20/09/13

Little something to cheer up your home

13 53 andbros1.jpg

Otsikon mukaisesti kuuluu tänään esittelemäni design-kollektiivin slogan. :) Olen aiemmin useampaankin otteeseen maininnut täällä blogin puolella kaverini Tero Kuitusen nimen design-juttujen yhteydessä. Joillekin teistä Tero saattaa olla tuttu hauskojen posliinisten timantti-korujensa kautta, mutta tekee hän paljon muutakin. Törmäsimme jälleen Helsinki Design Weekin yhteydessä järjestetyssä Design Marketissa, missä Tero oli &Bros-nimisen kollektiivinsa kautta. Kolme Aalto-yliopistossa opiskellutta muotoilijaa ja yksi graafinen suunnittelija päättivät yhdistää voimansa ja niin syntyi leikkisiä käyttöesineitä luova yritys. Kolmikko aloitti tekemällä ensin keramiikkaa ja tekstiilejä, mutta on sittemmin laajentanut osaamistaan myös valaisinten ja pienten huonekalujen pariin. 

Suosittelen tutustumaan! Hauskoja ja kauniita, oivaltavia esineitä ja sympaattisia poikia. :) &Brosin omien nettisivujen lisäksi tyypit ovat mukana myös Facebookissa. Ja jälleenmyyjien tiedot löytyvät täältä!

andbros5.jpg andbros3.jpgandbros2.jpg andbros4.jpg andbros6.jpg andbros7.jpg andbros8.jpg andbros9.jpg andbros10.jpg andbros11.jpg andbros12.jpg

Photos by MARKO OIKARINEN & PAAVO LEHTONEN

Tags: , ,

Categorised in: Koti, Muoti

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Hosuli

  Kauniita ja hauskoja juttuja, vau! Olen kuullut nimen ennenkin, mutta painan sen nyt tarkasti mieleen. Harmi, ettei merkillä näyttänyt olevan omaa verkkokauppaa. Eikä edes suomalaista jälleenmyyjää verkossa.

 • Jenniii

  Voihan harmi. Laitahan pojille palautetta, että toive suomalaiselle verkkokaupalle olisi kova, niin eiköhän siellä asialle tehdä jotain! :)

 • Hertta

  Eikä, Tero Kuitunen on sun kaveri :) Onpa hauskaa, sillä hänen kanssaan juttelin timangikorua ostaessani pitkät pätkät :) Mukava kaiffari -no, mitä muuta sun kamuista voi odottaa! Timangi on Ineksen mielestä mun toiseksi hienoin koru.

 • Jenniii

  Enemmän ollaan sellaisella tuttavuus-asteella Teron kanssa, mutta aina kyllä halaukset ja kuulumiset vaihdetaan, kun törmätään. :) Ihana ja lahjakas tyyppi, joka ehdottomasti ansaitsee kaiken buustin tekemisilleen. :) Olipa hauskaa, että sultakin löytyy nyt sitten timantti! <3 Samiksia jälleen. ;)

 • Nuo lakanat ovat ihan mahtavia! :D

 • Hertta

  :D uskomatonta :D Niin paljon samaa!

 • Sonja S.

  Sympaattisia poikia  ja tyttö, yksi tyypeistä on nimeltään Elisa :)

 • Terotimantti

  Ensi kuussa aukeaa suomalainen http://modobutiko.com/ ja sieltä löytyy sitten myös &Bros. tuotteita :)

 • Jenniii

  Ai onko näin? Nimi on hämäävä. ;) Ja Facebook-sivun piirroskuvassa on myös neljä poikaa, joista tunnistin ainakin Teron, joten oletin tietysti, että he ovat nuo neljä tyyppiä merkin takana. :)

 • Sonja S.

  Jep, ovelasti on soluttautunut yksi nainen joukkoon :D Hän on siis tuossa facebookin piirroksessa toinen vasemmalta. Elisa on tuttu tyyppi, siksi tunnistin hänen käsialaansa olevia tuotteita jutustasi :)

 • Jenniii

  Hahaa, no kiitos oikaisusta! :) Nyt tunnistin kuvastakin naisen. :)

 • Jenni H.

  Oi että, tuolla nettisivuilla ollut merenneitopeitto oli aivan ihana!

   

   

Related posts