18/09/13

Matthew Williamson for Lindex

8 58 mw-for-lindex1.jpg

Moni ei varmaan enää jaksa innostua näistä ketjuliikkeiden suunnittelijayhteistöistä, mutta minä kyllä aina kiinnostuneena silti seuraan, millaisia kollaboraatioita on tulossa. Ja saatanpa joskus jotain hankkia omaksikin, jos jotain oikein kivaa on tarjolla. En kuitenkaan siinä määrin jaksa vauhkoontua, että lähtisin minnekään kadulle jonottamaan. :) Yksi lähiaikoina ilmestyvä yhteistyömallisto on Matthew Williamsonin Lindexille suunnittelema kokoelma, jonka tuotosta lahjoitetaan 10% rintasryövän vastaiseen työhön. 

Värikkäästä tyylistään tuttu Williamson tuo väriä myös Lindexin syksyyn, sillä mallistossa näyttää olevan ainakin fuksiaa ja sähkönsinistä. :) Minulle tarjoutui siinä mielessä hauska mahdollisuus, että pääsen ensi viikolla Tukholmaan katsastamaan malliston ihan livenä, kun se esitellään muotinäytöksessä yleisölle ensi kerran. Lupaan sitten raportoida paikan päältä ja jakaa kuviakin mahdollisuuksien mukaan! Mutta miltäs näyttää näiden kuvien ja videon perusteella?

Matthew-Williamson-for-Lindex-with-Karlie-Kloss.jpg mw-for-lindex4.jpg mw-for-lindex3.jpg

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Amamba

  Tuo lasten haalari!!! Sitä ei varmaan ole aikuisten koossa, mutta ehkä suurin lasten koko menisi päälleni! Ihana! :D

 • Jenniii

  Joo, odotan innolla, että pääsen näkemään malliston kokonaisuudessaan! :) Raporttia luvassa ensi viikolla siis!

 • Jenniii

  Apua, en edes katsonut tuota lasten haalaria sillä silmällä, mutta nyt kun sanoit, niin taisin kehittää tuosta itsellenikin jonkun pikku-innostuksen. :D Toivottavasti kokoja on ainakin 165 senttiin asti. ;)

 • Blue Peony

  Lindex tuntuu jaelleen noita kokoelman vaatteita ahkerasti Ruotsin julkkiksille, jopa kruununprinsessa on jo nähty kokoelman vaatteissa. En ole kyllä kovin vakuuttunut näkemästäni, liian räikeitä värejä, kasarikuoseja ja säkkimäisiä leikkauksia.

 • ff

  onko tuo malli karlie kloss? jäi vaan naama mieleen kun italian voguen nakukuvista nousi kauhea kohu :D vaatteet näyttää ihan pirtsakan värisiltä!

 • Amamba

  Sopis kyllä sullekin! 165 senttinen menis ainakin mulle, toivottavasti!

 • Inkkuww

  oi näyttää UPEALLE! ihan mahtavaa, ei oo aikoihin ollu mitään mallistoa josta näin syttyisin, noi takin ja kaikki ihanat värit ja hienot mekot oi kyllä kiitos! ihana piristys näin kamalan enkun yon jälkeen, iso kiitos siis <3

 • Mekko toiseksi alimmassa kuvassa ja nahkatakki näyttävät tosi kivoilta. Kiitos vinkistä :)

Related posts