-k.com/woman/knits/cashmere-pullover tai kipparitakkiin.

 • Kaisuli

  Tuo raitapusero näyttää tosi ihanalta, varsinkin, jos se on vielä merinovillaa. Muuten vaatekaappini kaipaisi täydennystä pitkähihaisten peruspaitojen osalta, ja sellaisia laadukkaitahan tunnetusti FilippaK:lta löytyy.

 • cherrymonkey

  Ihana, todellakin sellainen parisian chic-asu! itse innostuin kovasti tästä graafisesta ja lämpöisennäköisestä neuleesta! http://collection.filippa-k.com/woman/knits/handknit-pattern-pullover

 • Masi

  Ihana asu, samalla kertaa suht’ simppeli mutta kuitenkin ihanan leikittelevä! Rohkea yhdistelmä boyfriend-farkut ja kipparitakki, mahtavasti sopii yhteen! :) Osallistun myös arvontaan täällä kommenttiboksissa kun en facebookissa ole :) Filippa K:n syysmallistosta himoittavimmilta näyttävät takit sekä neuleet! Eritoten tuo vaaleanpunainen neule pisti silmään, olitkohan laittanut kuvan siitä tuohon toiseen postaukseen? Itsekään en ole ollut mikään kauhean innostunut vaaleanpunaisesta, mutta sen neuleen perusteella voisin kyllä sanoa rakastavani tuota väriä <3 :)) Iloista lokakuuta kaikille!

 • miltsu

  Tykkään stailaamastasi asusta niin paljon, että voiton sattuessa kohdalleni päätyisin aivan varmasti tuohon takkiin! Raidat, villakangastakki, farkku ja punainen tehostevärinä on sellanen kombo, ettei sillä voi mennä vikaan!

 • Lintulii

  Monet vaatteet ihastutti leikkauksillaan ja materiaaleillaan, mutta ihanin oli Soft tweed long gardi.

 • nupsi

  Ihana, ihana asu! Laittaisin oitis päälleni. :) Raitapaidat on se ykkösjuttu vaatekaapissani, liekö inspiraatio tullut Filippa K:lta.. :) voi jospa onni potkaisisi! Valitsisin varmaan Filippa K:lta klassisia neuleita, kuten tämän http://collection.filippa-k.com/woman/knits/merino-long-cardi

 • Papu

  mukavan rento yhdistelmä asussasi. Raitapaitaa voi kivasti yhdistellä vaikka mihin! Jos arpa suosisi, luultavasti käyttäisin lahjakortin tähän takkiin: http://collection.filippa-k.com/woman/outerwear/betty-parka

 • handy

  Oma luottoasuni koostuu monesti farkkujen, raitapaidan ja musta kombosta, usein pilkahduksella punaista kynsissä… Joten tämä look on luonnollisesti makuuni :) Filippa k on myös luottomerkkini – tyylikästä, konstailematonta ja laadukasta. Joten lahjakortti ei taatusti jäisi käyttämättä :) Tänä syksynä olen käynyt sovittelemassa uuden talvitakin himoissani tätä ihanuutta http://collection.filippa-k.com/woman/outerwear/esther-belt-coat , mutta vielä on kauppaan jäänyt. Lämmittäisi taatusti alkavan syksyn viimoissa!

 • Hailuoto

  Arpaonnen ’osuessa’ kohdalleni minulle sopii mikä vain Filippa K: n tuote, sen verran laadukkaita ja ihania ovat, käytössä pysyvät kuosissa ja ovat ah niin ihkuja, neuleet viehättävät erityisesti nyt syyssilmää, Hailuoto

 • Tyttölapsi

  Ihanan ajaton tuo takki! :) punainen huulipuna kruunaa kokonaisuuden. Itselleni hankkisin juurikin syksyn kylmyydeltä suojaavat takin.

 • Paula Pau

  Klassinen asu toimii aina, niin Pariisissa kuin Hesperian puistossakin. Jos voittaisin lahjakortin – mikään ei olisi niin ihanaa – hankkisin klassisen pikkumustan.

 • Eleena

  Osallistun arvontaan tätä kautta. Hyvältä näyttää, raidat piristää aina ja kynnetkin sopii asuun! Filippa K:n lahjakortti ilahduttaisi, ostaisin jonkun ihanan neuleen tai syystakin.

 • Jutta J.

  Ei epäilystäkään – tuo summa olisi oiva pesämuna ja kannustin kotiuttaa Esther belt coat, peanut. Ihana, ajaton, kaunis takki! Ei mitään liikaa, ei mitään liian vähän. Täydellinen. Sovitettu on.

 • tiippa

  Aivan ihana asu ja varsinkin toi laukku miellyttää silmää :)

  ostaisin lahjakortilla tämän harmaan huivin:
  http://collection.filippa-k.com/woman/accessories/cashmere-blend-scarf

  Mukava kun pääsi osallistumaan ilman fb-tunnuksia :)

 • sophy_black

  Ihana asu! Täällä raitamania on ollut vallalla jo pitkään ja vaatekaapin hyllyillä vilkkuu raitoja ehkä jo vähän enemmän kuin yhden naisen tarpeisiin olisi välttämätöntä. Jos arpaonni osuisi kohdalle, käyttäisin lahjakortin parantamaan akuuttia villakangastakkivajetta ja investoisin ihanaan Estheriin (http://collection.filippa-k.com/woman/outerwear/esther-belt-coat) :)

 • Samppa

  Ihana asu. Pidän valtavasti tuosta klassisen hienostuneen raidan ja takin yhdistämisestä ”rönttösiin” boyfriendeihin!! Lahjakortilla ostaisin varmaan tämän superihanan neuleen http://collection.filippa-k.com/woman/knits/mohair-net-cardi tai jotain muuta yhtä pehmeän ja lämpöisen näköistä:)

 • Maija

  Ostaisin talvitakiksi jonkun noista kauniista takeista, saa nähdä mikä niistä istuu kropalleni parhaiten! :)

 • Piazia

  Tykkään raitapaidasta älyttömästi! Olisin ehkä sekoittanut kokonaisuuteen jonkun klassikkoihin sopimattoman, räväkän huutomerkin, mutta tyyli on sun näköinen ja siitä täydet pointsit! :)

  Ja itse valitsisin:
  http://collection.filippa-k.com/woman/outerwear/lana-fake-fur-jacket
  En varmaan opiskelijana raaskisi ostaa tätä muuten kuin pienellä avustuksella ;) 200e:n lahjakortilla soisin itselleni luvan tähän namipalaan!

 • bandi

  Todellakin, kuin suoraan pariisista!
  Raitapaitoja ei voi olla koskaan liikaa, eli samaista neuletta haaveilisin kuin sinulla tuossa kuvassa päällä

 • Jonsu

  Osallistun myös tässä kommenttiboksissa arvontaan! Tykkään todella paljon tuosta sinun asusta, muuten aika simppeliin kokonaisuuteen tuo kivasti särmää nuo boyfriend farkut! Jos arpaonni suosisi, ostaisin lahjakortilla syksyksi jonkin ihanan lämpimän neuleen :)

 • Sari///

  Todella tyylikäs kokonaisuus ja sopii sinulle hienosti :)
  Lahjakortilla ostaisin ensimmäisen kauan haaveillun (opiskelijabudjetti :D) Filippa K: n tuotteen. Koko mallisto on upea, mutta eniten sydäntä sykähdytti kauniit takit ja laukut, joita ei voi koskaan olla liikaa :)

 • ante

  http://collection.filippa-k.com/woman/dresses/belt-pocket-dress

  Tuon kyllä tahtoisin syysiltojani piristämään!

  Kaunis asu, juuri sopiva syksyiseen ja vilpoiseen Helsinkiin. Villankankainen takki sopii ilmeisesti myös toukokuiseen Marseilleihin, käydessäni siellä nyt toukokuussa paikalliset pukeutuivat villakankaaseen samalla kuin itse vetelin paljain säärin.

 • LinneaB

  Oi, voisin ottaa minkä vaatteen tahansa, mutta jos onni potkaisi minua oikein kunnolla, niin käyttäisin lahjakortin pitkään neuletakkiin http://collection.filippa-k.com/woman/knits/soft-tweed-long-cardi ja ihanaan tunikamekkoon http://collection.filippa-k.com/woman/dresses/tunic-dress

 • Juulia

  Mukavan rentoa ja samalla tyylikästä. Itse olen kova Filippa K tykkääjä jo useamman vuoden takaa. Filipassa parasta on mielestäni ajattomat vaatteet pienellä twistillä, kuten kivoilla leikkauksilla. Monet mekot muuntuvat helposti ajesta juhlaan asusteiden avulla. Itse tulisin varmasti panostamaan lahjakortin myötä klassikoihin eli t-paitoja, kauluspaitoja sekä mustia mekkoja <3

 • JuliaJuliska

  Raitapaita toimii ikuisesti! Sen mäkin ostaisin.

 • jjs

  Asu on aivan ihana, juuri sellainen mitä käyttäisin itsekin. Lahjakortin käyttäisin johonkin lämpimään neuleeseen, kuten tähän http://collection.filippa-k.com/woman/knits/soft-tweed-pullover

 • Qjs

  voi mahoton, ei tällaisia kisoja saa järjestää! tuli kauhea himo käydä vähän shoppailee kaikkea kivaa vaikken voittaisikaan.. mutta olispa KERRANKIN tuuri ja saisin hankkia ton hand knit pulloverin (pakko arvostaa kaunista käsityötä), jonkun noista pooloista, ihanat vihreät slim tailored pantsit, polly kengät tai jonkun/jotkut noista täydellisistä laukuista!
  ..oikeesti haluisin kaikkein eniten noi nahkahousut ja ines-takin, mutta niihin ei olis ees lahjakortin kanssa olla varaa, nyyh.

 • TT

  Aivan ihana asu! :) Osaisinpa itsekin käyttää punaista huulipunaa asun piristeenä… Filippa K:n syysmallistosta mieleeni olisi tuo sinunkin kuvissasi oleva Ellen tote.

 • Tyyni

  FB-linkki ei toiminut joten osallistun tänne.
  http://collection.filippa-k.com/woman/knits/merino-stripe-pullover

  Ottaisin tuon sinun merinovillaneuleen, sillä minultakin tuollainen klassikko puuttuu

 • elliina

  Ostaisin just ton saman raitapaidan, oon katellu sitä jo sillä silmällä pari viikkoa:)

 • tuovituulia

  Suloinen asu, ja suloinen kuvanottaja :)

  Osallistun kilpailuun tätä kautta. Olen himoinnut jo pitkään Filippa K:n klassisia, kapealahkeisia herrainhousuja, ja tuon summan saisi kulutettua juuri sopivasti siihen! Pidän peukkuja pystyssä itsekkäästi itselleni! :)

 • Iiduliinu

  Stailaamasi asu on mukavan raikas ollakseen syksyinen kokonaisuus. Useimmiten raitakuosia nähdään keväällä (vähän liiankin kanssa), mutta nyt syksyisessä asukokonaisuudessa raidat näyttävät piristävältä. Itse laittaisin jalkaan nilkkapituiset pillifarkut, mutta muuten asu (ja meikkaus) miellyttää silmää :)

  http://collection.filippa-k.com/woman/knits/soft-tweed-pullover

  Jos satun voittamaan, niin ostaisin todennäköisesti linkin neuleen. Nytkin istun koneen ääressä huopa hartioilla, niin ajauduin automaattisesti tutkimaan Filippa K:n neulevalikoimaa. Linkin neule näyttää sekä ihanan hempeältä että lämpöiseltä. Pystyn hyvin kuvittelemaan itseni käyttämässä neuletta tuiskuisempinakin talvipäivinä, sitten ne tänne Suomeen saapuvat.

 • kuyinha

  Käyttäisin tähän ihanaan neuleeseen ehdottomasti! Ajatuskin lämmittää täällä peiton alla hytistessä : ) http://collection.filippa-k.com/woman/knits/soft-tweed-long-cardi

 • Thelina

  Ihanasti yhdistelty asu, kuten aina sinulla! Klassinen takki ja raitapaita toimivat aina, ja pidän tosi paljon punaisista kengistä, itsellänikin on yhdet juuri käytössä syyspäivien piristykseksi.

  Arvosta Filippa K:n vaatteiden ajattomuutta ja laatua. Haluaisin moniakin merkin perusvaatteita, sillä niitä olisi helppo yhdistellä mihin vaan. Jos arpaonni suosii, hankin valkoisen silkkikauluspaidan tai lämpöisen merinovillaneuleen tummansinisenä, joka on suosikkivärini.

 • annnu

  http://collection.filippa-k.com/woman/bags/tyra-purse tän ihanuuden ostaisin jos voittaisin lahjakortin!! muhun ei iske boyfriendit eikä takki ollenkaan.. muut voisin kotiuttaa :)

 • terttunen

  Ihanat kengät. Ja mustavalkea raita on aina osuva, käy yhteen niin monen jutun kanssa.

 • Ktr

  Uudet raitapaidat on aina tervetulleita mutta haaveilen myös ihanasta nahkarepusta, joka Filippa Kn mallistosta löytyy!

 • Helena12

  Asu näyttää hyvältä päälläsi! Nuo värit toimivat todella hyvin yhteen, ja itse käytän samoja värejä lähinnä niin, että päällä punaiset housut ja mustat kengät, mutta muuten vaatteet ovat samat.
  Lahjakortilla ottaisin mahdollisesti jonkin vaalean neuleen, esim tämän http://collection.filippa-k.com/woman/knits/soft-tweed-pullover !

 • -T-

  Ihana asu! Mä rakastan raitapaitoja ja suosittelen kyllä sellaista kaikille :)
  Raitapaitoja en valitettavasti saa enää ostaa ;), mutta neuleitakaan ei voi koskaan olla liikaa joten tämä lähtisi ostoskoriin jos arpaonni suosii: http://collection.filippa-k.com/woman/knits/soft-tweed-long-cardi.

 • Ninnuliini

  Asu näyttää muuten mukavalta, mutta ”rikkinäiset” farkut eivät ole omaan makuuni. Arpaonnen suosiessa ostaisin itselleni tyylikkään luottomekon, joka toimisi hieman tyylikkäämmissä arjen pyörteissä.

 • manteli**

  Jos arpaonni suosisi, niin valitsisin mustan poolokauluksellisen merinovillaneuleen itselleni. Vuosia poolokaulukselliset paidat ovat olleet poissa vaatekaapistani, mutta nyt olisi taas niiden aika. Pidän siis peukkuja itselleni! :)

 • Mape

  Filippa K on ihan suosikki -liikkeitäni, joten ehdottomasti mukana arvonnassa! =)

 • alliE

  Varmaankin investoisin hyvään bleiseriin, esim tähän :) http://collection.filippa-k.com/woman/blazers/eve-cool-wool-jacket

 • Nan

  Kaunis asu! Lahjakortilla hankkisin tuon sinunkin valitseman villakangastakin tai parkatakin (Betty).

 • susann.

  Asusi on ihana, niin sinun tyylisesi! Voisin kelpuuttaa saman asun päälleni, mutta farkut vaihtaisin pilleihin, koska jostain syystä, en ole löytänyt minun kropalleni sopivia boyfriendejä. FilippaKlta kelpaisi toki melkein mikä tahansa vaate, mutta kyllä tämä ihastuttava silkkipaita vie voiton! http://collection.filippa-k.com/woman/blouses/washed-silk-top :)

 • kiaaa

  Onpas rento mutta tyylikäs asu! Tykkään erityisesti punaisista nilkkureista, jotka piristävät asua. Jos onni suosisi ja voittaisin arvonnan, käyttäisin lahjakortin ehdottomasti vaaleaan palmikkoneuleeseen, johon rakastuin eilen ensi kertaa Filippa K:n liikkeessä käydessäni.

 • henriikkaf

  Päälläsi on ”se täydellinen” raitapaita, jota olen etsinyt. Sen hakisin heti uuteen kotiin lahjakortilla. Hyvänlaatuista ja kestävää Filippa K rakkautta ensisilmäyksellä!

 • Norway

  Tykkään boyfriendfarkuista, mutta itse pukisin löysien farkkujen kanssa hieman lyhyemmän/kevyemmän takin. Muuten oikein kiva yhdistelmä! Lahjakortilla ostaisin uuden pikkumustan syksyn juhlia varten. :)

 • Bamplemousse

  Oletpas yhdistänyt kivasti vaatteet tuossa asukokonaisuudessa. Toimii!! Raitapaita yhdistettynä rentoihin farkkuihin, Bueno. Tykkään tosi paljon kokonaisuudesta. Voisin itsekin pistää samat vaatteet päälleni milloin vain.
  Filippa K:n vaatteet ovat aina olleet suosikkejani. Se tyyli ja ajattomuus. Ihania kaikki vaatteet. Olenkin niitä käynyt liikkeessä ihailemassa ja hypistelemässä.
  Minulla on ollut jo pitkään etsinnässä laadukas ja lämmin villatakki/neule. Nyt jos arpaonni suosisi minua kävisin sellaisen ehdottomasti ostamassa. Toivotaan hyvää arpaonnea!

 • AMPP7

  http://collection.filippa-k.com/woman/knits/chunky-rib-pullover

  Filippa K:n ihanista valikoimista valitsisin itselleni tämän suloisen villapaidan. Olen varsinainen vilukissa, joten pakkasten lähestyessä alkaa kerrospukeutumisen harjoittaminen ja kaiken villaisen hamstraaminen. :)

  Stailaamasi asukokonaisuus henkii Pariisia ja ranskattarien vaivatonta tyylikkyyttä. Punaiset nilkkarit ja pola dots -kynnet iskevät tähän osoitteeseen ja lujaa. Ja onhan tuo villakangastakkikin varsin mukiin menevää laatua. ;)

 • SallaH

  Löytyi niin monta vaihtoehtoa, mitä hankkisin, jos voittaisin, että jään arpomaan vielä näiden välillä:

  http://collection.filippa-k.com/woman/dresses/washed-silk-crepe-dress
  http://collection.filippa-k.com/woman/blazers/eve-cool-wool-jacket
  http://collection.filippa-k.com/woman/knits/soft-tweed-long-cardi

  Kaikissa puoltoääniä kerää materiaalin laatu ja klassinen, pitkäikäinen malli. Tosi vaikea valita, mutta kyllä se onnistuu, mikäli niin upeasti kävisi, että arpaonni osuisi minuun :)

 • Tikasu

  Vaikka inhoankin yleensä kaikkea Pariisiin liittyvää, stailauksesi vetoaa minuun. Nyt tiedän miten käytän boyfriend- farkkujani tänä syksynä. :)

  Filippa K merkitsee minulle ennen kaikkea iätöntä tyyliä. Valitsisin mallistosta iki-ihanan ja niin tyylikkään neuleen (http://collection.filippa-k.com/woman/outerwear/soft-tweed-long-cardi). Siihen olisi ihana kääriytyä pakkasilla.

 • C.

  Osallistun kisaan täällä :) Stailaamasi asu on ihanan klassinen pienellä extralla! Punaiset huulet ja kengät ovat upeat! Itse ostaisin lahjakortilla mustan ajattoman perusmekon! Niitä ei voi olla koskaan liikaa ja Filipalta löytyy useita hyviä malleja :)

 • SuskiV.

  Osallistun arvontaan!

  Asusi on ihana, ja ihanat Acnen kengät kruunaavat kokonaisuuden. Jotenkin tuo takki ja laukku erityisesti miellyttivät, vaikka olenkin kuvitellut etteivät tuonmalliset laukut jotenkaan ole minua. Lahjakortin saattaisin siis käyttää sellaisen monivuotisen sijoituksen hankkimiseen!

 • Murkinamasu

  Nuo punaiset kengät tuo ihanasti särmää asuun. Se tuo juuri sen pienen leikkisän yksityiskohdan. Päälläsi oleva takki on ihana, mutta valintani osuisi silti pikkumustaan. Filipalta löytyy juuri mahtava särmikäs pikkumusta, jonka saisi asustamalla tilanteeseen kuin tilanteeseen.

 • Jos onni osuisi kohdalleni, valitsisin tummanharmaan ohuen mohairneuleen, koska kadotin Filippan saman värisen mohairneuletakin alkusyksystä, ja tämä on lähimpänä sitä. Ikävä neuletakkia kohtaan on kova ja päivittäinen.

  Eli siis tämä neule: http://collection.filippa-k.com/woman/knits/light-mohair-pullover

 • lkpaak

  Voi että, vaikea valinta mutta luultavimmin päätyisin siistiin duunivaatekokonaisuuteen: ehkäpä perus mustaan jakkuun tai sitten skarppiin paitaan siisteillä farkuilla!

 • Eliisa77

  Ihanan rento, mutta klassinen asu! :)

  Lahjakortin luultavasti käyttäisin johonkin pehmeään neuleeseen. Tai no pikkujoulumekollekin olisi tarve.Tai… :)

 • Kaarin

  Tyylikkään sporttinen kokonaisuus, sopii myös aikuiselle naiselle. Filippa K:n vaatteet ovat tuttuja vaatekaapissani, nyt voisin täydentää kaappia nilkkureilla jos arpa suosii.

 • Vierailija

  Punaiset nilkkurit ovat mielestäni asun juttu, näyttävät pitkästä aikaa todella raikkailta! Yläosa on hyvin klassinen ja toki viehättää, mutta revityt farkut ja kengät kiinnittävät sopivasti huomiota. Hieno kokonaisuus!

  Jos arpaonni suosii, niin sijoittaisin tähän mekkoon: http://collection.filippa-k.com/woman/dresses/drapey-layer-dress -> mulla ei vieläkään ole monikäyttöistä pikkumustaa! Filippa K:n yksinkertainen linjakkuus on aina viehättänyt omaa silmää.

 • Auliii

  En tiedä miksi nimimerkkini jäi pois ylemmästä viestistä, mutta Vierailija klo 13.42 on siis Auliii :)

 • Isla

  Tyylikäs kombinaatio! Punaiset kengät ja punaiset huulet ovat hauska aksentti muuten tummasävyiseen asuun.

  Jos arpaonni osuu kohdalle, yksi hyvä vaatekappalekohde käyttää se olisi Light Mohair Pullover!

 • raek

  Ihana ihana asu! Iskee täysillä meitsiin. Ja käyttäisin lahjakortin tähän http://collection.filippa-k.com/woman/outerwear/abbey-jacket Silti jäis maksettavaa mutta ihan täydellinen villistakki!

 • Aurinkosade

  Tosi kiva asu! Tykkäisin ehkä vielä enemmän, jos farkut olisivat kapeammat.

  Jos arpaonni voittaisi, käyttäisin lahjakortin mekkoon tai neuleeseen. Mekoista varmaankin tailored dinner dress harmaana, neuleissa kiinnostavia vaihtoehtoja on enemmän. :)

 • Heissansaa

  Asu näyttää ihanan rennolta ja punaiset kengät ovat hauska piristys asuun.
  Tämä neule olisi valintani, jos onni suosisi arvonnassa: http://collection.filippa-k.com/woman/knits/chunky-rib-pullover

 • Kivoin kaikista kivoista asuistasi pitkään aikaan!

  Ellen Tote miellyttää minua kovasti: http://collection.filippa-k.com/woman/bags/ellen-tote

 • msschili

  Ihanan rento mutta särmikäs asukokonaisuus. Jatkossakin olisi kiva nähdä näitä laina-asusteita. Mikäli (toivottavasti) onni potkaisisi, käyttäisin lahjakortin mahdollisesti johonkin takkiin, neuleeseen tai johonkin muuhun lämmittävään asuun. Olen kyllä haaveillut laadukkaasta villakangastakista, jossa olisi pystykaulus…

 • Miaa

  Ihanan tyylikäs, mutta samalla rento kokonaisuus! Kengät piristävät sopivasti ja raitapaita tuo raikkautta. Raitapaidat eivät ikinä ole oikein iskeneet (jotenkin ne tuntuvat liian klassisilta), mutta tässä asussa toimii niin hyvin, että alkoi melkein tehdä mieli sellaista itsellenikin!:D Jos voittaisin, hankkisin tuon kuvissakin näkyvän mustan laukun, tai sitten jonkun perusneuleen.

 • Kukkameri

  Hei

   

  Stailaamasi asu on rennon tyylikäs ja klassinen. Ottaisin Jamie jakun Filippa K:lta.

 • Maarge

  Tuo valitsemasi asukokonaisuus on tyylikkyydessään ja klassisuudessaan aivan upea! Juuri sellainen minkä näkisin itsenikin päällä läpi syksyn ja talven. :)

  Jos kuinka ihanaa jos onni potkaisisi! Valitsisin silloin ehdottomasti klassisen cashmere neuleen, jota huoltaisin niin että se pysyisi kauniina ikuisesti! <3

 • marjukkaS

  Ihana asu, tyylikäs ja rento samaan aikaan.

  Osallistun arvontaan! Ja jos voitan, satsaisi laadukkaaseen neuleeseen.

 • riitu

  ihana asu! villakangastakki lähtisi mukaan lahjakortilla. :)

 • Tiitu-iitu

  Tyylisi on ihanan rento ja tyylikäs. Käyttäisin lahjakortin Ellen Toteen. Toivottavasti onnistaa :)

 • Emilia_

  Voi mikä kisa, toivottavasti arpaonni osuu omalle kohdalleni!! Jos saisin tuon lahjakortin niin kiikuttaisin kassalle tuon päälläsi olevan takin hetivälittömästi :-)

 • norppu

  tuo vihreä takki on ihan uskomattoman kaunis! ja voi miten saatkin sen sopimaan ihanasti yhteen vaaleanpunaisen kanssa. huh. lahjakortilla voisi siis viilata osan hinnasta tuosta takista, tai sitten lyhyestä jamie jacketista, jota olenkin jo käynyt mallailemassa päälle :) uusi takki siis haussa ja mielelläni siksi osallistun tähän kilpailuun!

 • jen-n

  Très chic, kerrassaan! Lisää Pariisia Helsinkiin! Tarvitsisin lämpimän neuleen talven varalle, valitsisin tällaisen http://collection.filippa-k.com/woman/knits/soft-mohair-pullover . Kuuleman mukaan laatu on suunnilleen ikuinen, luotettavaa ja lämmintä ystävää kaipaankin.

 • K=Katariina

  Kiva, rento stailaus, itseltänikin löytyy punaiset kengät joilla on kiva piristää asua, revityt farkut myös, mutta tuollaista päällystakkia ei. Filippa K asut ovat ajattomia, tuokin takki menisi pitkään.
  Katselin sivuja ja ihastuin neuleisiin, eli kyllä lahjakortilla varmasti löytyisi mieleinen asu:)

 • smk

  Tyylikäs tyyli sinulla!

  Filippa K:n syysmallistossa pidin erityisesti pikku-hameista yhdistettynä kevyisiin neuleisiin.

 • Tosi kivalta näyttää tuo raitapaidan ja boyfriend-farkkujen yhdistelmä. Itse ehkä jättäisin punaiset kengät tästä asusta väliin, vaikka sinulle käyvätkin oikein mainiosti, ja vaihtaisin tilalle pikku ballerinat, koska kävelymukavuus on kaltaiselleni hongankolistajalle tärkeintä.:D Jos arpaonni osuisi kohdalle niin sijoittaisin varmaan yhteen noista Filippa K:n ihanista mekoista, sillä pikkumusta puuttuu karderoobista!

 • Oona R

  Aivan mahtava asu, etenkin raitapaita. Itselleni valitsisin lambswool zip cardi villapaidan mikälli arpaonni suosisi!

 • SaR

  Ihana asu. Ehdottomasti käyttäisin lahjakortin vaaleanpunaiseen Soft Tweed Pulloveriin <3 rakkautta ensisilmäyksellä.

 • Liia

  Hei!

  Kivan rento asu! Erityisesti tykkään laukusta ja klassisesta paidasta.
  Käyttäisin lahjakortin mustiin farkkuihin. (tai mekkoon, tai neuleeseen tai… vaikea valita!)

  Liia

 • Maea

  Ihana asu! Olen päättänyt tänä syksynä olla edes vähän värikäs ja tykkään kun klassiseen tyyliin on lisätty joku väripilkku kuten tässä on tehty. Jos onni osuu omalle kohdalleni ostaisin luultavasti tuon Filippa K:n pitkän vihreän villakangastakin, johon olen nyt palavasti rakastunut! Syksyn mallistossa on kuitenkin paljon ihanuuksia, joten valinta voisi lopulta olla aika vaikea. Olen ihastellut etenkin Filippa K:n pitkää mustaa villatakkia ja vaaleanpunaista neulepaitaa (oikeastaan kaikkia niitä neuleita on tullut hypisteltyä :)).

 • Hdie

  Ostaisin lämpimän neuleen joita Filippa K:n mallistossa oli.

 • Mium

  Kokonaisuus on kivan rento ja raikas. Pidän takista erityisesti. Lahjakortin käyttäisin ihanaan cashmere-neuleeseen.

 • marcee

  klassinen raita on aina in ja asukokonaisuus on muokattavissa moneen eri tilanteeseen. pidän.
  olen jo pidemmän aikaa etsinyt klassista villakangastakkia, joten sijoittaisin lahjakortin sen hankintaan.
  päälläsi oleva abbey jacket (http://collection.filippa-k.com/woman/outerwear/abbey-jacket) tai may coat (http://collection.filippa-k.com/woman/outerwear/may-coat) vaikuttavat hyviltä vaihtoehdoilta.

 • Jennipa

  Asu näyttää freesiltä, raita toimii aina. :) Olen innostunut rennoista takeista. Ne ovat lisäksi lämpimämpiä koska väljyys eristää ja alle mahtuu kunnon neule! Chunky -neule voisi olla yksi vaihtoehto johon lahjakortin käyttäisin, kunnolliselle neuleelle alkaisi jo olla tarvetta.

 • Maji

  Asusi on ihanan pirteä syksyyn :) tuollaista raidallista paitaa voi varmasti käyttää ympäri vuoden, lahjakortilla valitsisin kuitenkin itse vaaleanpunaisen pehmeän neuleen lämmittämään, olenkin käynyt jo pariin kertaan sitä liikkeessä silittelemässä <3

 • johanna5

  Voi voi voi… Olen himoinnut smaragdin vihreää may:ta jo monta viikkoa. Niin kaunis takki!

 • satuj

  Jos tuon lahjakortin voittaisin ostoslistan kärjessä oleva syys/talvitakki tulisi ainakin hankittua, ja luulen että Filippa K:lta saattaisi löytyä juuri sen tyylinen mitä haen:)

 • saru

  Hurmaava tuo pariisittaren tyyli!♡ jos lahjakortin voittaisin ostaisin jonkun pehmoisen neuleen tai tuon tapaisen takin joka noissa kuvissa oli, ihanasti stailattu asu ja aina ihana blogi! :3 ♡♡♡

 • Mailanen

  Raikas raita yhdistettynä kirkkaaseen punaseen, toimii aina! Jos arpaonni suosisi, valitsisin jonkin kauniin neuleen tai hameen.

 • Ransu

  Filippa K:n mekot iskevät mekkotytön sydämeen, samoin tuo stailaamasi asun raitaneule, joka tasapainottaa asun hyvin. Mallistosta valitsisin itselleni tämän http://collection.filippa-k.com/woman/dresses/crepe-belt-dress

 • Ihana

  Ihana stailaus! Käyttäisin lahjakorttirahat joihinkin näistä upeista neuleista! http://collection.filippa-k.com/woman/knits

 • Haukka

  Ihanan ajatusleikin voi laittaa pyörimään tämä kilpailun ansiosta. Hmmmm. Haluaisin varmasti jonkun mekon tai ohuen neuleen. Esimerkiksi tuo kuvauslainassa oleva raitapaita vaikuttaa aivan mahtavalta. Luultavasti kallistuisin siis siihen tai muuhun vastaavaan: vaatekaappi kun jo pursuaa mekoista.
  Kivasti piristää nuo omat punaiset kenkäsi stailaamaasi asua!

 • Mariiat

  Nyt on vihdoin aika päästää myös helsingin pariisittaret irti ja tuo asukokonaisuus kruunaa koko komeuden ja fiiliksen!

 • Jojo

  Ihanasti koottu asu! Raitapaidat ja punaiset huulet ovat heikkouteni :) Jos arpaonni suosisi, hankkisin itselleni uuden talvitakin. Olen jo pitkään kuolannut Filipan vaatteita, mutta opiskelijana ei ihan jokaista ihanaa vaatekappaletta voi mukaansa ottaa :)

 • NinaK

  Ihana asu: harmoninen värimaailma, pikkusilla kivoilla väripilkuilla täydennettynä. Todellista pariisittaren tyyliä!
  Jos onni potkaisisi arvonnassa, kirmaisin varmasti Filippa K:n laukkuosastolle, josta löytyi vaikka minkälaisia laadukkaan oloisia laukkuja täydentämään syyspukeutumista. Myös pehmeät neuleet kiehtoisivat, joten valinnan vaikeuskin voisi olla edessä!

 • anniinahau

  Asusi on oikein onnistunut. Pidän klassisista vaatteista, joita on höystetty rennoilla yksityiskohdilla. Siksi pidän resuisten farkkujen ja punaisten kenkien yhdistämisestä klassikoihin. Miksi se on kuitenkin useimmiten niin vaikeaa? No, jos voittaisin Filippa K:n lahjakortin, voisin itsekin yrittää jotakin samantapaista. Satsaisin ehkäpä uusiin mustiin housuihin, neulepuseroon tai jos mallit sopisivat minulle, niin talvitakki voisi olla myös hyvä hankinta. Filippa K:n laadun tuntien valitsisin jotakin äärimmäisen ajatonta, sillä vaate todennäköisesti kestää käytössä vuosia.

 • Tuuli-Elina

  Klassiseen asuun tuo särmää ja tarvittavaa rosoisuutta repaleiset farkut ja valitsemasi punaiset kengät – erittäin onnistunut asukokonaisuus ja stailaus! Olen todella ihastunut Filippa K:n syysmallistoon. Jos arpaonni suosisi, ei lahjakortin kuluttaminen olisi vaikeata. Ihastuin erityisesti silkkipaitaan, vaaleaan neuleeseen, pitkään villatakkiin ja mustiin korkkareihin. Filippa K:n mallistoihin kuuluu aina trendien ja hauskojen yksityiskohtien lisäksi vaatekaapin peruspilareita, jotka kestävät aikaa.

 • Merja_

  Asukokonaisuudesta tuli preppy Tommy Hilfiger mieleen. Erityisesti pidin raitapaidasta. Filippa K:n mallistosta ostaisin takin talvea varten.

 • Lahjakortin sijoittaisin raitapaitaan. Lopuille 60 eurolle on pari vaihtoehtoista kohdetta hypisteltäväksi.

 • Mimmii

  Onnistunut asu taas kerran! :) Ja toinen toistaan ihanampia vaatteita Filippa K:n mallistossa. Vaikeaa valita suosikkiaan. Luulen kuitenkin, että päätyisin hankkimaan jonkun laadukkaan neuleen. Toisaalta myös perinteisestä tyylistäni poiketen ihanat tyttömäiset hameet kiinnittivät huomioni. Hmmm….

 • emma5885

  Stailaamasi asu on hyvinkin Filippa K -tyylin ytimessä, simple and chic. Filipan mekot on maailman mukavimpia ja myös tosi business appropriate: eli mulle lahjakortti ja yksi kestosuosikkimekko lisää kokoelmaan kiitos! :)

 • kiiuli

  Asu on tosiaan niin ihanan ajaton ja silti niin pirteä! Tykkään erityisesti takista, näyttää tähän kauteen niin sopivalta. :) Jos onni tosiaan potkaisisi ja voittaisin lahjakortin, käyttäisin sen varmaankin johonkin noista ihanista Filippa K:n pörröisistä lämpöisistä neuleista. Myös yksi malliston mekoista näyttää tosi mun tyyliseltä. Houkuttelee niin mennä sovittelemaan, mikä itselle kolahtaisi parhaiten!

 • Titti

  Ihana pariisilaisuutta hehkuva kokonaisuus todellakin! Juuri tuollaisessa asukokonaisuudessa viihtyisin itsekin. Punaiset kengät kera punaisten huulien kruunaa asun. Juuri sopivan rento, mutta silti huoliteltu look. Jos onni suosisi arvonnassa, ostaisin ehdottomasti laadukkaan neuleen talvea varten. Luultavimmin tämän kaunokaisen: http://collection.filippa-k.com/woman/knits/soft-tweed-pullover

 • Nessu

  Klassinen mutta rento asu, tykkään. Lahjakortin käyttäisin ehkä joihinkin perusvaatteisiin kuten esim. tähän neuleeseen: http://collection.filippa-k.com/woman/knits/merino-r-neck-pullover

 • Pariisin Varpunen

  Mukavan rento ja samalla skarppi kokonaisuus! Pariisilaisuus toimii aina… Itse valitsisin joutain neule-osastolta, vaihtoehtoja näytti riittävän, kuten ’Loose Pullover’ tai ’Light Mohair Pullover’ tai ’Soft Tweed Long Cardi’.

Related posts