29/09/13

Nahkaa ja timantteja

16 41 IMG_4700editedootdworldsbestblogs.jpg

Tiedättekö joskus, kun on sellaisia asuja, jotka näyttävät luonnossa kivalta, mutta jotenkin eivät vain onnistu toimimaan valokuvissa? Ihana Strictly Style -blogin Hanna ikuisti minut pariin kuvaan tämän viikon Tukholman reissulla, mutta jotenkin minulle tuli tuosta asusta juuri sellainen fiilis, että se mikä näytti peilissä ihan hyvältä, ei vain jotenkin toimi kuvassa. Olokin oli vähän nuutunut kuvia ottaessa, koska orastava nuha kutitteli nenässä ja kadulla tuli vilu ilman takkia. (Ja tänään se syysflunssa olikin sitten iskenyt täydellä teholla, buu!) Mutta ajattelin nyt silti laittaa nämä kuvat jakoon, vaikka en itse täysin fiiliksissä tuosta asusta olekaan. :D

IMG_4675editedootdworldsbestblogs.jpg

Ylläni on H&M Trend -mallistosta viime keväänä löytynyt luumunvärinen nahkahame, joka on ihan täydellinen syysfiiliksiin, mutta ehkä kokonaisuudesta tuli vähän liian synkkä tuohon tummansiniseen villapaitaan yhdistettynä. Paidan piristyksenä ovat kyllä nuo hihansuissa kimmeltävät ”timantit”, mutta silti asu näyttää ehkä liian tummalta – tuossa illan hämärässä valossa ainakin. Piristystä asuun toivat pinkki clutch ja hauskat glitterkengät, jotka pääsevät tarkempaan esittelyyn vähän myöhemmin. Tuo alekorista löytynyt pinkki kirjekuorilaukku on aika täydellinen asujen piristäjä. Kaikki muu voi olla vaikka yksiväristä, mutta kun tuon simppelin pinkin laukun nappaa kainaloon, niin kokonaisuus saa heti iloisen väripilkahduksen.

Kiitos vielä Hannalle kovasti kuvista! :)

IMG_4679editedootdworldsbestblogs.jpg

Luumunpunainen nahkahame H&M Trend, villapaita H&M Trend, pinkki clutch Pieces, glitterkengät Tsumori Chisato, huulipunaYves Rocher

Photos: Hanna Väyrynen / Strictly Style

Tags:

Categorised in: Muoti

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • dragonfly

  Hame on kyllä ihana! <3 Ehkä vaalean paidan kanssa toimisi paremmin, jos mielestäsi tämä asukokonaisuus on liian tumma?

  xxx

  E

  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Jenniii

  Kiitos! :) Keväällä käytin sitä esimerkiksi harmaan puseron kanssa ja se look toimi kyllä paremmin. Jotenkin harmaa väri raikasti asua heti kummasti. Tummansininen on ehkä liian synkkä pari tuolle luumulle, ainakin meikäläisen makuun. :) Tässä hame harmaan paidan kera (tosin on tuossa aika paljon aurinkoisempi valokin): http://lookbook.nu/look/4675663-Jc-College-Shirt-H&M-Leather-Skirt-Clou-Ankle

 • Liv

  joo, jotkut vaatteet on sellaisia, että ne kaipaavat liikettä tuekseen, edes sen jalalta toiselle painon siirron, jota ihmiset tekee huomaamattaan :)

 • piraija

  Asu on kaunis, näyttää varmasti luonnossa vielä kauniimmalta:) Strictly style blogin Hanna on kyllä taitava kuvaaja, sillä varsinkin tuo ensimmäinem kuva on upea.. ei kyllä sovi vähätellä mallinkaan upeutta!:)

 • Vierailija

  Ei tuo ole ollenkaan huono yhdistelmä. Sitä vain oli ehkä turha yrittää piristää fuksialla. Kokonaan tumma kokonaisuus toimii, mutta jos tummaan kokonaisuuteen tuo liian räikeän väripilkun, se saa muut asun osat näyttämään tunkkaisilta (poikkeuksena kokanaan musta asu, johon kirkkaat värit sopivat)

  Itse olen ehkä välillä turhan tarkka harmoniasta, ja tämä on siis vain minun mielipiteeni. Mutta en yhdistäisi kolmea eri tummaa väriä. Nyt oli sininen, luumu ja musta. Käyttäisin asuissa maksimissaan kahta erilaista tummaa väriä, ja sitten neutraaleja, jos haluaa lisää värejä. Eli kyllä sininen ja luumu sopii yhteen, jos mukana on jotain (vaaleampaa) neutraalia niitä tasapainottamaan. :)

 • Armi

  Hassua, musta asu toimii ihan tosi hyvin! Eikä ollenkaan liian synkkää, upean dramaattista vain. Erilaiset tummat värit toimii hyvin yhteen, tosin silloin voi olla hyvä pelata vähän tekstuureilla, niin kuin tässäkin: nahkainen hame on just nappi.

 • Jenniii

  Niinpä! Ja jotkut vaatteet ovat haasteellisia kuvattavia muuten vain. :)

 • Jenniii

  Kiitos kaunis. :) Ja Hanna on kyllä kuvaajana ihan ässä – itse tykkää myös tuosta ensimmäisestä kuvasta paljon.

 • Jenniii

  Voipi olla, että fuksia oli tässä liikaa – vaikkakin minusta se sopii asuun ihan hyvin, kun väri ei sävyltään riitele muun kokonaisuuden kanssa. Värienkäyttö (tai ehkä lähinnä niiden määrä) on usein vähän makuasia ja itse olen aika rohkeakin yhdistelemään värejä ja kokeilemaan samaan asuun useampaa väriä. Mutta tiedän, että monille muille jo kolmekin väriä samassa asussa on paljon. :) Minusta on hauska jopa välillä vähän rikkoa sitä harmoniaa lisäämällä asuun jotakin, mikä on hiukan off. Mutta enemmänhän nämä ovat sellaisia henkilökohtaisia mieltymyksiä ja visuaalisissa jutuissa maut ovat monet. :)

  Sininen ja luumu sopivat kyllä minusta ihan nätisti yhteen, mutta jotenkin tämä ei vain kuvassa nyt näytä yhtä kivalta kuin peilissä. :D Pitää kyllä kokeilla joskus jonkun vaaleammankin sävyn kanssa yhdisteltynä, kiitos vinkistä!

 • Jenniii

  Kiitos! :) No näin sitä vain ihmiset näkevät asiat eri tavoin, mutta onpa kiva kuulla, että sinun silmissäsi toimii. Ja kyllä, tekstuurien kanssa pelailu toimii aina – yksiväriseenkin asuun saa särmää, kun on mukana kiiltävää ja mattaa, sileää ja pörröistä. :)

 • Miss Piggy

  Voi lääh noita sun kenkiä Jenni, IHANAT! :)

 • Kyllähän tuo toimii ihan kuvissakin – oot superkaunis, niin kuin no, aina :-) Tota ekaa kuvaa jää jotenkin tuijottamaan…

 • Jenniii

  Voi kiitos! Pitää esitellä ne pian ihan kunnolla. ;)

 • Jenniii

  Voi kiitos muru! :) Ekan kuvan tunnelmasta käy kyllä kiittäminen loistokuvaaja Hannaa, joka komensi minut tuohon kaiteelle istumaan. Enpä olisi itse sitä keksinyt!

 • D

  Kauniita kuvia, varsinkin ensimmäisestä lumouduin Emmin tavoin.

  Ja niin kai on vaan kuitenkin kauneus katsojan silmästä kiinni: omaa silmää tämä asukokonaisuus, erityisesti eri sävyisen ja materiaalisen tumman paidan ja hameen yhdistelmä miellytti kovin!

  Ihanaa syksyä ja paranemisia!

 • Aivan mahtava asu! Niin syksyn trendien mukainen niin materiaaleiltaan, kuin väreiltään! Etenkin tuo hame on ihana. Myös tuo viininpunainen huulipuna on nyt kuuminta huutoa ja tekee asusta todella harkitun näköisen :)

  Kurkkaa blogini ja postaukseni syksyn trendeistä :)

  http://minna-rose.blogspot.fi/

Related posts