29/09/13

Slow dancing in a burning room

5 51 john-mayer-929705787.jpg

Kirjoittelin jokin aika sitten John Mayerin loistavasta Paper Doll -biisistä ja kyseisen kipaleen soitua levylautasellani repeatilla noin viikon, intouduin tsekkailemaan muutakin Mayerin tuotantoa. Yksi biisi sykähdytti heti ensikuulemalla aivan erityisesti, vaikka fiilikseltään kyse onkin ihan erilaisesta kappaleesta kuin tuo Paper Doll. Melodialtaan mielettömän kaunis ja sanoituksiltaan riipivän surullinen Slow Dancing in a Burning Room sopisi erinomaisen hyvin aiemmin vinkkaamieni William Fitzsimmonsin biisien jatkeeksi samalle sydänsuruisten soittolistalle. Tätäkään en oikein pysty kuivin silmin kuuntelemaan eli suosittelen jälleen varaamaan nenäliinan valmiiksi, jos tuntuu, että näin sunnuntai-iltana on mieli herkkänä. 

Pakko muuten todeta, että John Mayer taitaa muusikkona olla aika aliarvostettu kaveri. Tai en oikeastaan siitä arvostuksesta tiedä, mutta herra tuntuu harmi kyllä olevan enemmän otsikoissa sotkuisten naissuhteidensa kuin musiikkinsa takia, vaikka ehdottomasti ansaitsisi tulla noteeratuksi minusta nimenomaan viimeksi mainitun ansiosta. Todella hienoja melodioita ja koskettavia sanoituksia.

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Jenniii

  Hihii, itse asiassa juuri Heart of Life on oikeastaan ainoa biisi, jonka olen tuntenut John Mayerilta ennen Paper Dollia. Päätyipä yhdelle soittolistoistanikin joskus viime talvena. :)

 • Loki

  Ja loistava kitaristi. Mulla on jo muutaman vuoden ollut where the light is: live in los angeles tehosoitossa mikä on aika hyvähkö livelevy. Daughters puhutteli aikoinaan kovasti. Heitänpä muuten aasinsillan kautta suositukseksi Daughterin Run-biisin, jos ei ole jo tuttu.

 • RRRRRR

  No mites hei Mayerin Dreaming with a broken heart…. Vuosi sitten eronneelta sielunsiskolta terveisiä vaan sinne, että toi biisi on ehkä pahinta ja parasta ikinä :)

 • Papana

  Ihana biisi :) Pitää tutustua paremmin tähän Mayerin Johniin.

  Tässä sulle kokeiluun biisi, jonka koukussa olen ollut jo useamman viikon. Ekalla kuuntelukerralla kipale vaikutti melko mitäänsanomattomalta, mutta parin kuulostelun jälkeen jäin pahasti riippuvaiseksi. Toivottavasti tykkäät! :)

  http://www.youtube.com/watch?v=JCFwEXhz334

Related posts