1/10/13

Hattaralöytöjä

7 64 pink-kollaasi2.jpg

Keneltäkään ei varmasti ole jäänyt huomaamatta, että jotenkin olen tänä syksynä tykästynyt trendiväri vaaleanpunaiseen, vaikka se ei aiemmin olekaan minua niin innostanut. Yleensä vaaleanpunaisesta väristä tulevat ensimmäisenä mieleen pikkutytöt ja sitten aikuiset naiset, jotka verhoutuvat päästä varpaisiin babypinkkiin (mielikuvissani yleensä sellaiseen velour-verkkariasuun, hrrrrrr) – ja jos nyt saan mielipiteeni ilmaista, niin aika harvalle aikuiselle se tyyli sopii. :D Mutta kun karistaa nuo mielleyhtymät päästään, eivät hempeät roosan sävyt tunnukaan yhtään hassummilta. Pienessä määrin annosteltuna ja yhdistettynä muihin väreihin vaaleanpunainen on itse asiassa aika kaunis ja raikas sävy. 

Tänään ilmestyvässä uunituoreessa lokakuun Trendissä (huh, voitteko uskoa, että on jo lokakuu?!) inspiroidun Tyylihaukka-palstalla vaaleanpunaista sisältävistä kadulta bongatuista tyyleistä ja tänne omalle tontilleni olen puolestaan kerännyt verkkokaupoista omia hattaraisia suosikkilöytöjäni. :) Tyyli-inspikset voi siis bongailla printtilehdestä ja konkreettisia tuotevinkkejä löydätte tästä jutusta! Mitkäs näistä vaaleanpunaisista unelmista ovat suosikkejanne?

1. kuvan tuotteet:

Bleiseri Zara, ruutuhousut Marni / Outnet, timanttikoristeltu neule Tara Jarmon, liukuvärjätty biker-nahkatakki Muubaa / Outnet, roosa kauluspaita J. Crew / Net-a-porter, pyjama H&M, aurinkolasit Topshop, haalari Selected Femme, lyhythihainen pusero kauluksilla Marc by Marc Jacobs / Net-a-porter, pipo  Samuji, pörröneule  Topshop, kellohame Tara Jarmon / Zalando, pitkähihainen angoraneule   Topshop

pink-kollaasi1.jpg

2. kuvan tuotteet:

Lyhythihainen paita  Zara, villakangastakki Tara Jarmon / John Lewis, herrainhousut  Zara, lyhythihainen printtipusero Moschino Cheap & Chic / Net-a-porter, pitkähihainen neule Filippa K, metallinhohtoinen meikkipussukka  Topshop, kellohelmainen mekko  Topshop, lyhythihainen pörröneule Samuji, bleiseri Tibi / Outnet, loaferit MiuMiu / Net-a-porter, sukat Weekday, roosa neule  Filippa K, korkeavyötäröiset shortsit  Topshop, herrainhousut Stella McCartney / Outnet, kauluspaita Tara Jarmon / Shopbop, pitkähihainen neule Jonathan Saunders / Outnet

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Aisha J

  Ihana tuo timanttikoristeltu neule! Vaaleanpunaista on hauska yhdistella muihin väreihin, sillä saa aikaan yllättäviäkin asukokonaisuuksia :)

 • lissuli

  Haalean vaaleanpunainen on kyllä parhaimmillaan yhdistettynä oikein tummansiniseen ja vaaleaan harmaaseen :) Usein sitä näkee vaatteissa yhdistettynä mustaan (tai valkoiseen), kuten nytkin muutamassa näiden kollaasien vaatekappaleissa, mutta omaa silmää miellyttää se sininen jotenkin ihan valtavasti!

 • Lora

  Haalean vaaleanpunaiset neuleet ovat omia suosikkeja ja olinkin onnekas kun löysin eräästä second hand liikkeestä pari viikkoa sitten Repeat-merkin 100% kashmirneuleen kyseisessä sävyssä.

  Se hattarunelma päällä olenkin tänään liikenteessä, lämmittää niin kehoa kuin mieltä :) 

 • Minä vain

  Kaikki oli niin ihania, etten osaa valita vain yhtä suosikkia!

 • Masi

  Roosan värinen Filippa K:n neule näyttää ihan super-ihanalta! Tekisi melkein mieli syödä se :D
  Kiitos Jenni blogistasi! Näyttää ja kuulostaa siltä, että rakastat työtäsi! :)

 • Jenni H.

  Minulla on myös ollut ennen vähän sellainen vaaleanpunavamme ja tuntuu, että se näyttää usein vain jotenkin halvalta.. mutta tuo biker on kyllä tosi kaunis! Ehkä se vaaleanpunainen tarvitsee vain vähän jotain muotoa tai tekstuuria ollakseen tarpeeksi ”kalliin” näköinen.

 • hihii!

  Mun suosikit on ehdottomasti noi ykköskuvan ruutuhousut ja liukuvärjätty nahkatakki, kaikki muut noista vaatteista on vähän liian hempukoita mun makuun, mutta noissa kahdessa on vähän enemmän asennetta hempukan vaaleanpunaisen seuraksi! :)

Related posts