17/09/13

Hattujuttuja

7 55

Moni teistä varmaan muistaa rakkaan ystäväni Katin, joka hattu-Katinakin tunnetaan. :D Pääsin taas heilumaan hattu päässä keskellä kuuminta kesää, kun KN Collectionin uutta hattukuvastoa kuvattiin. Aisaparinani toimi jo Katin luottomalliksi noussut Maailman Kaunein Shadi. Pääsette näkemään kaikki valmiit kuvat myöhemmin, mutta ajattelinpa vilauttaa jo nyt pari kuvaa teaseriksi siitä, mitä tuleman pitää. :) Voin kertoa, että tuossa takissa ja villakangashattu päässä oli aika hiki kesäkuussa. Tämän vuotiset kampanjakuvat ovat kyllä mielestäni ihanimmat, mitä tähän mennessä koskaan on otettu, joten en malta odottaa, että pääsen näyttämään teille ne kaikki!

IMG_0449.jpg

Kuvat: KN Collection by Vuokko Salo

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Sintti

  Aah,mahtava lookki sulla tuossa kuvassa!!! AAAAAAH,haluaisin tuosta kaiken itselleni!

 • spring_95

  Voi kuinka oot suloinen tuo hattu päässä! Sopii sulle loistavasti! :)

 • anon

  mitkä ihanat punaiset kengät! mistä tuollaisia saa? :)

 • Mapsu

  Onpa kauniita hattuja. Liian harvoin näkee naisten päässä kauniita hattuja;pipoja kyllä…80-luvulla,kun oli parikymppinen,oli hatut muotia ja itsellänikin oli kaksi hattua … nyt ajatus tuntuu vieraalta…mutta nuo laittaisin kyllä päähäni ;)

 • Heleää

  Tämä on ensimmäinen kerta kun kommentoin blogiasi, vaikka olen lukenut sitä jo pitkään. Nytkään ei sen ”kummempaa” kommenttia, kuin että jestas miten ihana tuo hattu-asukuva sinusta. Sai spontaanin hymyn huulille.

 • Brittt

  Woi woi niitä hattuja!!! Löytyykö netistä, pakko saada :) ?

 • Piipo79

  Ihania nuo hatut. Rakastan hattuja, noistahan olisi aivan vaikea valita!

Related posts