19/09/13

Limbo

3 55

Olen joskus aiemminkin fiilistellyt täällä blogin puolella suomalaista Sin Cos Tan -kokoonpanoa, jonka muodostavat Jori Hulkkonen ja Villa Nah -yhtyeestäkin tuttu Juho Paalosmaa. Jotenkin en ole koskaan syttynyt Villa Nahille, vaikka sen pitäisi kaiken järjen mukaan sopia meikäläisen ”profiiliin”. :D Paalosmaan ääni ei vaan koskaan ole ollut suosikkejani, mutta jotenkin näissä Sin Cos Tanin biiseissä se toimii mielestäni paremmin. Sin Cos Tan on juuri julkaissut uuden videonsa ja tarttuvan biisin lisäksi tämä on pakko jakaa siksi, että videolla vilahtaa kaksikin tuttuani. :) Odotuspenkillä istuu se samainen Maailman Kaunein Shadi, joka näkyi aiemmin tällä viikolla blogissani KN Collectionin hattukuvassa. Lisäksi videolla nähdään tanssimassa Wannabe Ballerina -kollegani A-K. <3

Enjoy!

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts