13/09/13

Kesän viimeisiä shortsipäiviä

21 78 P9134670.JPG

Huomasin aiemmin tällä viikolla, että Tunnetila-blogin Nina harmitteli asukuvaajan puutetta. Asumme Ninan kanssa tosi lähellä toisiamme ja tuumasin, että ehkäpä voisimme jeesata toisiamme tässä asiassa hiukan. Niinpä sovimme täksi päiväksi asukuvatreffit! Ja niin hyvin sujui, että saatammepa autella toisiamme tällä tapaa toistekin. Nina ei ollut koskaan ennen käyttänyt järjestelmäkameraa, mutta opastin parhaan kykyni mukaan ja totesin, että oppilaani taitaa olla luonnonlahjakkuus. Niin hyviä kuvia hän sai napsittua jo ensiyrityksellä. :) 

P9134720.JPG

Vaikka olenki jo monena päivänä pukenut villapaitaa ja takkia ylle, tänään tuli auringopaisteen nähdessäni sellainen olo, että ehkä noista auringonsäteistä on yritettävä ottaa vielä viimeiset ilot irti ja puin ylleni shortsit! Voi olla, että jää vuoden viimeiseksi shortsipäiväksi, mutta ainakin auringossa vielä jotenkin tarkenee, kunhan on yläosassa lämmintä päällä. Rakastan noita James Persén (haha) silkkishortseja, jotka löysin joskus vuosia sitten Outnetin alesta. Jostain syystä ne silti eivät ole tainneet vilahtaa blogissa aiemmin kuin kerran. Tänään yhdistin vihertävänharmaat shortsini simppeliin mustaan neulepuseroon, jonka olen ostanut pari vuotta sitten Firenzestä. Tuo kaunis venepääntie on yksinkertaisuudessaan niin kiva yksityiskohta, että ei kaipaa mitään korua edes rinnalleen. Huuliin sudin tämän hetken lempparipinkkiäni ja kainaloon nappasin huulipunaan matchaavan pinkin clutchin, joka toimii täydellisenä väriläikkänä muuten rauhallisen värisessä asussa.

P9134674.JPG

Tänään oli sellainen fiilis, että halusin pitkästä aikaa pukea korkkarit ja en voi kuin sanoa, että tsiisus mitkä kilometrikoivet näistäkin töppöjaloista loihdittiin noiden nude-korkkareiden avulla. Naiset, jos haluatte huijata sääriinne 10 senttiä lisää pituutta, ihonväriset korkkarit ovat se taikasana! Pitäisi ehkä käyttää korkoja sittenkin vähän useammin… :D Näytän oikeasti näissä kuvissa tosi paljon pidemmältä kuin yleensä!

Ja suurikiitos asukuva-avusta vielä Ninalle! <3

P9134677.JPG

Neulepusero Dixie, silkkishortsit James Persé, korkokengät Marc by Marc Jacobs, pinkki clutch Pieces, aurikolasit Ray-Ban Clubmaster (saatu blogin kautta), huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

P9134717.JPGP9134728.JPGP9134693.JPGP9134684.JPG

Photos: Nina / Tunnetila

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

21 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Minä vain

  Minusta jotenkin on aina tuntunut hassulta, että laitetaan korkkarit shortsien kanssa.. Mutta ainakin tässä asussa yhdistelmä toimii moitteettomasti! :)

 • Kiitos Jenni itsellesi hyvästä opastuksesta. Tulipas noista kuvista kivoja! :) Toisaalta, kun malli on tuota luokkaa on kuvista mahdotonta saada huonoja. <3

 • Ihan samaa mieltä :) aina tuntu jotenkin hassulta niin mun päällä kun muidenkin korkkaredein ja shortsien yhdistelmä, mutta näitä katsoessa ajattelin että näyttääpäs harvinaisen kivalta ! :)

  -Maria

 • Pin

  Superkiva asu ja nudet korkkarit toimii tässä loistavasti!

 • hanne_tasteofhoney

  Aivan ihana asu! Ja näytät kyllä ihan siltä että kävelisit työksesi catwalkilla, pituuden puolesta ja muutenkin. :) nyt viimeistään lähti nudekorkkarit ostoslistalle!

 • Tyylikästä! Ihanaa kun vielä pystyy käyttämään shortseja. Tuo pinkki laukku sopii todella hyvin muihin neutraalimpiin väreihin :)

 • Pupufani

  Todellinen katseenkääntäjä! :)

 • Aivan ihania kuvia ja tykkään tosi paljon tuosta syksyisemmän paidan ja kevyempien shortsien muodotamasta kombosta. Lisäksi sun sääret näyttää oikeasti kilometrin pituisilta!

 • Jenniii

  Onpa kiva kuulla, kiitos! :) Luulen, että shortsitkin toimivat korkkareiden kanssa, jos ne vai ovat tarpeeksi siistit tai juhlavat. :) Näissä tuo silkki materiaalina tuo vähän sellaista ilmettä, että korkkaritkaan eivät tunnu olevan ihan eri maailmoista. Ehkä? :D

 • Jenniii

  Voi kiitos! Olit ihan loistokuvaaja! :) En meinaa uskoa, että pitelit oikeasti järkkäriä käsissäsi ensimmäistä kertaa.

 • Jenniii

  Kiitos! :) Harmi, että shortsikelit ovat kohta ohi. :/

 • Jenniii

  Voi, kiitos ihana! :D Nude-korkkareiden teho on lyömätön  – suosittelen! :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Tuo pinkki oli kyllä mainio piristys tuohon muuten aika maanläheisen väriseen asuun. Minä en kyllä shortseissa taida enää monena päivänä tarjeta. :/

 • Jenniii

  Hahaa, kiitos! :)

 • Jenniii

  Ihastuin itsekin tähän syksyisen paidan ja shortsien yhdistelmään. :) Pitää ehkä kokeilla muitakin asuyhdistelmiä samalla idealla! Ja kilometrisääret ovat huijausta, kiitos korkkareiden. ;)

 • Kahvittelija

  Oi miten kaunista! Tuo paita on juuri sellainen haaveideni paita, jollaisen kovasti haluaisin vaatekaappiini löytää :) 

 • CurryKaneli

  Kauniita asukuvia. Todella ihanat korkkarit, sopii todella hienosti shortsiesi kanssa. Olen seurannut Ninan blogia jonkin aikaa ja kävin juuri lukemassa sieltä viimeisimmän postauksen. Olit ottanut todella hyviä kuvia. Ihania kuvia yksityiskohdista. Toivottavasti aikataulunne sopii mahdollisimman usein yhteen, niin saamme katsella paljon kauniita asukuvia.

 • Vierailija

  Tosi kiva asu!

 • just curious

  Mitä sinun edelliselle luottokuvaajallesi tapahtui, väsyikö hän kuvaamiseen?

 • Vierailija

  Monta kertaa tässä oon miettiny, että pitäis oikeestaan laittaa sortsit tai hame, itse oon viime aikoina hikoillu ulkona, mutta en ole ryhtynyt tuumasta toimeen, koska en jaksa seivata! Nyt rupesin taas miettimään pitäiskö, vikat mahikset tänä vuonna noille vaatteille kuitenki :)

 • Jenniii

  Kahden kiireisen ihmisen aikataulujen yhteensovittelu on aina vähän haasteellista, joten ei ole mistään sen dramaattisemmasta kyse. :) Paras tilanne on bloggaajan kannalta, jos on useampi osaava avustaja, joita voi tarpeen tullen ja mahdollisuuksien mukaan hyödyntää. 

Related posts