15/09/13

Punaisia pilkkuja ja raitoja

4 73 P9134801.JPG

Taas olisi asupostausta luvassa Lilyn asukuva-teemaviikon kunniaksi. :) Tämän kertaisessa lookissa ei ole mitään kovinkaan ihmeellistä, mutta tämä onkin sellainen rennon huoleton hengailu-asu. Farkut ja toppi -peruslinjalla mentiin, mutta kiskaisin päähän huivin fiftari-hengessä kokonaisuutta piristämään. Jalassa olivat jo pieni ikuisuus sitten KappAhlin alekorista pilkkahintaan (muistaakseni 6 euroa) löytyneet herrainkengät. Nämä ovat yhdet eniten kyselyitä osakseen saaneet kenkäni, mutta joudun aina tuottamaan kyselijöille pettymyksen, sillä tämä kreisi löytö tehtiin tosiaan joskus jo Jyväskylässä asuessani eli joskus 6 vuotta sitten. Kengät ovat vieläpä jotain tekonahkaa, mutta hyvin ovat silti vuosien saatossa kestäneet ja palvelleet. Kun löytäisi tuollaiset tismalleen samanlaiset nahkaisina, niin olisin onnellinen. Mutta siis tällainen simppeli ja pirtsakka kokonaisuus tällä kertaa. :)

Kuvista tälläkin kertaa kiitos Tunnetilan Ninalle! :)

P9134819.JPG

Farkut East by Eastwest, raitatoppi Monki, neuletakki Samuji, herrainkengät KappAhl, laukku Selected Femme, huivi second hand, aurinkolasit Ray-Ban Clubmaster (saatu blogin kautta), huulipuna Face Stockholm (sävy Spicy)

P9134827.JPGP9134821.JPG P9134830.JPG

Kuvat: Nina / Tunnetila

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts