30/09/13

Uusi kiinnostava tulokas Suomi-muodin kentällä: Elina Priha

4 48 elinapriha1.jpg
 

Minusta on kiinnostavaa seurata, millaisia nuoria suunnittelijoita suomalaisen muodin kentälle putkahtelee ja yksi ehdottomasti kiinnostava tulokas on Briteissä opintonsa suorittanut Elina Priha. Lontoolaisesta Kingston Universitystä muodin maisteriksi valmistunut Elina Priha esitteli hiljattain lopputyömallistonsa, joka kantaa nimeä New Slang. Nopealla silmäyksellä voi todeta, että denim on näkyvässä roolissa tässä modernia tilkkutäkki-fiilistä huokuvassa mallistossa, mutta erityisen kiinnostavan siitä tekee se, että materiaalina on käytetty pääasiassa kierrätettyä denimiä. Lisäksi hauskoista lippahatuistaan tuttu Costo (joka on muuten myös tunnettu kierrätysmateriaalien suosimisesta) on sponssannut Elinalle päähineet, jotka hän on sitten tuunannut oman näköisikseen. 

elinapriha2.jpg

Opiskelijatyöt ovat yleensä tunnettuja sitä, että niissä voi vielä revitellä hiukan reilummin, kun myöhemmässä suunnittelussa on ehkä otettava mukaan himpun verran enemmän huomioon myös kaupallisia aspekteja. Minulle tulevat näistä vaatteista paikoin vähän mieleen toisen suomalaisen Lontoon kasvatin Sasu Kaupin leikkisät ja lapsekkaat oversize-siluetit, mutta Elinan työn jälki on silti persoonallista. Pidän erityisesti noista hauskoista ristipistoin tikatuista denim-kankaista. Ja ison plussan annan myös kierrätysmateriaalien käytöstä. Jääkäämme siis mielenkiinnolla odottamaan, mitä tästä tytöstä vielä kuullaan. :)

elinapriha3.jpg elinapriha4.jpg elinapriha5.jpg elinapriha6.jpg elinapriha7.jpg elinapriha8.jpg elinapriha9.jpg elinapriha10.jpg elinapriha11.jpg elinapriha12.jpg elinapriha13.jpg elinapriha14.jpg elinapriha15.jpg elinapriha16.jpg elinapriha17.jpg

Photos: Carl Wilson for Elina Priha

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Upeat kuvat
  xxx

 • juliia

  Pakko myöntää että muhun nuo asut eivät iskeneet ollenkaan. Propsit ekologisuuden huomioimisesta!

 • Jenniii

  Todellakin! :)

 • Jenniii

  Minäkään en osaisi itseni ylle kuvitella näitä vaatteita, mutta jään silti uteliaana odottamaan tulevia, kaupallisempia mallistoja. :) Tykkään kovasti Elinan silmästä yksityiskohdille (kuten nuo ristipisto-koristeet) ja leikkisästä otteesta suunnitteluun sekä tietysti tuosta ekologisesta näkökulmasta. Mahtaakohan suunnittelija jatkaa kierrätyslinjalla jatkossakin? :)

Related posts