Sitruunan, inkiväärin ja hunajan makuinen iltahetki
7 56
Lupailin, että laittaisin vielä tällä viikolla ensimmäistä kysymyspostauksen vastaus-erää tulemaan, mutta sorry folks! Meikäläinen päättikin nostaa jalat pöydälle, keittää itselleen kupposen teetä ja ottaa sunnuntai-illan kunniaksi vähän rennommin. Alkuviikosta siis tulossa ensimmäinen erä vastauksia kysymyksiinne. :) Pääsenkin tuosta teekupposesta oivan aasinsillan kautta tämän hetkiseen suosikkijuomaani, jota haluan myös teille suositella. Clipperin lakuteen suosikkiasemaa ei ole horjutettu, mutta sen rinnalle on löytynyt toinen lemppari – Clipperin valikoimista sekin. Nimikkeen ”tee” käyttäminen lakritsiteen kohdalla on oikeastaan vähän harhaanjohtavaa, sillä teepussissa on pelkkää lakritsanjuurta, ei siis teetä laisinkaan. Sama juttu pätee myös tähän uuteen lemppariteeheni, Clipperin sitruuna-inkivääri-sekoitukseen. Vaikka kutsunkin sitä teen nimikkeellä, juomassa ei todellisuudessa ole lainkaan teenlehtiä.

Uusi suosikkini on siis ihanan kirpsakka sitruuna-inkivääri-sekoitus, jota höystän yleensä pienellä lorauksella akaasiahunajaa. Maistoin ensi kerran akaasiahunajaa ystäväni Hannan suosituksesta, kun hän sanoi sen olevan ihan eri makuista kuin tavallinen hunaja. Ja oikeassa oli! Tykkään kyllä tavallisestakin hunajasta, mutta akaasiahunajan maku on jotenkin paljon miedompi ja hienostuneempi eikä ihan niin äitelä kuin tavallisessa hunajassa. Kokeilkaa ja ihastukaa! :) Ja sama pätee tuohon ihanaan inkivääri-sitruuna-herkkuun myös eli maistakaahan! Hörpin sitä nykyään lähes joka ilta villasukat jalassa, nam. Lempparimukista, tietty. <3


Tags: höpötyksiä, I love food, Ruoka & juoma
Categorised in: Elämä