24/09/13

Arjen kauniimpiin hetkiin

3 62 P9245179.JPG

Rakastan Berliiniä, mutta onpa ihanaa olla kotona Helsingissä. :) Kotiin palatessani minua ilahduttivat muutamat pienet kauniit asiat: ikkunalaudalla odottava neilikkakimppu ja muutama kaunis esine, jotka ostin taannoisen Helsinki Design Weekin Kaapelitehtaalla järjestetystä Design Marketista mutta joita en ole vielä teille ehtinyt esitellä. Lähdin perjantaina kotoa niin kiireessä, että unohdin laittaa neilikkaraukoilleni lisää vettä maljakkoon ja täällä ne reppanat odottivat lähes nääntyneinä kuivassa maljakossa, mutta toivotaan, että ensiapuna lisätty vesi vielä elvyttää niistä suurimman osan uuteen uskoon. Eivätkö olekin muuten kauniin ja jännittävän värisiä nuo kukinnot? En ole koskaan ennen nähnyt tuollaisia aavistuksen vihertäviä puuteriroosan sävyisiä neilikoita. 

P9245172.JPG

Mutta nyt siis niihin Design Market -tuliaisiin. Kaunis posliinipurnukka vilahtikin jo postauksessa, jossa esittelin kiinnostavia bongauksiani Kaapelitehtaan tarjonnasta, ja niinhän siinä kävi, että sorruin ostamaan sen kaunokaisen ihan omaksikin. Olen lukuisat kerrat ihastellut Vaja Designin uskomattoman kauniita posliinikannuja ja -purkkeja ja nyt kun löysin tuon värikkään Sirkus-purnukan edulliseen hintaan, päätin tarttua tarjoukseen. Kakkoslaatua oleva purnukka näyttää ihan priimalta (joku hädin tuskin silmin havaittava musta pilkku jossakin) ja kaunistaa nyt kotiani. En ole vielä keksinyt, mitä sinne laittaisin, mutta eiköhän tuolle joku kiva tarkoitus vielä löydy. Hyvät ideat otetaan ilolla vastaan!

P9245181.JPG

Toinen löytöni Design Marketista oli Vaja Designin kanssa samssa myyntipöydässä majaillut Nämä Design, joka puolestan ihastutti hauskoilla tarjottimillaan. Olen aina pitänyt tarjottimia itselleni vähän turhina kapistuksina, koska milloin sitä nyt tarjotinta kotona tarvitsisi? Mutta mintunvihreä tarjotin houkutti minua kummasti (yllätys!) ja pystyin heti visioimaan vaikka millaisia ihania kattauksia ja ruokakuvia, joihin tuo kaunis tarjotin sopisi, joten yhtäkkiä tarjotin alkoikin tuntua tuikitarpeelliselta hankinnalta. No okei, ehkä olisin tullut elämässäni toimeen varsin mainiosti myös ilman tuota tarjotinta, mutta hitsi vie, että se tuo takuuvarmasti vielä iloa niin moniin aamiaishetkiin ja kahvikutsuihin, että oli takuulla hyvä hankinta. Tällaisista pienistä arkisen kauniista asioista tulee vain kotiin heti hyvä fiilis. Ja tuinpahan samalla pieniä suomalaisia designereita työssään. :)

P9245176.JPGP9245180.JPG P9245182.JPG P9245175.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Koti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Oi miten suloinen tuo punavihreä purnukka!! Itse varmaan laittaisin siihen konvehteja tms, tosin ne varmaan tulisi aika äkkiä syötyä :’D

  • Hosuli

    Hei joo, pitääpä ostaa taas neilikoita! Mulla on vähän vastaavanlainen posliinipurkki keittiössä suolapurkkina. On kiva, että jatkuvasti käytössä ja esillä oleva astia on kaunis.

  • Aivan ihania värejä! Minäkään en ole aikaisemmin nähnyt tuon värisiä neilikoita.

Related posts