12/09/13

Vaaleanpunaisena hattarana

6 83 P9074347.JPG

Pinkki asuviikko jatkuu… ;) Esittelin pari päivää sitten vaaleanpunaisen hattaraneuleeni ja nyt on aika esitellä se myös ihan päällä! Neule on juuri sopiva tällaisille alksyksyn päiville, ellei sitten halua paistatella pitkiä aikoja auringossa tai spurttaile pyörällä vauhdikkaasti (kuten minä tänään, huh!). Toisaalta sitten varjossa sain taas vetää takkia ylle, joten tällä säällä on vaikea pukeutua sopivasti. Olen muutamaan otteeseen todennut, että taidan olla vaihtolämpöinen kuten sammakot eli kehoni lämpötila mukautuu ympärillä olevaan lämpötilaan liiankin tehokkaasti? :D Ehkä vaivun talven tullen horrokseen, jos pääsen kunnolla kohmettumaan. Joka tapauksessa: vaaleanpunainen hattara, olkaa hyvät! 

P9074387.JPG

Tällä kertaa puin hattarani sinisten pillifarkkujen kanssa ja jalkaan vetäisin asua piristämään leopardi-herrainkenkäni, joista valitettavasti ei tajuttu ottaa lähempää kuvaa. Kengistä löytyy kuitenkin lähikuvaa aiemmista postauksista, esimerkiksi täältä. Olen muuten jotenkin vuosi vuodelta enemmän fiiliksissä tuosta mustasta trenssistäni, sillä se on todellakin ollut minulla jo noin 10 vuotta. Ostin sen aikanaan ajatuksella, että halusin sellaisen aikuisen naisen takin. Ja nyt sitten aikuisena naisena 10 vuotta myöhemmin käytän sitä yhä, se on edelleen kuin uusi ja se on yksi lempparitakeistani. Vaikka takin hinta silloin nuorena kirpaisi kovasti, on laatu selvästi ollut hinnan väärti. :)

PSST, muistattehan, että Lilyn asukuvahaaste on nyt käynnissä!

P9074345.JPG

Trenssi Et Cetera, vaaleanpunainen villaneule Samuji, pillifarkut East by Eastwest, leopardikengät Rizzo, laukku Selected Femme, sormus Massimo Dutti, aurinkolasit Weekday, kaulakoru Tom Shot, huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

P9074370.JPGP9074379.JPG P9074384.JPGP9074373.JPG

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts