22/09/13

Do you read me?!

6 65

Kameraan on jostain syystä tällä reissulla tallentunut tosi vähän mitään mielenkiintoista – olen tainnut enemmän keskittyä niihin itse hetkiin kuin kuvaamiseen, mikä toki on ihan hyvä juttu sekin. :) Yksi ehdottomasti vinkkaamisen arvoinen kohde Berliinissä tuli kuitenkin tänään mieleen. En oikein tiedä, miten en ole hoksannut tästä teille jo aiemmin vinkata, koska piipahdin putiikissa jo reilu vuosi sitten tekemällämme reissulla. Kyseessä on siis vähän sellainen vaihtoehtoisempi kirja- ja lehtipuoti Do you read me?!, joka kokoaa muun muassa maailman kiinnostavimpia taiteeseen, muotiin, graafiseen suunnitteluun ja valokuvaukseen liittyviä lehtiä valikoimiinsa. Silloin reilu vuosi sitten löysin ensi kertaa juuri Do you read me?! -putiikista esimerkiksi Frankie Magazinen. Tyhjin käsin en pääse tuolta ikinä ulos ja tälläkin kertaa lähti lehtiaddiktin homma vähän lapasesta. :D En ole ostanut reissultani mitään muuta itselleni, mutta saatoin ostaa lehtiä sadalla eurolla… Hups! Mutta näitä lehtiä ei saa Suomesta, joten eikö tämä nyt ollut printtirakastajalle ihan passeli tuliainen.

P9225151.JPG P9225154.JPGP9225160.JPG P9225153.JPG P9225155.JPG P9225158.JPG

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kulttuuri, Matkat

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Näistä postauksista tulee ihan toivoton Berliini-kuume! Ennen en ajatellut Berliiniä mitenkään erityisenä kaupunkina, mutta kun olet matkustellut siellä ja raportoinut ihanista paikoista, niin Berliini on hypännyt unelmalistalle ykköseksi. Oih ja voih, jos joskus tuonne matkustan, niin varmasti nämä vinkatut paikat tulee käytyä!:)

 • annnnna

  Onko toi REVS sun lehti? Miks en oo kuullut tästä aiemmin. Voisitko vähän valoittaa asiaa?

 • Oih ihanan näköinen kauppa ja olipas hauska nähdä DASH siellä hyllyllä, olin siellä itse harjoittelussa nyt kesällä!

 • Jenniii

  Ihan mahtavaa, jos olen postauksillani saanut sinut innostumaan Berliinistä, sillä se on kyllä todellakin tsekkaamisen arvoinen kaupunki. :) Olen nyt käynyt siellä niin monta kertaa viimeisten muutaman vuoden aikana, että alkaa tuntua jo melkein toiselta kotikaupungilta. ;) 

 • Jenniii

  Olen tarinoinut asiasta pari vuotta sitten laajemmin, kun lehti ilmestyi ensi kertaa, mutta olen siis toinen REVS Magazinen perustajista. :) Nykyään olen siirtynyt sivuun lehden aktiivisimmasta tiimistä, koska aika ei vain riitä kaikkeen, mutta tämä on siis tarinan tausta. :)

 • Jenniii

  Eikä! Arvaapa, mikä lehti lähti ostoskassissa mukaan Suomeen. ;)

Related posts