14/09/13

Hayn pastellinsävyinen syksy

5 63 P9124568.JPG

Tulin torstaina Helsinki Design Weekin lehdistötilaisuudessa napsineeksi niin paljon kuvia Tulli- ja Pakkahuoneen ihanista design-aarteista, että päätin jättää suosikkini ihan omaan postaukseensa. Olette varmaan huomanneet, että pidän kovasti tanskalaisesta designbrändi Haysta ja myös Hay oli pystyttänyt Tulli- ja Pakkahuoneelle oman osastonsa. Hayn nurkkauksessa esitellään tämän syksyn uutuuksia, jotka tällä kertaa loistavat herkullisissa pastellisävyissä. Mintunvihreää, puuteriroosaa, hailakkaa liilaa ja höysteenä vähän voimakkaampiakin sävyjä – me likey! 

P9124564.JPG

Osa teistä muistaa varmasti edellisen kotini värikkään Pinocchio-maton. Suloinen palleromatto tuntui sopivan paremmin siihen toiseen asuntoon, jossa lattiapinnat olivat valkoiset, joten jätin hiukan haikein mielin mattoni vanhaan kotiin. Nyt bongasin kuitenkin syksyn uutuuksista vaaleamman sävyisen Pinocchion ja Hayn edustaja kertoi, että hempeämmän sävyinen Pinocchio-matto on syksyn uutuus. Kieltämättä jäin miettimään, että tuon värinen palleromatto voisi sopia tänne nykyiseenkin kotiin. Voimakkaamman värinen Pinocchiomme pääsi ehdottomasti parhaiten oikeuksiinsa siellä entisessä huushollissa, mutta nuo rauhallisemmat sävyt itse asiassa ovat melko samoja kuin olohuoneessani muutenkin. Tämä kämppä tarvitsee myös ehdottomasti vaaleasävyisen maton. Ehdin tosin jo hankkia sen kivan mustavalkoisen Annon Pandora-villamaton, mutta ehkä jään silti harkitsemaan Pinocchion mahdollista uutta tulemista. Hmm… :) 

P9124571.JPG

Olen myös ihan hurahtanut noihin kaikkiin kauniisiin Hayn toimistotarvikkeisiin. Yrittäjänä ja kotitoimistosta käsin työskentelevänä voin tietysti perustella itselleni kaikkien suloisten toimistotarvikkeiden hankintoja, hahaa. :D Hayn värikäs viuhkakansio minulla jo onkin, mutta ihan varmasti keksisin vielä kotitoimistooni joitakin muitakin elintärkeitä tarpeita. Mitäs te muut tykkäätte Hayn uutuustuotteista ja -väreistä? :)

Ja hei, tästä päivästä eteenpäin tuo Tulli- ja Pakkahuone on avoinna ihan kaikille, joten käykää ihmeessä kurkkaamassa kaikkia design-ihanuuksia ihan paikan päällä!

P9124565.JPGP9124563.JPG P9124573.JPGP9124566.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Koti, Kulttuuri

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Tiinakaisa

  Iiks, on kyllä niin nättiä kaikkea!

 • tiinama

  Nyt on kyllä ihan pakko mainita, että mulla ois eron ja muuton vuoksi yllättäen joutavaksi jäänyt, käyttämätön pikku-Pinocchio (just se värikkäämpi), mutta ei ehkä tyylikästä huudella täällä myyntimielessä… Vai mitä mieltä Jenni?

 • Tanja_O

  Miten sait parhaiten puhdistettua Pinocchiosi? Meillä pikku-Pinocchion imuroiminen on todella rasittavaa puuhaa, kun palluroiden väliin jää jumiin milloin mitäkin murusia (vai ollaanko vain sottapyttyjä?). Olen yrittänyt hakata sitä myös mattopiiskalla, mutta heikoin tuloksin. Help!

 • Jenniii

  Haha, taidatte olla vain sottapyttyjä, koska ei meillä maton rakosiin jäänyt mitään jumiin? Tosin eipä siinä maton päällä yleensä murusteltukaan. :) Meillä riitti putsaamiseen säännöllinen imurointi ja puistelu. Toivottavasti saat putsattua!

 • Tanja_O

  Voih, olin niin toivonut jotakin näppärää taikatemppua, jolla maton saisi putipuhtaaksi. :) Meillä taitaa olla suurin ongelma parvekkeen matosta irtoavat pienet tikut, jotka jäävät kiinni sukkiin ja kulkeutuvat niiden mukana sisälle ja maton uumeniin. (Sottapytty selittelee.) Kiitos kumminkin, imurointi jatkukoon.

Related posts