21/09/13

Good morning Berlin!

5 71 berlin-jenni-anna.jpg

Huomenta ja terkut Berliinistä! :) Vielä emme ole ehtineet juuri kaupunkia nähdä, sillä eilen illalla kämpälle saapuessamme väsytti niin, että jäimme sänkyyn loikoilemaan ja juoruilemaan. Nyt olisi tarkoitus ottaa nokka kohti jotakin ihanaa aamiaispaikkaa, taidegallerioita ja ehkä muutamaa pientä putiikkiakin. Yövymme tosi kivalla sijainnilla tässä ihan Prenzlauer Bergin tuntumassa ja esimerkiksi Mauerpark on ihan kivenheiton päässä. Lisää Berliini-kuulumisia luvassa siis pian ja pidetään peukkuja, että tänään ei sada. ;)

Terkuin,

Jenni ja Anna

Tags: , ,

Categorised in: Matkat

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Hosuli

  Prenzlauer Berg on just paras! Toivottavasti ehditte testata Morgenrotin brunssin. :)

 • Jenniii

  Oi, mahtavaa kun vinkkasit tästä. Testaamme tuon huomenna! :)

 • Tervetuloa Berliiniin:)

 • ninniska

  Kannattaa käydä testaamassa Prime Kebabin döner box! yks paikka on Theodor-Heuss Plazin (U2) u-pysäkin luona

 • Viime vuoden kesäinen kaksi viikkoa osoitti, että Berliinissä on paljon nähtävää. Ei siihen tuo kaksi viikkoa riittänyt. :-) Mutta mukavuuksia olivat useat ravintolat ja kahvilat niin länsi kuin itäpuolella.
  Perinteiset vierailukohteet tuli käytyä. Ylhäällä Fernsehturmssa antoi alkusysäyksen koko kaupungin hahmoittamisessa.
  Gute Reise! Siirynpä lukijan paikalle. :-)

Related posts