25/09/13

Neulottu poikakaveri kainalossa?

7 33 donnawilson1314-1.jpg

Olen monet kerrat aiemminkin intoillut brittisuunnittelija Donna Wilsonin leikkisistä ja hauskoista esineistä, sisustustavaroista, astioista ja neulotuista pehmo-otuksista. Löytyypä täältä omastakin kotoa kolme tuollaista hassua neulottua tyyppiä, joita kutsun perheekseni. :) Huomasin suunnittelijan Facebook-sivuilta, että uusi talven katalogi on ilmestynyt ja se on täynnä sellaisia herkkuja, että päätin jakaa kuvia inspismielessä teillekin. Mutta nyt ongelmaksi on muodostunut, että olen kehittänyt itselleni jonkinlaisen obsession tuosta IHMISEN KOKOISESTA neuleotuksesta! :D Siis tyyppihän on pidempi kuin minä! Mihin tässä mitään poikakaveria enää tarvitaan, kun voisi nukahtaa tuollaisen neuleenpehmeän söpöliinin kainaloon. Ilmeisesti nuo jättimäiset otukset ovat valikoimissa vain erikseen tilattaessa, joten hintaa en uskalla edes miettiä…

PS. Jos haluatte tietää, miten valtavan pitkiä nuo jättiläisotukset ovat, niin kurkatkaapa tänne

donnawilson1314-10.jpgdonnawilson1314-2.jpg donnawilson1314-3.jpg donnawilson1314-4.jpg donnawilson1314-5.jpg donnawilson1314-6.jpg donnawilson1314-7.jpg donnawilson1314-8.jpg donnawilson1314-9.jpg donnawilson1314-11.jpg

Pictures: Donna Wilson

Tags: , ,

Categorised in: Koti

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts