29/09/13

Taide-ale!

56 marileea-jarnefelt3.jpg

Hei ajattelin vinkata teille tästä, sillä niin moni tuntui keväällä ihastuvan Marileea Järnefeltin teoksiin, kun esittelin niitä blogissani. Bongasin siis kaupungilla kävellessäni gallerian ikkunasta upean neonpinkin maalauksen ja päädyin tutkimaan näyttelyä tarkemminkin. Selvisi, että teos oli Marileea Järnefeltin tekemä ja tein tuolloin myyntinäyttelystä jutun blogiini, koska ihastuin niin kovin hänen kättensä jälkeen. Niin näytti kommenttien perusteella ihastuneen moni muukin. :) Muutaman mutkan kautta päädyin myös ostamaan sen räväkän pinkin maalauksen kotini piristykseksi ja on kyllä ollut loistohankinta ja sopii tänne ihan täydellisesti.

marileea-jarnefelt2.jpg

Nyt aiemmin tällä viikolla kolahti sähköpostiin viesti, että Marileea Järnefelt myy vielä vapaina olevat teoksensa -50% hintaan online-galleriansa kautta, joten mikäli joku teos jäi aiemmin keväällä kaihertamaan mieltä, niin kurkatkaahan TÄÄLTÄ onko teos vielä vapaana. :) Mukana on monia minunkin postaukseen kuvaamiani teoksia. Nappasin postauksen kuvitukseksi muutamia vielä myytävänä olevia maalauksia, mutta niitä on siis paljon enemmän siellä nettisivuilla.

marileea-jarnefelt1.jpg marileea-jarnefelt4.jpg marileea-jarnefelt5.jpg marileea-jarnefelt6.jpg marileea-jarnefelt7.jpg

Artworks: Marileea Järnefelt

Tags: , , , ,

Categorised in: Kulttuuri, Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts