25/09/13

Isabel Marant pour H&M lookbook

12 68 IM-HM-1.jpg

Kaikki varmasti jo tietävätkin, että suunnittelijarakkauteni Isabel Marant on tänä syksynä julkaisemassa yhteistyömalliston H&M:n kanssa. Nyt mallistosta on saatu jo ensimmäiset maistiaispalat, kun muutama lookbook-kuva on vuotanut nettiin. Tosin tuota voi sitten arvuutella, että ovatko kuvat todellakin päätyneet levitykseen vahingossa, sillä aika hyvää ennakko-hypeähän tällaisilla ”vuodoilla” saadaan aikaan. ;) Bongasin kuvat Lily-kollegani Tyylitietotoimiston tontilta, jossa ne puolestaan oli saantu käsiinsä Fashionista-nettisivuilta. Miltäs vaikuttaa ensisilmäyksen perusteella? Aika tyypillistä Marantia näyttäisi olevan ja kuten suunnittelija itse lupailikin, niin mallisto koostuu ilmeisesti hänen omista suosikkijutuistaan vuosien varrelta.

IM-HM-2.jpg IM-HM-3.jpg IM-HM-4.jpg IM-HM-5.jpg IM-HM-6.jpg IM-HM-7.jpg IM-HM-11.jpg IM-HM-14.jpg IM-HM-15.jpg IM-HM-18.jpg

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Miss T

  Noi vikan kuvan bootsit <3 !!

 • Aika kovat mallit ★

 • Ihana toi eka takki..! Ja huh joo aikamoisia malleja on kyllä saatu kuviin :)

 • Mrs V

  Tämän yhteistyön tuloksia olen itsekin jo odotellut, mutta näiden kuvien perusteella en vielä ole kovin innostunut :(

 • n.

  Aivan ihania nuo molemmat kengät ainakin <3

 • Matalat buutsit ja tuo pusero ihania, muista en niinkään innostunut.

 • lottas

  kiva värimaailma! ja ihana toi tumma tyttö! kerranki ihan rehellinen kunnon hymy eikä mitään kohtalokasta silmien siristelyä. vaikka ei siinäkää sinänsä mitää vikaa. mut kivaa vaihtelua toi levee hymy! :)

 • lottas

  siis tumma MALLI. nainen. naismalli. eihän toi mikää tyttö enää oo…

 • Hmm, kengät ei niin sykähdytä, mutta neuleissa on jotain kivaa. :-)

 • No nyt kyllä täytyy kommentoida, että onpa tylsän ja turvallisen näköistä. Siis varmasti näissä on sitten hyvät materiaalit ja työnjälki, koska muuten nuo minun silmään näyttävät ihan tavalliselta henkkamaukka vaatteilta. En ole erityisen perehtynyt Marantin tuotantoon, joten nämä saattavat hyvinkin hänelle ominaisentyylisiä vaatteita. Kieltämättä mulla on mielikuva juurikin siitä että suunnittelijan vaatteet ovat olleet tylsiä eivätkä ole sen vuoksi kiehtoneet.

  Ehkä sitä on tottunut, että nämä designer mallistot on jotain päräyttävää ja erilaista, vähän rohkeaakin, joten siltä kantilta ehkä oon pettynyt. Toisaalta tämä voi olla kaupallisempi ja myyvämpi. Eipähän varmaan tarvi sitten kyttäillä tuotteita netistä. :)

 • Laura P...

  Kiitos linkkauksesta! :) Vogue UK:n sivuilla taisi olla julkaistuna jo koko lookbook! Sinne siis kurkkimaan lisää herkkuja!!

   

 • Kkk

  Äh odotin jotenkin enemmän, en oikein osaa määritellä mitä mutta mun mielestä tätä samaa henkeä oli hm kevät mallistossa – punaista ja kirjailtua etnohenkeä. Kaipasin ehkä enemmän sitä marantin catwalk henkeä mallistoon :)

Related posts