30/09/13

Kumpparikisan voittaja!

2 46
jen-collins.jpg

Olipas hauskaa huomata, miten innoissanne olitte kultaisista, hopeisista ja monista muistakin kumppareista! :) Tretornin kanssa yhteistyössä järjestetty kisa on nyt päättynyt ja onnetar on valinnut suosikkinsa. Tällä kertaa arpaonni suosi seuraavaa kommentoijaa:

Saakku:

Moi! Ihanan näköisiä ja persoonallisia kumppareita. Kultaiset ois ehkä enemmän mun makuuni mutta nämä kun näin…niin veivät voiton: Http://fi.tretorn.com/tretorn/RubberBoots/Leisure/Lady/Blacklilac Nämä olisivat unelmakumpparit! Tyylikkäät ja sivistyneen näköiset asuun kuin asuun. Nämä tulisivat niin tarpeeseen, varsinkin töissä ulkona lasten parissa! :)

Käyhän kurkkaamassa sähköpostisi, niin saadaan palkinto eteenpäin! Toivottelen ihania ulkoiluhetkiä Saakulle uusissa kumppareissaan ja kiitän kaikkia osallistuneita! :)

Illustration: Jen Collins

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • .Tiia

    Hei! Osaatko sanoa Tretornien mitoituksesta, eli kannattaako valita suoraan oma koko vai pitäisikö ottaa esimerkiksi yhtä numeroa suuremmat kumpparit :) ? Nicole-kumpparit jäivät nimittäin pyörimään mieleeni, ja minun on varmasti pakko jossain vaiheessa klikkailla ne tilaukseen :).

  • Jenniii

    Näissä mitoitus on minusta aika napakka (toisin kuin esim. Nokian Hai-saappaissa, joissa on jätetty reilusti villasukkavaraa). Minun kokoni on normaalisti 36-37 ja näistä minulla on 37. Kyllä sinne varmaan ohuemmanlainen villasukka mahtuu väliin, mutta jos haluaa oikeasti sellaiset vähän jaloissa lompsuvat ja paksujen villasukkien kanssa mahtuvat saappaat, niin voi olla järkevää ottaa normaalia isompi koko. Toisaalta esimerkiksi näissä metallisaappaissa on sellainen pehmeä lämpövuori, joten välttämättä villasukkia ei edes tarvitse. Aina toki voi tsekata asian myös käymällä kokeilemassa jossakin liikkeessä, jossa Tretornin saappaita myydään (vaikkei sitä haluamaasi mallia siellä olisikaan). 

Related posts