15/09/13

Sitruunan, inkiväärin ja hunajan makuinen iltahetki

7 56 P9155103.JPG

Lupailin, että laittaisin vielä tällä viikolla ensimmäistä kysymyspostauksen vastaus-erää tulemaan, mutta sorry folks! Meikäläinen päättikin nostaa jalat pöydälle, keittää itselleen kupposen teetä ja ottaa sunnuntai-illan kunniaksi vähän rennommin. Alkuviikosta siis tulossa ensimmäinen erä vastauksia kysymyksiinne. :) Pääsenkin tuosta teekupposesta oivan aasinsillan kautta tämän hetkiseen suosikkijuomaani, jota haluan myös teille suositella. Clipperin lakuteen suosikkiasemaa ei ole horjutettu, mutta sen rinnalle on löytynyt toinen lemppari – Clipperin valikoimista sekin. Nimikkeen ”tee” käyttäminen lakritsiteen kohdalla on oikeastaan vähän harhaanjohtavaa, sillä teepussissa on pelkkää lakritsanjuurta, ei siis teetä laisinkaan. Sama juttu pätee myös tähän uuteen lemppariteeheni, Clipperin sitruuna-inkivääri-sekoitukseen. Vaikka kutsunkin sitä teen nimikkeellä, juomassa ei todellisuudessa ole lainkaan teenlehtiä. 

P9155104.JPG

Uusi suosikkini on siis ihanan kirpsakka sitruuna-inkivääri-sekoitus, jota höystän yleensä pienellä lorauksella akaasiahunajaa. Maistoin ensi kerran akaasiahunajaa ystäväni Hannan suosituksesta, kun hän sanoi sen olevan ihan eri makuista kuin tavallinen hunaja. Ja oikeassa oli! Tykkään kyllä tavallisestakin hunajasta, mutta akaasiahunajan maku on jotenkin paljon miedompi ja hienostuneempi eikä ihan niin äitelä kuin tavallisessa hunajassa. Kokeilkaa ja ihastukaa! :) Ja sama pätee tuohon ihanaan inkivääri-sitruuna-herkkuun myös eli maistakaahan! Hörpin sitä nykyään lähes joka ilta villasukat jalassa, nam. Lempparimukista, tietty. <3

P9155101.JPG P9155110.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Elämä

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • susann.

  Tutustuin tähän ihanaan clipperin teehen keväällä jätettyäni kahvin juonnin. Nykyään juon kyllä myös kahvia, mutta mikään, ei mikään voita tätä hetkeä (istun nimittäin kynttilän valossa villasukat jalassa ja hörpin juurikin samaa teetä ja luen lempiblogia.) Parasta. Ihanaa sunnuntain jatkoa <3

 • Senni

  Komppaan, toi tee on aivan ihanaa!

 • annam_

  Samaa ”teetä” tuli juotua tällä viikolla myös! Hyvää on (:

 • Timppis

  Hienosti peitetty mainospostaus… ei hienot kuvat muuta sitä että mainostaa jotain. Iltateetä, huoh.
  Ihana blogi, mutta tää meni nyt ohi…..

 • Jenniii

  Mainospostaus? En ole KOSKAAN blogissani harjoittanut piilomainontaa. Minulle ei tästä ole mitään maksettu ja teepaketinkin olen ihan omilla rahoillani ostanut. Että näin. 

  En oikein jaksaisi näitä salapoliiseja, jotka ovat jokaisesta kivasta omaehtoisesta suosituksestakin väenvängällä etsimässä jotain salaliittoja ja ketkuilua. Pupulandiassa kyllä kerrotaan aina selkein sanoin, jos kyse on yhteistyöstä – kuten Suomen lakikin edellyttää.

 • Lilla Gumman

  Aivan herkullinen yhdistelmä syntyy myös kun heittää mukin pohjalle pilkottua inkivääriä, puristaa joukkoon sitruunaa, nakkaa maun-mukaisen määrään hunajaa mukaan ja lorauttaa päälle kuumaa vettä :) Toimii kurkun parhaana ystävänä flunssa-aikaan mutta maistuu ainakin itselleni muutenkin.

 • Emppuli

  Tykkään kovasti Clipperin muista teemauista, mutta tätä en vielä ole maistanut. Kuulostaa kyllä houkuttelevalta! Mistä sä Jenni löysit tätä? Olen koittanut etsiä, mutten vielä ole löytänyt…

Related posts