17/09/13

Vaaleanpunaisessa koukussa

7 66 P9155081.JPG

Asukuvaa pukkaa taas! Tämä asu on itse asiassa sunnuntailta, kun piipahdin Kaapelitehtaan Design Markettiin ja siinä samalla kävin tsekkaamassa sen 2OR+BYYATin näytöksen. Halusin kunnioittaa suunnittelijaa pukemalla näytökseen hänen omasta kaapistani löytyviä luomuksiaan. Ja sehän johti siihen, että minulla oli TAAS päälläni vaaleanpunaista. :D Minulla on nyt todellakin menossa joku puolitahaton vaaleanpunainen kausi. Olen yrittänyt vakuuttaa yhdelle kaverilleni, että en ole mikään sellainen vaaleanpunainen ihminen, mutta silti suunnilleen joka kerta, kun tapaamme, minulla on nyt ollut yllä jotain vaaleapunaista. Eivät ihan toimi vakuuttelut! Ehkä minun pitää ottaa asiaan ihan uudenlainen suhtautuminen, ehkä minä olen sittenkin vaaleanpunainen ihminen? 

P9155064.JPG

Tämä asu on itse asiassa hyvin samanlainen kuin viime viikolla aiemmin julkaisemani hattara-look, jossa yhdistin Samujin muhkean hattaraneuleen sinisiin pillifarkkuihin, trenssiin ja leopardikenkiin. Asun värit toimivat kivasti ja kun lähdin rakentamaan sunnuntain asuani 2OR+BYYATin hailakan vaaleanpunaisista (hyvin saman sävyiset kuin se hattaraneule, muuten) housuista, jotenkin tuntui vain luontevalta valita niiden seuraksi samoja elementtejä. Niinpä vaaleanpunaiset pöksyt saivat seurakseen samaisen trenssin, leopardikengät sekä Samujin sample salesta aikanaan löytyneen grafiitinharmaan lempparineuleen. Olalla keikkui musta nahkainen vetskarilaukku, joka on samaten 2OR+BYYATin mallistoa, tietysti. Minulla on useampikin merkin laukku, mutta juuri tämän pikku-söpöliiin ja nuo housut sain viime vuonna lahjaksi suunnittelija Yatilta kiitoksena heille tekemästäni näyteikkunastailauksesta. :) Pakko muuten kehaista tuota laukkua, että se on oikeasti aivan uskomaton tilaihme! Sinne mahtuu pienestä koostaan huolimatta ihan uskomattoman paljon tavaraa ja nuo sivutaskut ovat  meikäläisellä yleensä täynnä huulipunia, haha. 

P9155084.JPG

Tälläkin kertaa asukuvaus-apuna toimi Tunnetilan Nina, johon juuri passelisti törmäsin 2OR+BYYATin näytöksessä siellä Kaapelitehtaalla. Kotimatkalla sitten räpsäisimme asuistamme pikaisesti kuvia jossakin Ruoholahden rauhallisella sivukadulla. :) Tuuli meinasi lennättää nutturan mennessään, joten siksi sitä pöllyää tuossa naamalla, mutta eipä se niin vaarallista. Kiitos vielä Ninalle kuvausjeesistä jälleen!

P9155067.JPG

Vaaleanpunaiset housut 2OR+BYYAT (saatu blogin kautta), grafiitinharmaa neule Samuji, trenssitakki Et Cetera, leopardikengät Rizzo, nahkalaukku 2OR+BYYAT (saatu blogin kautta), aurinkolasit Ray-Ban Clubmaster (saatu blogin kautta), kaulakoru Tom Shot, huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

P9155078.JPGP9155072.JPG P9155091.JPGP9155085.JPG

Kuvat: Nina / Tunnetila

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Fiibi

  No höh. Tänne ei huomaa tota housujen vaaleanpunaisuutta, kun se näyttää vaan valkoselta. Anyway, aivan ihana asu!

 • Mrs. K.

  En yleensä oo kovin innostunut eläinkuoseista, mutta nuo kengät ovat aivan ihanat, tuohon asuun yhdistettynä!

 • Vierailija

  Tosi kiva asu Jenni! Et ole mun silmissäni ainakaan ”vaaleanpunainen ihminen” vaikka sitä on päälläsi nyt nähty ;)

 • Jenniii

  Höh! Huomasin itse saman. Jotenkin valokuvissa tuollaiset hyvin haaleat pastellisävyt helposti näyttävät vain valkoiselta, etenkin kirkkaassa ulkovalossa ja jos rinnalla on jokin tumma kontrastiväri. :/ Mutta pöksyt ovat siis sellaiset tosi hailakan vaaleanpunaiset. Harmi, kun blogiarkistot ovat vieläkin saavuttamattomissa, niin ei pysty linkkaamaan vanhoihin postauksiin, joissa housut näkyisivät.

  Vanhoja asuja kuitenkin näkee esimerkiksi täältä:
  http://lookbook.nu/look/4600931-H&M-Denim-Shirt-2orbyyat-Pink-Pants-Aigle-Riding
  http://lookbook.nu/look/4545755-Second-Hand-Top-Cubus-Necklace-2orbyyat-Pink

  Ainakin tuossa jälkimmäisessä linkissä haalea vaaleanpunainen sävy näkyy paremmin. :)

 • Jenniii

  Minulle kävi näiden kenkien kanssa just sama juttu! Eli en ole aiemmi syttynyt eläinkuoseista, mutta näihin ihastuin heti. :)

 • Jenniii

  No hyvä! :D En ehkä haluaisi olla ”vaaleanpunainen ihminen”, haha. Kaverini kiusaa minua kyllä leikillisesti asiasta. :D

 • Kävin myös katsomassa muotinäytösta ja oli kyllä huikee! Varsinki kaikki nahka-remmi mekot! Loved them all!

Related posts