18/09/13

Gloria Blog Awards 2013!

2 47 gloria-blog-awards13.jpg

Joko kuulitte, että Gloria Blog Awards tulee taas? :) Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty gaala on saanut toisena vuotenaan hiukan täydennystä kategoriohin. Viime vuonna palkittiin parhaita sisustus- ja ruokablogeja, mutta tänä vuonna lisäyksenä listalle ovat pompanneet myös tyyliblogit. Palkintogaalan idea on, että raati on nimennyt ehdolle parhaiksi katsomiaan blogeja, joista tuomaristo sitten valitsee voittajat. Tämän lisäksi kuitenkin mukana on myös yleisöäänestys, jossa kansa saa äänestää kussakin kategoriassa omaa vapaavalintaista blogia. Jos ette ole vielä käyneet äänestämässä omia suosikkejanne, niin käykäähän tekemässä se nyt tai viimeistään 18.10.2013 mennessä TÄÄLLÄ. :) Äänestäneille on jaossa paljon kivoja palkintoja, joten kannattaa ilman muuta jo senkin takia käydä vaikuttamassa.

Pupulandia on saanut myös kunnian päästä ehdolle Tyyliblogi-sarjassa, mutta saapa nähdä mikä blogi yltää tuomariston suosikiksi. :) Kiitos joka tapauksessa Glorialle kunniasta päästä ehdolle!

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Jenx

    Onnittelut ehdokkuudesta!
    Piti tulla tänne sulle kommentoimaan, kun olen kyllä lukenut tätä pitkin matkaa, mutta kommentit jäänyt vähemmälle. Aikamoinen matka tässä on käyty sitten pienen kaupungin pienen koulun :)

    -Kaima Forum Arnolds ;)

  • kaesa

    En tiedä mitä juuri nyt on Berliinin gallerioissa meneillään, mutta Augustraßen varrelta ja sen ympäristöstä löytyy lukuisa määrä gallerioita ja kahviloita. Rosenthalerplatzin U-pysäkki on muistaakseni siinä lähellä. Martin Gropius Baussa on alakerrassa meneillään Anish Kapoorin vaikuttava yksityisnäyttely, ja yläkerrassa surrealisti Meret Oppenheimin retrospektiivi jonka missasin (pelkkä Kapoorin näyttely maksoi 14 €) ja nyt harmittaa. Jos viikonlopun aikana iskee koti-ikävä, niin suomalaisia gallerioita: Suomesta, Musterzimmer, Galerie Pleiku, Galerie Toolbox.

Related posts