27/09/13

Terkut Tukholmasta!

4 81 P9265347.JPG

Kukkuu ja heissulivei täältä Tukholmasta, jonne lensin eilen katsastamaan livenä Matthew Williamson for Lindex -malliston lanseerausta. Tilaisuutta juhlistettiin eilen Fotografiskassa ja iltaa kunnioitti läsnäolollaan itse suunnittelija, joka vaikutti muuten ehkä maailman sympaattisimmalta tyypiltä. :) Siellä tuo suunnittelijastara jammaili yleisön joukossa Loreenin heittäessä keikkaa ja poseerasi hymyillen jokaisen kuvaa pyytäneen faninsa kainalossa. Tiedättekö, kun joistakin ihmisistä vain huokuu sellainen hyvä fiilis ja aitous? Matthew Williamsonista sellainen suorastaan säteili. <3

P9265280.JPG

Mallisto esiteltiin poikkeuksellisesti aika upealla seinille heijastetulla videoinstallaatiolla, josta oli harmi kyllä kovin vaikea napsia kuvia. Iltatilaisuudessa oli myös mahdollisuus ostaa malliston tuotteita vähän ennakkoon, mutta hitsi vie, pop up -putiikissa kävi sellainen kuhina, että minun päästessäni tutkimaan rekkejä juuri mitään ei ollut enää jäljellä. Vaatteet menivät siis selvästi kuin kuumille kiville. :) Oli muuten kiva huomata, että siellä seassa oli oikeasti vähän ylellisempiäkin materiaaleja – esimerkiksi printtikuosillinen maksimekko oli 100% silkkiä. 

P9265277.JPG

Ilta oli kaikella tapaa ihana. Oli mukavaa viettää aikaa huippujen blogityttösten kanssa ja omalta osaltani yksi päivän kohokohdista oli se, että pääsin kilistelemään laseja Lindex-pippaloiden jälkeen vielä rakkaan Tukholmassa asuvan ystäväni kanssa. Olemme nähneet viimeksi kesällä, joten oli niin mukavaa päästä vaihtamaan kuulumisia ja kyllähän sitä juttua riittikin niin, että ilta venyi pikkutunneille ja kuohuviiniäkin taisimme kumota siinä jutun lomassa aika monta lasillista. Mutta hei, kerrankos sitä. Ja olipa meillä syytä juhlaankin, sillä tupsahdin Tukholmaan eilen juuri sopivasti nostamaan maljan sen kunniaksi, että tuo rakas ystäväni oli juuri eilen tehnyt asuntokaupat ihkaensimmäisestä ikiomasta kämpästään. Kaikin puolin ihana ilta. :) Lisääkin kuvia on mahdollisesti vielä luvassa, jahka pääsen käsiksi muidenkin blogityttöjen napsimiin kuviin. :)

P9265335.JPG

Kameran takana piileksii Mademoiselle Pigalle -blogista tuttu Irene. :)

P9265291.JPGP9265281.JPG P9265311.JPGP9265304.JPG P9265325.JPG P9265340.JPG

Tässä kuvassa kameran takaa kurkistaa puolestaan Fashionweek-blogin Johanna. :)

P9265342.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Mrs. K.

  ”Oh, olisinpa ollut mukana”….;)

 • Emmi L.

  En malta odottaa, että noi tulee kauppoihin :) Varmasti upea tilaisuus tuo eilinen!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • En malta odottaa että nuo tulevat kauppoihin!! :D

 • tiia_

  Kivat pippalot varmastikin! Matthew Williamsonista on mullakin jäänyt tosi mukava kuva. Joskus vuonna sirppi ja vasara olin mallina yhdessä muotialan opiskelijoiden suunnittelukilpailun näytöksessä Lontoossa, ja Williamson oli kisan tuomarina. Minulla oli päällä rinnat paljastava kaftaanityyppinen vaate, joka päällä tunsin oloni erittäin… hmm… alastomaksi. Williamson tuli luokseni ja sanoi, että ole vaan upea ja itsevarma itsesi, niin kaikki menee hyvin. :)

Related posts