20/09/13

Little something to cheer up your home

13 39 andbros1.jpg

Otsikon mukaisesti kuuluu tänään esittelemäni design-kollektiivin slogan. :) Olen aiemmin useampaankin otteeseen maininnut täällä blogin puolella kaverini Tero Kuitusen nimen design-juttujen yhteydessä. Joillekin teistä Tero saattaa olla tuttu hauskojen posliinisten timantti-korujensa kautta, mutta tekee hän paljon muutakin. Törmäsimme jälleen Helsinki Design Weekin yhteydessä järjestetyssä Design Marketissa, missä Tero oli &Bros-nimisen kollektiivinsa kautta. Kolme Aalto-yliopistossa opiskellutta muotoilijaa ja yksi graafinen suunnittelija päättivät yhdistää voimansa ja niin syntyi leikkisiä käyttöesineitä luova yritys. Kolmikko aloitti tekemällä ensin keramiikkaa ja tekstiilejä, mutta on sittemmin laajentanut osaamistaan myös valaisinten ja pienten huonekalujen pariin. 

Suosittelen tutustumaan! Hauskoja ja kauniita, oivaltavia esineitä ja sympaattisia poikia. :) &Brosin omien nettisivujen lisäksi tyypit ovat mukana myös Facebookissa. Ja jälleenmyyjien tiedot löytyvät täältä!

andbros5.jpg andbros3.jpgandbros2.jpg andbros4.jpg andbros6.jpg andbros7.jpg andbros8.jpg andbros9.jpg andbros10.jpg andbros11.jpg andbros12.jpg

Photos by MARKO OIKARINEN & PAAVO LEHTONEN

Tags: , ,

Categorised in: Koti, Muoti

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts