16/09/13

Tähtiä silmissä ja korvissa

6 67 P9165112.JPG

Mainitsinkin ohimennen eilisessä Design Marketin antia esittelevässä postauksessani suloisia koruja valmistavan Pulu Designin. Marjo Haikosen luotsaama korumerkki herätti minussa suurta ihastusta, samoin kuin selvästi monessa muussakin tapahtuman vieraassa, sillä korut näyttivät hupenevan myyntipöydästä kovaa tahtia. Olisin voinut kelpuuttaa koruista omaan käyttöön useammankin, mutta olen erityisen tykästynyt arkikäytössä sellaisiin mahdollisimman pieniin ja huomaamattomiin korvakoruihin. Bongasin pöydästä pienet suloiset tähtikorvikset, jotka tuntuivat juuri sopivan huomaamattomilta ja pikkuruisilta arkikorvisteni virkaa täyttämään, joten ostin ne omakseni. En ole ihan varma, onko tuo paketissa lukeva April and September jokin erillinen merkki vai vain näiden korvisten nimi, mutta ainakaan näitä samoja korviksia en löytänyt verkkokaupasta. Joka tapauksessa nuo aitokultaset minitähdet ovat ihanan sirot ja pikkuiset ja testasin niitä korviin jo heti tänään. Kyllä kelpaa nyt tallustella tähdet korvissa säihkyen. 

P9165116.JPG

Tuntuu muuten vähän hassulta, että vielä opiskeluaikoina minä olin sellainen kreisi korvisten käyttäjä, että minulla oli aina mitä mielenkiintoisimpia ja värikkäimpiä korvakoruja. Olin oikein tunnettu siitä, että korvakorut olivat se minun juttuni. Ja yhtäkkiä käänsin kelkkani täysin ja minusta tuli korvis-minimalisti. :D Vaihdoin näyttävät ja värikkäät koruni mahdollisimman pieniin ja huomaamattomiin nappeihin – valitin jopa joskus korukaupassa, että mitkään heidän napeistaan eivät olleet tarpeeksi pieniä. Kummallista, miten sitä voi ihmisen mieli noin muuttua. Juhliin saatan minäkin joskus laittaa jotain näyttävämpää, mutta arkena viihdyn yleensä parhaiten mahdollisimman pienissä ja näkymättömissä korviksissa nykyään. Millaisia korvistyyppejä te muut olette?

P9165114.JPG

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • SuviAnni

  Oikein söpöt! :) Eivät kuitenkaan omaan makuuni sopivat, sillä minulla tulee noista mieleen lasten ns. ensikorvikset :D Minä oli alunperin pienten ja huomaamattomien korujen ystävä, sitten kääntyi kelkka ja korvissa nähtiin vaikka mitä härpäkettä eikä koolla ollut rajoja. Nyt on muutaman vuoden ollut taas vähän pienempien ja yksinkertaisempien korujen kausi, tämä pätee paitsi korviksiin myös muihin koruihin. Tällä hetkellä kyllä tuntuu siltä, että oma juttu korujen suhteen on löytynyt :)

 • No onpa kivat! Olin itsekin Kaapelitehtaalla lauantaina ja kivoja juttuja löysin, mutta nämä missasin. :( Hurjanmoinen tungos kyllä olikin.

 • Kira-Mai

  Sama homma! Entinen vannoutunut isojen korvisten käyttäjä siis täällä naputtelee. Itse syytän kyllä ihan suoraan trendien muuttumista, nykyään kun on nuo pienet minimalistiset korut niin framilla oli sitten korviksista, kaulakoruista tai sormuksista kyse. Varmasti kohta on kaupat pullollaan pikkuriikkisiä koruja kun kysyntä on kasvanut! :) (ja siinä vaiheessa me tosin varmaan haaveillaan jos jostain ihan muista, 3D printatuista videokorviksista tai mikähän voisi olla tulevaisuuden erikoisjuttu ;) )

 • spring_95

  Olen korvistyypiltäni vannoutunut ”timanttien” fani! Tykkään sellaisista kohtuullisen kokoisista (useimmiten nappimallisista) timangeista jotka säihkyvät mukavasti :D

      Toinen passion mulle on helmikorvikset. Helmiäinen nappikorvakorupari sopii musta niin mukavasti vähän kaikenlaiseen tyyliin: tyttömäiseen, klassiseen, bilelookiin, rentoon ja trendikkääseen….

      Oon muutenkin korviksien rakastaja, käytän niitä niiiin paljon mieluummin kuin vaikkapa sormuksia tai kaulakoruja. Koen molemmat epämukaviksi ja kaulakorut eivät kapealla kaulallani laskeudu kovin kauniisti D: Hoho tulipa löpinä.. :D

 • Hosuli

  Tosi kauniit tähdet! Minäkin tykkäisin minikorviksista, mutta kun reikiä on seitsemän, sopivia minejä on vaikea löytää. Pitäisi olla sellaiset, joiden kanssa pystyy myös nukkumaan, kun ei niitä kaikkia joka ilta jaksa ottaa pois, varsinkaan rustosta. Korviksen takaosa ei siis saa painautua ihoon ikävästi, ja siksi pienet, hopeiset renkaat on kätevimmät. Kahdessa etummaisessa reiässä vaihdan korviksia päivittäin. Niissä käytän enimmäkseen roikkuvia koruja ja isompia renkaita, jotta kaikki korvissa olevat asiat sopivat yhteen. :) Asusta riippuen tietysti. Korvikset on mun lempikoruja, joten aihe on ehdottomasti näin pitkän kommentin arvoinen. :D

 • Haha voi vitsit mä oon yhä samanlainen, kun sä oot ollu joskus eli tunnettu korviksistaan.:) Mulla on vaa aina ja ikuisesti korukaupoissa se ongelma, ettei löydy tarpeeksi suuria ja näyttäviä korviksia!:)

Related posts