25/09/13

Neulottu poikakaveri kainalossa?

7 52 donnawilson1314-1.jpg

Olen monet kerrat aiemminkin intoillut brittisuunnittelija Donna Wilsonin leikkisistä ja hauskoista esineistä, sisustustavaroista, astioista ja neulotuista pehmo-otuksista. Löytyypä täältä omastakin kotoa kolme tuollaista hassua neulottua tyyppiä, joita kutsun perheekseni. :) Huomasin suunnittelijan Facebook-sivuilta, että uusi talven katalogi on ilmestynyt ja se on täynnä sellaisia herkkuja, että päätin jakaa kuvia inspismielessä teillekin. Mutta nyt ongelmaksi on muodostunut, että olen kehittänyt itselleni jonkinlaisen obsession tuosta IHMISEN KOKOISESTA neuleotuksesta! :D Siis tyyppihän on pidempi kuin minä! Mihin tässä mitään poikakaveria enää tarvitaan, kun voisi nukahtaa tuollaisen neuleenpehmeän söpöliinin kainaloon. Ilmeisesti nuo jättimäiset otukset ovat valikoimissa vain erikseen tilattaessa, joten hintaa en uskalla edes miettiä…

PS. Jos haluatte tietää, miten valtavan pitkiä nuo jättiläisotukset ovat, niin kurkatkaapa tänne

donnawilson1314-10.jpgdonnawilson1314-2.jpg donnawilson1314-3.jpg donnawilson1314-4.jpg donnawilson1314-5.jpg donnawilson1314-6.jpg donnawilson1314-7.jpg donnawilson1314-8.jpg donnawilson1314-9.jpg donnawilson1314-11.jpg

Pictures: Donna Wilson

Tags: , ,

Categorised in: Koti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Marmari

  Minusta tuo ihmisen kokoinen neulos on aika spooky.. Muutoin aika söpöjä juttuja!

 • Mrs V

  IHANIA!!

 • Mirja H

  Siis voi ei miten söpöjä! :D Asun nykyään Englannissa ja vaikka palkka kilahti juuri tilille on sen verran laskuja odottamassa etten uskalla tilata mitään. Pieni söpö kettu houkuttaa… Ja kettutyyny ja söpö pipo ja sukat ja ja ja kaikki. :D

 • Hosuli

  Ihania nuo kaikki otukset! Mahtavia värejä kans.

 • Vierailija

  Ei kyllä sun nyt täytyy hankkia edes joku väliaikainen heila! :D

 • Katih

  Oo, ihana kilppari!

 • mirkkumol

  liian ihania noi kaikki jutut, aaws ! <3 tämmönen postaus on ihan täysin laiton. murr.. karhu-lautaset ja kaikki. : D

Related posts