26/09/13

Hohtoa sadekeleihin!

355 71 tretorn-kilpailu.jpg

Vaikka tykkäänkin kovasti syksystä vuodenaikana, en voi sanoa odottavani mitenkään innolla syksyisiä sadesäitä, joista on nähty pilkahduksia jo tälläkin viikolla. Olen aina ollut kumpparityttöjä ja minusta jokaisen suomalaisen olisi syytä omistaa ainakin yhdet kumpparit – sen verran kosteassa ilmastossa täällä eletään. Muistan joskus reilu kymmenen vuotta sitten tokaisseeni äidilleni suorastaan järkyttyneenä, että miten hän on voinut päästää sellaisen tilanteen syntymään, ettei hänen tyttärellään ole laisinkaan kumisaappaita. :D Tilanne korjattiin ja hankimme minulle tuolloin kirkkaanpunaiset kumisaappaat sadepäivien piristykseksi. Sittemmin olen kartuttanut kumpparikokoelmaani useammallakin parilla. En vain ymmärrä pikkukenkien kastelua ja varpaiden palelua sadesäässä, kun vaihtoehtojakin on. Toki sitä joskus on sade yllättänyt kumppareiden nimeenkin vannovan ja olen litsutellut märissä kengissä harmissani kumppareiden ollessa kotona.

Veikkaan, että näissä kumpparihommissakin ihmiset taitavat jakautua vähän kahteen leiriin: toiset haluavat mahdollisimman hillittyä ja huomaamatonta ja toiset nimenomaan mieluiten piristävät sadepäiviään kirkkaanvärisillä tai muuten vain hauskoilla saappailla. Olen itse vähän fiiliksen mukaan kumpaakin sorttia: joskus on kiva pukea ”hämäyskumpparit”, joita ei kumisaappaiksi ensisilmäyksellä edes tajuaisi. Toisinaan taas on kiva räväyttää ja vetää jalkaan jotakin iloisempaa. Bongasin viime keväänä kumppareistaan ja ulkoilujalkineistaan tutun Tretornin syysmallistossa aika räväkät hopeiset ja kultaiset kumisaappaat. Spontaanin ihastukseni innoittamana Tretornilta tarjottiin minulle mahdollisuutta arpoa tuollaiset hauskat metallinhohtoiset kumpparit teille lukijoille. :) Sain myös itse sellaiset omaksi, joten vaikka en sadepäiviä kiihkeästi odotakaan, niistä tuli juuri asteen verran hohdokkaampia uusien kumppareiden ansiosta. Eli kisaan pääset osallistumaan seuraavasti: kerro tämän postauksen kommenteissa, millaiset ovat unelmiesi kumpparit! Kerro lisäksi, kummat metallinhohtoiset saappaat olisivat enemmän mieleesi: kultaiset vai hopeiset? :) Mikäli kummatkaan metallinhohtoisista kumppareista eivät tunnu ihan omalta, voit myös valita suosikkisaappaasi Tretornin sivuilta TÄÄLTÄ ja linkittää ne kommenttiisi. Voittaja saa omakseen lempparikumisaappaansa Tretornin valikoimista. :) Kisaan voi osallistua su 29.9.2013 klo 24 asti ja muista laittaa kommenttisi yhteyteen toimiva sähköpostiosoite.

EDIT: KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. :)

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

355 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts